Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#351) Aureal válasza Vovi1 (#350) üzenetére

Aureal
(tag)

Ez remek! Akkor marad továbbra is a téves információ? :Y :W :C
(mondjuk nem mintha vkit ha komolyabban érdekel nem nézi meg testközelből is, én pl ma voltam egy vodka boltban, de nem volt, ünnep előtt nem is igérték...) :(

Egyébként a képernyőt illetően mi ez a rezisztív, meg kapacitív különbség? Ezt nem vágom.

[ Szerkesztve ]

"Tehetséges az, aki többet tud, mint amennyit tanult!"

(#352) Saccco válasza Aureal (#351) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogyan működik az érintőképernyő? (Kapacitív, Rezisztív, Optikai) <- itt van egy jó összefoglalás.

[ Szerkesztve ]

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#353) caverinha

caverinha
(tag)

nem tudtok véletlenül egy olyan progit/flash player-t,ami lehetővé teszi a megavideo-n lévő filmek/sorozatok online nézését???

(#354) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akku időm elég jól alakul, most van a 3dik nap és még 45% vissza van. :D
Üzemidő sok +++ pontot érdemel. :)

(#355) jorgi22

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Tulajokat kérdezném, hogy gépelésnél/szövegbeírásnál csak a fizikai billentyűzet használható, vagy van szoftveres qwerty is??
Illetve, hogy az, hogy ezen az 1.5-ös Android van, az mennyiben jelent korlátozást, például a marketen lévő programok használatát illetően?? Tehát az újabban megjelnő programok is működni fognak a régi rendszeren??

Egyébként egy másik teszt!!!!

[ Szerkesztve ]

(#356) pampika válasza jorgi22 (#355) üzenetére

pampika
(senior tag)

nem tudja vki véletlenül, hogy szegeden hol lehet élőben kipróbálni?

(#357) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Megnyomorgattam egy ilyet a meetingen, hát nem győzött meg. A másik androidos mobiljuk viszont igen.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#358) Bukott Angya

Bukott Angya
(újonc)

Hétfőn vettem egy példányt 77.000 forintért a Superphone Móricznál. Ijesztő. A rezisztív kijelzője olyan érzékeny, hogy csak gondolok rá, és már veszi az érintést, és eddig villámgyorsnak tapasztaltam. Ami kicsit kiakasztó, hogy PC-vel iszonyat komplikált szikronizálni... Bedugom az adatkábelt, a PC felismeri. Ezek után lenyitom az állapotjelző sávot, rábökök az USB kapcsolatra, engedélyezem, majd kapcsolódik. Ellenben, amíg a kapcsolatot nem bontom le, nem látok semmit a készüléken, amit átmásoltam a gépről. Amint a kapcsolat megszakad, ő frissít, és máris minden a helyén, és látszik. Amúgy így 4 nap használat után tökéletesen meg vagyok vele elégedve, az akksi elég sokáig - 2 napig, bekapcsolt WiFi-vel, folyamatos frissítésekkel, telefonokkal, SMS-ekkel - bírja, még az első lemerítés-16 óra töltés előtt, a végén már könyörögnöm kellett, hogy merüljön le... Most két napja élesben megy, napi WiFi, sok telefon, SMS, és megy, az akksi kb. most jár a felénél. Az egy dolog, ami viszont iszonyatosan zavar benne: a számológépben NINCS 0 (nulla)... Van +, van -, van *, van ÷, van ., és valami érthetetlen okból a 0 helyén van '... Ezt nem tudtam hová rakni... Persze a marketről le leet tölteni normális számológépet, de ez azért kicsit zavaró, nem? :) Amúgy élvezem a használatát, imádom! A részemről KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT! :)

Bukott Angyal - Rockozon.com, az Internetes Rockadó (http://www.rockozon.com)

(#359) Bukott Angya válasza pampika (#356) üzenetére

Bukott Angya
(újonc)

Szoftveres QWERTY-el én még nem találkoztam, de a fizikális klavi félelmetesen egyszerűen és jól használható akár fél kézzel is, pedig nincs nagy kezem. Mondjuk, hogy őszinte legyek, nem is nagyon kerestem szoftveres klavit rajta, pont ezért vettem ezt... :)
A prediktív szövegbevitele viszont felettébb jó, és egészen jól tud magyarul... :)

Bukott Angyal - Rockozon.com, az Internetes Rockadó (http://www.rockozon.com)

(#360) jorgi22 válasza kaller1 (#357) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Mi volt a baj vele?? Csak azért kérdezem, mert én is tervezem egy ilyen megvételét, és még nem volt a kezemben..

