Szép és jó, de ez miért? "a Slim rendszer esetében nem engedélyezi az operációs rendszerek telepítését, továbbá a PlayStation 2 játékokat sem képes futtatni" 
LEMONS. Perfect for orangejuice.
Szép és jó, de ez miért? "a Slim rendszer esetében nem engedélyezi az operációs rendszerek telepítését, továbbá a PlayStation 2 játékokat sem képes futtatni" 
LEMONS. Perfect for orangejuice.
egyébként én sem értem, hogy miért jobb a slim? azért mert vékonyabb? ha ps3 tulaj lennék, szerintem ilyen megfontolásból nem cserélném le slimre, mert dizájnosabb... lehet, hogy hosszú távon a szellősebb "nagy dög" tovább húzná 
...az a 30%-kal kevesebb fogyasztás meg honnan jön, ha kb semmin nem változtatnak a méreten kívül? vagy válság van és "akár 30%-kal kisebb fogyasztás" címszóval ez is a marketing részét képezi? 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Vékonyabb, oké.
Ugyanolyan ronda, mint a nagy, szerintem.
Ellenben korlátozottabb, ami - gondolom - elég sok felhasználót érint. Ha a Linux telepítés nem is, a PS2 játékok tiltása biztosan.
Árban meg ugyanott van, mint a sima 80Gb-os (bár csak amazonra néztem rá).
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies

És most a Slim így olcsóbb lett mint a 'normál' PS3?
Vagy csak átdolgozták kivülről, és így drágábban is adják?
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Idehaza vajon mikor lesz érezhető az árcsökkenés?Van ahol még 125ezerért is árulják! 
I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

már miért lenne olcsóbb? a slim még kint sincs, de a 80GB-os "Fat" már 300-ra lett visszavágva, mégha az nálunk csak Euró is.

Közel 5k hozzá egy tartó?Bakker annyiért magam faragok ki ha kell kőből 
.::www.megadanceradio.hu::.
Nyilván nagyobb HDD lesz benne idővel, mert 120-ast már mostanában sem egyszerű beszerezni. Bolti szinten meg a 160 és 250 GB-os notebookos HDD-k ára között 1-2 ezres van, ergo a 250-es PS3 abszolút reális az elkövezkező hónapokban.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

azért a sony nem a sarki boltból veszi ezekbe a vinyókat...
az lehet, hogy te már nem nagyon kapsz 120-as vinyót, de hidd el, ha a sony mondja azt egy merevlemez gyártónak, hogy fiúk kéne 500.000 darab 120 gigás, akkor ők kapni fognak 120 gigást 
...az a 30%-kal kevesebb fogyasztás meg honnan jön, ha kb semmin nem változtatnak a méreten kívül? vagy válság van és "akár 30%-kal kisebb fogyasztás" címszóval ez is a marketing részét képezi?
- nem 30%-al, hanem 30 w-val kevesebb a fogyasztás.
[ Szerkesztve ]
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
A rendszerbe épített 120 GB-os, SATA csatolót használó merevlemez könnyen eltávolítató.
Ezt talán úgy kell érteni, hogy garanciavesztés nélkül cserélhető a HDD?
Esetleg 2 csavar kitekerése után egyszerűen kihúzható a HDD fiók a gépből? 
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
jah bocs... w-ot akartam írni, de már a délutáni vodkán jár az eszem... az 40% 
...egyébként ez nem változtat a tényen, hogy értetlenül állok a fogyasztás csökkenése előtt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Szvsz hasonlóan mint a notiknál.
Igen, de ez eddig is igy volt.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Igen, én is hasonló megoldásra gondolok 
Raymond
Ezt nem tudtam 
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
-végül is csak 3 billentyűnyi az eltérés. 
Szerintem kisebb a hűtés benne(mármint teljesítményben) és valószínűleg jópár chipet átterveztek.
DANSZ!!

Sztem az fat ps3 sokkal jobbnak/minőségibbnek tűnik mint ez a slim...
Nekem egy kicsit olyan mintha kínai utánzatot látnék 
[ Szerkesztve ]
MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3
Persze hogy minöségibbnek tűnik hisz mikor megjelent 160 ezres kategória elvárásának kellett megfelelni.Hisz az ujabb vastagok is már olcsobb hatásuak voltak.Ez idövel még olcsobb lesz és ennyiért ez van.
DANSZ!!
Húha... 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Idáig utáltam a PS3-at,de ez egy vicc

Jó lesz ez, bár fájdalom, h nem lehet PS2 játékokkal nyomulni rajta. 
Apró észrevétel: "a gép maximális energiaigénye 280-ról 250 wattra csökkent. Az teljesítmény, nem energia. 
Üdv: Biomokus
Nem, tündérke! A kívánság, az kívánság! Úgyhogy fogd csak meg szépen a bokádat!

