Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#451) Saccco válasza caverinha (#450) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én egy sima egyszerű "agybadugóst" használok. :)

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#452) viger

viger
(lelkes újonc)

Hali! Olyan problémám lenne hogy a telefon lezárta magát. Sokszor elnyomták a billentyűzár feloldó mintát. És azt mondja lépjek be a Google fiókomba. De nem csinál semmit. Akármit írok be mindig kiírja, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó.
Valaki találkozott már ilyennel? Mi a teendő?

(#453) Saccco válasza viger (#452) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt a felhasználó nevet kell beírni amit a gmail app-hoz regisztráltál.

(#454) viger válasza Saccco (#453) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Az addig oké. De nem fogadja el. Azon gondolkozom, hogy segít-e ha megváltoztatom neten a Google fiókos jelszómat, akkor beenged-e majd a teló. De mondjuk, ha nem tudok bemenni a telefonba, hogy indítom el rajta a WiFi-t :F ez is kérdés még számomra.

(#455) Saccco válasza viger (#454) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kérdés.

Egyszer jártam úgy, hogy elnyomkodtam a feloldó képet, de akkor engem beengedett.

(#456) jorgi22

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Koreában és Kanadában már megjelentek az első 1.6-os teszt fw-ek!
Állítólag gyorsul tőlük a készülék, de ne nagyon próbálkozzon velük senki, mert még nagyon béta állapotúak, és gyakran összeomlanak, illetve egyes funkciók nem működnek..
De egyszer majd lesz frissítés, és ez a lényeg!!

Más:
Nektek mennyit bír az akku?
Fagyás előfordul nálatok?

(#457) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Átszaladtam a fórumot, de nem találtam a szervízkódot. Ime: 3845#*620#
Mindent tesztel, a Factory Reset meg minden adatot töröl, erre nagyon kell vigyázni!

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#458) Tex válasza viger (#452) üzenetére

Tex
(senior tag)

Csákó!
Egyik ismerősöm a pikaccsujával járt így, neki vissza kellett vinnie tréékhez és ott újratelepítették.

"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)

(#459) drykill22

drykill22
(újonc)

Szeva mindenkinek!
Megtudnátok mondani, hogy hogyan kell java játékokat rátenni android rendszerű telefonra és futtatni?
kösz elöre is!

[ Szerkesztve ]

(#460) jorgi22

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Megjelent egy teszt a GT540-es modellről: [link]

Sajnos az előzetes hírekkel ellentétben nem 2.0-lal, hanem 1.6-tal érkezik! Attól tartok, hogy ez azt jelenti, hogy az LG nyilatkozatának megfelelően, mi is maximum 1.6-os frissítést fogunk kapni a készülékhez..

De, azért így is vannak újdonságok, az LG megint rendesen belenyúlt az alap Android rendszerbe:

A legtöbbet a főképernyő változott:

- alul 3 dedikált gomb van (telefonálás, menü üzenetek)
- alapból itt is 3 képernyő van, de hozzá lehet adni még 4, tehát összesen 7 képernyőre lehet widgeteket pakolni

- megváltozott a képernyőzár kinézete is

- illetve az értesítések sáv is (ide bekerült a rádiók engedélyezését és tiltását szolgáló gyorsmenü)

- megváltozott a főmenü is: továbbra is lehet kategóriákat készíteni, és abba csoportosítani az egyes ikonokat, de nincs alapértelmezett beállítás, így az egészet mi készíthetjük el a saját kedvünk szerint

Nagyjából ezek a fő eltérések a GW620 1.5-ös rendszeréhez képest!
Most már csak azt remélem, hogy idővel, mi is hozzájutunk ezekhez az újdonságokhoz!!!!

(#461) jorgi22 válasza drykill22 (#459) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Felteszed őket a memórikártyára, aztán egy fájlkezelő programmal (ha nem akarsz ilyet letölteni, akkor a Quickoffice-szal) belépsz a memóriakártyára, rákattintasz a kívánt fájlra, és kiválasztod, hogy a Java kezelő alkalmazás nyissa meg! Utána elvileg ki kell választanod, hogy a Játékok vagy pedig az Alkalmazások menübe települjön a program. Ezután a Java letöltések menüpont alatt találhatod meg a telepített programodat!

(#462) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

A gond ott lesz, hogy most jelenik meg a LU2300, Android 2,1, Dolby, Amoled, 1 GHz proc, kihúzós qwerty stb. Talán 2010 év LG csúcsa lesz. Erre fog figyelni az LG. A többi belépőszintű teló.

(#463) jorgi22 válasza Vovi1 (#462) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Nem ehhez a hozzászólásodhoz kapcsolódik, de korábban írtad, hogy megy neked az Opera Mini!!
Melyik verzió??

(#464) Vovi1 válasza jorgi22 (#463) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Opera-mini-5,0,18741-advanced-hu.apk Saját WIFI hálózaton, SIM kártya nélkül is igen gyors.

