Gratulálok mindkét csapatnak! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Eladó 2x1GB Kingmax és 2x256MB PQI DDR 400Mhz PC3200 RAM, egyenként is elvihetők!
ÚJ! RaptoxX RT-850 ExXtreme 850W-os LED-es moduláris tápegység, vadonatúj, sosem használt!
Asus Sabertooth P67 B3 R3 || i7 2600K 4.8 Ghz || Corsair Vengeance 8GB 1866 Mhz || Asus GTX 580 DCII
Asus ENGTX580/DCII/2DIS 1536MB PCIe [ GTX 580 ; GTX580 ] 3ÉV Gar. 2012.04.23-tól.... !
A jó hangulatot halk zene és a speaker, BZ biztosította, akinek az események kommentálása mellett még kisebb ajándékok kiosztására is jutott ideje.
a ~8000 db giga sapka, jaa 
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Bici
(PH! kedvence)
Hiányolom a cikkből az utolsó képen látható bal oldalon lévő csaj nevét, és telefonszámát. 

jerry311
(PH! kedvence)
3dMark2006? SuperPI?
Egyik se mai darab.
Esetleg valami ami több, mint egy CPU magot támogat?
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

P00By
(PH! nagyúr)
Azt Thrawn megtartja magának a másik kettőével együtt ![;]](/dl/s/v1.gif)

ABnormal
(őstag)
a csajokat kisorsolták?
http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim
Hasonló az izlésünk, én is pont ezt akartam kérni... 
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
a csajok kicsit túl voltak öltözve más hasonló showhoz képest.
Az eredményért meg grat.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

helkis
(PH! addikt)
ha jól tudom ezt az információt tartalmazza ez a ketyere alapban! 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

sgteam
(fanatikus tag)
Gratula mind a két csapatnak király volt a verseny

Szeretem az állatokat de nem akarom megnevezni őket! :D
Nem semmi eredmények!
Bár szerintem 3DMark06-t már felesleges volt, mert ha valaki megnyerte a SuperPI-t akkor utána az az 5-6 pont már nem változtatott semmit az eredményen. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Muszáj lesz valahogy kitűnnöm a tömegből 
Asszem én csak az egyik csapatnak fogok gratulálni.
Még nem döntöttem el melyiknek 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

P00By
(PH! nagyúr)
Hűha, de izgulunk

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Gratulálok mindenkinek
Egy Gigás sapi nekem is kellene,meg kulcstartó,na meg persze a lányokat se hagyjuk ki 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
nekem egy ilyenem van kitéve a szobámban
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Gratulalok mindket csapatnak. Speed
Az is szimpatikus, hogy ajandekokat osztottak (talan tavaly az MSI-nek volt valami soher versenye, ahol kb minden cuccot visszekertek). Viszont a szervezes szerintem eleg gyenge volt, igy olvasva. 2 teszt? elsot aki nyeri az nyer? azert az ultra durable 3 LG monitort elvinnem
Egy kis osszegzes, a gyarto(k) altal ihletve:
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
a 3dmark06 kihasználja a több magot is 
szuper verseny volt, köszönjük a rendezőknek, reméljük még sok-sok hasonlón vehetünk részt 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
Szép kis dísz volt az a projektor
(LG AF115 volt?)
[ Szerkesztve ]
az MSI verseny ennek a közelébe nem ért, ha elolvasod róla a logout cikkemet amit a 2. fordulóról írtam akkor megérted miért.
a szervezésbe abszolút nem volt most hiba, minden faszán működött.
azt viszont nem mondták meg előre hogy aki nyeri a PI tesztet az nyeri a versenyt is, az már csak a vége felé derült ki. így izgalmasabb volt 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

ifjVérIstván
(újonc)
azok a hulladék nők..
a középsőnek sáros a csizmája 
FLAME 4 EVAH !!!

zed1983
(őstag)
Grat mindkét csapatnak! 
Laraxior király az a zászló vagy mi 

Ricco_hun
(senior tag)
Hát szerintem azok a csajok csak úgy kerültek oda, hogy beinvitáltak 3 hazafelé tartó lányt az utcáról, hogy 'gyertek mán be egy fotóra'. Lehet, hogy azt a ruhatáros csajt kellett volna inkább odaállítani egy fotó erejéig?
Én nem a srácok teljesítményét akarom leszólni vagy ilyesmi, de nem lehetett egy világraszóló esemény.
Riszpekt a 2 csapatnak. 
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

jugeen
(PH! addikt)
koma, ott volt előtted a paírra leírva. igaz angolul. 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
Csajok ott voltak végig... A ruhatáros csajszi viszont elfért volna a képen
Világraszóló nem is volt, de jó volt. ( Bp-re szóló
)

