Hát az ára valami Borzasztó .Ennyit nem ér meg 
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

Hát az ára valami Borzasztó .Ennyit nem ér meg 
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

Ennyiert meg fogjak venni, mert a duplajaert draga lenne, ennyiert meg olcso... 
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

A sok alma *uzinak így is úgy is kell... 
Trollok gyülekező, ez nem gyakorlat!
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

2000 embernek a 9% 180 ember...
ha 2 milliárdal számolunk arányosan miért ne lehetne sikeres...
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
(#7) Mr.Csizmás
hátrányok:
- 500 $
- no flash (tudom HTML5, de harrypotter nem varázsolja át az összes flasht instant get HTML5-nek)
- olyan területeket (lejátszás, böngészés usw.) céloz meg, amiket már lefednek más (apple) eszközök
- fizetős frissítés
előnyök:
- apple
- újabb darab az apple kollekcióba 
(#6) bolvar
2000 embernek a 9% 180 ember...
ha 2 milliárdal számolunk arányosan miért ne lehetne sikeres...
Főleg a közép afrikában az éhező törzsek, a mongol jurtalakók, és az észak kínai elmaradott bányavidéken lakók körében, ugye? ez nagyon nagy vakítás volt, már megbocsáss...ha megnézted volna a linket:
Methodology
Approximately 2,000 consumers age 18 and older from NPD’s online panel participated in this survey from February 24 through March 3, 2010.
Szóval nem teljeskörű a felmérés.
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

vazz Abu , piacelemzesben meg van mit tanulnod 
ebben a 2010-es evben 8-10 millio eladott ipaddal szamolnak az elemzok
valoszinuleg az ipad kinyirja a konzolbizniszt, ps3,xbox mehet a kukaba
miert kell 10 iras uzemido?, mert kb ennyi ideig vannak a sracok iskolaba
2 ev mulva minden gyerek ilyet fog cipelni konyvek helyett
saccra 200 millio ipad 5 even belul
Az előnyök között miért van felsorolva az apple? 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Olvassuk el újra együtt 
"2000-en vettek részt a felmérésben, és az adatok szerint az iPad iránt érdeklődő megkérdezettek 78%-a a 18-34 éves korosztályba tehető, és 82%-uk már birtokol már valamilyen Apple terméket, továbbá a 80%-uk százezer dolláros vagy annál magasabb éves fizetéssel rendelkezik. ... a kutatás szerint mindössze a megkérdezettek 9%-a nyilatkozta, hogy kész lenne megvásárolni a készüléket az elkövetkező 6 hónapban."
Ennek tükrében kicsit át kellene gondolni azt a 2 milliárdot 
Na meg, ha a megkérdezettek ekkora százaléka Apple "fertőzött", akkor mire lehet számítani a "tiszta" jelöltek körében?
cwn: És te melyik bolygóról jöttél? Szegény Xbox360 és PS3 tulajok visongós rángógörcsöt kapnak a nevetéstől, ha egy lapon említed a konzolokkal az iPhone-t vagy az iPad-ot. És látom a cikket te sem olvastad el, mivel maguk a fejlesztők is kritizálják a teljesítményt.
[ Szerkesztve ]

Remélem nagyot fog bukni, mert akkor gyorsan lemegy az ára és vehetek egyet magamnak.
Végre a számomra rengeteg használhatatlan netbook után jön egy mobil eszköz amit célirányosan fejlesztettek olvasásra, netezésre.
Beginning is easy - Continuing is hard.

úr isten, ki fordította ezt?! 
ez k*rvára nem erről szól!!!!
brávó
[ Szerkesztve ]

jelenleg kb 6-7 milliárdan élünk a pici bólygón ha nem csal a memóriám ebből következtettem egy számot aki megteheti hogy megvegye puszta elmélet volt....
és elég ciki felhozni ide olyan népcsoportokat/rétegeket ahol az apple névről egy piros kerek gyümölcs jut eszükbe elsőre kb...
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Értem én hogy elmélet volt, és ezzel nincs is baj. A probléma az, hogy egy kedves fórumtárs által elég gyakran használt, az adott céggel szemben meglehetősen nagyvonalú kerekítési rendszer szerint jártál el egy reprezentatívnak még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető statisztika alapján.
[ Szerkesztve ]

"80%-uk százezer dolláros vagy annál magasabb éves fizetéssel rendelkezik"
ha nekem százezer dolláros éves fizetésem lenne én is vennék ilyet,
de sajnos nincs 
Hehe, jó látni hogy nem csak én vagyok így ezzel. Nekem tetszik, de ennyiért nem kellene. Azt várom amikor megveszik sokan és nem tetszik nekik, majd 1-2 hónap múlva 3/4 áron felbukkan pár db. itt ph-n meg vaterán
Juteszembe: ha egy ilye fel akar tenni valaki ph-ra, melyik kategóriába rakja? 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

Már majdnem 7 milliárd.
Ez a cucc már megint fehér... a nem metroszexuális fiatalokra sosem gondol Jobs...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Persze közben sok embernek futja itt a ph-n 100k-s vga-ra, de néha azért benéznek egy-egy topikba fikázni egyet pl. az árazás miatt. Nyilvánvalóan nem rád értettem, mielőtt félreértenéd.

