Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arnd

senior tag

Feltöltöttem a Motorola s805-ömet, meg lekapargattam az időközben lefoszló műbőr füles borítását.
    Elég régen használtam utoljára.
    Szóval nem olyan xar Bt.-n keresztül a zene, xarabbra emlékeztem.
    Persze vezetékkel sokkal jobb. A magasak tisztábbak úgy, és zaja is eltűnik.
    Kb. úgy szól mint az S5-ös szifon fülese, csak ebben nem hallom ha leverem az egeret...
    Ez a klasszikus nagyobb mint a füled, lezár mindent típus. Télen metróban a huzat ellen is tökéletes.
    Azért még vezetékesen is rosszabb mint az űber gagyi Nokija W500-am. Az akkorát szól, hogy már le kell venni a mélyből.

Összességében zenére inkább a nokiját szoktam használni, de amikor hosszú útra mentem, akkor inkább a szifon fülest használtam, az az egyetlen ilyen fülbe rakható füles ami nem esik ki a fülemből, meg el is tudom viselni. És ha még elalszom is közben nem fáj tőle a fülem. Ezektől a gumi harangos megoldásoktól a falra tudok mászni, annyira zavarnak.

Na közben már legalább fél órája megy a Bt-s zene és semmi akadás, vagy hiba.
    A Chuwi Vi8-on állandóan szaggatot, pedig abban is 4.0-s már a Bt.

Ja és arra persze ügyelni kell, hogy a K920-nak OMTP-s a bekötése. Mint a szifonoké (is).

Míg a nokijának CTIA

És igen átalakító nélkül valóban rosszul szól(na). :P :P :P

Az S805-nek sima sztereó kábele van, a mikrofon nem működik vezetékesen. Azzal ilyen bekötés mizéria nincs.

A képeket a Fejhalgató Szerviz oldaláról linkeltem.

Új hozzászólás Aktív témák