Hétfőn vettem egy példányt 77.000 forintért a Superphone Móricznál. Ijesztő. A rezisztív kijelzője olyan érzékeny, hogy csak gondolok rá, és már veszi az érintést, és eddig villámgyorsnak tapasztaltam. Ami kicsit kiakasztó, hogy PC-vel iszonyat komplikált szikronizálni... Bedugom az adatkábelt, a PC felismeri. Ezek után lenyitom az állapotjelző sávot, rábökök az USB kapcsolatra, engedélyezem, majd kapcsolódik. Ellenben, amíg a kapcsolatot nem bontom le, nem látok semmit a készüléken, amit átmásoltam a gépről. Amint a kapcsolat megszakad, ő frissít, és máris minden a helyén, és látszik. Amúgy így 4 nap használat után tökéletesen meg vagyok vele elégedve, az akksi elég sokáig - 2 napig, bekapcsolt WiFi-vel, folyamatos frissítésekkel, telefonokkal, SMS-ekkel - bírja, még az első lemerítés-16 óra töltés előtt, a végén már könyörögnöm kellett, hogy merüljön le... Most két napja élesben megy, napi WiFi, sok telefon, SMS, és megy, az akksi kb. most jár a felénél. Az egy dolog, ami viszont iszonyatosan zavar benne: a számológépben NINCS 0 (nulla)... Van +, van -, van *, van ÷, van ., és valami érthetetlen okból a 0 helyén van '... Ezt nem tudtam hová rakni... Persze a marketről le leet tölteni normális számológépet, de ez azért kicsit zavaró, nem?
Amúgy élvezem a használatát, imádom! A részemről KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT! 
Bukott Angyal - Rockozon.com, az Internetes Rockadó (http://www.rockozon.com)