Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Várjuk szeretettel a DX11 -et :)

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#2) einstein

einstein
(senior tag)

Ha "Sooner than you think", akkor még Win7 (okt 22) előtt itt a DX11?

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#3) JColee

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

lehet a dirt 2, vagy az f1 dx11es lesz?
Sooner than you think mennyivel szimpatikusabb, mint a When it's done :D

[ Szerkesztve ]

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm... a rebellion neve is ott figyel... ha az új avp nyögni fog a 9600gt-men (márpedig szerintem 75%, hogy kevés lesz neki az a kártya), akkor atihoz pártolok át... úgy látom, hogy jó nagy lépéssel vezetnek most technikailag...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) P00By válasza JColee (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:o :D

(#6) Zalaymate

Zalaymate
(senior tag)

:C :R :C

(= Zala =)

(#7) _kovi_ válasza mephi666 (#4) üzenetére

_kovi_
(kvázi-tag)

Azért várjuk meg, mit főznek ki Kaliforniában...

Emlékszem én még a Geforce6800 feltámadására az FX után...

[ Szerkesztve ]

F1 2011 ->BobanMarkovics

(#8) mephi666 válasza _kovi_ (#7) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen... volt pár ilyen... csak nem lehet tudni a mai világban, hogy mi lesz... anno ott volt a 3dfx, mint óriáscég... a vga-i elég rendesen helytálltak a játékokban és az nvidia a t&l-lel kicsit kiherélte a céget... ( :O ) nehogy forduljon egyszer a kocka és ők is a 3dfx sorsára jussanak... nem vagyok se ati fan, se nv fan... azt veszem általában, ami az adott pillanatban a 30ezer alatti árkategóriában a legjobb vételnek tűnik... nem gyártó alapján szoktam dönteni, hanem pillanatnyi anyagi helyzet/ár/teljesítmény alapján... de ha vga-t újítok és akkor az ati megoldása olcsóbb/jobb lesz, gondolkodás nélkül őket választom... pl ezzel a tesszalátor-dologgal meg úgy tűnik h az ati jóval előbb jár a konkurenseknél... sok víz lefolyik a dunán, mire a dx11 igazából bejön... majd meglátjuk akkor, hogy ki mit hozott össze :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) klambi

klambi
(őstag)

csak azt nem toom hogy ezek mért köralakúak mindig, valaki? :F

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#10) rocket válasza JColee (#3) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nekem a DIRT 2 ugrott be eloszor, de az EGO engine DX9-es, onnan nagyot kene lepniuk elore, F1 az meg csak jovore jon PC-re igy az nem illik bele a "DX11 sooner than you think" szlogenbe :)
Remelem nem a Damnation lesz az, mert az Stormrise minosegu jatek lett :D

3. a tablazatban az Emergent fejlesztette a Gamebryo enginet, arra rengeteg jatek epul, es sokaig fogjak meg hasznalni.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#11) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem az nVidia sem hagyja magát mert akkor az ATi-AMD elszáll majd az árakkal! :D

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#12) _kovi_ válasza mephi666 (#8) üzenetére

_kovi_
(kvázi-tag)

Nézd, nemhinném hogy valaki meg tudná venni az NVidiát. Ráadásul anno a 3Dfx sokkal kisseb cég volt így kvázi könnyebben meg tudta venni az NVidia. Ma már az NVidia elég sok lábon áll, nemcsak GPU, hanem a TESLA, meg chipsetek, meg ION, meg mittudomén még mi...
Elég nagy cég.
Nem azt mondom hogy fel fognak most támadni, de hogy ezt nem hagyják hogy sokáig így menjen az tuti.
Emlékszem anno is mindenki őket temette. FX-érában. Aztán a Geforce6-al visszatértek, és kegyetlen nagyot ütött, nembeszélve utána a Geforce7-ről.
Szóval lehetnek még érdekességek. Valahogy úgy érzem, hogy az NVidia nem kapkod most, nem reklámozza az új cuccot, hanem majd szépen egyszercsak lehull a lepel...

