Én egy sima egyszerű "agybadugóst" használok. 
- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -
Én egy sima egyszerű "agybadugóst" használok. 

Hali! Olyan problémám lenne hogy a telefon lezárta magát. Sokszor elnyomták a billentyűzár feloldó mintát. És azt mondja lépjek be a Google fiókomba. De nem csinál semmit. Akármit írok be mindig kiírja, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó.
Valaki találkozott már ilyennel? Mi a teendő?
Azt a felhasználó nevet kell beírni amit a gmail app-hoz regisztráltál.

Az addig oké. De nem fogadja el. Azon gondolkozom, hogy segít-e ha megváltoztatom neten a Google fiókos jelszómat, akkor beenged-e majd a teló. De mondjuk, ha nem tudok bemenni a telefonba, hogy indítom el rajta a WiFi-t
ez is kérdés még számomra.
Jó kérdés.
Egyszer jártam úgy, hogy elnyomkodtam a feloldó képet, de akkor engem beengedett.
Koreában és Kanadában már megjelentek az első 1.6-os teszt fw-ek!
Állítólag gyorsul tőlük a készülék, de ne nagyon próbálkozzon velük senki, mert még nagyon béta állapotúak, és gyakran összeomlanak, illetve egyes funkciók nem működnek..
De egyszer majd lesz frissítés, és ez a lényeg!!
Más:
Nektek mennyit bír az akku?
Fagyás előfordul nálatok?

Átszaladtam a fórumot, de nem találtam a szervízkódot. Ime: 3845#*620#
Mindent tesztel, a Factory Reset meg minden adatot töröl, erre nagyon kell vigyázni!
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

Csákó!
Egyik ismerősöm a pikaccsujával járt így, neki vissza kellett vinnie tréékhez és ott újratelepítették.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)

Szeva mindenkinek!
Megtudnátok mondani, hogy hogyan kell java játékokat rátenni android rendszerű telefonra és futtatni?
kösz elöre is!
[ Szerkesztve ]
Megjelent egy teszt a GT540-es modellről: [link]
Sajnos az előzetes hírekkel ellentétben nem 2.0-lal, hanem 1.6-tal érkezik! Attól tartok, hogy ez azt jelenti, hogy az LG nyilatkozatának megfelelően, mi is maximum 1.6-os frissítést fogunk kapni a készülékhez..
De, azért így is vannak újdonságok, az LG megint rendesen belenyúlt az alap Android rendszerbe:
A legtöbbet a főképernyő változott:
- alul 3 dedikált gomb van (telefonálás, menü üzenetek)
- alapból itt is 3 képernyő van, de hozzá lehet adni még 4, tehát összesen 7 képernyőre lehet widgeteket pakolni
![]()
- megváltozott a képernyőzár kinézete is
![]()
- illetve az értesítések sáv is (ide bekerült a rádiók engedélyezését és tiltását szolgáló gyorsmenü)
![]()
- megváltozott a főmenü is: továbbra is lehet kategóriákat készíteni, és abba csoportosítani az egyes ikonokat, de nincs alapértelmezett beállítás, így az egészet mi készíthetjük el a saját kedvünk szerint
![]()
Nagyjából ezek a fő eltérések a GW620 1.5-ös rendszeréhez képest!
Most már csak azt remélem, hogy idővel, mi is hozzájutunk ezekhez az újdonságokhoz!!!!
Felteszed őket a memórikártyára, aztán egy fájlkezelő programmal (ha nem akarsz ilyet letölteni, akkor a Quickoffice-szal) belépsz a memóriakártyára, rákattintasz a kívánt fájlra, és kiválasztod, hogy a Java kezelő alkalmazás nyissa meg! Utána elvileg ki kell választanod, hogy a Játékok vagy pedig az Alkalmazások menübe települjön a program. Ezután a Java letöltések menüpont alatt találhatod meg a telepített programodat!

