Így első blikkre inkább 11 fázis látszik a proci körül... 
primus inter pares
MSI VR601X-434HU (T1400-1,5GB-250GB) - 2,5 órás akkumulátorral!!!
Fujitsu Amilo Li3710 (T3000-2GB-160GB) teljesen újszerű, karcmentes, 2,5 órás akkumulátorral!!!
Fujitsu-Siemens Amilo Li1718 (T2130-1,5GB-160GB) - teljesen újszerű, 2,5 órás akkumulátorral!!!
Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510 (X2 TL-50 - 1,5GB RAM - 120GB HDD) - 1,5 órás akkumulátor!!!
Így első blikkre inkább 11 fázis látszik a proci körül... 
primus inter pares

abból 8 a procié a 3 pedig qpi-é.....
igy kellett volna kezdeni nem pedig az 55-el...
es persze 2*16 pcie savval
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze
(#4) Mr.Csizmás
világoskék-fehér rulez
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Nem mondod...![;]](/dl/s/v1.gif)
primus inter pares

miért ? nem azt mondtad hogy 11 ?
"Az LGA1156-os tokozású processzorokat fogadó alaplap összesen 15 fázist kínál a processzorokhoz, míg a négy darab DIMM foglalatba illeszthető DDR3 memóriákról 2 fázis gondoskodik."
De 4db-t még keresek
, mert látom őket a 15-höz képest...
(#7) Thulcandra

...a kékség és a szörnyeteg...
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Nem hinném hogy nagy érvágás lenne a 2*8 sáv.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Nem értek hozzá, így kérdem: mi az alaplapon az a nagy kék-fehér négyzetszerűség?
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
Hűtőbordára gondolsz vagy ami alatta van?

Az egy csilli - villi überdesign nagyon ratyi chipset hűtőborda, kérlek!
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

primus inter pares
ezazz
sztem nagyon gáz ez a lap 
nekem van rossz napom avgy ma tényleg nem teccő dolgokat láttam 

húdejó, hogy egy 2 PCIE-es slicrossfiredoubleultrabrutál lapot kapunk, amibe rakhatunk két videokártyát és egy übergyenge videokártyával összeintegrált processzort. ez miért is jó? valahogy nálamüti a kettő egymást. azt hittem ez egy mATX-es lap lesz, HTPC featureökkel,vagy hasonló...
A vér nem válik VAZZE!™
Dejó mire megjelenik dobhatjuk ki, mert jön a Sandy Bridge... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Ennek nagyobb értelmét látom, mint a P55-nek. Jó volna tudni ez a gyakorlatban hogyan fog működni. Ha az integrált VGA-ról küldöm a jelet a monitorra, akkor a diszkrét VGA lekapcsol? A VGA jelét ki tudom küldeni a monitorra az alaplapi csatikon keresztül? Vagyis leadja mondjuk a diszkrét VGA a képet az alaplapi HDMI csatlakozón keresztül? Vagy a két rendszer teljesen függetlenül működik egymástól? 
[ Szerkesztve ]

Remélem ezen működik majd a MemOK gomb, ami a memoria tesztelésére van, nem úgy mint a P55 ösömön, ahol ő jónak látta a memóriát, de attól még fagyott és a memtest86 le is buktatta 
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

lehet a memtest a rossz 
A vér nem válik VAZZE!™
Végül is jah. Mert az alaplap hardver és annak lehet hinni de a memtest az meg csak szoftver 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

kissé hosszú lett az aláírásod, több, mint 3 sor 
A vér nem válik VAZZE!™
Nézegesd Mozillával ha zavar... 
[ Szerkesztve ]
primus inter pares

Hogy én erre nem gondoltam 
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
csak 2 és 1/2 sor 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

x58,p55,h57 csak engem zavar h. minden procihoz külön lap kell?
(L) Atiradeonika (L)
inkabb csak bosszantson. 
az intel nagyon nem az upgrade-re hajt, vegyen mindig mindenki uj rendszert... van akinek ez bejon van akinek nem.
mindenki ki van ra borulva, de altalaban en is mindent egyben cserelek, egyben adom el a regit es veszek ujat, ez inkabb kesobb lesz gond mikor behalnak a lapok sok ev mulva es mar nem lesz helyette csere mert mar lga xxxx-nel fogunk tartani, na akkor bosszanto lesz kidobni mindent.
gyúrunk vazze
Ezért kell maradni az LGA775-nél