(#361) Aureal válasza Saccco (#352) üzenetére

Aureal
(tag)

Köszi Saccco! Ez nagyon jó leírás és kimerítő!

(#362) Aureal válasza kaller1 (#357) üzenetére

Aureal
(tag)

Melyik az a másik andis telcsa?

--
Az engem is érdekelne, hogy van-e érintős qwerty benne plusszban, vagy állandóan szét kell nyitni, hogy gépelhessünk! (?)

(#363) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hm a GSMArena-s tesztem van "0" a számológépben :F

Akkor biztos félrefordították a 0-t '-re a magyarok. :D :D :D

(#364) jooker82 válasza Aureal (#362) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Én ,ha jól tudom az LG-nek még csak ez az egy van...ebben a hónapban jelenik meg a gt540 mely nem qwertys,hanem egy olcsóbb kategória....
lehet vmi más márkát látott..

"A játék,az nem játék"..:)

(#365) Inarus válasza jooker82 (#364) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nemnem... Jó márkát látott, csak a tipusszámot én sem tudom. :))

Szerk.: Az az amit te is mondtál. Mondjuk erről én lemaradtam sajna. :(((

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#366) kaller1 válasza jooker82 (#364) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Igen, a GT540-re gondoltam.
Érdekes lett volna más márkát próbálgatni az LG asztalánál... :P

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#367) Inarus válasza kaller1 (#366) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem lett volna lehetetlen a htc-hez olyan közel... :DDD

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#368) kaller1 válasza Inarus (#367) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Azért pofátlanok ne legyünk, és a szemtelenségnek is van határa... :DDD ;)

(#369) jooker82 válasza kaller1 (#366) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

És mi az amiben jobbnak vélted?? mert ha jól tudom,sok helyen irták már,hogy a gw620 nak a legjobb a rezisztiv kezelhetősége....Akkor a gt540 nek még jobb?? Vagy másban győzött meg??? Hasonlit a viewtyra külsőleg??,

[ Szerkesztve ]

(#370) kaller1 válasza jooker82 (#369) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A gw620 nekem túl bumszlinak tűnt, és volt némi lötyögés és holtjáték összecsukva is. Ez nálam olyan "kézbe veszem, és nem jön be" érzés, ez van. A gt540 viszont korrekt volt minden téren, a sebességgel sem volt gond. Olyan 60k körüli nyitóárat mondtak rá, ami elég barátságos.

(#371) pampika válasza Bukott Angya (#359) üzenetére

pampika
(senior tag)

nekem volt fél évig nokia 5800, soft qwerty-vel, de nem tudtam megszokni a gomb nélküliséget. ezt az lg-t meg mindenki dícséri és nagyon tetszik is, de vétel előtt mindenképp élőben megnyomogatnám, hogy nekem mennyire áll kézre :)

(#372) caverinha válasza Saccco (#252) üzenetére

caverinha
(tag)

Ezt a PhonemyPC progit,h raktad fel a telóra? Marketen nem találtam :S

(#373) Titan44

Titan44
(tag)

Egyre inkább szeressem az LG-t.
Nekem KM900 Arénám van, el nem cserélném semmire!
Nah jó, egy BL40-re esetleg.. :)

Telcsi eladó!

(#374) barbarabalog

barbarabalog
(újonc)

kdvsdv

(#375) jooker82 válasza barbarabalog (#374) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Nemnem,egyelőre csak a vodánál lehet kapni,és jár hozzá füles,de hogy milyen azt ne kérdezdd...a többiek majd leirják neked hogy,hogy szól...
nm.. ;)

(#376) Saccco válasza jooker82 (#375) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy fejtetted meg a post-ot amire válaszoltál... :DD

(#377) jooker82 válasza Saccco (#376) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

A nőket mindig meglehet érteni,pár szóból is :K

(#378) Kreto

Kreto
(újonc)

A füles egy viszonylag egyszerű. Mikrofonos egy gombos. nincs hozzá csak egy gumi a fül részhez

(#379) jorgi22

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Írjatok légyszíves a csúszkáról!!
Mennyire lötyög becsukva és kinyitva??