(#465) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Idő után jutott eszembe: valamelyik nap böködtem és az LG menűrendszert átállítottam Androidra. Nem tetszik, de már nem tudom hogyan csináltam. Valaki? ( a programokat össze-vissza hozza,nem csoportosítja témakörökre)

(#466) jorgi22 válasza Vovi1 (#465) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

A menüben, a programok között van egy olyan ikon, hogy kezdőképernyő!

(#467) Vovi1 válasza jorgi22 (#466) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Kösz, megvan, javítva. (éppen buliztunk akkor és már nem láttam élesen)

Kipróbáltam egy zenejátszót audioplayerwithgeqplatinum.v.1.5... szóval hangszínszabályzós. A beépített EQ változtat a hangszínen, van 3-4, de be lehet állítani garfikusan is, el is lehet menteni a beállításokat. Jó-jó, de vagy a vas kevés, vagy az 1,5, néha döccen, nagyon fogja a gépet. Amúgy szép grafikájú prg.

(#468) Blackeva

Blackeva
(újonc)

GW620 tulajdonosok!
Egy elég egyszerű és buta kérdésem lenne, miszerint hogyan tudok fájolkat Bluetoothon küldeni? Mert már azt a funkciót sem találom hogy "Küldés Bluetoothon" vagy valami hasonló. Más eszközzel párosítottam már, de csak odáig jutottak el, hogy a 2 eszköz "párosított, de nem csatlakoztatott". Tehát a B.t. bekapcsol, észre is veszi a többi készüléket csak nem csatlakoznak. A másik telefonon meg azt írja ki, hogy a küldés sikertelen. Tehát tudna nekem valaki segíteni ebben? Előre is köszönöm.

(#469) jorgi22 válasza Blackeva (#468) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Egyszerű a válasz: nem tud! :)
A GW620-on 1.5 Android fut, és a BT fájlküldés, ha jól tudom csak a 2.1 verziótól lehetséges!

(#470) jorgi22 válasza Vovi1 (#464) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Honnan töltötted le? Egyszerűen nem találom.. :(

(#471) Blackeva válasza jorgi22 (#469) üzenetére

Blackeva
(újonc)

Ohh, jesszus, egy ilyen "jó" telefonnál ez lehetséges? Durva:| De akkor miért van benne a BT? Be is tudom kapcsolni meg minden.. felismerik egymást, csak nem csatlakoznak. Biztos, hogy nem tud?

(#472) jorgi22 válasza Blackeva (#471) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Most néztem, van valami BlueFtp vagy Bluetooth File Transfer nevű program (mindkét hivatkozásra volt találat), ami elvileg lehetővé teszi a BT fájlküldést!

(#473) Saccco válasza jorgi22 (#472) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én próbáltam valami olyasmi programot, de azzal sem ment a fileküldés.... :D

(#474) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

A telóban levő Bluetooth csak a fülhallgatóra ad jelet, file küldés az 1.5-ös android miatt nincs. Van egy java alapú prg is erre, de az is csak egy ideig műkszik, majd kilép.

Az EQ-s player forrását majd megkeresem, de 3 op. rendszer fut a gépemen és most nem tudom melyiken van tárolva. Kicsi, email-ban is elküldhetem. Mem kártyáról telepedik. Privi.

Egyébként érdemes a Samu Galaxy Spica fórumra benézni, rengeteg a gondjuk.

(#475) kaller1 válasza Vovi1 (#474) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nálam 1.5-ön ment a küldés, (fogadás nem) a Bluetooth File Transfer progival.

[ Szerkesztve ]

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#476) jorgi22 válasza Vovi1 (#474) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

A működő Opera Minit linkeld be vagy küldd el, légyszi!!

(#477) gomsadi válasza Vovi1 (#474) üzenetére

gomsadi
(újonc)

Üdv. Nem szeretnek flamet indítani, de végül is mik azok a gondok spicaval? Én úgy láttam hogy csak néhány gond van az is szoftveres. Persze a gyári még 1.5el. Nektek nincs semmilyen gond az 1.5el? Szerintem így is a legtöbb gondot a rossz minőségű szoftver okozza a marketról.

(#478) kaller1 válasza gomsadi (#477) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Itt nagyon off a téma, nem hinném, hogy az LG tulajok erre kíváncsiak. :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#479) Joe bácsi válasza gomsadi (#477) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Hogy nem lehet BT-on küldeni bármit, h. a wifit dobja 1-2 percen belül.....??!! :W
Ez az Android csodája! :(((

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#480) gomsadi válasza kaller1 (#478) üzenetére

gomsadi
(újonc)

Igen elfelejtettem offba tenni:( kösz hogy szóltal. Én csak kíváncsi vagyok arra, hogy az ő készülékükkel vannak-e szoftveres gondok? De írtam is hogy nem akarok flamet indítani:) lehet rosszul fogalmaztam. Thx

[ Szerkesztve ]

(#481) kaller1 válasza Joe bácsi (#479) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ez az Android csodája!

