Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem vagyok rágerjedve a laptopokra, de ez elég mutatósra sikerült....ahogy az ára is az lesz. :)

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#2) Integra

Integra
(Jómunkásember)

jááááájjjj az a billentyűzet....
pedig de pofás meg frankó vas

[ Szerkesztve ]

(#3) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Pofás masina, elfogadnám vagy az árával is megdobhatnak :D Egy ideje nem tervezek laptopot venni, de ha tenném biztos Lenovo-ra ruháznék be.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#4) Daywalker válasza Integra (#2) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Jahh :W Hihetetlen, hogy már ők is kezdik :F

(#5) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2900 ficcs elég súlyos szám az árcédulán...
egyébként meg olyat sem írunk hogy hússos. szerintem sandy bridge-es.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#6) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább egy ilyet mint épült.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#7) audi100td válasza Integra (#2) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

hat ja :(

ez a 2900 dodo se semmi :F

[ Szerkesztve ]

(#8) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát nagyon jól néz ki,ütős a hardvere is,az ára is ütős,sajnos.Nem hiszem,hogy tömegcikk lenne belőle,de bármikor elfogadnám

(#9) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Még a legdurvább MacBook Airből is majdnem kettőt lehet venni ennyi pénzért...kevés embernek lesz az tuti.

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#10) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Még ha 2-3 év múlva is, de lesz egy ilyenem!

Amire az ember egy laptopot használ oda ez a teljesítmény még évek múlva is bőven sok lesz...

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#11) TomBennet

TomBennet
(lelkes újonc)

Felesleges termék. A thinkpadrajongó kockáknak lehet 5 centi vastag is, csak maradjon a 10 éves dizájn :-)

(#12) wwhy

wwhy
(PH! addikt)

A Dellnek is vannak ultravékony laptopjai: Adamo, Latitude 13, Vostro 13, Vostro 130

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#13) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nem sokat hegyeztek azon a ceruzán amikor az árazást írták, marha vastagon fogott... de tény, hogy a szegmens ahova szánják kevésbé árérzékeny, bár szerintem hatalmas húzás lett volna "jóárasítani". mindegy a marketingesek tuti átrágták, így döntöttek, majd 4-6 év múlva, használtan talán...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#14) Kashim

Kashim
(senior tag)

Nem látom a sok "túlárazott szar" hsz-t, ja nem Apple hír, nem szóltam. ;]

Viccet félretéve nekem baromira tetszik a gép, pedig süt róla az a indusztriális Thinkpad design ami vastagabb kivitelbe számomra eléggé visszataszító, ilyen vékonykába viszont nagyon komolyan fest, kár hogy az árral "kicsit" elszálltak... így nem hiszem, hogy reszketni fog az Air, főleg ha nemsokára árváltozás nélkül kap szendi briddzset is.

[ Szerkesztve ]

Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

(#15) Angel1981 válasza domi007 (#9) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Így van!
Ennek tudatában nem értem a címet sem; mitől reszketne a MacBook Air? :F

[ Szerkesztve ]

(#16) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A dizájnernek megmondták, hogy "úgy nézzen ki mint 20 éve csak legyen 2mm vastag"?
Miafrancez? Hogynézezki?

Milyennapvan?

(#17) orbano válasza rankesz (#10) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én programozásra, adatbáziskezelésre és lineáris optimalizációra használom a laptopom. ide még évekkel ezelőtt is kevés lett volna :)

amúgy baba cucc, kár, hogy nem tablet :N

A vér nem válik VAZZE!™

(#18) Parci válasza D1Rect (#16) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

az összes thinkpad t vagy x gép konkrétan tök jól néz ki, nem tudom, hogy miért balhéznak sokan. van, akinek a lekerekített ezüst dolgok tetszenek, van, akinek meg a szögletes feketék. fényképezőgépeknél is van mindkettőre példa stb.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#19) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is olyan drága a Macbook Air :D

(#20) orbano válasza D1Rect (#16) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pontosan. ez benne a nagyszerű. időtlen forma. egy X40-es laptoppal még ma sem nézel ki hülyén egy tárgyaláson. próbálj meg bemenni egy ugyanilyen idős Acerrel ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#21) dagobertpoci válasza sp@rtan (#19) üzenetére

dagobertpoci
(lelkes újonc)

Mihez képest ugye:)?

