Végre.Drivereket esetleg nem neveznének át? 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Végre.Drivereket esetleg nem neveznének át? 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

•Mirror’s Edge élsimítás mellett – 45%-os gyorsulás
mer igen 
DOWNLOAD ██████████████ 105%

Szerintetek Windows 7 alatt 1 giga ramnál is érvényes ez a gyorsulás?
Nem tudom igazából, hogy ez a +x% milyen gépre érvényes, és nem túlságosan egyértelmű az nvidia ajánlata sem.
Crysis Warhead Windows 7 alatt 1 giga rammal nagyon szaggat, nemtudom, hogy csak azért frissítsek-e, mert megéri.
***LG Optimus GT540 - Android 2.1 Black ROM by: Joestone***

"Up to 45%" 
Javitani kellene mert igy elegge felrevezeto, hogy hianyzik az "akár" szo.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Ha videókártya korlát van akkor igen.Ha RAM korlát van akkor sajnos nem.

"Nem tudom igazából, hogy ez a +x% milyen gépre érvényes, és nem túlságosan egyértelmű az nvidia ajánlata sem."
Senki nem tudja, lehet csak a hasukra utnek es kitalnak egy szamot, aztan probald bizonyitani, hogy nem igaz 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Mi az az "Ambient Occlusion"?
Nekem egy crysis trailerből ugrik be, asszem 
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!
Micsoda, hihetetlen, az AMD meg az nVidia szerintem közösen fejlesztenek, hisz a mostani Katában pont ugyanilyen optimalizációk és teljesítményjavítások voltak. De legalábbis nagyon egymásra koncentrálnak. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
[link]
Igen, és nem csak abban a játékban volt.
na ezt nem tudom hogy csinálták, de úgy feltelepítettem W7 alá, hogy még újraindítani se kellett 
eddig mindig Windows Update-ről raktam, ott újra kellett indítani. ezt most nvidiáéktól töltöttem és nem kellett. tetszik 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
A hírben van egy link, ami az előző driver hírére mutat, ahol le van írva mi az AO. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Tud valaki egy linket az opencl sdk-hoz?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Ezen én is csodálkoztam, hogy nem ajánlja fel az újraindítást (eddig mindegyik kérte).
Azért megszokásból újraindítottam
Gond nincs vele egyelőre, az órajel-visszavétel is működik.
(Win7 x64)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
A Windows Update-ról frissített illesztő alapból hiányos, nincs benne pár cucc, pl. OpenGL támogatás.
Jó, hogy nVidia-éknál is megcsinálták, hogy nem kell újraindítani, a Catalyst-ot már jó ideje nem kell, felnyomja az ember aztán már konfigurálhatja is. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Kiváncsi lennék a 95GT-n mennyi gyorsulást hozna.... Sztem sok helyen semennyit se, ezek a legújabb szériás kártyákat gyorsítják ennyivel véleményem szerint.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
tényleg nem kellett újraindítani, aktiválódott anélkül, le is ellenőriztem. az Everest és az NVIDIA Control Panel is 186.16-os verzió számot mutatott
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

szerintem meg pont a lim lom "régi" kariknál van 45%... elvégre ott 1-2 fps is 10-20% 
de szerintem ez mese habbal... hány 100% gyorsulás volt akkor eddig már
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Akár xx% gyorsulás" - Mintha a TV Shopot nézném... 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
LOLZ.
Mindenki hogy megvan lepődve... Pedig az NVIDIA oldalán mindig ki vannak írva az ilyen parasztvakításos dumák. Szerintem ha összeadnánk a Mirror's Edge, meg Crysis Warhead, meg stb. gyorsulását, 500% felett kötnénk ki bőven... 
[ Szerkesztve ]
... de ez még nem minden. Ha még egyszer letöltöd, a gyorsulás mértéke még több lehet, és ez nem kerül magának semmibe. Hihetetlen ajánlat ugye Suzy? ... Ohh ... igen Mister Fucks, én már töltöm is újból! ... 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
xDDDDDDD
Aki nem szokott véletlen teleshopoknál kikötni, az most nagyjából érezheti milyen kínzó dolog. 
[ Szerkesztve ]
Nekem az új Catalyst 8.6-tól iszonyat sokat gyorsult a Crysis - Crysis WH - Crysis Wars.
Igaz CF rendszerem van...
Megoldották benne a 2. kártya órajelvisszavételi problémáját is. Ha az nV meghajtó is ennyire jól sikerült mert 1 dologra koncentrált a 2 gyártó, akkor nem lesz gondotok vele.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Sőt, ha mindezt megteszed, akkor ezentúl a 32 shader egységnél kevesebbet tartalmazó GPU-k-ban aktiválódik a rejtett tartalék. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Üdv!
Ezekben az új driverekben is lehet "egyéni felbontást" beállítani?
Valahol mintha olvastam volna, hogy kivették ezt a lehetőséget.
Köszi.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Hát felraktam windows 7-re, megnéztem volna gta sa alatt hátha jobb egy kicsit, erre meg nem indul a gta, pedig előtte ment. 
Csak a döglött hal úszik az árral. | Őrültek véleménye szerint normális vagyok.
lehet, persze
jólvan de azt leszarták h nekem az nforcos lanom ha aktiválva van és be is dugom katt lefagy a gép
kapják be
de ezt letöltöm .
Régebbi kártyáknál van egyáltalán értelme frissíteni a meghajtóprogramot?8600-om van és nincs SLI-be se kötve,így nem sok értelmét látom.Optimalizálásból meg kitudja mennyi igaz.Valakinek nem indult el a GTA az új meghajtóval 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

