„Jóárasított”
Szerintem az ilyen kifejezéseket kerülni kéne a hírekben.
Jó rég volt már Genius egerem, sajnos nem igazán jók a tapasztalataim, bár azok még golyós darabok voltak.
„Jóárasított”
Szerintem az ilyen kifejezéseket kerülni kéne a hírekben.
Jó rég volt már Genius egerem, sajnos nem igazán jók a tapasztalataim, bár azok még golyós darabok voltak.

Nekem volt optikai is... az se jobb a golyósnál. De persze típusa válogatja.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
mekkora újdonság, 2 éve vettem trust lézeres egeret 2k ft-ért. Most is teljesen jó lenne, ha nem csaptam volna az asztalhoz, és emiatt nem hagyna ki a bal kattintás érzékelése.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Nemvalami nyerő.. és sztem az átlag felhasználónak nincs szüksége 1600Dpi-s Lézeres egérre.. elég egy 900Ft-os NetScroll 110 optikai, ami viszont nagyon ellett találva.. jóminőségű, birja a strapát..
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Hát ja nem mindegy hogy milyen még az optikai egerek között is van gagyibb.
De nekem valamiért nem igazán jönnek be a lézeres egerek, próbáltam olyat is na jó nekem egy elég jó optikai van egy Logitech MX518
Amíg az bírja addig maradok annál.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Nekem volt Genius görgősöm, nagyon bejött, EasyMouse Pro, tönkretehetettlen, mai napig megvan és működik ,persze a fiókban pihen. Ez nem tünik olyan kényelmesnek , én inkább az ergo szériát veném azok nagyon kényelmesek. A dpi ről meg annyit hogy a feleségemnek odadtam a régi LS6000 lézeresem, imádja, pedig csak Vicserezik, Szupermáriózik, és netezget, de azt mondja sokkal "kényelmesebb" hogy ilyen finoman mozog, pedig ő aztán igazi laikus átlag felhasználó. Tehát nem olyan hülyeség az, más kérdés hogy mennyit érdemes egy ilyen kényelmi szempontra költeni ? Meg ha már irodai cucc akkor érdemesebb vlmi wireless ben gondolkodni szerintem...
UpTheBruce!
100 Ft alatt kapsz hozzá mikrokapcsolót. Megvesz, beforraszt, örül. 
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Csak tudnám az ilyen nem hagyományos Genius cuccokat hol lehet megvenni. Pl. Slimstar 320 -ért ([link]) múltkor körbejártam Szegeden vagy tíz boltot és senki nem tudott mégcsak rendelni sem nagykerből. De még csak neten sem találok sehol sem hazai forgalmazót. 
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
(#9) hyperspace

velemenyem szerint nem sikerult meg eltalalni olyan egeret geniuseknal, ami jol nez ki, es az anyaghasznalat is kifogastalan.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)