Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) brd válasza Ren Hoek (#100) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Azért egy talpraesett programozó meg tudja szivatni a kezdő/béna csalni vágyót. ;) A hasonló, csalást elősegítő programok olyasmire épülnek, hogy a segítségükkel figyelni lehet a memóriában az értékek (energia, élet, pontszám stb.) változását. Ha a programozónak van egy kis esze, akkor ezek változását úgy oldja meg, hogy ne lehessen egyszerűen lekövetni (pl. 1 élet különbség ne egy érték egyel való növelésével/csökkentésével egyezzen meg). Ha így tesz, akkor csak az a megoldás marad, hogy visszafejti a csalni vágyó a programot, és közvetlenül a programot írja át úgy, hogy csalni lehessen vele. Ezt viszont, ha ügyesen, ésszel, és az ésszerű határok (pl. max. elérhető pontszám) ismeretében teszi valaki, soha nem fogják elkapni...

One trend a day keeps the doctor away

(#102) printf

printf
(lelkes újonc)

Akkor sem értek valamit. Volt ugy hogy mindekit kinyirtam és senki nem ment be a socketba és igy kevesebb pontot kaptam mint mikor mentek is be a socketba. Valaki érti, hogy mi alapján adja a pontokat? Már probálkoztam egy pár dologgal pl ha chipsetre rakod tobb pontot adna vagy ilyes.

A ROOT én vagyok!!!

(#103) ABnormal válasza printf (#102) üzenetére

ABnormal
(őstag)

már írta valaki,hogy indítsd a hullámokat gyorsan egymás után,az hoz pontot...

http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim

(#104) dr.radon

dr.radon
(lelkes újonc)

Csak kíváncsiságból, hogy meddig lehet elmenni ha mindjárt 99K kezdő pénzzel indulsz és egyfolytában nyomod a "Send Next Wave"-t :

Ez a 46. helyre volt elég.
Persze, ismétlem, nem a nyeremény miatt tettem amit tettem, tisztel bíró úr... :B

01010011110111010011011110101100010100100111000010010

(#105) tomcsi23 válasza printf (#102) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

~400-ból 700 csak abból lett nekem, hogy az utolsó 3-4 rohamot egymás után, rögtön indítottam. Persze, idő előtt megfingattak, de a pontokat megnyomták rendesen. :D
Kb exponenciálisan nő a kapott bónuszok száma.

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#106) dr.radon

dr.radon
(lelkes újonc)

Egyébként nagyon valószínű, hogy szándékosan könnyen csalhatóvá tették a játékot ( 4 darab 4 byte-os egész változó tárolja a pénzt, amit a Chet Engine az első vásárlás után megtalál), hogy a végeredmény kihirdetését csalásra hivatkozva megtagadhassák. A célt, a reklámot elérték, alaplapot nem kap senki, a csalók meg szégyelljék magukat.

Szinte az összes flash játékban használnak valami titkosítást a pénzre (a minimum a 100-zal való szorzás), ennél meg - aminek tétje is van - semmit.

01010011110111010011011110101100010100100111000010010

(#107) Ren Hoek válasza dr.radon (#106) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Akkor miért törlik a csalókat? Mondjuk sanszos, hogy az összes első eredménytáblásakat kitörölték... függetlenül, hogy csal vagy sem.

Másik: nem lehet, hogy felmegy submitra a LVL számmal, és a pontszámmal, egy rejtett game time és egy összes elköltött pénz érték? Mert akkor könnyen kiszűrhetnék a csalókat.

Amúgy jó hogy kiveséztük hogy hogy kell csalni, mostmár mindenki csalni fog itthonról is :F :O

Nem írom alá!

(#108) PowerBuldog válasza Ren Hoek (#107) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd kitörlik. :K

(#109) Padisah

Padisah
(tag)

Teljesen tisztán játszva kb. 18 próbálkozásra: 743.836 pont és ez az 592. helyre volt elég. :)

Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.