Ez eddig rendben van, de ha rajtuk kívül alig kell valakinek, akkor drágábban fogják megkapni, mint a 160-ast, mert csak miattuk tartanak fenn egy gyártósort.
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

Csak az első USA verziók voltak PS2 kompatibilisek, europába már a fullosból nem is jutott (illetve 2 verzió volt, az egyik teljes PS2 hardvert tartalmazott, a másik már csak felet, aztán meg semmit)
Az újban már 45nm-es Cell van azért fogyaszt kevesebbet. Valószínüleg a GPU is kisebb lett, de arról nem láttam cikket.
Mi van?
Nem állítható függőlegesbe, csak 24 dollár felárért??? Ne már!
Nem kompatibilis visszafelé? Mi a fenéért nem? Gyenge a hardver?
Nem telepíthető rá Op.rendszer? Miért nem?
Halkabb lett a rendszer? Ezek szerint még mindig nem néma? hmmm.
Szép, nem mondom, sokkal szebb mint az elődje, de ezen kívül csak visszafejlődést mutat.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Nagyszerű akkor már lassan vehetem is meg ha megjelenik.PS2-őt nem játszik na és?Van annyi jó cím PS3-ra hogy az nem igaz.Ha meg muszáj akkor előveszem a PS2-met azt játszok vele.
GO KIMI!THE BEST!!!
Vagy inkább azt mondják neki, hogy bocsesz, de már nincs raktáron, viszont itt van azonos árban 160-as.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

-semmi értelme függőlegesbe állítani
-amiért az előző 5 változat sem volt már kompatibilis visszafele. és ennek semmi köze a gyenge hardverhez, a ps3 cpu-ja ráadásul köztudottan bikaerős. a ps2 teljesen más architektúrájú, teljesen speciális hardver, amelyik ps3 tudta emulálni, annak külön beépített hardvere volt, csak erre a célra.
-nem tudni, de sokan eddig sem éltek ezzel a lehetőséggel.
-fel tud az azért pörögni kicsit, de egy box-hoz képest (ami hajlamos egy porszívó szintjét megszégyeníteni) valóban eddig is teljesen elhanyagolható zaja volt, most méghalkabb lett, lehet. baj?
és hogy lenne már szebb, mint az elődje? kb ez az a tulajdonsága ami miatt mindenki szapulja, az eredeti sokkal szebb volt.
kiváncsi leszek, hogy alakulnak az eladások, ezek után nem sok érv maradt a box mellett, a mostani konfernciájuk például el sem tudtam dönteni hogy komoly volt vagy viccnek szánták.

Vajon mennyi lesz a régi 80Gb-s ára??? remélem lemegy 60ra...
★Beremend★

tekintve, hogy 300 Euró testvérek közt is 80000, erre annyira sok esély nincs. persze az is kérdés, hogy akkor eddig hogy volt 85-90, talán USA import? mert akkor 65 körül elképzelhető azért.
"a belseje teljesen át lett tervezve, és az új 45nm-es Cell processzort alkalmazzák már benne"
Az idézet innen való: [link]
Ezzel magyarázható a kisebb fogyasztás!
[ Szerkesztve ]

kopasszuk meg a kedves vevőt, attól függetlenül, hogy a gép hülyébb lett, gratulálok (vad) Kapitalizmus vs. Fogyasztó 1-0 

a gép minimálisan tud kevesebbet, és 100$-ral olcsóbb... rohadt kizsákmányoló állatok! 
az átalakítás következtében a gép maximális fogyasztása 280-ról 250 wattra csökkent.

Nagyon sok
Még így is.
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

Mondjuk nemtudom de én a PS3amra pont nem akarok semmilyen oprendszereket telepiteni, de PS2 jatekokkal jatszani a Next Gen konzolomon.
Ha a Sony meglepete ezt, akkor valoszinuleg nem csak én vagyok ezzel igy. 
Viszont hogy kevesebbet eszik, kissebb es halkabb, pont jó.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
hát...szebb nem lett 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
miért????
www.halivud.hu

Szerintem szebbnek szebb, vékonyabb, de értelme tényleg nincs...
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Szerintem meg a vastag szebb mint ez.Ránézésre nekem legalábbis a vastag jobban bejön.Értelme tényleg nincs,max annak jó akit nem érdekel az OS,és kevés hellyel rendelkezik az otthonában.
[ Szerkesztve ]
Egy 8600GT vga kártya gazdáját keresi,ha azonsítod viheted,keress msn-en:csavesz589@windowslive.com
ha nekem címezted a kérdést akkor: szerintem olyan mint egy régi videó 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Miért van, hogy az árcsökkenés előtt, rengetegen várták már hogy mikor lesz olcsóbb a PS3.
Amikor meg lejjebb viszik az árát, olyan dolgokért sír a user amit, addig sem és ezután sem használna és sajnálta kiadni érte a pénzt, akkor is meg most is. 

