Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) Dollface válasza Wa2x_ (#250) üzenetére

Dollface
(kvázi-tag)

Huhh,ez aztán gyors válasz volt :) Köszönöm szépen!

Akkor holnap megyek érte :)

(#252) Dead_slow

Dead_slow
(tag)

Gyűlünk gyűlünk :C

(#253) skrabi

skrabi
(senior tag)
LOGOUT blog

Helo!

Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban, mivel t-nél elég ócó:D

1. Csak Java alkalmazásokat futtat? (mivel zárt, gondolom igen:S)
2. Widgeteket lehet letölteni, vagy a gyáriakkal lehet gazdálkodni? Alkalmazás-t lehet-e kirakni a kezdőképernyőre?
3. Vannak erre a képernyőméretre alkalmazások/játékok?
4. Milyen a Wi-Fi? Gyorsan kapcsolódik? Tartja a kapcsolatot, nem szakadozik meg?

Most ennyi, ha eszembe jut még valami, írok, köszi előre is:)

18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma nézd.meg.autós.fotóim.főleg.magyarországon.fotózott.sokmilliós.autók!: http://www.skraby-pv.blogspot.com

(#254) skrabi válasza skrabi (#253) üzenetére

skrabi
(senior tag)
LOGOUT blog

5. Multitask működik mindennel? Gomb hiányában hogy lehet a háttérbe rakni egy alkalmazást?

18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma nézd.meg.autós.fotóim.főleg.magyarországon.fotózott.sokmilliós.autók!: http://www.skraby-pv.blogspot.com

(#255) skrabi válasza skrabi (#254) üzenetére

skrabi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebben a videóban 2:20-nál az a menü szerűség tényleg megtalálható a telefonban?
http://www.youtube.com/watch?v=sj1Uqo7BpSg&feature=related

(#256) blackmoto

blackmoto
(senior tag)

A telcsihez adott füles milyen szimmetrikus, vagy asszimetrikus (egyik szára hosszabb) kialakítású?

[ Szerkesztve ]

(#257) skrabi

skrabi
(senior tag)
LOGOUT blog

És még annyi lenne, hogy meg tudná nézni valaki hogy ez a játék fut-e rajta? (480*800-as felbontású Asphalt 4... kb végigolvastam a topikot, és mintha valaki panaszkodott vna hogy nincs rá autóversenyzős játék..)

LINK

köszi szépen, és bocs hogy sokmindent kérdeztem:D

(#258) unyadavid

unyadavid
(fanatikus tag)

a füles szerintem szimmetrikus és az ilyen tesztekből sok mindent meg lehet a telóról tudni. :K

(#259) Tomikapc

Tomikapc
(kvázi-tag)

Üdv. Vettem egy ilyen telefont és az a porblémám hogy alapba 60 megabájt a szabad memória. Mikor a telefon 330 mega memóval rendelkezik. Lehet h ennyit foglalnának az alap cuccok?

Tomikapc

(#260) Tomikapc válasza skrabi (#257) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

fut a játék csak nem látni semmit belőle konkrétan addig jutottam el h kiírja h enable és mást nem látni. nem értem miért a telefon kijelzője pedig nagyobb.

Tomikapc

(#261) Tomikapc válasza blackmoto (#256) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

szimetrikus

Tomikapc

(#262) Tomikapc válasza skrabi (#253) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

1. igen
2. lehet letölteni bár azok külföldiek és elég gagyik legalábbis amit a telefon menüjéből le lehet tölteni
3. nem kerestem nincs rá szükségem :D
4. gyors, nekem még nem szakadt meg egyszer se

Tomikapc

(#263) Tomikapc válasza skrabi (#254) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

feladatkezelő működik mindennel, nem tudom hogy lehet háttérbe rakni de nekem eddig nem volt vele gondom. áltlaában látható a letevő gomb és a feladatkezelő gombja

Tomikapc

(#264) unyadavid válasza Tomikapc (#259) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Az alap szoftver sokat foglal, ez arénán olyan 250mb körül volt szóval simán lehet :K

(#265) napocska2 válasza skrabi (#255) üzenetére

napocska2
(senior tag)

Szia! Az a menüt számomra ismeretlen. Szines ikonok vannak a Miniben, nem fekete-fehérek, mint a videón.