Látom abu azért belőled sem veszett ki a hülyeség ![;]](/dl/s/v1.gif)
helyes... rájukfér egy kis gyorsítás 
www.keytar.hu - improve yourself

Elég furcsa géped van. Minden nagyon jó benne,de az 1GB memória nagyon lerontja az összképet,emiatt szaggat a Crysis (meg gondolom még jó pár játék). 2GB RAM-mal sokkal gyorsabb lenne a géped.
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.
Ez engem is érdekelne, mert hallottam egy urban legendről, miszerint ha túl új egy driver akkor lehet nem megy rendesen a régi kártyával.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Hasznos driver, ezzel már nem fagy ki az első percben a Ghost Busters játék 
---

Szerintem meg a 8600GT-től szaggat. 

Én integrált,osztott memóriás ATI HD3200-n játszok vele low-on szaggatás mentesen (25-30fps) 2GB RAM-mal. 8600GT meg 4x-5x gyorsabb a HD3200-nál,ezért mediumon is simán megy. 1GB RAM-mal még a Windows is siralmasan megy...
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

Kérdés, hogy a srác milyen beállításokkal nyomta.
Persze, az 1GB ram is kevés, de az inkább folyamatos töltögetésben nyilvánul meg, nem a hagyományosan ismert szaggatásban.
[ Szerkesztve ]

Ja,az sem mindegy,de a Crysis eléggé eszi a memóriát, ézért van Vistához/7-hez(Windows 7-en tolja a srác)minimum 2GB RAM írva a readme-be.
[ Szerkesztve ]
Ezzel az új meghajtóval lehet már végre normálisan a Tomb Raider Underworld-el Geforce 6 és 7 alatt játszani? Ugyanis a jelenlegivel (181.22) nem lehet, mert úgy szaggat mint a fene bármilyen beállítást adok neki.
Ami még fontosabb fel lehet ezt rakni AGP kártyához is?
The Stars Were Mine!

"Mirror’s Edge élsimítás mellett – 45%-os gyorsulás"
Hát ezt már két driverrel ezelőtt is beleírták...
Nálam medium, shader low, és árnyékolás is, 2,8 CeleronD@3,5/x1600XT/1Gb-al 20 Fps felett volt átlagban, talán még 25 is megvolt....
A régi vga-khoz nem is szokták ajánlani az újabb drivert, jobb ha egy jól működő marad a gépen, amig azzal nincs gond, nem kell piszkálni.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
azért, mert win7 alapból leszed vmi drivert, amire ha ráteszel egy frissebbet, nem kell restartolni. nálam ugyan ez volt pont ma, csak catalysttal 
Minden benne van.

sziasztok!
Egy kicsit OFF lesz: Azt honnan lehet megtudni, hogy milyen játék, mennyit gyorsul az új driverrel???
Ez vonatkozik a Catalyst driverekre is.
Bocsi, lehet hogy láma kérdés, csak ezt sose találtam meg 
Hát, az bizony nagyon egyszerű. Fogod, felteszed az egyik drivert, amihez majd hasonlítani akarod az újat. Benyomod a FRAPS-ot aztán nyomatod a játékokat és közben erősen figyeled az FPS-eket. Majd felteszed az új drivert és azzal is ugyanezt eljátszod. Mikor a Crysis-ban azt látod, hogy 50 FPS az átlag a régivel, az újjal meg 72, na akkor elmondhatod, hogy +45%-ot gyorsult. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Köszi, akkor lehet, hogy frissítek.
A 178.24-es van fenn. Bár ezzel sincs semmi baj.
De amiket ígérnek, nem is kell új kártya, csak drivert kell frissíteni. 
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Eddig is csak felajánlotta, hogy újraindítsa-e a gépet, de attól még rögtön lehetett használni. Mondjuk most pont nem figyeltem, hogy mit írt ki, bár amúgy sem szoktam telepítés után a gépet újraindítani.

Kipróbáltam a sztereoszkopikus beállítás engedélyezését a driverban, és sima papír szemüveggel is nagyon állat.
Kicsit szokni kell a 3D-s célzást, meg fakóbbak a színek, de nagyon ütős.

Ilyenkor nincs itthon egy ilyen papírszemüvegem... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/