Ezzel sztem mellélőttél, inkább a samsung sara a BT probléma. ;)

(#482) Joe bácsi válasza kaller1 (#481) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Khm, de Androidos LG-nél sem megy!

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#483) kaller1 válasza Joe bácsi (#482) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Egyikkel sem megy alapból, ami 1.5, 1.6, de a samsungnál még külső alkalmazás után sem. Az LG is ilyen? :U

(#484) Vovi1 válasza kaller1 (#483) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Igen, próbálkoztam több prg-vel, a Bt file másolás nem megy, Android gond.

Már írtam korábban is, hogy az LG nagyon belemászott az Androidba, teljesen átprogramozták alapból. Pl. villan a vaku, működik a rádió, stb, ezek nem voltak az 1.5-ben. Ja és magyar nyelvű!!! Ha jól tudom, az Android alapból a billentyűs qwerty-t sem ismeri, azért van ilyen kevés.

Nagyon sok kiegészítő feltelepíthető. Nem tudtak előre lépni jelentősen a multimédiában - az Aréna messze jobb - nincs Dolby, hangszín - szintén Android gond, - gyenge a kamera, különösen a video, csak a 2,0-ás Androidnál elfogadható.

Nem használom folyamatosan, csak néha veszem elő és gyakorlok rajta, de jellemző hibát az alapokon kívül nem találtam. Elég gyors, a net Wifin keresztül igen jó, a Youtube kiváló minőségben jön. Az akku jól bírja.

Következtő telóm LG LU2300 lesz.

[ Szerkesztve ]

(#485) jooker82 válasza Vovi1 (#484) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Az sem lehet rossz teló:D..Ma is felbukkant egy lg által még be nem mutatott igen szép dizájnú,telefon ime android 2.1.. 3,2 es kijelző,qwerty bill..és árban szerintem valahol a a gw620 és a legfelső kategória között fog elhelyezkedni..

"A játék,az nem játék"..:)

(#486) jorgi22

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Szerintetek a java cuccok alól el lehet valahogy tűntetni a virtuális gombokat??

(#487) Vovi1 válasza jorgi22 (#486) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Igen, az Aréna fórumon találsz rá megoldást - át kell írni a filet- de nem bonyolult.

(#488) Tex válasza jooker82 (#485) üzenetére

Tex
(senior tag)

Engem még az LG SU950 is érdekelne, nagyon várom már az infókat, teszteket.
Egyébként a gw620 tud beszélgetést rögzíteni? Olyat ahol mindkét fél hallható.

"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)

(#489) Vovi1 válasza Tex (#488) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Alapban nem, de ez Android, tehát ha valaki írt ilyen prg-t biztosan rá lehet tenni.

(#490) kaller1 válasza Vovi1 (#489) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem lehet. Sajnos értelmes minőséget produkáló alkalmazás nincs androidra.

(#491) Tex válasza Vovi1 (#489) üzenetére

Tex
(senior tag)

Azt tudom hogy androidba (remélem még!) nincs, de arra gondoltam hátha az LG ezen téren is belenyúlt, mert azt még a KP500-am is tudja.

(#492) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Egy közismert navi programmal tökéletesen működik, közel a full verzió megy. Holdat nagyon gyorsan talál. Teljeskörű autós navigációra alkalmas, csak tartó kell a műszerfalra és autós töltő. Egy hangyányit lassabb mint a Mio.

(#493) caverinha válasza Vovi1 (#492) üzenetére

caverinha
(tag)

Vovi1, leírnád nekem ezt a közismert navi progit? Mert én eddig nem sok sikerrel jártam GPS terén,eddig használtam az NDrive-ot,de az vhogy nem jött be,meg hát az alap googlemaps is nagyon gyenge,műholdat nagyon nehezen talál nálam,csak wifivel működik normálisan,ezért is érdekelne az általad használt progi.

(#494) caverinha

caverinha
(tag)

Aksit próbálta már vki eltávolítani? mert én most próbálkozom vele,de sehogy sem sikerül :S

(#495) kislg

kislg
(újonc)

Mikor lesz rá frissítés? 2.1 vagy 1.6 vagy 2.0, akármelyik csak jó lenne már...
lesz egyáltalán?

(#496) pampika válasza kislg (#495) üzenetére

pampika
(senior tag)

elvileg 1.6 jön majd rá.

(#497) Saccco válasza caverinha (#494) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hátlap le, majd a kamera felől középen körömmel ki lehet emelni. :)

(#498) verser233

verser233
(senior tag)

Ezt a telót lehet már rootolni? :F

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#499) Saccco válasza verser233 (#498) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet! -> Root Guide

Egy-két érdekes, esetenként hasznos dolog is van itt: [link], ha valaki még nem ismerné. :)

Egy kiszivárgot koreai 1.6 develop ROM :C

[ Szerkesztve ]

(#500) Saccco válasza Saccco (#499) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

XDA-s link

500. post :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.