(#266) Dead_slow

Dead_slow
(tag)

Arra esetleg nem jött rá valaki hogy lehet "gördülő" háttérképet berakni, az android telókon is van ilyen én ott láttam, ahogy váltassz a képernyők között egy picit mozdul a háttér is.

(#267) napocska2

napocska2
(senior tag)

Nekem az sem sikerül, amit az egyik videón láttam, hogy a főmenűben az ikonok soronként gördülek oldalra és nem az egész lap... Nem mintha nem lehetne enélkül élni, csak elszórakoztam volna vele. :)

Találtam egy Minihez való letöltős oldalt, épp optikai tuningra hajtok... :))

(#268) blackmoto

blackmoto
(senior tag)

A beépített flash-cuccokkal, flash-videókkal jól bánik? Élvezhető a böngészőben egy-egy video, akár a youtube-ra gondolva is, vagy nyögvenyelősen megy csak? Ez baromira érdekel, hogy van-e haszna a flash-támogatásnak benne. Azért wlan-on jó lenne kihasználni a dolgot. Örülnék, ha végre egy teljeskörű böngészési élményt adó telcsiről lehetne szó.

[ Szerkesztve ]

(#269) Wa2x_ válasza blackmoto (#268) üzenetére

Wa2x_
(tag)

Nagyon fasza minden, youtube, bármilyen videós oldal... filmeket is szépen húzza.

<Ace2> ^Tᴴᴱ ᴱᴬSʸ ᴰᴬʸ ᵂᴬS YᴱSᵀᴱRᴰᴬʸ.

(#270) Wa2x_

Wa2x_
(tag)

Én ezt a letöltő oldalt használom itt!

Háttérképek, videók, csengőhangok...

(#271) Tomikapc válasza blackmoto (#268) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

youtubeon ha mobillal mész fel akkor egy mobil oldal jön be ahonnan .3gp videókat kapsz streambe, azért olyan jó. nálam nem megy a flash

Tomikapc

(#272) Dead_slow válasza Tomikapc (#271) üzenetére

Dead_slow
(tag)

Nálam megy a flash, de bűn lassú, ha nem a kliensen nyitom meg a youtube videókat akkor akadnak, ma le akartam játszani egy gamestaros videót és nem tetszett neki, nem fagyott le csak kilépett a böngészőből és előtte kiírt valamit angolul, nem olvastam el teljesen valami olyasmi volt hogy nem a mobilhoz optimalizált a szélessége magassága.

(#273) dc válasza Wa2x_ (#269) üzenetére

dc
(kvázi-tag)

hirado.hu -n lévő m1-es videókat le tudja játszni?

(#274) Wa2x_ válasza dc (#273) üzenetére

Wa2x_
(tag)

Hát nálam elkezdi töltenia vidit, de aztán megáll. Nem tudom, lehet a net a baja, lehet a teló...

(#275) Tomikapc válasza Wa2x_ (#274) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

ez érdekes. beépített böngészővel megy a flash?

Tomikapc

(#276) skrabi válasza Tomikapc (#259) üzenetére

skrabi
(senior tag)
LOGOUT blog

60 megával talán még jól is jártál a trémobil szerint...

(#277) skrabi válasza skrabi (#276) üzenetére

skrabi
(senior tag)
LOGOUT blog

na ide raktam képet is csak nem jelent meg... tessék:

(#278) biker

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

valaki meg tudná mondani, mac osxről hogy tudnám syncelni a gd880at?

googleről pl syncel a telefon?