Kockázat nélkül nincs siker!!

(#22) Integra válasza D1Rect (#16) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

g3cijól néz ki, nyugodj meg. :)
leszámitva a billentyűzetet ami apple majmoló fertő. ráadásul a kiosztása is gáz.
marad az x220 mint álom masina.

(#23) audi100td válasza Parci (#18) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

+1

(#24) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ezzel végeznek olyan tesztet,hogy mi történik ha ráül valaki? ;]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#25) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Hát a birtoklási vágyam felkeltésére alkalmas objektum az tuti.

Már az X300-al is szemeztem annó, de ez már sokkal inkább. Az áron még csiszolhatnak egy kicsit és akkor meglesz a T60-om utódja.

(#26) skajwa

skajwa
(senior tag)

Ha az Air-nek akarnak konkurenciát állítani, akkor "kissé" elárazták...

Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706

(#27) ndavid

ndavid
(HÁZIGAZDA)

A billentyűzet miatt én is szomorú vagyok... Kár volt elrontani vele :/ De azért mindenesetre szimpatikus gép így is :)

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#28) TayRol

TayRol
(PH! addikt)

hu, szep ára van. a bill. nekem sem bejovos.

Suzuki - Way of Life

(#29) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

szerintem nincs gond azzal a billentyűvel,sőt nekem meg ez a fajta jön be

(#30) Integra válasza ndavid (#27) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egyértelmű, hogy beáldozták a designért. ami hatalmas öngól is szakmai szemmel nézve, mert, tp fanok-nak ez a fos nem kell, tehát nem fognak venni. a tp mindig klavi is minőségi klaviról és a maradéktalan funkcióról volt hires, most ezt sikeresen elrontották. ócska layout, sehol az új tp kiosztás, pedig hely van hozzá és szépen meg lehetett volna csinálni. faszok ezek mondom, és már nem az első rossz húzásuk, egyre több szériát rontanak el.

gijoe: köze nincsen minőség érzetre, leütésre az igazi tp klavikhoz. ez egy hulladék. csak ez olcsóbb és "designosabb" a plebs számára, amit megint nem értek, mert nem nekik tervezték, főleg ezért az árért. nekik ott az air, az divatos, menő, fain. de hiába, az apple annyira erős, a lenovonál meg mindjárt a gatyájukba csinálnak ha nem őket majmolják, hogy gyáva beszari módon ezt prezentálták a management felé.

[ Szerkesztve ]

(#31) smkb

smkb
(senior tag)

Feleennyibe sem kerül a Samsung Series 9.... és szerintem még jobban is néz ki.

(#32) flimo

flimo
(őstag)

"ami a maga 19,2 mm-es vastagságával jogosan tekinthető ásznak kategóriáján belül"

Én viszont azt nem értem meg, hogy képes valaki a vastagságra izgulni. Ezer fontosabb dolog van, amik nagy részét negatívan befolyásolja a vékonyság.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#33) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

jó cucc, kéne :K

(#34) luw2win válasza flimo (#32) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

En sem ertem h mire ez a nagy vekonysag orulet, ugyan az mint a teloknal az ertelmetlen megapixelhaboru, semmi ertelme sincs es egyre hasznalhatatlanabb lesz...

Teljesen meg vagyok elegedve egy vastagabb laptoppal is... kivancsi leszek ennek a 700ezres masinanak a hutesi rendszerere mit tud ha rendesen meg van terhelve....

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#35) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Komoly cucc lesz :)

Egy kis szőrszálhasogatás: nem az X300, hanem az X301-nek lesz az utóda. Vagy az X30x szériának.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#36) Jester01

Jester01
(PH! addikt)

Azért a szervíz által cserélendő akkumulátor elég vad dolog. Ha letelik a garancia, a (feltehetelőleg) méregdrága akksi mellé még lehet fizetni a szervíz díjat is. Nem tudom Lenovo-nál mi a helyzet, de általában bevett gyakorlat, hogy nem is érvényes a teljes idejű garancia az akkumulátorra.