F1 2011 ->BobanMarkovics

(#13) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

"Fontos megjegyezni, hogy a DirectX 11 tesszellációs eljárása nem kompatibilis a Xenos-féle modellel, amelyet a jelenleg elérhető Radeon HD szériás rendszerek alkalmaznak. Viszont az AMD Tessellation SDK úrrá lehet majd a problémákon, így amelyik PC-s program elkészül az Xbox 360 konzolra, az könnyen ki tudja majd használni a jelenlegi Radeon HD termékcsalád tesszellátorát."

Nem a PC-re megjelenő Xbox-os program tudja majd kihasználni a jelenlegi Radeon tesszellátorát?
A másik, hogy az AMD Tessellation SDK gondolom abban is segít, hogy a Xenos-os tesszellálást könnyebben át lehessen írni DX 11-esre nem?

(#14) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

Kivancsi vagyok mi fer bele a becsult tranzisztorszam novekedessel. gondolom a dx11 is kerul par millaba, mi maradhat a teljesitmenynovelesre optimalizacion felul?

_kovi_: 400+ mm2-es gt300-al, ami nem grafikara, hanem altalanos szamitasokra van optimalizalva, ha hihetunk az elorejelzeseknek... orulnek, ha megsem az jonne be, amit ezek alapjan sejtek: dragabb eloallitas, magasabb fogyasztas lesz, ha AMD/ATI-val azonos teljesitmenyt veszunk.

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#15) roti86

roti86
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát K+F- ből nincs hiány így a válság idején sem :C

Megbízhatóságom: http://tinyurl.hu/AfLR/ | apróhirdetéseim: http://href.hu/x/9ok5 | Aki privát üzenetre nem válaszol az láma!

(#16) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én azért megvárom az NV-is,ütös lesz GT300 -as sorozata egész jónak igérkezik...én viszont visszamennék az nVidia-hoz... :)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#17) rocket válasza _kovi_ (#12) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Vannak akik megtudnak venni oket.
A pletykak szerint most az NV terve az, hogy reszesedest szerezzen a GlobalFoundries-ban, amivel enyhithetne a nehezsegeket amit a gyar nelkuliseg jelent.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#18) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ebből nekem csak az jön le, hogy egyre jelentéktelenebbek lesznek a CPU-k. Számolásban GPU gyorsabb, fizika, AI is arra költözik...

(#19) VaniliásRönk válasza rocket (#17) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Na ha ez sikerülne nekik az az év vicce lenne... nem hiszem, hogy ez reális, a GF elég erősen AMD érdekeltség, nagy falat is, messze is van még mire GPU-t tudnak gyártani. Az UMC reálisabb célpont lenne.

#18 Keldor papa: Pont ellenkezőleg, összemosódik a határ a CPU-k és a GPU-k között, de az alapok inkább a CPU-któl származnak majd. Lásd. pl. Larrabee.

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#20) tsu válasza klambi (#9) üzenetére

tsu
(kvázi-tag)

Mert egy rúdból szeletelik a wafereket:[link]

×××

(#21) Gyusz válasza rocket (#10) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Damnation biztosan nem, mert már megjelent. Ráadásul eredetileg egy modnak indult az egész, kötve hiszem, hogy a készítők még DX11-el szenvednének, így se lett valami szép (meg jó se) a játék. Szerintem az Operation Flashpoint 2, és a DiRT 2 esélyes, bár jön az Overlord II is, de az nem akkora húzócím.

[ Szerkesztve ]

(#22) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Szó eset(t) még

Abu, akkor ez mennyi sp-t jelent kb? ~1200sp elfér 180mm^2-en?

