- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
Feltöltöttem a Motorola s805-ömet, meg lekapargattam az időközben lefoszló műbőr füles borítását.
Elég régen használtam utoljára.
Szóval nem olyan xar Bt.-n keresztül a zene, xarabbra emlékeztem.
Persze vezetékkel sokkal jobb. A magasak tisztábbak úgy, és zaja is eltűnik.
Kb. úgy szól mint az S5-ös szifon fülese, csak ebben nem hallom ha leverem az egeret...
Ez a klasszikus nagyobb mint a füled, lezár mindent típus. Télen metróban a huzat ellen is tökéletes.
Azért még vezetékesen is rosszabb mint az űber gagyi Nokija W500-am. Az akkorát szól, hogy már le kell venni a mélyből.Összességében zenére inkább a nokiját szoktam használni, de amikor hosszú útra mentem, akkor inkább a szifon fülest használtam, az az egyetlen ilyen fülbe rakható füles ami nem esik ki a fülemből, meg el is tudom viselni. És ha még elalszom is közben nem fáj tőle a fülem. Ezektől a gumi harangos megoldásoktól a falra tudok mászni, annyira zavarnak.
Na közben már legalább fél órája megy a Bt-s zene és semmi akadás, vagy hiba.
A Chuwi Vi8-on állandóan szaggatot, pedig abban is 4.0-s már a Bt.Ja és arra persze ügyelni kell, hogy a K920-nak OMTP-s a bekötése. Mint a szifonoké (is).
Míg a nokijának CTIAÉs igen átalakító nélkül valóban rosszul szól(na).
Az S805-nek sima sztereó kábele van, a mikrofon nem működik vezetékesen. Azzal ilyen bekötés mizéria nincs.
A képeket a Fejhalgató Szerviz oldaláról linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest