Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Gyusz

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

„Jóárasított”
Szerintem az ilyen kifejezéseket kerülni kéne a hírekben.

Jó rég volt már Genius egerem, sajnos nem igazán jók a tapasztalataim, bár azok még golyós darabok voltak.

(#2) András83 válasza Gyusz (#1) üzenetére

András83
(lelkes újonc)

Nekem volt optikai is... az se jobb a golyósnál. De persze típusa válogatja.

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

(#3) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mekkora újdonság, 2 éve vettem trust lézeres egeret 2k ft-ért. Most is teljesen jó lenne, ha nem csaptam volna az asztalhoz, és emiatt nem hagyna ki a bal kattintás érzékelése.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#4) sNORh válasza András83 (#2) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Nemvalami nyerő.. és sztem az átlag felhasználónak nincs szüksége 1600Dpi-s Lézeres egérre.. elég egy 900Ft-os NetScroll 110 optikai, ami viszont nagyon ellett találva.. jóminőségű, birja a strapát..

[ Szerkesztve ]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#5) Cyberpunk válasza András83 (#2) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát ja nem mindegy hogy milyen még az optikai egerek között is van gagyibb.
De nekem valamiért nem igazán jönnek be a lézeres egerek, próbáltam olyat is na jó nekem egy elég jó optikai van egy Logitech MX518:) Amíg az bírja addig maradok annál.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#6) BemApo válasza Gyusz (#1) üzenetére

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem volt Genius görgősöm, nagyon bejött, EasyMouse Pro, tönkretehetettlen, mai napig megvan és működik ,persze a fiókban pihen. Ez nem tünik olyan kényelmesnek , én inkább az ergo szériát veném azok nagyon kényelmesek. A dpi ről meg annyit hogy a feleségemnek odadtam a régi LS6000 lézeresem, imádja, pedig csak Vicserezik, Szupermáriózik, és netezget, de azt mondja sokkal "kényelmesebb" hogy ilyen finoman mozog, pedig ő aztán igazi laikus átlag felhasználó. Tehát nem olyan hülyeség az, más kérdés hogy mennyit érdemes egy ilyen kényelmi szempontra költeni ? Meg ha már irodai cucc akkor érdemesebb vlmi wireless ben gondolkodni szerintem...

UpTheBruce!

(#7) shtml válasza Sanyix (#3) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

100 Ft alatt kapsz hozzá mikrokapcsolót. Megvesz, beforraszt, örül. :)

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#8) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak tudnám az ilyen nem hagyományos Genius cuccokat hol lehet megvenni. Pl. Slimstar 320 -ért ([link]) múltkor körbejártam Szegeden vagy tíz boltot és senki nem tudott mégcsak rendelni sem nagykerből. De még csak neten sem találok sehol sem hazai forgalmazót. :(

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#9) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

velemenyem szerint nem sikerult meg eltalalni olyan egeret geniuseknal, ami jol nez ki, es az anyaghasznalat is kifogastalan.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#10) GeniusHU

GeniusHU
(senior tag)

Bármilyen termék beszerezhetősége miatt PÜ-ben lehet kérdezni tőlem.

www.genius.hu - hivatalos tech support (Szerviz cím és nyitvatartás a genius.hu-n a kapcsolat résznél) Válaszok is csak munkaidőben...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.