(#23) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól nyomják AMD-éknél meg kell hagyni. Ha tényleg lépést tudnak tartan a Win7-tel, és még a meghajtó progi is időben jön, akkor az nagyon nagy presztizsérték lehet. Csak aztán értelmes áron jöjjenek ezek az újoncok.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#24) Abu85 válasza oliba (#22) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

100 utas SIMD tömbökkel kb. elfér. De az RV790 fejlesztési irányából kiindulva az AMD az elmúlt egy évben azt tanulmányozta, hogy az órajelet miképp lehet drasztikusan emelni.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#25) Georgie1224

Georgie1224
(kvázi-tag)

Eléggé meggyőző adatokat mutattak fel az AMD/ATi mérnökök.
Remélem nagy harc lesz az nVIdia-val és mi járunk a legjobban belőle :DD.

Gigabyte X85A-UD5, i7 950, Corsair XMS3 12Gb , Ati 6970 , LOGITECH MX518, GENIUS SLIMSTAR PRO SCROLL, SAMSUNG EX2220.

(#26) haky

haky
(őstag)

Úgy érzem várok a VGA vásárlással. nem veszek 4890-est. pedig ma akartam:) addig kihúzom a tartalék hd2400-al...csak bukás lenne megvenni most..

Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT

(#27) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A dx11-es tesszeláció nagyon érdekesnek tűnik
pláne ami a videó végén van animáció, több mint impresszív

True Success is Blonde

(#28) oliba válasza Abu85 (#24) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

:R

(#29) Bici válasza Abu85 (#24) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Most egy picit összezavarodtam. Az AMD most újfajta tesszelátort rakott a rv870-be?
Jó látom, hogy akkor az új AMD karikban lévő tesszelátor nem lesz kompatibilis a mostaniakban lévővel?

(#30) Abu85 válasza Bici (#29) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt már jó ideje tudni. A VGA-jövős cikkben is leírtuk. :) A DX11 tesszellátor nem kompatibilis a Xenos tesszellátorral.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#31) Digitalis válasza haky (#26) üzenetére

Digitalis
(senior tag)

:) Ezzel pont így vagyok én is. Levesbe az "elavult" HD4890 1GB vapor-x projekttel. Jön a DX11 :R Mindig valami van, sose szabadulok a 7 éves P4/6800GT kombótól. Pedig most akartam egy viszonylag jobb phenom2 amd/ati párosra áttérni. De megint nem. DX12 mikorra várható :U :DDD

(#32) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát én már csak ez miatt nem várok, elhozom a HD 4890-et. Addigra, amíg kifizetem a gépet, talán kiforrja magát a DX11 is, és akkor jöhet egy "11-es" VGA. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#33) VaniliásRönk válasza Digitalis (#31) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Karácsonyig nem érdemes várni... ;) HD4890 helyett HD4770, Phenom II X4 955 helyett X3 710, teljesítményben egy kis tuning után majdnem ugyanott vagy, és nem fogsz rajta tízezreket bukni mikor cseréled.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#34) Solten válasza Kendek (#23) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Jah, törnek fel mint a talajvíz... :)

alba gu brath

(#35) 5h4rK

5h4rK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem ertem, hogy miert kell mindenkinek a legjobb VGA. :U Most komolyan .... Itt mindenkinek >24"-es kepernyoje van full HD felbontassal? Lehet, hogy csak en vagyok elmaradva, de semmi ertelmet nem latom legujabb hiper-szuper VGA megvasarlasaban. Megvenni az aktualis legjobbat, madj pedig felev mulva lecserlni, egy kissebb vagyont veszitve. Nem vagyok gamer, de azert tudom, hogy kb milyen gep kellene egy jo jatekelmenyhez ...

http://www.hermesit.ro

(#36) 5h4rK

5h4rK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

VaniliásRönk mar leirta elottem amit akartam mondani, o volt a gyorsabb :))

http://www.hermesit.ro

(#37) madgie válasza VaniliásRönk (#33) üzenetére

madgie
(VIP)

Most 38k az egy gigás Powercolor 4870, szvsz abszolút ár/érték bajnok...