A gond ott lesz, hogy most jelenik meg a LU2300, Android 2,1, Dolby, Amoled, 1 GHz proc, kihúzós qwerty stb. Talán 2010 év LG csúcsa lesz. Erre fog figyelni az LG. A többi belépőszintű teló.
Nem ehhez a hozzászólásodhoz kapcsolódik, de korábban írtad, hogy megy neked az Opera Mini!!
Melyik verzió??

Opera-mini-5,0,18741-advanced-hu.apk Saját WIFI hálózaton, SIM kártya nélkül is igen gyors.

Idő után jutott eszembe: valamelyik nap böködtem és az LG menűrendszert átállítottam Androidra. Nem tetszik, de már nem tudom hogyan csináltam. Valaki? ( a programokat össze-vissza hozza,nem csoportosítja témakörökre)
A menüben, a programok között van egy olyan ikon, hogy kezdőképernyő!

Kösz, megvan, javítva. (éppen buliztunk akkor és már nem láttam élesen)
Kipróbáltam egy zenejátszót audioplayerwithgeqplatinum.v.1.5... szóval hangszínszabályzós. A beépített EQ változtat a hangszínen, van 3-4, de be lehet állítani garfikusan is, el is lehet menteni a beállításokat. Jó-jó, de vagy a vas kevés, vagy az 1,5, néha döccen, nagyon fogja a gépet. Amúgy szép grafikájú prg.

GW620 tulajdonosok!
Egy elég egyszerű és buta kérdésem lenne, miszerint hogyan tudok fájolkat Bluetoothon küldeni? Mert már azt a funkciót sem találom hogy "Küldés Bluetoothon" vagy valami hasonló. Más eszközzel párosítottam már, de csak odáig jutottak el, hogy a 2 eszköz "párosított, de nem csatlakoztatott". Tehát a B.t. bekapcsol, észre is veszi a többi készüléket csak nem csatlakoznak. A másik telefonon meg azt írja ki, hogy a küldés sikertelen. Tehát tudna nekem valaki segíteni ebben? Előre is köszönöm.
Egyszerű a válasz: nem tud! 
A GW620-on 1.5 Android fut, és a BT fájlküldés, ha jól tudom csak a 2.1 verziótól lehetséges!
Honnan töltötted le? Egyszerűen nem találom.. 

Ohh, jesszus, egy ilyen "jó" telefonnál ez lehetséges? Durva:| De akkor miért van benne a BT? Be is tudom kapcsolni meg minden.. felismerik egymást, csak nem csatlakoznak. Biztos, hogy nem tud?
Most néztem, van valami BlueFtp vagy Bluetooth File Transfer nevű program (mindkét hivatkozásra volt találat), ami elvileg lehetővé teszi a BT fájlküldést!
Én próbáltam valami olyasmi programot, de azzal sem ment a fileküldés.... 

A telóban levő Bluetooth csak a fülhallgatóra ad jelet, file küldés az 1.5-ös android miatt nincs. Van egy java alapú prg is erre, de az is csak egy ideig műkszik, majd kilép.
Az EQ-s player forrását majd megkeresem, de 3 op. rendszer fut a gépemen és most nem tudom melyiken van tárolva. Kicsi, email-ban is elküldhetem. Mem kártyáról telepedik. Privi.
Egyébként érdemes a Samu Galaxy Spica fórumra benézni, rengeteg a gondjuk.
Nálam 1.5-ön ment a küldés, (fogadás nem) a Bluetooth File Transfer progival.
[ Szerkesztve ]
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
A működő Opera Minit linkeld be vagy küldd el, légyszi!!

Üdv. Nem szeretnek flamet indítani, de végül is mik azok a gondok spicaval? Én úgy láttam hogy csak néhány gond van az is szoftveres. Persze a gyári még 1.5el. Nektek nincs semmilyen gond az 1.5el? Szerintem így is a legtöbb gondot a rossz minőségű szoftver okozza a marketról.
Itt nagyon off a téma, nem hinném, hogy az LG tulajok erre kíváncsiak. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Hogy nem lehet BT-on küldeni bármit, h. a wifit dobja 1-2 percen belül.....??!! 
Ez az Android csodája! 
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

Igen elfelejtettem offba tenni
kösz hogy szóltal. Én csak kíváncsi vagyok arra, hogy az ő készülékükkel vannak-e szoftveres gondok? De írtam is hogy nem akarok flamet indítani
lehet rosszul fogalmaztam. Thx
[ Szerkesztve ]
Ez az Android csodája!
Ezzel sztem mellélőttél, inkább a samsung sara a BT probléma. 