Majd jönnek a youtube-os videók, "hogyan cseréljünk X1 akksit házilag" címmel :)

Jester

(#37) psyho85

psyho85
(tag)
LOGOUT blog

Valaki kihozhatna meg egy X1 nevű terméket - meglenne a mesterhármas :DDD !

Eddig nem kifejezetten rajongtam a fekete tégla ThnikPad desgin-ért, de be kell vallani, hogy ilyen vékony formában ez bizony üt.

Maradnak az igazak és a jók, a tiszták és a békességesek. Erdők, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

(#38) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Nagyon komoly masina, bár én inkább az árát venném a kezembe :DD

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#39) Hebry

Hebry
(senior tag)

Ez már túl vékony.
Inkább az ára kellene.

(#40) lapa

lapa
(PH! kedvence)

most nem azért, de ez jobban hajaz egy dellre, mint a hagyományos tp designra szerintem. éles palmrest, hegyes sarkok...

www.lapanet.hu

(#41) Z86

Z86
(őstag)

Kíváncsi vagyok vajon menyit növelt volna a vastagságán, ha nem szigetes billentyűzetet tesznek bele. Talán azért a néhány mm-ért kár volt így megcsinálni.
Minden esetre nagyon pöpec gép.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#42) tiborandras válasza wwhy (#12) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

soha rosszabbat egy piros vostro v13-nal ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#43) erdoke válasza ^Clown (#35) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sajnos nem lesz igazi utóda az X30x szériának, azoknak ugyanis normális felbontású kijelzője volt -> 1440x900.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#44) rankesz válasza orbano (#17) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

És amire Te használod, az szerinted átlag felhasználás? :)

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#45) orbano válasza rankesz (#44) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szeirntem pont ugyanarra használ(na) az ember egy laptopot, mint egy asztali PC-t, csak közben cipelné is :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#46) orbano válasza erdoke (#43) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ezt már meg sem mertem említeni, a tablet topikban anyáztam már eleget :) valami nagyokosnak legfelül agymenése volt és kitalálta, hogy miylen jó a lenovonak ha mindenbe ezt a szar kijelzőt szerelni

A vér nem válik VAZZE!™

(#47) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Drága presztizsmodell, az "igazi" mainstream Thinkpadekhez képest korlátozásokkal (ld. non-CRU battery!).

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#48) .mf válasza Integra (#22) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Egyrészt az ilyen "chiclet" stílusú billentyűzetet az Apple másolta a Sonyról; másrészt, ez nem feltétlenül rossz -- egy jobbféle Vaio-n szerintem jobb gépelni, mint T42, X60 vagy T410 TP-en (nekem legalábbis ezekhez volt eddig szerencsém TP-vonalon). S nem csak futó benyomásként mondom, konkrétan a dipomamunkám nagyrészét a Vaio-n írtam.
(Nálam amúgy laptopos klaviatúra szempontból még mindig egy 90-es évek végefelé készített Acer Extensa üzleti laptop viszi a prímet, pedig járt már a kezem között jónéhány felsőkategóriás laptop).

Kíváncsi leszek, hogy ez nálunk mikor fog megjelenni, milyen árazással :P én ugyanis még mindig várom az x120e megjelenését, pedig külföldön már rég kapható. Tényleg, erről más se hallott még semmit?

(#49) Eszleny válasza Integra (#22) üzenetére

Eszleny
(fanatikus tag)

Miért pont Apple majmoló? Tudtom szerint a Sony találta ki a szigetes billentyűzetet.

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

(#50) k. válasza Eszleny (#49) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Pontosan.

Én mondjuk nagyon birom ezt a fajta billt, örülök neki,hogy minnél több terméken látom.

Egyébként ilyenkor hova tűnnek a trollok? Jah, hogy az ezer dodos macbook drága, de a 3* annyiba kerülő thinkpad már nem túlárazott....

DANSZ!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.