Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pf, már ezzel is elkezdődik a számháború? :D

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#2) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Elsőre nem is néz ki rosszul.

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#3) rainmen

rainmen
(senior tag)

A két kártyás készülék még nekem is egy használható opció lenne, mint ahogy nagyon sokaknak az is. De a három SIM az nekem már a felesleges kategóriát súrolja.

(#4) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kínaiknak már nagyon régóta vannak tri-SIM -es telefonjaik, a quad-SIM -esekről már ne is beszélve, a létjogosultságuk viszont kérdéses.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#5) kolosanyi válasza tjb007 (#4) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel most megint sikerült újat mondanod... :D Le vagyok maradva, nekem már a két sima is kihasználatlan lenne, de annak látom legalább értelmét.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#6) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

ha ami a képen fémnek néz ki a valóságban is az, akkor nagyon jó lehet..de van egy olyan érzésem, hogy bilibe lóg a kezem. :))

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#7) bok92

bok92
(őstag)

Nem sok értelmét látom... :U

[ Szerkesztve ]

Miui 2.5.25 Om nom nom...

(#8) tjb007 válasza amanoba (#6) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a fém annyira fém mint a LG GU230 -on:

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#9) vargarobi21

vargarobi21
(újonc)

Csak én nem látom a képen a LED villanót? :DDD

(#10) RaveForce

RaveForce
(őstag)

namost ez egy qwa jo ár érte, ha tényleg ennyi.

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#11) Probber válasza amanoba (#6) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Fémnek tűnik, de inkább valószínű, hogy csak egy egyszerű szálcsiszolt plasztik, ahogy a GT540-en is volt.

Viszont lehet, hogy én vagyok vak, de akárhogy keresem, nem találom a ledes villanót a kamera körül.

(#9) vargarobi21
Akkor ezzel nem vagyok egyedül. :)

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#12) Apika

Apika
(PH! addikt)

Három hálózat? :U Végre ilyen is van... :DDD

(#13) Zolesz007 válasza rainmen (#3) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Én pont ismerek valakit akinek kéne: munkahelyi+saját+amin ingyen hívja az anyukája (tudom extrém eset) :D

Esetleg még kombinálni lehet jó... pl 3 féle praktikum csomagot lehet aktiválni: egy csucsidőn kívülre, egy hálón belülre, egy meg sima csúcsidőre... :DDD :DDD

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#14) Apika válasza Zolesz007 (#13) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

... és kéne egy negyedik, hálón kívülre. Hátha meglátják rá az igényt... :DDD

(#15) anubys1984

anubys1984
(tag)

Sok értelmét nem látom a három SIM-nek, szerintem elég szűk az a réteg, akinek szükség lehet ennyire, viszont azt a helyzet, hogy ez most marha jól néz ki.

Alcatel OT 311, Alcatel OT 535, Nokia 6100, Nokia 2610

(#16) rainmen válasza Zolesz007 (#13) üzenetére

rainmen
(senior tag)

Persze, egyik ismerősnek van négy telefonja, egy 20-as, egy 30-as, egy céges, egy meg a csajoknak, hogy az asszony ne tudja. :DDD
De ez nem a tizenkettő egy tucat kategória. :N

(#17) Zolesz007 válasza rainmen (#16) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem felmérték, hogy kb hány ember venne ilyet és lehet az jött ki nekik, hogy megéri...

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#18) Apika válasza rainmen (#16) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Akkor lenne igazán nagy galiba, ha ezeket egybe tenné... Könnyen bukta lenne belőle... :DDD

(#19) Probber válasza Apika (#14) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy látom lemaradtál a Postáról. ;]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#20) rainmen válasza Zolesz007 (#17) üzenetére

rainmen
(senior tag)

Vagy lásd az #1 hozzászólást. :U :D

Apika #18: :DDD

[ Szerkesztve ]

(#21) gybazsi

gybazsi
(senior tag)

Na ez már tényleg elég extrém esetekben lehet csak indokolt, mint mit egypáran már írtak is. Viszont kiadhatnának egy sima telefont is ezzel a külsővel, mert sztem nagyon jól néz. Bár lehet hogy élőben már nem néz ki ilyen jól az a műanyag, de képről nagyon jó.

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

(#22) Duliee válasza SHiZUOKA (#2) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, tök korrekt , fene se gondolná hogy LG, inkább samsungnak nézem

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#23) wferry

wferry
(újonc)

Hy all !

Igény lenne rá ( részemről is ) ,az ára tetszik ( tetszene ha itthon is kapható lenne hasonló összegért ) mondjuk kiváncsi lennék a készenléti időre 3 sim esetén , de elkészíthetnék valami érintőképernyős változatra is.Valami hasonlóra mint a samsung GT-E2652W , hasonlóan hosszú készenléti idővel 3 kártyával is .
Ha valaki találkozik vele élőbe , akkor egy leírást , és véleményt szivesen olvasnék róla.

(#24) kastner

kastner
(újonc)

Nekem LG A200 típusú, egyszerű telefonom van. A lakás térerő viszonya mellett a másik koreai gyártó (valamint más gyártók) készülékei rendre meghaltak nálam. Állandóan megszakadtak a hívások, néha iszonyú hanggal a fülembe pukkantak a térerő hiányosságai okán, vagy hálózatot jeleztek teljes térerő mellett, de nem csengtek ki, erre többen figyelmeztettek, hogy próbáltak hívni, emellett halkak is voltak. Nos az LG-vel nincsenek ilyen gondjaim, térerő rendben, jó a hangja, mindenhol hallom, a kijelzője viszont napfényben kicsit halovány. És otthon tudok firmware-t frissíteni a saját gyári szoftverével kábellel, nem kell szervizbe vinni a készüléket 1-2 hétre. Az adatmentése is működik. Nekem telefonálni kellett, bár képes internetre is, plusz az otthoni firmware frissítés is szempont volt. Arra 16.900 Ft-ért nekem nagyon jó. Van egy Dual SIM-es Nokia C2-06-om is üzleti célra, az is jól működik nálam (kivéve érintő képernyő és annak láthatósága napfényben), és az otthoni firmware frissítés is működik. A 3 SIM nekem vonzó dolog, mivel akkor egy készülékben megoldhatok mindent. Egyszóval aki csak telefonálni akar, arra ez a 3 SIM-es LG valószínűleg bőven megteszi (feltehetőleg jó minőségben). Többre nekem útközben nincs szükségem, másra pedig ott a PC, azzal otthon kényelmesen megoldok mindent, nem kell egér méretben moziznom.

(#25) neonkukac válasza vargarobi21 (#9) üzenetére

neonkukac
(lelkes újonc)

énse látom :D lehet, hogy erősebb szemüveget kell vennem :DD :DD :DD

Amit ma megtehetsz azt halaszd holnapra, hátha holnapután már nem is kell :)

(#26) Maateeo

Maateeo
(tag)

szép-szép, de nem látom értelmét. Ehelyett az energiát belefeccölhették volna egy agyeldobós kétkártyás okostelefonba.

HTC HD7 16Gb ||| Privátban, ha 1 napon bellül nem válaszolnék, akkor keress telefonon!

(#27) allando

allando
(kvázi-tag)

Hát nem semmi... Azért én maradok a réginél.

Motorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.