Khm, de Androidos LG-nél sem megy!
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!
Egyikkel sem megy alapból, ami 1.5, 1.6, de a samsungnál még külső alkalmazás után sem. Az LG is ilyen? 

Igen, próbálkoztam több prg-vel, a Bt file másolás nem megy, Android gond.
Már írtam korábban is, hogy az LG nagyon belemászott az Androidba, teljesen átprogramozták alapból. Pl. villan a vaku, működik a rádió, stb, ezek nem voltak az 1.5-ben. Ja és magyar nyelvű!!! Ha jól tudom, az Android alapból a billentyűs qwerty-t sem ismeri, azért van ilyen kevés.
Nagyon sok kiegészítő feltelepíthető. Nem tudtak előre lépni jelentősen a multimédiában - az Aréna messze jobb - nincs Dolby, hangszín - szintén Android gond, - gyenge a kamera, különösen a video, csak a 2,0-ás Androidnál elfogadható.
Nem használom folyamatosan, csak néha veszem elő és gyakorlok rajta, de jellemző hibát az alapokon kívül nem találtam. Elég gyors, a net Wifin keresztül igen jó, a Youtube kiváló minőségben jön. Az akku jól bírja.
Következtő telóm LG LU2300 lesz.
[ Szerkesztve ]

Az sem lehet rossz teló
..Ma is felbukkant egy lg által még be nem mutatott igen szép dizájnú,telefon ime android 2.1.. 3,2 es kijelző,qwerty bill..és árban szerintem valahol a a gw620 és a legfelső kategória között fog elhelyezkedni..
"A játék,az nem játék"..:)
Szerintetek a java cuccok alól el lehet valahogy tűntetni a virtuális gombokat??

Igen, az Aréna fórumon találsz rá megoldást - át kell írni a filet- de nem bonyolult.

Engem még az LG SU950 is érdekelne, nagyon várom már az infókat, teszteket.
Egyébként a gw620 tud beszélgetést rögzíteni? Olyat ahol mindkét fél hallható.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)

Alapban nem, de ez Android, tehát ha valaki írt ilyen prg-t biztosan rá lehet tenni.
Nem lehet. Sajnos értelmes minőséget produkáló alkalmazás nincs androidra.

Azt tudom hogy androidba (remélem még!) nincs, de arra gondoltam hátha az LG ezen téren is belenyúlt, mert azt még a KP500-am is tudja.

Egy közismert navi programmal tökéletesen működik, közel a full verzió megy. Holdat nagyon gyorsan talál. Teljeskörű autós navigációra alkalmas, csak tartó kell a műszerfalra és autós töltő. Egy hangyányit lassabb mint a Mio.

Vovi1, leírnád nekem ezt a közismert navi progit? Mert én eddig nem sok sikerrel jártam GPS terén,eddig használtam az NDrive-ot,de az vhogy nem jött be,meg hát az alap googlemaps is nagyon gyenge,műholdat nagyon nehezen talál nálam,csak wifivel működik normálisan,ezért is érdekelne az általad használt progi.

Aksit próbálta már vki eltávolítani? mert én most próbálkozom vele,de sehogy sem sikerül :S

Mikor lesz rá frissítés? 2.1 vagy 1.6 vagy 2.0, akármelyik csak jó lenne már...
lesz egyáltalán?

elvileg 1.6 jön majd rá.
Hátlap le, majd a kamera felől középen körömmel ki lehet emelni. 

Ezt a telót lehet már rootolni? 
http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu
Lehet! -> Root Guide
Egy-két érdekes, esetenként hasznos dolog is van itt: [link], ha valaki még nem ismerné. 
Egy kiszivárgot koreai 1.6 develop ROM 
[ Szerkesztve ]