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#38) Kopi31415 válasza JColee (#3) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én inkább szimpatizálok a when ist done elvvel, nem akarok én drága pénzért tesztelő lenni.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#39) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jelenleg még elég a 4870-em...úgy volt pár hónapja,h.lecserélem...de igy nincs értelme(+15%-ért) ...megvárom a DX11 és az elsö teszteket,de most nagyon nVidia felé húzom... :)

[ Szerkesztve ]

(#40) szuper-t válasza LackoMester (#39) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

én inkább most az ati felé mennék 1 picit:9 sok jót meséltek a karikról:)
hmm a dx10 is elég szép lett kíváncsi lennék a dx11 re :D

(#41) Bici válasza Abu85 (#30) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Jaa, igen, ezt tudtam, de most kissé összekavarodtam, mert azt hittem egy pillanatra, hogy azért emelted ki az inkompatibilitást, mert az új karikban is a régi tesszelátor lesz.
De már rájöttem, hogy csak túl gyorsan olvastam a cikket, és túl hamar kérdeztem. :B
Köszi! :)

(#42) klambi válasza tsu (#20) üzenetére

klambi
(őstag)

nemtudtam thx! :R
nálatok is ekkora szél van?:DDD

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#43) LackoMester válasza szuper-t (#40) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a GT300 durva lesz,persze a tesztekig semmi értelme a eröviszonyokról bármit is mondani... :)

(#44) Metalfan válasza tsu (#20) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt hittem lézerrel szeletelik fel a rudat, nem pedig gyémánt vágóval, mivel az sokkal pontosabb, és hát nem szerencsés a kristályszerkezethez képest ferdén vágni a wafereket :U

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#45) IreN!CuS válasza LackoMester (#43) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

mond el még 3x,h mennyire durva lesz a gt300 egy AMD-s hírnél hátha kapsz pár óra/nap pihit....és használd az off gombot

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#46) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Abu! Jól következtetek, ha arra jutok, hogy a 800-asok akár Október 22.-nél is hamarabb jöhetnek?

Lévén, hogy mindenki a Windows7-el együtt várja, tehát mindenki Október 22.-re gondol...

Lehet, hogy most gyorsan kiszórják a RV770-eseket és behozzák helyettük az RV870-eseket? Egy HD5890-essel akkor is be tudnának mutatni az nV-nak a GT300 debütálásakor. Vagy létfontosságú, hogy az nV ne tudja úgy árazni a 300-asokat, hogy ismeri a RV870 teljesítményét?

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#47) LackoMester válasza IreN!CuS (#45) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

neked irtam 3x,nem(2x irtam le,más-más emberkének)...akkor mit foglalkozol vele...foglalkozz magaddal,vagy a témával...AMD-s hir,húha nemtudtam itt tabu az nVidia szó :Y
hmmm....ezért pihi,hát nemtudom,azthiszem,nemsüllyedtünk le annyira
off gombot meghagynám neked :DD

Leviske-szerintem is valami hasonló lesz a forgatókönyv...

[ Szerkesztve ]

(#48) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

legalább olcsó lesz a dx10... elég az is :)

www.keytar.hu - improve yourself

(#49) Gyusz válasza LackoMester (#47) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Nem az a baj, hogy az NV-t említed, nem is feltétlenül kellett volna off-ba tenni, de mindezt elintézhetted volna egy hozzászólásban. Most háromszor is megtudtuk, hogy a következő generációban az NV-t preferálnád. :U Fogalmazhatott volna a kolléga kicsit finomabban is, de igaza volt.

(#50) IreN!CuS válasza LackoMester (#47) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

Tudom hányszor írtad le(2x) azért írtam a 3at,h túlszárnyald magad, amire meg van még most is az esély:D
Nem tilos kimondani h „NV” csak fölösleges 2szer leírni ugyan azt,ennyi erővel linkelheted is volna.Ja,h még az off-t sem tudod(?) használni akkor el sem várom ,h linkelni tudjál :)

#52:részemről is vége

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.