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#279) dc

dc
(kvázi-tag)

üdv

bwin video, www.atdhe.net, justin.tv -n lévő videókat (meccseket) le tudja játszani?

(#280) napocska2 válasza dc (#279) üzenetére

napocska2
(senior tag)

A Poker Channelt és a South Parkot próbáltam, nem sok sikerrel. A videó helyén a Flash player jel csücsül, sarkában egy sárga háromszögben egy kilencessel. :F Ezek szerint valami még hibádzik a lejátszáshoz.

(#281) napocska2 válasza dc (#279) üzenetére

napocska2
(senior tag)

Ja, azt kifelejtettem, hogy az előbbi kettőt a www.atdhe.net-ről próbáltam. :)

(#282) napocska2

napocska2
(senior tag)

Na végre sikerült youtube-os videót nézni wifiről! :))
A testvér teló FAQ-jában volt a megoldás, be kellett állítani a routert a streamhez és máris működött. :C
Hátha valakinek még jól jön ez az infó.

(#283) Tomikapc válasza skrabi (#277) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

valóban :)

Tomikapc

(#284) Dollface

Dollface
(kvázi-tag)

Én is megvettem ma a T-nél :)

Külsőre rohadtul tetszik,most éjszaka töltöm reggelig,holnap elkezdem piszkálni. Amíg volt benne az alap töltés azért nyomkodtam kicsit.Féltem a sokak által lassúnak titulált sebességtől de pozitívan csalódtam mert teljesen rendben van a dolog. Mondjuk nem tudtam még rendesen kipróbálni a dolgokat,nem tudtam megkínozni a rendszert.Lehet hogy majd bejön a lassulás de az alap dolgok tökéletesen gyorsan futnak.

Nekem is 60 mega szabad a teló szerint,ezek szerint kb. 270 mega az alap rendszer...nem semmi...

Viszont kíváncsi lennék hogy vajon belenyúlt-e a T-mobile a telóba...? Mert semmi nem utal rá,sem felirat a telefonon külsején,sem egy T-s ikon a menüben,sem T-s beapcsolódallam...semmi.

Ami még izgat hogy nem volt fólia a kijelzőn csak a bekapcsológomb és a hangerőgombok voltak leragasztva a gyári védőmatricával. Szóval lehet hogy bontottat adtak? Vagy másnak sem volt a kijelzőn fólia...?

(#285) biker válasza napocska2 (#280) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és úgy unblock mobilTV képes cucc?

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#286) Tomikapc válasza Dollface (#284) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

enyimen van, de úgy rá van ragasztva hogy észre se lehet venni, csak a 3g kamera alatt egy kicsit, szóval lehet hogy a tieden is van csak nem látszik. enyimen marad is. lassulást énse tapasztaltam nekem elég gyors. én se vettem észre egyetlen t-s dolgot se, csak a parancsikonok a 3. asztalon amik könnyűszerrel törölhetők vagy leválthatók

Tomikapc

(#287) napocska2 válasza Dollface (#284) üzenetére

napocska2
(senior tag)

Ha megnézed a kijelző bal felső sarkánál van egy kis bevágás az érzékelőnek, ott látszik, hogy van rajta fólia. Legalábbis az enyémen csak ott lehet észre venni.

Valamennyire csak belepitiszkáltak a telóba, mert épp azzal küzdök, hogy nem bírom kiírtani se a T-s könyvjelzőket, se az internet beállításokat. Egyszerűen nem engedi őket törölni, fel sem ajánlja a lehetőséget. :( Pedig így akartam kiküszöbölni a véletlent, mert én csak wifin keresztül szeretnék netezni. :O

(#288) napocska2 válasza biker (#285) üzenetére

napocska2
(senior tag)

