Ma próbáltam egy andis ellent a T-robinál (Samu Galaxy Spica - csak úgy kíváncsiságból) és már ott elbukott, hogy valami görbéket kellett volna rajzolgatni a képernyőfeloldáshoz, de ezt elsőre azzal jutalmazta, hogy 30 másodpercre megbüntetett, hogy próbálkozzak utánna... Kis rózsaszín lányt segítségül hívtam, ő is legózott rajta, majd szólt egy kollégának, aki kioldotta a bűvös lakatot... Uhhhh.
Persze gondolom hogy egy steril telo nem olyan mint egy belakott, de alapból még 1 naptárt se lehetett benne használni, mert rögtön gmailes accountot kért. Na és ha nincs net ahol vagyunk vele??? Meg se nézhetem, mikor lenne egy találkozóm?
Hang, video teszt sem volt lehetséges mert SD kártyát követelt.
Hát nem tudom ez más andis telóknál is így van-e vagy csak Samuéknál, de akkor nincs esélye egy ilyen bolti tesztelgetésnek, csak ha bevásárol vele az ember. Ssssszz! 
Kérdés: szóval a GW620-at is muszály alapból belakni, hogy mutasson valamit?
(ja és a Spica még Samuhoz mérten csiga is volt, elforgatva semmit sem érzékelt, majd újra vissza és megrázás után hirtelen 3x fektette keresztbe a képernyőt, miközben már rég függőlegesen tartottam - remélem ez sem az andi hibája!)
"Tehetséges az, aki többet tud, mint amennyit tanult!"