Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Locutus

Locutus
(senior tag)

G700-asom van, csak ajánlani tudom :)

A cikkhez még hozzátenném, hogy 1:1 Enermax belsőről van szó, csak pl a hűtőborda nem kék, hanem fekete. Szóval nem csak hasonló, hanem ugyanaz mint a modu87+ széria.

A ventihez meg elég annyi: Max hőterhelésen is csak 900-ig megy fel a G700 ventije (a G900-é feljebb). Idleben meg 300-ról indul. Ki lehet sakkozni, hogy van e hangja :)

[ Szerkesztve ]

www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

(#2) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ennek sem lesz nagy vásárlóközönsége itthon, mert a legtöbben még 10k-t is sajnálnak tápra, nemhogy 55 ezret. :U Igaz átlagos gépbe elég lenne az 500-as is bőven.

[ Szerkesztve ]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#3) rankesz válasza misx (#2) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Viszont még az 500-as is van vagy 3x10k árban...
Egy 700ast viszont én bevállalnék, ha jóval olcsóbb mint az Enermax-os uncsites

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#4) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem olcsó mulatság, kicsi lesz így a vásárlóközönség, tudom, hogy szép álom, de az igazi az lenne ha az ötszázas 25-27K körül lenne...

(#5) Gomezz válasza misx (#2) üzenetére

Gomezz
(senior tag)

Azért elég sokan vesznek új alaplapot 80e fölött, új procit szintén 80e fölött a vga meg már nincs is felső kategóriában 100e alatt. És nem hiszem, hogy egy kb. 400e -es konfigot egy 10e tápra bíznák, hiszen a gép élettartama nagyban függ a táptól!

(#6) sing1ep1ayer válasza misx (#2) üzenetére

sing1ep1ayer
(tag)

Nálam pl. 20-25k körül van a lélektani határ, szerintem annyiért már nagyon korrekt tápegységet lehet venni. Lehet hogy nem 80+ gold, csak simán 80+ minősítésűt, nem modulárisat és csak olyat, ami nem bír el két darab Radeon 6990-et egyszerre, de ezen kívül minden másra elég és stabil.

eladó Creative Recreation (USA) sneaker -=[ http://tinyurl.com/cr-cesario ]=-

(#7) Angel1981 válasza misx (#2) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Igaz, ráadásul ismeretlen név, és aki ennyit kiad egy tápra, az szerintem megfizeti az ENERMAX címkét...

(#8) h1ght3chzor

h1ght3chzor
(fanatikus tag)

Szép az a venti. :DDD

(#9) Apika

Apika
(PH! addikt)

Szépek ezek a tápok. Nekem is az Enermax ugrott be, ahogy megnéztem őket...

[ Szerkesztve ]

(#10) tiborandras válasza misx (#2) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

vannak megfizethetobb szeriai is: lasd n, w, b ;)

jonny-fele melyebb elemzes a g900-rol

[ Szerkesztve ]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#11) Locutus válasza Angel1981 (#7) üzenetére

Locutus
(senior tag)

Attól hogy valakinek van pénze enermaxra, még nem kell hogy szórja a pénzt. Ha ugyanazt megkapod lepa néven közel egy tizessel olcsóbban...

(#12) mpierre válasza tiborandras (#10) üzenetére

mpierre
(PH! addikt)

Azért jonny guru is megéri a pénzét: ugly looking fan, bár igaza van.

Jöhetett volna korábban is. Tetszik, hogy enermax, végül is. Majd következőre.

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#13) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó táp, remélem majd lesz több kisebb teljesítményű is. Egy 400W körüli példány jó áron nem lenne egy utolsó vétel...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#14) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

A csaj nem rossz :)

A tápok erősen Enermax szagúak. Arany színű ventilátorok, sok ledes ventilátorok...

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#15) netseft válasza Sz.Miki (#14) üzenetére

netseft
(fanatikus tag)

Idézet a cikkből: "Lényegében egy Enermax tápot kapunk a Lepa G sorozatával ..." :U

Okostelefon (ZTE Blade) tartozékok, zsebmérlegek, kábel teszterek, egerek, kütyük és még sok apróság! -> http://picasaweb.google.com/sefteles/

(#16) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Újabb Enermaxra utaló jel, hogy a moduláris kötegek között van két olyan, amelyikre vegyesen került az IDE és SATA eszközökhöz való aljzat."