Erre nem tudok neked pontosan válaszolni, mert nincs mobil netem. Viszont most pakoltam egy filmet, meg egy videót a telcsire és eszméletlenül jól néz ki rajta. Hiába kicsi, mégis élvezhető a képe. Azt hiszem átállok konvertáló üzemmódba, beszerzek egy nagyobb kapacitású mem.kártyát és reggelente a buszon filmeket fogok nézni, nem bambán bámulni. :))

(#289) Tomikapc válasza napocska2 (#287) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

ha felcsatlakozol wifire akkor alapba azon fog netezni, vagy ha egy alkalmazás vagy pl a google maps fel akar menni akkor megkérdezi hogy wifi vagy szolgáltatón keresztül. én remélem nem kapok százezres számlát :DD

Tomikapc

(#290) Dollface válasza napocska2 (#287) üzenetére

Dollface
(kvázi-tag)

Basszus...!!!!
Tényleg ott van rajta....de valami elképesztő hogy mennyire nehéz észrevenni. Ha most ezt nem mondod akkor az életben nem veszem észre :)

Most egy centiről megvilágítva egy elemlámpával az egész kijelzőn körben látom hogy hol van a fólia széle és hol kezdődik a valódi üveg...:)

Mondjuk ilyen gyönyörűen feltéve még nem láttam...

(#291) Tomikapc válasza Dollface (#290) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

gyárba rakják fel, kézzel esélyed sincs így felrakni :DDD

Tomikapc

(#292) Tomikapc

Tomikapc
(kvázi-tag)

az lg sync meg elmehet a fenébe. teleofnról a fényképeket amiket csináltam fel se rakja, a pc suite nem tud kapcoslódni hozzá. telejsen felesleges szerintem.

Tomikapc

(#293) Dollface válasza Tomikapc (#291) üzenetére

Dollface
(kvázi-tag)

Hát így biztosan nincs...kivitelezhetetlen lenne...:)

Mondjuk én alapból olyan fóliára gondoltam ami a sima,nem tapizós mobilok kijelzőjén szokott lenni...aminek van egy kis túlnyúló sarka is hogy le tudd szedni. Szóval én azt hiányoltam amikor kibontottam a dobozt.

(#294) Tomikapc válasza Dollface (#293) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

szerintem így jobb én nem is veszem le míg fel nem púposodik vagy nem lesz valami baja. nem hiszem hogy jobb lenne úgy az érintés-érzékelés. hiába karcálló a kijelző azért így jobban biztonságban érzem

Tomikapc

(#295) Dollface válasza Tomikapc (#294) üzenetére

Dollface
(kvázi-tag)

Persze persze,én sem akarom levenni,eszemben sincs. Ha már ilyen szépen felrakták rá a gyárban...:)

(#296) Tomikapc válasza Dollface (#295) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

meg vettem hozzá az eurós boltban 290ér egy kis telefon-zoknit így tökéletes :))

Tomikapc

(#297) dc

dc
(kvázi-tag)

480*850-es filmeket is viszi gond nélkül?

(#298) Tomikapc válasza dc (#297) üzenetére

Tomikapc
(kvázi-tag)

.3gpt azt biztos. divxet nem tudom adtak hozzá konvertálót. de most adsz egy ilyen videót ami 50 mega alatt van akkor kipróbálom

Tomikapc

(#299) napocska2 válasza Tomikapc (#298) üzenetére

napocska2
(senior tag)

A divx-et is viszi! :) Tegnap másoltam rá egyet, a kép tökéletes, hangja ugyan nem volt, de az nem volt véletlen és megoldottam... Annyira szuper! :))

(#300) napocska2 válasza Tomikapc (#289) üzenetére

napocska2
(senior tag)

Persze, én is először a wifire csatlakozom, aztán netezek, csak nálunk van gyerek is családban, ezért szerettem volna kitörölni a T netes beállításokat. Nem szeretem a meglepetésket, a gyerek telefonjából is kiirtottam ezeket a beállításokat még 0 napos korában, így nincs esély a horribilis telefonszámlára. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.