Ez aztán gyors volt, de jobb későn mint soha. 
Kis elírás: nyilván jogtalanul elégedetlenkedhettek --> inkább jogosan 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Ez aztán gyors volt, de jobb későn mint soha. 
Kis elírás: nyilván jogtalanul elégedetlenkedhettek --> inkább jogosan 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

tiszta szégyen ... már ICS kéne nem? 
A felhasználói felületnek gyorsnak és válaszképesnek kell lennie, de ugyanakkor pehelykönnyed működést és érzést kell biztosítania. A bonyolult felületek, a nehézkes megjelenés a komplexitáshoz és a zsúfoltság érzéséhez járulhatnak hozzá.
Majd jövőre. 

Hát én több dolgot is találtam 2.3-ban, ami a 2.2-ben nagyon is hiányzott.

Tapasztalatokra kíváncsi leszek, mennyit dob a sebességen, remélem, az LG-nek nem megint egy bughalmazt sikerült összegányolni.
Omnia 7
Tény, hogy a stabil szoftver a legfontosabb, de azért nem ok nélkül várja az ember a frissítéseket, ha hoznak sok újat-ha nem. És aki várja a frissítéseket annak talán pont fontos is a dolog, hiszen aki "átlag" felhasználó, az lehet nem is tudja (és/vagy nem is érdekli), hogy frissíthető a telefonja. Másfelől pedig olybá tűnik, hogy a gyártok nagyon is jól zsonglőrködnek az Android verziókkal: friss rendszert akarsz? vegyél új készüléket! Elsősorban ezzel a hozzáállással van a baj, nem pedig azzal, hogy egy-egy frissítés mennyi változást hoz - bár az sem elhanyagolható persze.

Ahhoz képest, hogy a többi gyártó nagy része azon töri a kis fejét, hogy az Ice Cream-et hogyan rakja rá a Black-hez hasonló telefonjaira, az LG már ott tart, hogy Gingerbread-re frissít.
Engedjék meg hogy gratuláljak. 

Nem is késtek sokat

LG Optimus Black 2.3.4 [ V20o ] T-Mobile

ICS-t el se kezdik, mert úgy is világvége lesz, nem lesz több elégedetlen vevő 
[ Szerkesztve ]
Amit ma megtehetsz azt halaszd holnapra, hátha holnapután már nem is kell :)

Na nekem sikerült is a frissítés

Hogy tudtad megcsinálni a frissítést Blacken???

Csak simán csatlakoztattam és LG Mobile update kiírta hogy található frissítés és 12-perc alatt kész is lett. Semmihez nem nyúltam nem is mertem 
[ Szerkesztve ]

Egyébként XP sp3 alatt nekem is kiírja de nem települ mert azt írja hogy a A FRissítés nem jó a modellemhez mi a toszt jelent ez???

Sajnos ezt nem tudom én win7 x64-en csináltam letöltötte és automatikusan telepítette ,újraindult és már a 2.3.4-volt fent . Még egyenlőre nem sok változást vettem észre majd holnap átnézem. Ja igen V10g volt rajta !
[ Szerkesztve ]

Az jó ha nekem alapból V10g volt rajta????

Gyorsabb lett. Eddig menu lapozgatas kozben meg-megreccent, most folyamatosabb! (Szerintem!)
Samsung Wave II->LG Optimus Black->HTC One X poWa

Te hogy tudtad feltenni???

Igen teljesen igazad van. Ezt idáig tapasztaltam. Meg kiírja mennyi van hátra az aksiból stb... Én az aksi üzemidőre leszek nagyon kíváncsi .

Először ez volt reakcióm.
De legalább próbálkoznak, azt is becsülni kell 

azt hittem rosszul látok...gingerbread jön,amikor már régen az icecreamet várják a felhasználók.. 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Én is azt hittem rosszul olvasom. Főztem is gyorsan egy kávét 
Hihetetlen Hogy egy ilyen készüléknek ennyire gyenge a támogatása. Mindegy legalább megjött.

nem csak szerinted, tenyleg sokkal gyorsabb lett.
Suzuki - Way of Life
Ez a nem semmi. Le a kalappal LG.
Bár legalább megvan. Náluk aztán nagyon igaz, hogy "jobb később..."... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

esetleg vkinek vmi infó arról, hogy a szolgáltató függő telókra mikor lesz elérhető?
(anno, amikor Nokiám volt még több hónap után sikerült jóváhagyni a szolgáltatóknak a frissítéseket...)
Üdv: Jani