az ára...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PC, barebone, szerver » [Re:] Lenovo IdeaCentre Q180 – szemrevaló HTPC modern belsővelHozzászólások
Igen. Az ára az
. De az a távirányító is

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

stratova
(őstag)
Kár érte, ez egyszerű de szép dizájn nagyon tetszetős, a távirányító nem kevéssé
az árát hagyjuk
A GPU kb. ezzel egyezhetne meg ha nem lenne visszafogva.
Inkább Q185 néven kérném Brazos 2.0 vagy 17 W-os Trinity társaságában jutányosabb áron.
Apjuk milyen autós játékkal tolja a TV-n? 
[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

MZperX75
(őstag)
ő izé? 70.000ft körül?Akkor ha tippelnék ára nem lenne vészes sőt,csak az a fránya magyar kereskedők az legalább 90ezrest kérnek érte,
teljesítményben nem rossz,de fogyasztásban biztos a konkurens felett lesz!(Brazos)
bár így a AMD is elad valamit ebben inteles konfigben egy
HD6450-et!
Azért elég ciki Zaz ez az Zintelnek 
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

MZperX75
(őstag)
Gpu alatt azért a vas is számít valamit...nem?
javítsatok ki,ha tudjátok 6450-es 80sp-vel van szerelve és kb 24W-max fogyasztása?
[ Szerkesztve ]

Sefter
(őstag)
350 euro +áfa + kiskereskedői haszon...több lesz az 90-nél 

MZperX75
(őstag)
Akkor benéztem azt hittem dollár! az meg 70+fára gondoltam+hiéna kereskedő 

Sefter
(őstag)
dollár van kiírva csak ugye eu-ban az ugyanannyi euro lesz..

stratova
(őstag)
Ha jól rémlik említettem "ha nem lenne visszafogva"
ezért is lenne jó Full AMD belsővel legalábbis multimédiás kis mindenesnek.
HD 5450/5470 80 SP (aka 6350/6370)
HD 6450 160 SP
[ Szerkesztve ]

stratova
(őstag)
Wiki alapján az asztali variáns (GPU 625-750 MHz MEM 533-800 MHz DDR3 vagy 800-900 MHz GDDR5 <- nofene..) fogyasztása 18 (DDR3) ill. 27 W (GDDR5).
A mobil verziót csak DDR3-mal szerelik és alacsonyabb órajeleken (600/800) üzemel, szóval szvsz megáll itt 18 W-ban is.
[ Szerkesztve ]
határozottan tetszik, bár a vas annyira nem
ebben már látok némi potenciált az asztali pc leváltására 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Alchemist
(senior tag)
Vinyó nélküli verzióért adnék 40-45 eFt-ot... többet nem ér meg.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

buvartacsko
(fanatikus tag)
Te akkor sem vennéd meg ha annyiba kerülne, csak jöttél beszólni valamit, hátha okosabbnak tűnsz majd.
ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

buvartacsko
(fanatikus tag)
az ára

ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

.mf
(PH! addikt)
Na ja, szerintem is...
Miért nem inkább egy mobil Sandy Cerka van benne...

MZperX75
(őstag)
ok! kevertem 5450-el 

TheVeryGuest
(senior tag)
Úgy látom a controlleren fejlesztettek. Nekem az van, amit linkeltetek, és annak még nincs háttérvilágítása, meg a Home/PgUp-End/PgDown sem külön billenytűk, hanem egyben vannak és Fn-nel lehet a másik funkciót előhívni. A Ctrl-Alt-Del-t is mintha elpakolták volna. Sajnos úgy látom a funkcióbillentyűkről megint megfeledkeztek, pedig néha hiányoznak. Még egy középső egérgomb kellene ezen kívűl és tökéletes lenne.
A gép meg legyen Fusion-ös.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

Alchemist
(senior tag)
A HTPC igényekhez képest valamelyest lebutítva, olcsóbban akár többet is vennék belőle (mini vezérlő PC-nek), de ebben a formájában ez egy elég furcsa állat.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.