Huhh,ez aztán gyors válasz volt
Köszönöm szépen!
Akkor holnap megyek érte 

Huhh,ez aztán gyors válasz volt
Köszönöm szépen!
Akkor holnap megyek érte 
Helo!
Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban, mivel t-nél elég ócó
1. Csak Java alkalmazásokat futtat? (mivel zárt, gondolom igen:S)
2. Widgeteket lehet letölteni, vagy a gyáriakkal lehet gazdálkodni? Alkalmazás-t lehet-e kirakni a kezdőképernyőre?
3. Vannak erre a képernyőméretre alkalmazások/játékok?
4. Milyen a Wi-Fi? Gyorsan kapcsolódik? Tartja a kapcsolatot, nem szakadozik meg?
Most ennyi, ha eszembe jut még valami, írok, köszi előre is
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma nézd.meg.autós.fotóim.főleg.magyarországon.fotózott.sokmilliós.autók!: http://www.skraby-pv.blogspot.com
5. Multitask működik mindennel? Gomb hiányában hogy lehet a háttérbe rakni egy alkalmazást?
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma nézd.meg.autós.fotóim.főleg.magyarországon.fotózott.sokmilliós.autók!: http://www.skraby-pv.blogspot.com
Ebben a videóban 2:20-nál az a menü szerűség tényleg megtalálható a telefonban?
http://www.youtube.com/watch?v=sj1Uqo7BpSg&feature=related

A telcsihez adott füles milyen szimmetrikus, vagy asszimetrikus (egyik szára hosszabb) kialakítású?
[ Szerkesztve ]
És még annyi lenne, hogy meg tudná nézni valaki hogy ez a játék fut-e rajta? (480*800-as felbontású Asphalt 4... kb végigolvastam a topikot, és mintha valaki panaszkodott vna hogy nincs rá autóversenyzős játék..)
köszi szépen, és bocs hogy sokmindent kérdeztem

a füles szerintem szimmetrikus és az ilyen tesztekből sok mindent meg lehet a telóról tudni. 

Üdv. Vettem egy ilyen telefont és az a porblémám hogy alapba 60 megabájt a szabad memória. Mikor a telefon 330 mega memóval rendelkezik. Lehet h ennyit foglalnának az alap cuccok?
Tomikapc

fut a játék csak nem látni semmit belőle konkrétan addig jutottam el h kiírja h enable és mást nem látni. nem értem miért a telefon kijelzője pedig nagyobb.
Tomikapc

szimetrikus
Tomikapc

1. igen
2. lehet letölteni bár azok külföldiek és elég gagyik legalábbis amit a telefon menüjéből le lehet tölteni
3. nem kerestem nincs rá szükségem 
4. gyors, nekem még nem szakadt meg egyszer se
Tomikapc

feladatkezelő működik mindennel, nem tudom hogy lehet háttérbe rakni de nekem eddig nem volt vele gondom. áltlaában látható a letevő gomb és a feladatkezelő gombja
Tomikapc

Az alap szoftver sokat foglal, ez arénán olyan 250mb körül volt szóval simán lehet 

Szia! Az a menüt számomra ismeretlen. Szines ikonok vannak a Miniben, nem fekete-fehérek, mint a videón.

Arra esetleg nem jött rá valaki hogy lehet "gördülő" háttérképet berakni, az android telókon is van ilyen én ott láttam, ahogy váltassz a képernyők között egy picit mozdul a háttér is.

Nekem az sem sikerül, amit az egyik videón láttam, hogy a főmenűben az ikonok soronként gördülek oldalra és nem az egész lap... Nem mintha nem lehetne enélkül élni, csak elszórakoztam volna vele. 
Találtam egy Minihez való letöltős oldalt, épp optikai tuningra hajtok... 