.mf
(PH! addikt)
Nem igaz, hogy egyikőtök sem készített képet a ruhatárosról...
én nem adtam le a kabátom, így lemaradtam róla

Itt is grat a csapatoknak, és további sok sikert! 
Én azt nem értem, hogy a maximális tuning végeredménye nem függ attól, hogy éppen milyen procit fogtam ki? Szal nincs olyan, hogy az egyik csak 4,9 a másik meg 5 ghz-et is tud?
szted én figyeltem azt ????
örültem hogy beindult végre 20 perc után a vas, nem még ott papírokat olvasgatni 

jugeen
(PH! addikt)
szeretnék egy kis megjegyzést tenni Thrawn cikkjére. akik elég jól ismerik a bench programokat, azok tudhatják, hogy a 3DMark06 nagyon komolyan CPU limitált tesztprogram. a két konfigurációban hajtott GPU core-ok között 28MHz volt a különbség, ami pontokban kimutatva elég csekély. léteznek különféle szoftveres tweak-ek, amikkel egy hosszabb lefutású benchprogram esetén akár értékes másodpercek és pontok nyerhetők. extrém tuningban ezért az értékes pontokért nagyon keményen megküzd mindenki mind a hardver, mind a szoftver tuningolása terén. ezért 100%-os offenzíva mentesen szeretném csak írni, hogy a szerencse a hardverek vonatkozásában a HUN eXtreme OC Team-nek kedvezett, és nem nekünk. viszont a 3D teszt esetén a tudásunk és tapasztalatunk beigazolódott, mivel egy gyengébb procival 696 ponttal többet értünk el. hogy miért? mert tuningoltuk a szoftvereket is. még egyszer szeretném leszögezni, hogy mondandómban semmi támadó jelleg nincs, főleg Zé, Szatesz és Speed irányába nem, csak azt szeretném tudatni, hogy nekünk semmi szerencsénk nem volt abban, hogy a 3D versenyszámot mi nyertük. ha nem lenne meg nekünk ez a tapasztalat, akkor igen csak vitték volna a srácok azt a versenyszámot is.
Peace, Overclocking, Harmony! 

jugeen
(PH! addikt)
tényleg Speed, hátad hogy van? egy airbus le tud már szállni keresztbe is? 
És neked is a csajok segítenek tartani? 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Zofren
(fanatikus tag)
hol van rola egy kép? 
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
ez egy live show volt, szerencse kérdése hogy ki kap jobb alkatrészeket
mod: a szervezésre szerintem nem lehet panaszkodni. jó volt. Bár a projektort kissé feleslegesnek éreztem tekintve hogy nem volt kivetítve semmi 
[ Szerkesztve ]
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb
Nem tudom 
[ Szerkesztve ]
pár kép, nem a legjobbak meg sok a haszontalan is de van
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

pok.tom
(senior tag)
. Bár a projektort kissé feleslegesnek éreztem tekintve hogy nem volt kivetítve semmi
de legalább az egyik csapat a közönség felé fordított monitort aktiválta..
Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!
A végeredmény ismeretében az OC Team tagok jobban jártak volna ha a proci helyett a hostess-eket húzták volna fel rendesen.
Amúgy grat minkét csapatnak 
[ Szerkesztve ]
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Igen, ez a felvetés tulajdonképpen jogos, mégha kissé szőrszálhasogató is.
Thrawn kolléga elég jól képben van ezekkel a dologokkal, úgyhogy csak afféle írói fordulatnak tekinthető tőle a szerencse emlegetése.
Módosítottam a hír szövegén.
És nem mellesleg mindkét csapatnak gratula!
Jó volt nagyon a verseny.
Szólok a fiúknak hogy egy kicsit az én gépemet is húzzák meg! 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

jugeen
(PH! addikt)
a szemem pedig ki lett vetítve, ráadásul elég rendesen.
mondhatni kapni egy kis fényterápiát.
[ Szerkesztve ]

jugeen
(PH! addikt)
így már sokkal jobban tetszik!
köszönjük a gratulációt, a jelenlétet és a publikálás! 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Most látom, híres lett az ex-állványom