Sajnos a fő winchesterem összeomlott, elszállt 130 Gb, újra kellett telepítenem mindent, ezért csak most tudok visszalépni a fórumba.
Félretettem az Arénát és a GW-t cipelem magammal, tapasztalatok szerzése miatt. Szappanosdoboz, de elegáns, különösen a kihúzós qwerty látványos. Jók a szinei és könnyű vele gépelni. A teló gyorsabb, mint a hagyományos zártak, különösen akkor, ha sokkal bonyolultabb programokat dolgoz fel mint azok.
Tetszik: jók az ikonok, gyors a menű kezelés, akadozás nélkül pörögnek a sorok. A címkeresés igen gyors, csak nem elég látványos, volt már félrehívásom. Sok szöveg beírható, a személy feldolgozása korrekt, kép, egyéni csengőhang stb. Zenejátszó kicsit egyszerű, de a keresés+kiválasztás nagyon korrekt, tag-it pontos. Kamera lehetne jobb, és érzékenyebb, video felejtős. Saját fülest nem próbáltam, de minőségivel korrekt. Nincs Dolby. A saját hangszóró szerintem gyenge, beszélgetésnél le kell halkítani, mert torzit, ez lehet hogy saját hiba. Video lejátszás LG korrekt. Fülhöz emelve a képernyőt tiltja hívás közben. Szövegbevitel könnyű, a T9 rásegítés igen jó!! Fektetve gyorsan pozicionál, egy pillanat alatt feláll az új kép.
Market: nagyon sok apk-t elfogad, és korrektül használ. SD-ről is korlátlanul telepíthetők az apk-k. Internet gyors, YT Hd-ben jön! Az internet SIM kártya nélkül, vagy 2G hálózatot használva WiFi-ről érdemes, ingyen van, tényleg látványos és gyors. Kiváló a GPS, gyorsan talál, Amigó nagyon hasít. Sok játék és alkalmazás letölthető ingyen. Memória elfogyás még nem volt, de folyamatosan törlöm a szükségtelen prg-ket, bár lassulást nem vettem észre.
Kb egy hónap alatt egy leakadás, nem tudom miért, meg egy hivásos fagyás, a rezgést nem hagyta abba csak akku- ki vel. Szerintem nem jó ötlet, hogy az alsó gombsor kapacitív, ha bénázok könnyen kilép a futó programból. A rezisztív képernyőt meg kell szokni, Aréna után borzasztó, de toll mindíg van a közelemben, tudok böködni.
Jó az élesztő gomb középen, véletlenül nem kapcsol be. Akku átlagos telefon használatkor 3-4 napot bír! Egész napos zene és mozi alatt nincs egy nap. Jelenleg cipelem magammal a töltőt, de nem használom, nem kell 3. napja. USB gyors, csak ezzel kapcsolódok szgépre, a mem kártyát látja. Bluetooth csak fülhallgatóhoz jó, fájl átvitel jelenleg nincs.
Új prg még nincs, bár van leírás az FW frissítés menetéről, hasonló mint az Aréna, KP500-as módszer.
A teljesség igénye nélkül ezek az én meglátásaim, ki lehet egészíteni, ha valaki ráér, de most folytatom az szg-m prg. telepítését.
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...