Továbbá mérföldkő, hogy az LG - bár jelentősen lemaradva a többiektől -, frissítette készülékeit az Android 2.3 Gingerbread verzióra. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Továbbá mérföldkő, hogy az LG - bár jelentősen lemaradva a többiektől -, frissítette készülékeit az Android 2.3 Gingerbread verzióra. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Bízzunk benne, hogy idén előrukkolnak pár jó készülékkel...

fizetett politikai hirdetésünket látták 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

..és eccermajd rendes logonk is lesz.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
...I am just a man...not superhuman...not everman...
eccermajd veszek lg telót.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo
...és bízzunk benne, hogy lesz normális support, az üzenetem szól a Motorolának is!
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

És akkor megkezdődik az eladási csúcsdöntés...

És reméljük idén nem fognak bszni az optimalizációra..
Eladó digitális fényképező: http://href.hu/x/hff3

Hát lassan észbe kaphatnának, hogy vajon miért nem olyan sikeresek. Mert egyébként nem csinálnak rossz telókat, csak a frissítéseket nem igazán sietik el. Ez mondjuk még talán nem is lenne olyan nagy gond, ha a telefonok első szoftvere tényleg jól sikerülne nekik. De sajnos az optimalizáció sem az erősségük.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

Plussz a UI is eléggé elbújhat egy Sense vagy Timescape mellett.. Mondjuk ez szubjektív mert droidot mindenki úgy alakítja ahogy akarja..
Eladó digitális fényképező: http://href.hu/x/hff3

az lg arenam ota ez a kedvenc markám....nagyon szurkolok nekik....jo áron adnak jo cuccokat ez igaz a tv re mikrora es a telefonra is....sokkal szimpatikusabb mint a samsung....hajrá hajrá.... support tényleg szar de ez javítható
samsung galaxy tab 10.1,galaxy note a nagy úr! xbox 360 , iphone 3g 8gb

Remélem kiadnak hamarosan jó árban egy tegra 2-es IPS kijelzős tabletet is.
Nemtom, engem az Arena megőrjített... El is adtam hamar, egy bughalmaz volt az egész. Viszont a GT540 Optimusszal elégedett voltam, most is megvan, anyám használja. 

+1, nekem is volt arénám és ugyanez a véleményem.
G-Nex&Nexus S
Ez valóban elég szubjektív, nekem pl a sense nem tetszik.

Csak az ICS-t hoznák már 2x-re!
Go Hard or Go Home!

talán még ebben az évtizedven sor kerülhet rá 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

Hamarabb fogok sztem telefont váltani, minthogy kiadják ![;]](/dl/s/v1.gif)
Go Hard or Go Home!
Ilyen áron szerintem teljesen korrekt, hogy még várni kell a frissítésre. Ennyi pénzért egy Nexus S-t kapsz, ami lehet, hogy már megkapta az ICS-t, de annak meg más bajai vannak. ehhez képest. Meg ha egy 2.3 stabil, akkor nem értem mi ez az ICS mánia. Nekem pl. csak az arcalapú feloldás tetszik az újdonságok közül.