Ennyi erővel lehetne CoolerMaster (GX750W - RS-750ACAA-D3) vagy Codegen 400W is, mindkettő megfelel eme "Enermaxra utaló" kritériumnak. LoL.

"... ráadásul mind a 900 watt teljesítmény a 12 voltos ágra irányítható."

Külön kell irányítani? Magától nem megy oda, ha terhelem? :DDD

"... szerintünk még több VGA-hoz és extrém tuninghoz sem kell nagyobb a 700-asnál ..."

De bizony. i7-980X / i7-990X @ 6000MHz @ 1,9V 6c/12t + GTX580 @ 1200MHz+ @ 1,5V U(GPU) bizony fektetne meg egy 700W-os tápot. Sőt, ennek a Lepa G900-nak a 30A-es +12V-os ágait is. :D A kijelentés kissé átgondolatlan volt.

HGyu

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#17) Fücsök007 válasza 04ahgy (#16) üzenetére

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Így van, sőt egy régebbi Q6600-as proci 4,5-5GHz között is zabálja a 12V-os ág amepereit rendesen, hiába nem eszik annyit W-ban, mint amit a táp elbír, kifulladhat egy 500W-os átlagos táp is lazán. Ilyen tuning mellé kell a nagyobb táp, még akkor is ha csak 1 VGA van mellette, ;] bacsis mester honlapján is volt erre példa teszt közben, többször is. :))

[ Szerkesztve ]

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#18) Duree

Duree
(PH! addikt)

Örömteli dolog,hogy nem szemetet gyártanak ismeretlen név alatt,hanem egy igazán márkás megbízható terméket takar a név.Ami még örömtelibb,hogy nem kell extra árat fizetni,egy enermax tápért.Remélem a kisebbek is eljutnak hozzánk.

(#19) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Fincsi tápinyó :)

(#20) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

lepa. jóhogy nem hepa :DDD
ha a kis leopárdot is adják hozzá akkor nem is veszek soha más tápot, legyen akármi is a neve :DDD :C

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#21) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Milyen igénytelen matrica van már rajta 55 ezerért.

http://hardverapro.hu/apro/sosem_hordott_limited_edition_dc_comics_superman_t/hsz_1-50.html

(#22) M107 válasza sing1ep1ayer (#6) üzenetére

M107
(senior tag)

Egyetértek nálam is.

Ha az 500 W olyan 25 ropi lenne max lecserélném a ctg 500W-som.
35-40 A egybe 12 V ág. Single Cardos vga-k mindegyikét elvinné.

119 dollár az arany fokozatú lepa 500W
26850 FT

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#23) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Olcsósított Enermax tápok...bizotosan oka van...azt hiszem én maradok az "eredetinél". :)

Tomcat

(#24) jap

jap
(fanatikus tag)

idézgetés:
"Nem csoda, hogy több magas hatásfokú tápot csinálnak mostanában hibridre, úgy, hogy 10-15%-os terhelésig be sem kapcsol lapátkerekük."

Ez is leállítja a ventit?

''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

(#25) tajcsi válasza mpierre (#12) üzenetére

tajcsi
(fanatikus tag)

Objektív vélemény, nem?

Am az hagyján, h ugly looking fan, de az ugly looking sticker...inkább adok többet de normálisan nézzen ki a táp...

(#26) Sotho válasza Djuree (#20) üzenetére

Sotho
(senior tag)

Vagy lepra. :D

(#27) Locutus válasza jap (#24) üzenetére

Locutus
(senior tag)

Nem. Sőt, kikapcsolás után még forog egy percig (300RPM).

(#28) kiszi07

kiszi07
(kvázi-tag)

nem rossz :)

Matricák eladók (Intel, Amd, Dolby, Saphhire,Gigabyte) apro/matricak_eladok_proci_lap/hsz_1-200.html

(#29) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

Jó táp.de azt hittem az 500 wattos olcsóbb lesz.Azért 500w tápért ha moduláris ha nem,35 000 forint nem kicsit drága.

üdv.

(#30) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó táp, az enermax modu belső biztosíték a minőségre. :K

(#31) Geri Bátyó

Geri Bátyó
(senior tag)
LOGOUT blog

Valójában Enermax táp, olcsóbban. Igaz, hogy így is drága, de simán megéri az árát! :K

Hogyan mutatsz tükröt, egy tükörnek?

