Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) .mf

.mf
(PH! addikt)

Hiába nevezik át, attól ez még továbbra is netbook.

Az elvileg dec. 20.-án elrajtolt X130e pedig továbbra is "coming soon". Aztán nehogy az legyen vele, mint az X120e-vel, amiről az első hírek tavaly év végén jöttek, majd januárban CES-en bemutatták, nyárig nem volt kapható, s ide a kétmagos verzió el se jutott....

(#2) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Szakadjanak már le egy életre az Atom-ról.
Ennyi pénzért már tabletet lehet venni.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#3) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

En inkább egérlaptopnak hívnám, beletesznek egy USB 3.0 h legyen valami jó is benne. Amit nem értettem soha minek rontják el avval a széles kávával azt a csepp kijelzőt inkább raktak volna bele nagyobbat vékony kerettel jobban is nézne ki. Nem tudom, ki tervezi ezeket a gépeket, de h bandzsa az bizti. :DDD

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#4) arty

arty
(senior tag)

nevetséges

(#5) csevede válasza banhammer (#2) üzenetére

csevede
(kvázi-tag)

Az valóban nem ártana!!! :W

(#6) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Cedar Trailt egyenlőre a bátrak és a tudatlanok fognak venni... utóbbi persze hatalmas vásárló bázis. (Gy.k.: a videó driverre utaltam. Ami mellékesen DX9-es jelenleg - kíváncsi lennék böngészéskor ez fog-e érezhetően rontani az akku időn és gördülékenységen.)

(#7) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Ígéretesnek tűnik. (ha összeáll, még lehet akár sz@r is)

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#8) macilaci78 válasza ddekany (#6) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Megb@ssza magát az a honlap, ami dx9 alatt szaggat! Egyszerűen nincs létjogosultsága annak ebben a szegmensben, ami alap WinXP-n nem megy el.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#9) vanhalen válasza macilaci78 (#8) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Nem arra írta.

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#10) ddekany válasza macilaci78 (#8) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Én a szokványos honlapok esetén alkalmazott GPU-s gyorsításról beszélek, ami állítólag csoffadt CPU mellet pláne elkel. DX9-el korlátosan működik csak (nincs DirectWrite, stb).

(#11) lexandro

lexandro
(kvázi-tag)

Biztos nem szerzek sok barátot, de egy konferencia látogatásra vagy valami kiruccanásra, ahol nem akar az ember izomgépet cipelni remekül megfelel mondjuk egy 8 óra aksis masina. Netezgetni jó, skypeolni lehet rajta, elchatelget az ember vele és azzal is telik az idő. Ez is inkább tartalomfogyasztó eszköz mint a tablet csak van billentyűzete is :)

Robi

(#12) alcsa

alcsa
(tag)
LOGOUT blog

akármilyen is ez a notebook, a videóban a csaj az nagyon ott van :D

Formula 1 - Ferrari! mi más?

(#13) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

A kijelző körül az mi?

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#14) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

És partyba minek visz laptopot ez a díszliba? :W
Ott a koncert ő meg netezik? Ez menő mostanság?
Agyfaszt kapok az ilyen idióta reklámoktól.
Szerencsére a bulit is megmentette, mert 5 perccel előtte gyorsan leszervezte a dolgokat. :W

(#15) vanhalen válasza lexandro (#11) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

"Netezgetni jó, skypeolni lehet rajta, elchatelget az ember vele és azzal is telik az idő"

Az a GOND vele, hogy nincs hozzá normális graf chip driver [link], anélkül meg "érdekes" a netezés (is) 8 órát meg nem bír, kiváltképp, ha mindent a procinak kell számolgatnia, de ha lenne normális driver, akkor sem (szóval übergáz az egész cucc és vicc kategória..)

A csajszi tényleg jóféle.. szívesen m3h3n ny@ln@m :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

Inkább egy C-60-as Brazos-t tolnának alá, ha olcsó gépet akarnak kihozni.
Azt bírnám...

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#17) vanhalen válasza AxBattler (#16) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Van olyanjuk. 110 ről indul..

(#18) AxBattler válasza vanhalen (#17) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

Én csak E-350-ösről tudok, de ha dobsz egy linket...

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#19) vanhalen válasza AxBattler (#18) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Bocs.. kevertem ezzel: [link] és nem 110 "csak" 108 (C60)

(#20) dudi

dudi
(fanatikus tag)

ez szerintem az új business class gép, mert ugye a csaj újságíró... a klipp elején legalábbis az volt, aztán haverokkal kocsmába került, majd koncertre, és a végén a főnökkel chat-elt, taj-részegen... no comment a klipp, és a gép is.
Ehhez pedig a lenovo-nak csak gratulálni tudok :C :Y

(#21) AxBattler válasza vanhalen (#19) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

Igen, az más.

Egyébként, ha ezeket a C-50/60-as cuccokat 70-80k körül dobálnák, állatira megérné. Vinnék, mint a cukrot.

[ Szerkesztve ]

(#22) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Azért mert notebooknak nevezik, attól még csak egy sz*r atom proci van benne... :U

(#23) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

azt gondoltam az AMD-s Rory igazolás teljes mértékben segít majd "dönteni" a Lenovonak :N

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#24) ddekany válasza AxBattler (#21) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

C-50-es Asus EeePC 1015BX pl. 75e-ért is van már. Persze ez még a direkt elcseszett kategória: 1G RAM, Windows Starter. Ha nem cseszik el direkt, tehát 2G és Home Premium kell, akkor rögtön 100e.

(#26) Gusztáv válasza dudi (#20) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha már a videó értelmezésénél tartunk, a csaj újságíró, riportot készít egy rock bandával (a haverok nem limo-val járnak), a riport végén meghívják a koncertre, ahol képeket csinál és azt egyből beküldi a szerkesztőségnek, a főnökkel skype-ol.

Laci

(#27) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem jó lett ez a videó (Lenovo mostanában ebben erős), nekem is az jön le hogy kicsit business vonalra szánják. Ott ebben a méretben ez a proci sebesség elmegy, fontosabb szempont a jó akkus üzemidő / beépített 3G modem / hordozhatóság. Nálunk a management simán használ még Core Duo U2400-al szerelt 12"-os gépeket, azoknál is inkább a tetű lassú 1.8-as hdd a szűk keresztmetszet. Ja abban még Intel GMA 950-van, amihez képest a GMA3600 űrrakéta :DD .

Laci

(#28) lexandro válasza vanhalen (#15) üzenetére

lexandro
(kvázi-tag)

majd lesz. kivárom :) ráérek :D

Robi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.