Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Digital

Digital
(PH! addikt)

Tyúbakker! Szép kis kollekció!

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#2) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Aztamindenit. Tuti egy élvezet egy ekkora jószágot összerakni. Tudom, mert 16 évig legóztam :D, de még most sem unom ha megkér a kistesó hogy segítsek :D

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#3) kmisi99

kmisi99
(őstag)

Jó cucc. Nekem egy ilyen technic kocsim van [link]

Samsung Galaxy S2@ AOKP ICS

(#4) Normi01

Normi01
(fanatikus tag)

Szép készlet!Én meg 30évesen elnyomom magamban ezt a dolgot,pedig mindig lázba jövök ha meglátok egy lego-t a boltban. :D Erőt adtál!! :DDD

Van itt más is így vele,nem vagyok egyedül.... :D

[ Szerkesztve ]

"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

(#5) lapa

lapa
(PH! kedvence)

nekem a tartályt meg az srb-ket gazdasszony rakta össze, élete első rendes legózása során.

ennél a modellnél kellett szomorúan rájönnöm, hogy ezek már nem a régi legok, nagyobbak lettek a tűrések, a modellek kis híján szétesnek. az egyik figura sisakja épphogy nem esik le magától, ha fejjel lefelé fordítom.

mindegy, csillárnak jó. tervezem, hogy kap még egy wright flyert barátnak, hogy meglegyen az repülés alfája-omegája. meg rá vagyok izgulva a spowith camelra is, bár az annyira nem történelmi.

ja, egyébként meg 10213, nem 231.

[ Szerkesztve ]

www.lapanet.hu

(#6) Normi01 válasza lapa (#5) üzenetére

Normi01
(fanatikus tag)

"gazdasszony" :D

Digital : Dehogy :D

[ Szerkesztve ]

"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

(#7) Digital válasza Normi01 (#4) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Akkor nem csak én vagyok ilyen idióta! :D

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#8) po1son

po1son
(senior tag)

Jó lett habár a csillag romboló az jobban tetszett. :)

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

(#9) mistixx

mistixx
(tag)

Jó kis cikk, nosztalgikus érzések törtek fel bennem. Nekem anno ez volt a "fő művem". De jó is volt!

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

(#10) LÁZ

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszöntem, a kérdéses részek majd javítva lesznek, csak itthon vagyok,így telóról van net,hnap este már aktívabb leszek

--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

(#11) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

húú mennyi lenyelhető apró biszbasz :DDD Látszik, hogy nem kisgyerekek játéka ;)

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#12) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egyre jobban irigyellek,gratulálok :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#13) Normi01

Normi01
(fanatikus tag)

Gyűlünk... :D

(#14) HummeRC

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép darab! Gratula hozzá! Külön dícséretes a support hozzá állása. Nekünk egyelőre pici gyerek mellett, még nem férnek bele ilyen kiadások. Ha majd nagyobb lesz, nem kérdés hogy nem egyedül fog játszani... :DDD

(#15) NKing

NKing
(kvázi-tag)

Nekem egy 8880-as Technic autó van, gyerekként régen vágyott, majd megkaparintott csoda :)

Amúgy jó látni, hogy még ma is van keletje a LEGO-nak, remélhetőleg a generációváltáskor is megmarad majd szórakozásnak is ez a kreatív játék. Ami mondjuk nem jó pont szvsz a LEGO-nál, hogy az utóbbi időben megfigyelve a modelleket egyre több az olyan darab (építőelem), ami komplett funkciót pótol (lásd: motorháztető, ablak, formaelemek). Szerintem ezek a darabok nem használhatók annyi célra. Régen minden formai elemet kis elemekből alkottak meg és ez alkotásra sarkallta a gyerekeket is...

[ Szerkesztve ]

Ajándék lónak ne nézd a fókát!

(#16) lapa válasza HummeRC (#14) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

már benyögtem párszor, de merem bátran javasolni a technicet, amíg bele nem nő a simába. kicsi lapa 2 éves szülinapjára kapta az első techniceket, és az lett a kedvenc. nem hullik szét, mint a sima lego, mégis tudja macerálni (kanyarodni, daruzni, akármi). esetleg a tekerőket lehet valami nagyobbra cserélni. karácsonyra jóféle volvo dömpert hozott a jézuska, azon csak a motor kapcsolóját kellett kicsit egyszerűbben állíthatóvá tenni egy hosszabb karral.