sztem tök király 120GBos ps3 60-65ezerért! remélem karácsonyra kapok egyett tekken 6al 
a 120GBos xbox kerül 67be szval egyértelmű hogy ps3 és még blueray is 
[ Szerkesztve ]
én elcserélném a régi PS3-am erre a Slimre.
valaki ad kettőt ebből az újból, és viheti a 60 GB-os gépemet,
amire aztán rakhat Linuxot, meg játszhat rajta PS2 játékokkal.
[ Szeretkezve ]

most akkor elcserélnéd, vagy kettőre cserélnéd el? kettőre nyilván a hülyének is megérné 
kettőre. vagy inkább háromra, mert nem vagyok hüje. kb annyit érnek.
[ Szeretkezve ]

Szerintem a cikkíró valamit nagyon benézett az áramfogyasztással kapcsolatban. 280 W semmilyen modellnek nem volt!
180 körüli az első generációs 60-40 GB-os vincsivel szerelteké. Azóta az újabb generációknál folyamatosan csökken a fogyasztás, a mostani Slim modellé kb 80 W!!!
A Linux telepítés lehetősége nem nagy veszteség. Sajna a Sony soha nem támogatta rendesen ezt a fícsőrt (sem). Így gyakorlatilag egy a kiadástól kezdődő agónia végére tehetnek pontot. Én kb 1 évig szenvedtem PS3 Linux-szal, úgy hogy más gépem otthon nem is volt. Egy dögkút, nem fehérembernek való!
Ezt a masinát úgy kell felfogni mint egy konzolt (végre és nem mint valami multimédiás centert). Viszonylag kicsi, olcsó, stb, vannak hozzá jó kis játékok, ennyi.
A világmegváltó szövegeket lassan a Sony is elfelejti szerencsére, nem kéne most újra számon kérni a gépen.
(Amúgy még mindig az egyik legjobb asztali BD lejátszó is ha valakinek meg éppen erre van szüksége.)

lol? szóval nálad a linux, ps2 emu + a dupla annyi fogyasztás+zaj megér egy teljes ps3-at? az azért érdekes.
[ Szerkesztve ]
az, hogy sokkal többre tartom a régi gépet, az az én bajom, ne foglalkozz vele.
nekem meg nyilván az érdekes, hogy nálad a kigyomlált feature-ök
semmit nem nyomnak a latban, de hát ettől még élhetünk békében. LOL
egyébként a dupla annyi fogyasztás az kb havi 300 Ft-ban jelentkezik
a villanyszámlámon, vagyok akkora Rockefeller, hogy ezt megengedhessem
magamnak, a dupla akkora zaj szóvátétele meg az igazán lol, mert akit
zavart a legelső szériás PS3-ak zaja, azt valszeg süketszobában
nevelték fel néma szülők.
[ Szeretkezve ]

ezek nem nagy szempontok, csak megemlítettem, mert egyikük sem elhanyagolható fejlődés. a boxhoz képest ami tényleg lenyom egy porszívót is nyilván észre sem vetted az első ps3 zaját, mert ahhoz képest tényleg jelentéktelen amit produkál. még megemlíthettem volna a nagyobb vinyót (ami mondjuk annyira nem nagy szempont megintcsak, mivel cserélhető bármilyen sata vinyóra amúgyis). szóval nem nagy szám egyik sem, de mindben észrevehetően fejlődött. ezekhez képest mi az első változat előnye?
gyanítom, hogy nem sűrűn használtál te sem linuxot ps3-on. a kinézet elég szubjektív dolog, az első változat sokak szerint szebb volt, viszont köztudottan gyűjti a port és ujjlenyomatokat, amiben a slim ránézésre talán jobb lehet. mindenesetre ez sem hiszem hogy nagy szempont. akkor hol tartunk? egyetlen előnye maradt a régi gépnek (abból is csak a legelső szériásnak): ps2 emu. emiatt ér meg nálad a régi gép 3 újat, dacára a nem elhanyagolható hátrányainak? ha annyira kihasználod ezt a feature-t, akkor sem ér többet, mint egy 20ezres ps2 ára, ez elég tiszta. ez pedig nem 1-2 ps3 ára, amennyit nálad ér, hanem egy darabnak a negyede. szóval abszolút nem vágom miről beszélsz. boltban ugyanannyit ér a 2 változat, a különbség csak annyi, hogy a régi hamarosan el fog tűnni a polcokról.
[ Szerkesztve ]