A beépített flash-cuccokkal, flash-videókkal jól bánik? Élvezhető a böngészőben egy-egy video, akár a youtube-ra gondolva is, vagy nyögvenyelősen megy csak? Ez baromira érdekel, hogy van-e haszna a flash-támogatásnak benne. Azért wlan-on jó lenne kihasználni a dolgot. Örülnék, ha végre egy teljeskörű böngészési élményt adó telcsiről lehetne szó.
[ Szerkesztve ]

Nagyon fasza minden, youtube, bármilyen videós oldal... filmeket is szépen húzza.
<Ace2> ^Tᴴᴱ ᴱᴬSʸ ᴰᴬʸ ᵂᴬS YᴱSᵀᴱRᴰᴬʸ.

Én ezt a letöltő oldalt használom itt!
Háttérképek, videók, csengőhangok...

youtubeon ha mobillal mész fel akkor egy mobil oldal jön be ahonnan .3gp videókat kapsz streambe, azért olyan jó. nálam nem megy a flash
Tomikapc

Nálam megy a flash, de bűn lassú, ha nem a kliensen nyitom meg a youtube videókat akkor akadnak, ma le akartam játszani egy gamestaros videót és nem tetszett neki, nem fagyott le csak kilépett a böngészőből és előtte kiírt valamit angolul, nem olvastam el teljesen valami olyasmi volt hogy nem a mobilhoz optimalizált a szélessége magassága.

hirado.hu -n lévő m1-es videókat le tudja játszni?

Hát nálam elkezdi töltenia vidit, de aztán megáll. Nem tudom, lehet a net a baja, lehet a teló...

ez érdekes. beépített böngészővel megy a flash?
Tomikapc
60 megával talán még jól is jártál a trémobil szerint...
valaki meg tudná mondani, mac osxről hogy tudnám syncelni a gd880at?
googleről pl syncel a telefon?
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

üdv
bwin video, www.atdhe.net, justin.tv -n lévő videókat (meccseket) le tudja játszani?

A Poker Channelt és a South Parkot próbáltam, nem sok sikerrel. A videó helyén a Flash player jel csücsül, sarkában egy sárga háromszögben egy kilencessel.
Ezek szerint valami még hibádzik a lejátszáshoz.

Ja, azt kifelejtettem, hogy az előbbi kettőt a www.atdhe.net-ről próbáltam. 

Na végre sikerült youtube-os videót nézni wifiről! 
A testvér teló FAQ-jában volt a megoldás, be kellett állítani a routert a streamhez és máris működött. 
Hátha valakinek még jól jön ez az infó.

valóban 
Tomikapc

Én is megvettem ma a T-nél 
Külsőre rohadtul tetszik,most éjszaka töltöm reggelig,holnap elkezdem piszkálni. Amíg volt benne az alap töltés azért nyomkodtam kicsit.Féltem a sokak által lassúnak titulált sebességtől de pozitívan csalódtam mert teljesen rendben van a dolog. Mondjuk nem tudtam még rendesen kipróbálni a dolgokat,nem tudtam megkínozni a rendszert.Lehet hogy majd bejön a lassulás de az alap dolgok tökéletesen gyorsan futnak.
Nekem is 60 mega szabad a teló szerint,ezek szerint kb. 270 mega az alap rendszer...nem semmi...
Viszont kíváncsi lennék hogy vajon belenyúlt-e a T-mobile a telóba...? Mert semmi nem utal rá,sem felirat a telefonon külsején,sem egy T-s ikon a menüben,sem T-s beapcsolódallam...semmi.
Ami még izgat hogy nem volt fólia a kijelzőn csak a bekapcsológomb és a hangerőgombok voltak leragasztva a gyári védőmatricával. Szóval lehet hogy bontottat adtak? Vagy másnak sem volt a kijelzőn fólia...?
és úgy unblock mobilTV képes cucc?
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

enyimen van, de úgy rá van ragasztva hogy észre se lehet venni, csak a 3g kamera alatt egy kicsit, szóval lehet hogy a tieden is van csak nem látszik. enyimen marad is. lassulást énse tapasztaltam nekem elég gyors. én se vettem észre egyetlen t-s dolgot se, csak a parancsikonok a 3. asztalon amik könnyűszerrel törölhetők vagy leválthatók
Tomikapc

