Nem akartam fórumozni, de az Aréna fórum lényegében lefagyott, itt még lehet újdonságot mondani..
Szóval a videóval el kell, hogy keserítselek, szerintem a méret és a minőség gyenge, de ez az alap szoft.(1,5) hibája volt. Nyomába sincs az Arénának, próbáltam mindkettőt. A 2,1 Android már sokkal jobb. Teljeskörűen lehet vele internetezni WiFi-n, SIM kártya nélkül is, igen gyors, jó a képernyő váltás, kezelés. A korábban említett Apndroid prg meg kártyával is letiltja a 3 G alkalmazásokat, tehát telefonálni lehet, de a telefon nem lép magától a drága mobilos hálózatra, nem generál forgalmat, ugyanakkor a wifi megy.
Láttam Androidos telefont Facebook-os hálózat segítségével hívást kezdeményezni, nem semmi elgondolás. (a telefonlistát a Facebook tartalmazza) persze korlátlan net hozzáférés kell, drága a halandóknak.
A telefon része jól használható - csak a beszélgetés közbeni visszalépésre kell rájönnöm, illetve megtanulnom.
Média: a kép váltások igen gyorsak, elforgatás hiba nélküli, azonnali. Szerintem a saját képek is gyengébbek, mint az LG utóbbi év jellemzője, pedig a villanó led mintha komolyabb volna, a kép feldolgozó szoftver is igen jónak tűnik. Zenejátszó átlagos, szintén gyengébb, mint az LG átlaga.
Az ikonok jók, az S-Classból vettek át többet. Nappal fényben átlagosan látható a képernyő, de sasolni kell. Nem igazán jó a fényerő automatika, max-ra kell venni.
A rezisztív képernyőt meg lehet szokni, esetenként már kis érintésre is reagál, szerintem jó, a kapacitívat néha meg püfölöm, mint a hülye és nem csinál semmit.
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...