Eddig tesztek alapján hibátlan, mondjuk én élből tartok az Androidtól és az LG-től, de hátha a használatban is laggmentes.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Eddig tesztek alapján hibátlan, mondjuk én élből tartok az Androidtól és az LG-től, de hátha a használatban is laggmentes.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

HA nem lenne ekkora akkor megvenném az asszonynak. De így... 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

ha az lg nek mindig 8-12honap mulva adna ki olyan telefonokat amik a samsunggal versenybeszállhatnának .akkor komoly konkurencia lehetne....de igy...majd most jon az x 3 utana a galaxy s 3 es 15 honapmulva egy olyan tele ami kb olyan lesz.mint a galaxy s3 .....kar mindig kesnek...teloval es supporttal is....
samsung galaxy tab 10.1,galaxy note a nagy úr! xbox 360 , iphone 3g 8gb
Az SGX540 erősebb mint a Mali400MP?
Pedig az SGX540 nem mai csirke, még a NexusS-emben is az van..
(vagy hogyan jöhetett ki hogy gamingben erősebb az sgs2-nél a Prada3.0?)
[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

az.nem csak a grafikus gyorsítón működik......
samsung galaxy tab 10.1,galaxy note a nagy úr! xbox 360 , iphone 3g 8gb

az nemsemmi,h leveri az exynost helyenként kisebb órajelen
miatököm ezek kiolvastak vmi optimalizáljunk mesterfokon tutorialt? 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

8gb??? oszt mi történt, hogy nem sikerült 32, de legalább 16 gb-ot belepakolni? túl sokba fájt már a prada név?
Nem mindegy azért a GPU órajele se. De ez a szar ebben az OMAP cuccban, Galaxy Nexus is ezért kevésbé szimpatikus.
(#7) RaveForce
Mondjuk rájuk fért... ![;]](/dl/s/v1.gif)
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
ez van a Nexus S-ben is, csak nem ugyan annyi MHz mellett, egyik 200 másik 300 
asd fgh jkl éáű

Csak egy kis kötekedés: Szerintem nem az LG a leggyengébb papíron a 4 teló közül, hanem Arc S. Lehet hogy az LG "csak" 1GHz-en fut, de kétmagos, míg az Arc S csak egy.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

de a két mag az még olyan,mintha nemis lenne benne,mivel azt majd csak az ICS támogatja...
"A játék,az nem játék"..:)

A Mali 400 az 2008-as design... Már 2010 novembere óta lehet licenszelni a Mali t-604 -et, 2011 novembertől meg már a t658 is elérhető... Gyártók le vannak maradva nem kicsit... Már a kínai soc-okban is mali400 van (igaz, nem mpcore) 
Fan of 2nd order harmonics since 2010