(#32) XtremLor válasza misx (#2) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

jogos valaki ennyi pénzből vesz használtan komplett konfigot :K

Jo dolog ha olcsóbban hozzá lehet jutni más címkével az Enermax táphoz!

"Legen...Wait for it...Dary"

(#33) Sz.Miki válasza netseft (#15) üzenetére

Sz.Miki
(őstag)

Upsz elsiklottam felette :)

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#34) mikej95

mikej95
(tag)

Nem hittem volna, hogy ennyiért valaha (egyáltalán) lesz lehetőségem Enermax-ot venni. :)
Kb. a HKC inverze a dolog, ott kodegányt adnak drágábban.

-

(#35) szacsee válasza 04ahgy (#16) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tápok világában otthonosabban mozogsz mint én, viszont hiányolom a moduláris csatlakozók paneljéről, vagy a PCI-E kábelekről a kondenzátorokat. (elvileg szűrés szempontjából lenne előny nem?)
Nálam igaz HX 620 van, de mind nagyon alacsony terhelésen tud ciceregni, no meg 6950-est beterhelem akkor is előbújik a zenekar. (igaz itt sincs kondi sem a moduláris csatlakozó paneljén, ami egy ágban végződik és a PCI-E kábelen sem)

Cikk jól sikerült, viszont ez nem bemutató akart lenni?
(oszcilloszkópos és hőterheléses mérést hiányolom, mint az asszinkron műterheléses mérést hatásfok feltüntetésével) :F

Szakirodalom:
1
2

[ Szerkesztve ]

(#36) toldlea

toldlea
(újonc)

Hű nekem nagyon bejön a kis leopárd ruhás .. a táp meg elmegy kategória

(#37) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Emékszem erre a tápra.valamelyik Enermax megjelenésnél dobta be egy fórumozó.Jó volt itt látni,PH kezdőlapon is. :R

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#38) Kassadin válasza misx (#2) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon fontos alkatrész, kár, hogy sokan nem ismerik ezt fel, csak akkor, amikor már késő...

The pain is my best friend.

(#39) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Feléből lehet venni egy jó Fsp-t.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#40) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

500W-os 35k-ért? Ez vmi vicc :F :Y 21k-ért vettem a tápom lassan 2 éve...

[ Szerkesztve ]

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#41) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#39) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

se nem ilyen hatásfokkal, se nem ilyen alacsony zajszinttel...

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#42) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#41) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A zajszint tudom hogy a "mániád", de a 90 plus minősétéssel mi a baj?

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#43) Recon666 válasza Scholes9 (#40) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, ez egy átcímkézett enermax, ami enermaxként 45-50k.

(#44) EarL 007 válasza Ł-IceRocK-Ł (#42) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

80 plus (esetleg 80+ bronze) manapság nem valami sok...

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#45) Scholes9 válasza Recon666 (#43) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Akkor meg is érdemli az, aki a semmiért ennyivel többet fizet...semmivel sem jobb egy Enermax táp, mint egy Corsair...

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#46) Ł-IceRocK-Ł válasza EarL 007 (#44) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De nem kerül 35 ezerbe.

(#47) szmiagor

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

én a corsairom nem adnám ezért az tuti

Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

(#48) Recon666 válasza Scholes9 (#45) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azonos kategóriájú Corsair csak a Corsair AX széria, ami 40k-nál kezdődik, szóval semmivel sem olcsóbb.

(#49) 04ahgy válasza szacsee (#35) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, a normális terhelést én is hiányolom... Ha ez a táp elfüstölt volna a 650W névleges terhelésnél, akkor a PH! teszt szerint még mindig jó táp lenne, mert nem terhelték addig.

A kondik valóban jól jönnének a moduláris csatik tövébe (no meg a VGA-d nyákjára is), máris nem ciceregne annyira. Épp a HWSecretsen is mindig tesztelt oszcilloszkópos méréses képeken látszik nagyon jól, hogy nem olyan teljesen egyen az az egyenáram, és a cicergés oka is egyből nyilvánvalóvá válik.

Én már korábbi tápos tesztben is az általad most említetteket szóvátettem. :U

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#50) nincsisbéla

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Külsőre elég bejövős! :K :D

Mentalita'

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.