Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végre.Drivereket esetleg nem neveznének át? :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#2) gfefe

gfefe
(őstag)

•Mirror’s Edge élsimítás mellett – 45%-os gyorsulás

mer igen :DDD

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#3) fabicska

fabicska
(tag)

Szerintetek Windows 7 alatt 1 giga ramnál is érvényes ez a gyorsulás?
Nem tudom igazából, hogy ez a +x% milyen gépre érvényes, és nem túlságosan egyértelmű az nvidia ajánlata sem.
Crysis Warhead Windows 7 alatt 1 giga rammal nagyon szaggat, nemtudom, hogy csak azért frissítsek-e, mert megéri.

***LG Optimus GT540 - Android 2.1 Black ROM by: Joestone***

(#4) rocket válasza gfefe (#2) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

"Up to 45%" ;)

Javitani kellene mert igy elegge felrevezeto, hogy hianyzik az "akár" szo.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#5) Killing válasza fabicska (#3) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha videókártya korlát van akkor igen.Ha RAM korlát van akkor sajnos nem.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#6) rocket válasza fabicska (#3) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

"Nem tudom igazából, hogy ez a +x% milyen gépre érvényes, és nem túlságosan egyértelmű az nvidia ajánlata sem."

Senki nem tudja, lehet csak a hasukra utnek es kitalnak egy szamot, aztan probald bizonyitani, hogy nem igaz :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#7) gabor85

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Mi az az "Ambient Occlusion"?
Nekem egy crysis trailerből ugrik be, asszem :F

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#8) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Micsoda, hihetetlen, az AMD meg az nVidia szerintem közösen fejlesztenek, hisz a mostani Katában pont ugyanilyen optimalizációk és teljesítményjavítások voltak. De legalábbis nagyon egymásra koncentrálnak. :DD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#9) Killing válasza gabor85 (#7) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
Igen, és nem csak abban a játékban volt.

(#10) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na ezt nem tudom hogy csinálták, de úgy feltelepítettem W7 alá, hogy még újraindítani se kellett :Y

eddig mindig Windows Update-ről raktam, ott újra kellett indítani. ezt most nvidiáéktól töltöttem és nem kellett. tetszik :K

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#11) Abu85 válasza gabor85 (#7) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A hírben van egy link, ami az előző driver hírére mutat, ahol le van írva mi az AO. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#12) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Tud valaki egy linket az opencl sdk-hoz?

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#13) budo82 válasza Lenry (#10) üzenetére

budo82
(kvázi-tag)

Ezen én is csodálkoztam, hogy nem ajánlja fel az újraindítást (eddig mindegyik kérte).
Azért megszokásból újraindítottam :DDD
Gond nincs vele egyelőre, az órajel-visszavétel is működik.
(Win7 x64)

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

(#14) Kendek válasza Lenry (#10) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Windows Update-ról frissített illesztő alapból hiányos, nincs benne pár cucc, pl. OpenGL támogatás.
Jó, hogy nVidia-éknál is megcsinálták, hogy nem kell újraindítani, a Catalyst-ot már jó ideje nem kell, felnyomja az ember aztán már konfigurálhatja is. :)

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#15) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kiváncsi lennék a 95GT-n mennyi gyorsulást hozna.... Sztem sok helyen semennyit se, ezek a legújabb szériás kártyákat gyorsítják ennyivel véleményem szerint.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#16) Lenry válasza budo82 (#13) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tényleg nem kellett újraindítani, aktiválódott anélkül, le is ellenőriztem. az Everest és az NVIDIA Control Panel is 186.16-os verzió számot mutatott

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#17) gfefe válasza bartucc (#15) üzenetére

gfefe
(őstag)

szerintem meg pont a lim lom "régi" kariknál van 45%... elvégre ott 1-2 fps is 10-20% :U

de szerintem ez mese habbal... hány 100% gyorsulás volt akkor eddig már :DDD ;]

(#18) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Akár xx% gyorsulás" - Mintha a TV Shopot nézném... :U