Ez a cucc már megint fehér...
Azt hiszem el kellene menned orvoshoz, lehet, hogy szinteveszto vagy? 
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Na, újabban már a fehér is fekete vagy mi a szöszmő?
Amúgy mindegy, minden applebxxx ismerősöm venni fog ilyet, a nyavajók meg úgysem. Péntek esti levezetésnek jó a hír...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Az ezust szin (pontosabban aluminium
), de ne zavarjon...
[ Szerkesztve ]
"továbbá a 80%-uk százezer dolláros vagy annál magasabb éves fizetéssel rendelkezik"
Ja boccs... annyiból én is vennék ilyen faszságokat, dögivel...
[ Szerkesztve ]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
lehet vele menőzni 
(#11) Ijk optimizmus mindenek felett
habár olyanról még nem hallottam, hogy egy apple terméknek lement volna az ára 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Amellett hogy rohadt drága, túl drága, azon a véleményen vagyok, hogy a puding próbája az evés. Biztos lesz aki megveszi a tengerentúlon, aztán ha bejön nekik biztos beviszik a céghez/iskolába és lassan felfuthat. Persze feltételezve hogy használható.

A piac diktál.
Csak aztán nehogy az legyen hogy a legnagyobb fikázók szaladnak majd ilyet venni. Mint kb. ahogy az iPhone-nál történt.
De úgylátom agyilag itt sokan még a 10 évesek szintjén vannak.
jot rohogtem ezen a hozzaszolason.
marakujás kőbányai

"valoszinuleg az ipad kinyirja a konzolbizniszt, ps3,xbox mehet a kukaba"

Nagyon okos vagy, szórj szét még némi morzsát közöttünk bölcsességedből.
[ Szerkesztve ]
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

Az Apple nem aggódik emiatt az okos felmérés miatt, a legyártott készlet elővételben elfogyott, jelenleg az is bizonytalan, hogy Európában mikor kezdik a forgalmazást, nem hogy itthon.
Szóval tényleg nem lesz sikere, pont úgy, mint az iPhone-nak sem volt….
[ Szerkesztve ]
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

"valoszinuleg az ipad kinyirja a konzolbizniszt, ps3,xbox mehet a kukaba"
Nem sok köze van az iPad-nek a PS3-hoz és xBox-hoz, teljesen más terület.
Ahol valóban van esélyük, az a mobil konzolok világ PSP és Nintendo.
A PSP-t már lelépték, a Nintendo-hoz meg azért még bőven van mit gyúrniuk…
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

nyirja a konzolbizniszt, mivel a kolkok ipadoznak, igy csokkentik a nagykonzolok beveteleit
mivel az ipad mogott 100 ezer fejleszto van, igy mind a kreativitas, mind az innovacio az ipad mogott all
mig a konzolok mogott par 10 ceg unalmas halalra gyotort frencsizai allnak
par ev es a 100 ezer fejleszto "felno", es kinyirja a rivalisokat
a psp-t mar az iphone kinyirta, szep sorjaban de mindegyiknek ez a vegzete
a sonynak mar kar ps4-et terveznie
Ezt hívják sznobságnak. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

r
[ Szerkesztve ]

hogyne lennenek rivalisok ha nem is kozvetlenul, minden penzt amit elkolt a kolok masra , az mar nem fogja a nagy konzolok beveteleit novelni
"közben sok embernek futja itt a ph-n 100k-s vga-ra, de néha azért benéznek egy-egy topikba fikázni egyet pl. az árazás miatt."
De nem egy kategóriába tartozik a két dolog.
A VGA valós igényt elégít ki. Játszani szeretne a tulajdonosa.
Az iPad szerintem más kategória. Annak aki meg tudja fizetni, és hajlandó megfizetni az árát, már van néhány eszköze, ami többszörösen fedi le az iPad tudását.
Zenelejátszónak nagy.
Filmet nézni talán.
E-bookként esetleg használható.
Játékra felejthető
Internet csak kompromisszumokkal megy.
Azt nem látom, hogy milyen űrt tölt ki ez az eszköz. Melyik az a feladat, amihez nélkülözhetetlen.
Végig gondoltam és nem találtam okot, amiért érdemes lenne megvennem.
Ha kapnék egyet ajándékba, néhány napig vakítanám vele a környezetemet, de hamar ráunnák. Utána mit csinálnék vele?
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
ezaz folytasd még 