(#380) kaller1 válasza jorgi22 (#379) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Én már írtam. :)

(#381) jorgi22 válasza kaller1 (#380) üzenetére

jorgi22
(tag)
LOGOUT blog

Köszi.. :)
Inkább egy újonnan vásárolt készülék csúszkájának állapotára vagyok kiváncsi, mint egy 1000 ember által kipróbált, szétcincált promó példányra..

(#382) Vovi1 válasza jorgi22 (#381) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Akkor részletesebben:

A csúszka egy kicsit vastagítja a telefont, de szokás kérdése, így van rajta mit fogni. A kézbe véve nem lötyög, szoros, nem is venni észre, hogy két részből áll. A nyitás az elején határozott mozdulatot igényel, a vége felé erőteljesen rásegít a szerkezet, magától nyílik tovább. A klavíatúra kinyitva is pontosan a helyén van, szoros, egyáltalán nem lötyög.

A felső gombsor csak lányoknak, vagy kis újjúaknak ajánlott, közel van a felső rész oldala. itt vannak a számok.

Ceruzával, tollal nem érdemes böködni a gombokat, a teteje domború és nem érezni jól az átbillenési pontot. A betűk, számok mögött rengeteg egyéb szimbólum is van, ami egy független gombbal elérhető. Az ékezetek az LG gyakorlata szerint (Aréna) kicsit hosszan megtartva előjönnek (u-ú, ö-ő stb). Nyilas billentyűkkel klv-ről is lehet vezérelni a telefont, minden menűt, minden parancs kiadható, ekkor a kép vízszintessé válik.

A bezárás határozott, a zárószerkezet jól vezérli, gyors. Halk surrogás, illetve a végén az ütközés hangja hallható, mint más telón, nem csattan és nem koppan.

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#383) Saccco válasza Vovi1 (#382) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A felső gombsor csak lányoknak, vagy kis újjúaknak ajánlott, közel van a felső rész oldala. itt vannak a számok."

Nekem nem kicsi a kezem, és teljesen jól tudom nyomkodni a számokat is, szóval ezzel nem értek egyet. A gombok nyomáspontja szerintem jó, érezni mikor nyomta meg rendesen az ember, tollal nem böködtem. :)

[ Szerkesztve ]

(#384) pampika válasza Vovi1 (#382) üzenetére

pampika
(senior tag)

azért az szép lenne, ha lötyögne a billencs :P

(#385) Kreto

Kreto
(újonc)

Nekem van nulla a számológépen

(#386) Saccco válasza Kreto (#385) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És rendesen magyar boltban vásárolt?
Nézd meg a beállítások->telefon beállítások-nál a fw verziót.
Nekem:
- 1.5,
- 2.67 LGE@new1 #4
- GW620-V10b

(#387) Vovi1 válasza Saccco (#386) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Nem azt írtam, hogy nem jó a billentyűzet nyomáspontja - szerintem jó - hanem, ha nem kézzel nyomkodjuk, nem érezni olyan jól. Persze a kicsi gombok miatt kompromisszumokat kell kötni, ezzel nincs is baj. Az én gépelési technikámnak nem optimális, de ez van, saját szoc. probléma.

Egy fórumozó kérdezte, hogy milyen az új telefon csúszkája, ezért volt a válasz részletes. Egyébként össszefoglalva és egyszerűen, kerülve a szócséplést: jó.

Nekem az alapverziónál 2.6.27.-et ír ki, a többi szám stimmel. Nincs 0!

(#388) Aureal válasza Saccco (#376) üzenetére

Aureal
(tag)

Nos igen, kollégánk előtt vélhetően az Enigma is szégyenkezne! :) Azonban az nem árt, ha ennyire tud olvasni a női sorok, akarom mondani itt bettűk között! :)) A sztori erősen emlékeztet a "Mi kell a nőnek" c. filmre, Mell Gibsonnal. :DD

--
A kérdésem továbbra is: virtual qwerty billentyűzet akkor nincs is a készülékben?

(#389) viw válasza jooker82 (#377) üzenetére

viw
(tag)

javaslom jooker82-őt legfőbb moderátor atyaúrisatennek!:))
és ha lehet, szeretnék tanórákat venni tőled.:D

[ Szerkesztve ]

(#390) Vovi1 válasza Aureal (#388) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Nincs virtuális qwerty, álló helyzetben hagyományos telefonnak megfelelő billentyűzet jelenik meg. Viszont fektetve sokkal nagyobb a szabad, olvasható felület, a teljes képernyő. Telefonhíváshoz a szám beviteli képernyő igen nagy, a gombok jól tapizhatók a képernyőn is.