(#110) jubilleum

jubilleum
(fanatikus tag)

650,000 nem jutok tovább :D
mi a trükkötök a Cheat Engineer, meg Tamperen kívül :D

(#111) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó kis game :)) értelemszerűen gondolom azért több a pont, ha minél előbb indítod a a hullámokat, mert minél rövidebb idő alatt végigtolod annál többet kapsz..1más után a hullámokat lezavarni nem nagy művészet. 650k-nál járok eddig, úgy 10 game után.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#112) Padisah válasza jubilleum (#110) üzenetére

Padisah
(tag)

Én abból a sárga színű kis lövöldözősből már egyáltalán egy darabot sem teszek az első 3 próbálkozás óta, csak rakétavetőt az elején 4 db-ot ad, abból 3-at berakok középre fel egymás alá, a 4-et meg jobb oldalra, teszem, az első 7 hullámot úgy kizavarom mint a pinty. Utána középre rakok még vagy 5 rakétást, meg jobbodalra 2-3 db-ot, aztán már csak áramost teszek úgy 12-14 db-ot, közéjük 3-4 db piros lassítót, aztán lehetőleg egyszer upgradelem a foglalatot, így elég sokat kibír, nem baj, ha néhány átcsúszik, aztán már csal lézereket rakok lehetőleg középre,párat biztonság kedvéért hátra.Utolsó 3-4 hullámot amilyen gyorsan lehet indítom, és még általában túl is élem.

Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.

(#113) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

720k-nál járok :DD

(#114) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

775k...már kezdem unni:)

(#115) Pyton

Pyton
(fanatikus tag)

727k. Úgy vettem észre, hogy a tornyok upgrade-je nem éri meg, a sok alapszintű hatékonyabb.

(#116) Ren Hoek válasza Padisah (#112) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Pedig a kis sárga olcsó és az elején 2-2-őt lerakva állati jó uppolva.

2-2 sárga 2-2 kék folyamatosan fejlesztve. Aztán a zöld áramlövő amennyit csak tudsz, és minél előbb a life fejlesztés, hogy be lehessen engedni a végén a hullámokat.

így 800-817 között mozgok folyamatosan.

VISZONT NEM KAPTAM REG MAILT... lehet hogy nemjól regeltem??? Másodszor nem akarok már, mert akkor lehet kizárnának ugyanarról az IP-ről...

Ti kaptatok vmi levelet regnél?

(submitot elfogadja)

Nem írom alá!

(#117) CounterBoci válasza Ren Hoek (#116) üzenetére

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

862k, lvl35-től kezdve folyamatosan hívva a hullámokat. Kíváncsi lennék 950k-kat hogy csinálnak?

D-Link nyomtatószerver áron alul eladó! http://hardverapro.hu/apro/d-link_dp-301u_nyomtatoszerver/friss.html

(#118) printf

printf
(lelkes újonc)

811k eddig a rekord:D és 365.helyre elég szal még van mit gyurni a témán:D...

A ROOT én vagyok!!!

(#119) HollyBoni

HollyBoni
(PH! addikt)

Nemrossz!:D

Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//

(#120) Padisah

Padisah
(tag)

Új personál rekord: 779.3xx és ez a 899. helyre volt elég csak.

(#121) exx

exx
(kvázi-tag)

Na én kipróbáltam. Nem rossz. :C

(#122) exx

exx
(kvázi-tag)

500k körül vagyok és nem megy följebb. :F
Pedig élet max. és nem érik el a procit. :U

(#123) CounterBoci válasza exx (#122) üzenetére

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

896k :) Voltam már top100ban, de már csak 900k fölött lehet bekerülni.

Jobb lent lehet hamarabb hívni a következő hullámot. Minél hamarabb hívod őket, annál több pontot ad főleg magas szinten.

