Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) madgie

madgie
(VIP)

Leica Kőműves Edition... nem látszik meg rajta a cementpor :DDD
De egy autószerelő olajos mancsába is odaadnám játszani :))

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#2) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem vagyok túl tájékozott fotótéren - Ezek a leica-k tényleg olyan jók, mint amilyen brutális az áruk?

(#3) Ijk válasza madgie (#1) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Egy fehér köpenyes orvos nyakában tudom elképzelni:)
Azért nem gyenge, hogy egy 5000$-os gépet (ami már amúgy is túl van árazva), limitálva, fehéren 10.000$-ért adnak.
opr: Egy akármelyik tükrössel, akár d40-el is lehet hozni a minőségét, bár nyilván a leica obik legendás minőségűek. Közel sem ér annyit amennyi, az építési minőséget, meg a leica nevet fizeted meg.

[ Szerkesztve ]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#4) rauschie válasza opr (#2) üzenetére

rauschie
(őstag)

Ez inkább sznobizmus/különlegesség mint a szó klasszikus értelmében vett 'jóság' (nagyonsokpontos af, nagyonsok fps, stb.). A filmes korszakban a Leica neve egybefonódott a minőséggel és a távmérős gépekkel, ha valakinek a nyakában egy Leica M lóg(ott) az mindig jelent(ett) valamit. (Nem mintha részem lett volna benne, még csak 17 vagyok de ezt olvastam:D)

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#5) madgie válasza opr (#2) üzenetére

madgie
(VIP)

Ezt így nem lehet megválaszolni, elég összetett. De gondolj egyszerűen az élet más területein lévő prémium-márkákra... azok megérik az árukat?

(akiknek szánták, azoknak biztosan)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#6) camelferr válasza madgie (#1) üzenetére

camelferr
(senior tag)

Esetleg kéményseprők ideális munkagépe lehet, szeneskazánok és kályhák belső terét fotózni.

Egyszerűen borzalmas. A Leica számtalan gyönyörű fotomasinát épített már a fekete és ezüst mérnökien művészi variációival de ehhez kár volt a nevüket adni. Persze csak szvsz.

Ez egy ilyen bolygó.

(#7) perempe

perempe
(őstag)

PBase-en lehet találni M8 képeket.
[link]
Elég meggyőző, profik is használják.

[ Szerkesztve ]

* George Benson : White Rabbit *

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.