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#19) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LOLZ.
Mindenki hogy megvan lepődve... Pedig az NVIDIA oldalán mindig ki vannak írva az ilyen parasztvakításos dumák. Szerintem ha összeadnánk a Mirror's Edge, meg Crysis Warhead, meg stb. gyorsulását, 500% felett kötnénk ki bőven... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20) Abu85 válasza ^Clown (#18) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

... de ez még nem minden. Ha még egyszer letöltöd, a gyorsulás mértéke még több lehet, és ez nem kerül magának semmibe. Hihetetlen ajánlat ugye Suzy? ... Ohh ... igen Mister Fucks, én már töltöm is újból! ... :P

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#21) BR4D válasza Abu85 (#20) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

xDDDDDDD
Aki nem szokott véletlen teleshopoknál kikötni, az most nagyjából érezheti milyen kínzó dolog. :O

[ Szerkesztve ]

(#22) zack válasza rocket (#6) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem az új Catalyst 8.6-tól iszonyat sokat gyorsult a Crysis - Crysis WH - Crysis Wars.
Igaz CF rendszerem van... ;) Megoldották benne a 2. kártya órajelvisszavételi problémáját is. Ha az nV meghajtó is ennyire jól sikerült mert 1 dologra koncentrált a 2 gyártó, akkor nem lesz gondotok vele. :K ;)

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#23) Kendek válasza Abu85 (#20) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sőt, ha mindezt megteszed, akkor ezentúl a 32 shader egységnél kevesebbet tartalmazó GPU-k-ban aktiválódik a rejtett tartalék. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#24) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Üdv!

Ezekben az új driverekben is lehet "egyéni felbontást" beállítani?
Valahol mintha olvastam volna, hogy kivették ezt a lehetőséget.
Köszi.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#25) morhange

morhange
(tag)
LOGOUT blog

Hát felraktam windows 7-re, megnéztem volna gta sa alatt hátha jobb egy kicsit, erre meg nem indul a gta, pedig előtte ment. :(

Csak a döglött hal úszik az árral. | Őrültek véleménye szerint normális vagyok.

(#26) Lenry válasza Picturemaker (#24) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lehet, persze

(#27) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

jólvan de azt leszarták h nekem az nforcos lanom ha aktiválva van és be is dugom katt lefagy a gép:D
kapják be :D de ezt letöltöm .:D

(#28) P00By válasza Abu85 (#20) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:DDD

(#29) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Régebbi kártyáknál van egyáltalán értelme frissíteni a meghajtóprogramot?8600-om van és nincs SLI-be se kötve,így nem sok értelmét látom.Optimalizálásból meg kitudja mennyi igaz.Valakinek nem indult el a GTA az új meghajtóval :(((

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#30) gfefe válasza Abu85 (#20) üzenetére

gfefe
(őstag)

Látom abu azért belőled sem veszett ki a hülyeség ;]

(#31) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

helyes... rájukfér egy kis gyorsítás :)

www.keytar.hu - improve yourself

(#32) PuMbA válasza fabicska (#3) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Elég furcsa géped van. Minden nagyon jó benne,de az 1GB memória nagyon lerontja az összképet,emiatt szaggat a Crysis (meg gondolom még jó pár játék). 2GB RAM-mal sokkal gyorsabb lenne a géped.

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#33) Psych0 válasza grabber (#29) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez engem is érdekelne, mert hallottam egy urban legendről, miszerint ha túl új egy driver akkor lehet nem megy rendesen a régi kártyával.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#34) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Hasznos driver, ezzel már nem fagy ki az első percben a Ghost Busters játék :)

---

(#35) Bici válasza PuMbA (#32) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Szerintem meg a 8600GT-től szaggat. :U

(#36) PuMbA válasza Bici (#35) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Én integrált,osztott memóriás ATI HD3200-n játszok vele low-on szaggatás mentesen (25-30fps) 2GB RAM-mal. 8600GT meg 4x-5x gyorsabb a HD3200-nál,ezért mediumon is simán megy. 1GB RAM-mal még a Windows is siralmasan megy...