Ha megnézed a kijelző bal felső sarkánál van egy kis bevágás az érzékelőnek, ott látszik, hogy van rajta fólia. Legalábbis az enyémen csak ott lehet észre venni.
Valamennyire csak belepitiszkáltak a telóba, mert épp azzal küzdök, hogy nem bírom kiírtani se a T-s könyvjelzőket, se az internet beállításokat. Egyszerűen nem engedi őket törölni, fel sem ajánlja a lehetőséget.
Pedig így akartam kiküszöbölni a véletlent, mert én csak wifin keresztül szeretnék netezni. 

Erre nem tudok neked pontosan válaszolni, mert nincs mobil netem. Viszont most pakoltam egy filmet, meg egy videót a telcsire és eszméletlenül jól néz ki rajta. Hiába kicsi, mégis élvezhető a képe. Azt hiszem átállok konvertáló üzemmódba, beszerzek egy nagyobb kapacitású mem.kártyát és reggelente a buszon filmeket fogok nézni, nem bambán bámulni. 

ha felcsatlakozol wifire akkor alapba azon fog netezni, vagy ha egy alkalmazás vagy pl a google maps fel akar menni akkor megkérdezi hogy wifi vagy szolgáltatón keresztül. én remélem nem kapok százezres számlát 
Tomikapc

Basszus...!!!!
Tényleg ott van rajta....de valami elképesztő hogy mennyire nehéz észrevenni. Ha most ezt nem mondod akkor az életben nem veszem észre 
Most egy centiről megvilágítva egy elemlámpával az egész kijelzőn körben látom hogy hol van a fólia széle és hol kezdődik a valódi üveg...
Mondjuk ilyen gyönyörűen feltéve még nem láttam...

gyárba rakják fel, kézzel esélyed sincs így felrakni 
Tomikapc

az lg sync meg elmehet a fenébe. teleofnról a fényképeket amiket csináltam fel se rakja, a pc suite nem tud kapcoslódni hozzá. telejsen felesleges szerintem.
Tomikapc

Hát így biztosan nincs...kivitelezhetetlen lenne...
Mondjuk én alapból olyan fóliára gondoltam ami a sima,nem tapizós mobilok kijelzőjén szokott lenni...aminek van egy kis túlnyúló sarka is hogy le tudd szedni. Szóval én azt hiányoltam amikor kibontottam a dobozt.

szerintem így jobb én nem is veszem le míg fel nem púposodik vagy nem lesz valami baja. nem hiszem hogy jobb lenne úgy az érintés-érzékelés. hiába karcálló a kijelző azért így jobban biztonságban érzem
Tomikapc

Persze persze,én sem akarom levenni,eszemben sincs. Ha már ilyen szépen felrakták rá a gyárban...

meg vettem hozzá az eurós boltban 290ér egy kis telefon-zoknit így tökéletes 
Tomikapc

.3gpt azt biztos. divxet nem tudom adtak hozzá konvertálót. de most adsz egy ilyen videót ami 50 mega alatt van akkor kipróbálom
Tomikapc

A divx-et is viszi!
Tegnap másoltam rá egyet, a kép tökéletes, hangja ugyan nem volt, de az nem volt véletlen és megoldottam... Annyira szuper! 

Persze, én is először a wifire csatlakozom, aztán netezek, csak nálunk van gyerek is családban, ezért szerettem volna kitörölni a T netes beállításokat. Nem szeretem a meglepetésket, a gyerek telefonjából is kiirtottam ezeket a beállításokat még 0 napos korában, így nincs esély a horribilis telefonszámlára.