a technic azért jobb 2-4 éves korban már a primonál-duplonál, mert city legohoz még elég kicsi, arra a maradék fél-egy évre meg duplot venni nagyon drága. a technicet meg tudja majd újra használni 7-99 éves korig.

persze az alap hogy duplo meg primo is van dögivel, de azokat is lehet használtan venni (és jó árban el is adni). primot eleve csak használtan lehet kapni, pedig legalább annyira zseniális, mint a másik kettő.

www.lapanet.hu

(#17) LÁZ válasza aram01 (#12) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

na, majd ha egyben lesz lefényképezve minden betmobilostulcsillagrombolóstul :D

--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

(#18) aram01 válasza LÁZ (#17) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ésazmikorlesz? :U :D

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#19) Normi01 válasza aram01 (#18) üzenetére

Normi01
(fanatikus tag)

nem lenne rossz tudni.... :DDD

(#20) LÁZ válasza aram01 (#18) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

egyelőre még később, mert sajna a jelenlegi pecóba nem fér el a csillagromboló, vidékre meg autó hiányában nem tudom levinni a tantive-shuttle párost a közös fotóhoz :B , de ami késik...

(#21) TopaMo

TopaMo
(fanatikus tag)

A kamerás manus fordítva fogja a kamerát :DDD

Nevetséges vételi összegekre nem válaszolok! (sőt a privátok tiltása sem kizárt...)

(#22) Digital válasza LÁZ (#20) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Úgy tudom Makkosházán laksz, szívesen vállalom a csillagromboló megőrzését! Előzetes bejelentkezés után át is jöhetsz nézegetni!

(#23) Normi01 válasza Digital (#22) üzenetére

Normi01
(fanatikus tag)

Micsoda nagylelkű ajánlat :D

(#24) x_o_n válasza Normi01 (#4) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

Bizony:)2 gyerekem van igy én is kapok mindig az alkalmon:)
A lego korhatár mentes:)

:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

(#25) Normi01 válasza x_o_n (#24) üzenetére

Normi01
(fanatikus tag)

Nekem mondod,néha a játékboltba bejárok "nézelődni", a lego-k körül szoktam ólálkodni ... még nincs is gyerekem,de ha lesz....:)

[ Szerkesztve ]

(#26) nincsisbéla

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen, a legó valóban korhatártalan! :) :R

Mentalita'

(#27) Domxc

Domxc
(őstag)
LOGOUT blog

Szep kollekcio! Latom az urhajosokkal orul Leia, es a Bioshock sztarja is. :D

powered by:  Apple iPad 2 5.0.1, Nokia Lumia 800 16GB  Apple Mac Mini with Wacom Bamboo // Nikon D3100 kit

(#28) Brumi

Brumi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szép ez az űrhajó, a kockagyáron már többször elolvastam a végigjátszást. Ha lenne helyem már én is megvettem volna, de azt hiszem itthon több LEGO-t már nem lehet kirakni.
Nálam tavaly év végén került elő ismét a gyűjtés mint hobbi, amikor előszedtem a gyerekkori készleteimet, amik két nagy ládában voltak ömlesztve, és a leírások alapján szétválogattam, lemostam összeraktam és szépen bedobozoltam (a hiányzó vagy törött alkatrészeket Bricklinkről pótoltam). Ha lesz egy nagyobb lakásom, akkor mindet összerakom és vitrinbe teszem.
Persze emellett elég alaposan be is vásároltam főleg Technic készletekből (barátnőm közben megvette az összes gyűjthető minifiget és a komplett karácsonyi falu kollekciót).
A kollekcióm a linken tekinthető meg [link]. Ez még nem minden mert néhány készletet még nem tudtam összerakni a hiányzó darabok miatt.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül a hobbimmal :)

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/brumi/

(#29) Normi01 válasza Brumi (#28) üzenetére

Normi01
(fanatikus tag)

Ez nagyon jó,legjobbak a régi legok voltak,azért a rally autóért bármit megtettem volna még 20éve.Jó ez a hobbi,de nem merek belekezdeni,mert akkor nincs megállás. :)

(#30) Brumi válasza Normi01 (#29) üzenetére

Brumi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen, erre egy kollégám figyelmeztetett, hogy ha elkezdem, akkor nagyon addiktívvá tud válni, és igaza lett :) Az arctic sorozat és a sok más technic ezért lett megvéve :) Még meg akarom egyszer venni az Unimogot, de szívem szerint megvenném az összes vonatos szettet is...