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#37) Bici válasza PuMbA (#36) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Kérdés, hogy a srác milyen beállításokkal nyomta.
Persze, az 1GB ram is kevés, de az inkább folyamatos töltögetésben nyilvánul meg, nem a hagyományosan ismert szaggatásban.

[ Szerkesztve ]

(#38) PuMbA válasza Bici (#37) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Ja,az sem mindegy,de a Crysis eléggé eszi a memóriát, ézért van Vistához/7-hez(Windows 7-en tolja a srác)minimum 2GB RAM írva a readme-be.

[ Szerkesztve ]

(#39) huskydog17

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezzel az új meghajtóval lehet már végre normálisan a Tomb Raider Underworld-el Geforce 6 és 7 alatt játszani? Ugyanis a jelenlegivel (181.22) nem lehet, mert úgy szaggat mint a fene bármilyen beállítást adok neki.
Ami még fontosabb fel lehet ezt rakni AGP kártyához is?

The Stars Were Mine!

(#40) Croft-21

Croft-21
(senior tag)

"Mirror’s Edge élsimítás mellett – 45%-os gyorsulás"

Hát ezt már két driverrel ezelőtt is beleírták...

(#41) bartucc válasza Bici (#37) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam medium, shader low, és árnyékolás is, 2,8 CeleronD@3,5/x1600XT/1Gb-al 20 Fps felett volt átlagban, talán még 25 is megvolt....

A régi vga-khoz nem is szokták ajánlani az újabb drivert, jobb ha egy jól működő marad a gépen, amig azzal nincs gond, nem kell piszkálni.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#42) samfishR válasza Lenry (#10) üzenetére

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

azért, mert win7 alapból leszed vmi drivert, amire ha ráteszel egy frissebbet, nem kell restartolni. nálam ugyan ez volt pont ma, csak catalysttal :P

(#43) Kr/\toS válasza Picturemaker (#24) üzenetére

Kr/\toS
(senior tag)
LOGOUT blog

Minden benne van.

(#44) pjtr

pjtr
(fanatikus tag)

sziasztok!

Egy kicsit OFF lesz: Azt honnan lehet megtudni, hogy milyen játék, mennyit gyorsul az új driverrel???
Ez vonatkozik a Catalyst driverekre is.

Bocsi, lehet hogy láma kérdés, csak ezt sose találtam meg :B

(#45) Kendek válasza pjtr (#44) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, az bizony nagyon egyszerű. Fogod, felteszed az egyik drivert, amihez majd hasonlítani akarod az újat. Benyomod a FRAPS-ot aztán nyomatod a játékokat és közben erősen figyeled az FPS-eket. Majd felteszed az új drivert és azzal is ugyanezt eljátszod. Mikor a Crysis-ban azt látod, hogy 50 FPS az átlag a régivel, az újjal meg 72, na akkor elmondhatod, hogy +45%-ot gyorsult. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#46) Picturemaker válasza Lenry (#26) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Köszi, akkor lehet, hogy frissítek.
A 178.24-es van fenn. Bár ezzel sincs semmi baj.
De amiket ígérnek, nem is kell új kártya, csak drivert kell frissíteni. :D

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#47) Gyusz válasza Kendek (#14) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Eddig is csak felajánlotta, hogy újraindítsa-e a gépet, de attól még rögtön lehetett használni. Mondjuk most pont nem figyeltem, hogy mit írt ki, bár amúgy sem szoktam telepítés után a gépet újraindítani.

(#48) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Kipróbáltam a sztereoszkopikus beállítás engedélyezését a driverban, és sima papír szemüveggel is nagyon állat.

Kicsit szokni kell a 3D-s célzást, meg fakóbbak a színek, de nagyon ütős.

(#49) TTomax válasza antikomcsi (#48) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Ilyenkor nincs itthon egy ilyen papírszemüvegem... :O

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#50) zack válasza TTomax (#49) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Visszaváltottál GTX-re? Hogy hogy? :Y

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.