Na, ez a helyes kérdés! Szerintem nem. Még, hogy elég, de az is bőven sok. Amire ezeket a gépeket kitalálták, teljesen megfelelő. Nem értem miért kérnek számon rajta olyan funkciókat, amire by design nem alkalmasak. Kávét főzni sem tud egyik netbook sem, mégsem hiányolja senki. Azt sem értem, ki az aki, aki a netbookján rajtaütésszerűen bármikor HD filmet akar nézni. Viszi magával a szakajtókosárnyi unalomig nézett kedvenc filmjeit, hogy vonaton, repülőn, ebédszünetben, előadáson, wc-n ülve, stb. huszadszor is megnézze a diehard 3-at? Ne már! És a könyv az mi? Tudjátok, papírlapok összefűzve, betűkkel tele írva. És még akksi sem kell hozzá. Ja, a betűket persze ismerni kell.
Egyébként mióta megvan az MSI wind u123-am, be se nagyon kapcsoltam az asztali gépemet. Pedig egy kicsit gyorsabb (intel e8400-as), de amire én használom a gépet, nem veszek észre különbséget.
Száz szónak is egy a vége: szerintem fölöslegesek ezek a duplamagos, kétprocesszoros, túlhúzott, jobb videochipes megoldások netbookokba. Egyszerűen arra kell használni, amire kitalálták, arra pedig nagyon is jók, így ahogy vannak.