Bolondok napja tegnap volt 
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

Például utazáskor jobb netezni, és jobb olvasni 1024 soron, mint szuttyom 600 soron a szar TN paneles netbookkal.
"Például utazáskor jobb netezni, és jobb olvasni 1024 soron,.."
De nem fogom kidobni csak ezért a netbookomat. Ráadásul tudok rajta DVB-T adást nézni, ahhoz meg pont ideális a felbontás.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Én meg nem nézek tv-t, viszont jó lenne egy mobil eszköz pdf fájlokhoz, netezéshez, kevés filmnézéshez, zenéhez. És amin néha tudok egy excelt vagy szöveget írni, és levelezni.
Senki nem kényszerít rá hogy megvegyed.

egy windowsos netbook gyotrelem az ipadhoz kepest , nezzel meg par bemutato muvit
jatekokrol nem is beszelve

Én azért megvárom a tényleges statisztikákat!
Én azért kiváncsi lennék, hogy hogy néz ezen akárki is filmet, olvas könyvet, stb például vonaton. Notit ölbe lehet venni, nem kell fogni közben, ezt viszont két kézzel kell fogd pár órán keresztül. Ráadásul egy könyvnél vagy ebook olvasónál jóval nehezebb és rosszabb a fogása is.
Néztem én már PMP-n filmet út közben és egyik testrészemnek sem esett jól.

Halovány sejtelmem nincs róla. Ahhoz ki kellene próbálni.
Most néztem 700g. A 20kg-os súlyzóm után talán meg lehet a súlyával birkózni
[ Szerkesztve ]
Már a bejelentés pillanatában eldőlt, hogy sikeres lesz. Nem azért, mert olyan olcsó, hogy bárkinek megéri, nem azért, mert olyan jó és nem azért, mert olyan forradalmi. Hanem mert van egy olyan réteg (egy nagyon nagy réteg), akik azért veszik meg, mert Apple, meg mert jó lesz vele játszadozni, stb.. Őszintén szólva nem nagyon emlékszem olyan Apple termékre, ami ne lett volna sikeres. Meg túl nagy hype övezi ahhoz, hogy ne vegyék meg. Egyértelmű. Lehet fikázni, de most is az ők nyertek, mint mindig és kurva sokat el fognak adni belőle, mint mindenből.
Viccesek is voltak ezek a fikázó kommentek a bejelentéskor, valószínűleg ezek az emberek semmit sem tudnak a vállalatról és a korábbi termékeikről sem. Whatever..
[ Szerkesztve ]
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
A flash hianya, egy ilyen kaliberu cegtol tobb mint kinos... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
a 20 kilós súlyzódat ajánlom órákig kitartva
a 700 grammal még a macskám is súlyzózna 

"Azért mert apple... "
Szerintem sokan nem osztják ezt a véleményt, itthon van ez ennyire túlvizionálva. Azt a terméket veszik az emberek amelyik jó, és ha az apple nem lenne jó, akkor nem lettek volna jók az eladásaik, nem lett volna miből marketinget kiépíteni. És ha nem lennének jók a termékei, akkor miért róluk másol a fél világ? Hány iPhone utánzat is készült? Az iPad bejelntés után hány tablet-bejelentés is jött, meg ígéret?
Bármelyik más gyártó megcsinálhatta volna az iPodot. Bármelyik gyártó megcsinálhatta volna az iPhone-t. És bárki kifejleszthetett volna egy iPad tudású eszközt, ami igaz korlátozott képességű (közben az átlagfelhasználó szükségleteinek nagy részét kiszolgálja), de azokat nagyon jól tudja és gyorsan.
Nem akarom én az apple-t fényezni, sajnos nem kapok tőlük semmit ezért, de hagyni kellene már ezt, hogy azért veszik mert apple.
Hűűű az annyát, de hiszen az apple-ről nekem is a gyümölcs jut az eszembe elsőnek, jó nagy paraszt lehetek
pedig a magyar szinthez képest, azért elvagyok eresztve szórakoztató elektronikával.
#49 - azért kétlem hogy a 13 éves gyerek a technikai paraméterek miatt vesz pink apple gépeket. Mondjuk én, ha megszakadok sem engedhetem meg magamnak ^^
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!