D-Link nyomtatószerver áron alul eladó! http://hardverapro.hu/apro/d-link_dp-301u_nyomtatoszerver/friss.html

(#124) exx válasza CounterBoci (#123) üzenetére

exx
(kvázi-tag)

:R
Majd próbálgatom még. :)

(#125) Padisah

Padisah
(tag)

Új rekordom: 790.385 pont.
Úgy látom meg tudom csinálni talán a 800.000-et is, mert a procim fél élete még megmaradt.

(#126) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Va ennek valami trükkje?Mert 750k fölé nem nagyon sikerűlt mennem,és látom másnak sikerűlt 900k vagy még több is.

(#127) CounterBoci válasza ToBeY (#126) üzenetére

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

Az első megálló nálam a 18. szintnél van. Addig megállás nélkül azonnal hívom a következő hullámot. Utána következő szünetek 25, 29, 35, azután pedig mint az őrült 50-ig megállás nélkül.

40. szint után fel kell upgrédelni maxra a slotot, mert rengetegen be fognak menni.

25. szintig elég három kék + egy lassító maxra updételve, mindent megfog a megfelelő helyre rakva :) Utána csak zöld lézereket, és még egy db lassítót.

Nekem ez "bevált" mondhatni, de nem tudok 900k fölé menni. Valaki javítson ki hol a hiba?

(#128) troller válasza CounterBoci (#127) üzenetére

troller
(fanatikus tag)

"25. szintig elég három kék + egy lassító maxra updételve"
Az igen, én szórom a kékeket, mint paraszt a búzát minden upgréd nélkül 100000 pontig, utána meg csak a zöldeket, azokat sebzésre fullozva, 839k a rekordom. A hullámokat én is hasonló gyorsan hívom, ahogy te is leírtad, valszeg a végén vagyok kissé lassabb.

Asus P5QL-E; Celeron E3300@3,9GHz; 4×1G DDR2 800 Kingmax; SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB

(#129) Padisah válasza troller (#128) üzenetére

Padisah
(tag)

Te taktikád alkalmazva 827.344 pont és ez az 1212. helyre volt elég. :R

(#130) Padisah

Padisah
(tag)

És igen! Túltettem troller "mesteremen", megint bent vagyok az 1000-ben, 920. vagyok 843.840 ponttal.

(#131) troller válasza Padisah (#130) üzenetére

troller
(fanatikus tag)

Némi lassítóval megspékelve tudtam jobb eredményt elérni, 879000, de azóta se jutok a közelébe se. És ez is csak a 600. hely környékére elég... :( Aki fel tud menni 900000 fölé igazán dobhatna vmi infót, hogy mi a trükkje...

Asus P5QL-E; Celeron E3300@3,9GHz; 4×1G DDR2 800 Kingmax; SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB

(#132) Padisah válasza troller (#131) üzenetére

Padisah
(tag)

Még február 28-án utolsó pillanatban elértem a 860000-et, azóta én sem tudom elérni ezt az eredményt, én már eddig is mindig 2 lassítót használtam.

(#133) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Más nem kapott ilyen mailt?

(#134) Padisah válasza D@ni88 (#133) üzenetére

Padisah
(tag)

Én biztos nem. :)
Hány pontot értél el?
Már ki is vitték az alaplapot?

(#135) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali!

Én is kaptam egy mailt az Asustól. Tök véletlenül néztem meg..... :)
Szép lett volna elbukni, most, amikor épp új konfigot építek 1156-ra hangszerelve!
Gratula hundaniel-nek is, a húsz versenyzőből két magyar! Nem rossz.
Amúgy 860.000 + valamennyi pontom lett, nem is gondoltam, hogy labdába rúghatok.
Eladó: Asus P7P55D-E PRO! Csak érkezzen meg! :DD

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#136) D@ni88 válasza waithEard (#135) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor te jobban jártál:D én "csak" egy P7P55D-E-t nyertem :P

(#137) KukkSteve válasza D@ni88 (#136) üzenetére

KukkSteve
(fanatikus tag)

Gyahhh...:) Congratula mindenkinek :) Ha én is tudok róla, tuti hogy nem alszom a sorsolásig :P

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=KukkSteve

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.