(#391) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

A régebben okostelefonokkal foglalkozóknak biztosan nem újság, de találtam egy igen jó linket, minden valamire való prg win, symb, android és sok java is letölthető. And példák: hangról felismeri a zenét, kiírja a tag-it-et, GPS pozíciók, Teljes system elemzés és kiírás, új zenejátszó, BKV menetrend. ebuddy, mini-k, rengeteg játék stb.Nem kell marketről tölteni, egyszerűen bemásolható.

(#392) pampika válasza Vovi1 (#391) üzenetére

pampika
(senior tag)

egy link azért nem árt, mert van igen sok, elég jó oldal ;)

(#393) jooker82 válasza Aureal (#388) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Úgy látszik megértette amit irtam,mert nem jött többet:D ,de irta is hogy nincs sok ideje igy fórumozgatni :(
Majd nézzétek meg az újabb androidos LG-t...qwertys..1ghz,hd,3,5 colos kijelző...szerintem biztató...

(#394) Saccco válasza Vovi1 (#387) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak nem kezdesz kicsit elcsábulni? :)
Úgy nézem egyre jobban bejön, pedig eddig nagyon az arena mellett voltál, vagy tévedek? :)

(#395) Vovi1 válasza Saccco (#394) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Jogos a felvetés, még mindíg vacilálok a két teló között. Az Aréna bár zárt, de olyan a multimédia minősége, hogy még mindíg ezt cipelem magammal. Kaptam hozzá egy eredeti, valódi HTC fülest néhány napja és nem tudom letenni. Állandóan zenét hallgatok, meg rádiót is, valami elképesztően szól. A sajátja ehhez képest semmi. Ma délután kipróbáltam a helyi m markban nagyméretű próba fejhallgatókkal is, többségüket lealázta. Nem vagyok vájtfülü, ezért a különbség nagy lehet, ha én is észreveszem. HTC Touch Flow pocket Pc-hez tartozó hallgató. ( sokkal jobb, mint a Legendhez adott!!!) + lényeges a sok memória, kb 70-80 %- ot folyamatosan cserélek, filmek, zenék, és sokat fényképezek vele, két hetes az unokám.

Tényleg idegesít, hogy már egy kicsit lassú, bár lehet, hogy én gyorsultam fel. 11 hónapos a drága.

Viszont az Android szintén egy új világ, amit fel kell fedezni. Erre teljesen alkalmas a teló, valamit megint eltalált az LG. Élmény az itthoni WIFI hálózaton szörfölni vele - a nagy gép mellett. Nem szeretem a leírásokat olvasgatni, jobban szeretek magam rájönni a dolgokra. Addig szenvedek, míg meg nem oldom, Az Arénával is így voltam egy éve, nincs is magyar nyelvű leírásom róla, a 620-asét sem vagyok hajlandó kibontani. A felfedezés öröme az ami miatt a kütyükkel foglakozom - hobbyból. Sok telefont kipróbáltam már, találkoztam értelmes megoldásokkal.

(#396) Kreto

Kreto
(újonc)

Nekem is stimmelnek az adatok. (2.6.27) és nekem van nulla. érdekes. Amúgy a vodánál vettem.

(#397) Kreto

Kreto
(újonc)

Azt mondom a telóra hogy jó. tudom ajánlani de a géppel való szinkronizáció sehogy sem sikerül. (csak wifi és sd kártya háttértár) lehet hogy friss a készülék de azért ez idegesítő

(#398) Vovi1 válasza Kreto (#397) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

A szinkronizációnál arra gondolsz, pl. hogy átmásolja az outlook tartalmát a telefonra? Ez Pc-suite programokkal oldható meg, még nem találtam hozzá adottat, tudatosan nem kerestem. Azt hiszem ez Android koncepciós gond.

USB-vel működik, közvetlenül látja az sd kártyát a számítógép, a file kezelés egyszerű, de valszeg nem ez a gondod.

(#399) Aureal válasza jooker82 (#393) üzenetére

Aureal
(tag)

Majd nézzétek meg az újabb androidos LG-t...qwertys..

erre vagy erre gondolsz?

[ Szerkesztve ]

(#400) Aureal

Aureal
(tag)

Utóbbi esetben az összehasonlítás alapján csak a 20 megával nagyobb belső memóriát találtam eltérőnek. (esetleg kaphat egy nagyobb verziójú andit...)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.