(#31) prolad

prolad
(tag)
LOGOUT blog

Szép munka ,ezt elolvasván én is nekiálltam egy kicsit legózni :)

Jól látom hogy van Fallout 3-as gyűjtői kiadásod?Ha igen akkor irigyellek :D

Neurotoxin will still be here tomorrow.Whereas that bird will be gone any minute.

(#32) LÁZ

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

@Digital: volt olyan is, azóta költöztem 1x, már a térképhen is máshol vagyok ;)

@proland: igen, megcsiptem egyet, az egy volt azon kevés dolgok közül, ami must have, de sajnos 1x kintmaradt a bubblehead a kocsiban, és megsütötte a nap, a talpa azóta ilyen :DDD

(#33) Pacák

Pacák
(senior tag)
LOGOUT blog

Anno a nagyobbik fiam kapott egy sima műanyagdobozos lego készletet a harmadik vagy negyedik szülinapjára. A lepántolt dobozból hiányzott egy komplett zacskó, akkor derült ki, amikor kezdtük összerakni. Az összes hármas - meg még a fene se tudja mi minden még - kimaradt. Akkor én is írtam a lego.com-on a supportnak, végig bejelöltük a listán a hiányzó darabokat, de le se voltunk... Valahogy túltettük magunkat rajta, de azért... :(

Annyira azért nem szegte a kedvünket a dolog, idén hozott a Jézuska nekik egy 7938-as vonatot, az egész család ezen dolgozott Karácsonykor a két gyerekkel együtt. Ez hiánytalan volt. :)

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

(#34) LÁZ válasza Pacák (#33) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

nájsz az a vonat, pláne hogy távirányos ;]

(#35) Pacák válasza LÁZ (#34) üzenetére

Pacák
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha kapnék rá lehetőséget, akkor bármi mást is tudnék belőle építeni - és az összes itthon fellelhető alkatrészből persze.
Két készlet BASIC legóból F-14, F-15, Millenium Falcon, X-wing, TIE fighter meg hasonló jóságok születtek gyorsan egymás után az én gyerekszobámban. El lehet képzelni, hogy mit tudnék ezzel a pár ládányi cuccal tenni, de rövid úton eláshatnám magamat a srácaim előtt, ha szétkapnám a vonatukat... :DDD

A Blockade Runner-nek miért vörös a bal felső hajtóműve? Bekapta a darazsat Vader csillagrombólójától? :DDD

[ Szerkesztve ]

Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

(#36) LÁZ válasza Pacák (#35) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

ntom, ezen én is agyaltam, de nem jutottam semmire, a nagytesónál az összes külső gyürü piros, ezen ntom miért nem :D

(#37) lapa válasza Pacák (#33) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

az szerintem nem gyári hiány volt. messze százon felüli készlettel volt dolgom az elmúlt huszonsok évben, és még sosem volt akár csak 1 db hiányom se. a pántolás nem gyári szerintem.

www.lapanet.hu

(#38) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi a bemutatót Laci! BÚÉK!
Rég találkoztunk remélem minden rendben. A LEGO-s szenvedély megmaradt nálad, nekem sajna nincs lehetőségem pedig 27 éves fejjel is szívesen legóznék néha. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#39) LÁZ válasza Napfénysüti (#38) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

buék magába is, az túlzás, hogy minden rendben lenne, mondhatni toporgok a pocsolyában, és értelmetlennek tűnő dolgokra adok ki pénzt - ld lego - ,de ettől érzem magam egy kicsit is boldogabbnak, úgyhogy ez a része biztos megmarad. No meg a futball :K

(#40) Napfénysüti válasza LÁZ (#39) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Foci nálam is csak most sérült vagyok. Na meg egy ütésért eltiltott is még 3 meccsre. :DDD

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#41) 3.Aragorn

3.Aragorn
(őstag)

Hú, erről még csak nem is hallottam. :)

Közeleg a Tél...

(#42) Hunork

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Hehe, ez nagyon tetszett! Komolyan! :K Gratula a szerzőnek! :R
Fiam csillogó szemekkel nézte a gyűjteményedet! Bár neki sincs kevés, főleg Star Wars, csak abból a kisebbek ugye, nem vagyok bankár... :D
De üdítő kikapcsolódás volt a cikk a sok információ közt! :C

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#43) LÁZ válasza Hunork (#42) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

Magam és a legok nevében köszönöm szépen ;)

(#44) Qbász

Qbász
(fanatikus tag)

Jó is a Lego csak kár hogy nekem most drága :(

Designed by Motorola in Illinois

(#45) drew86

drew86
(újonc)

Sziasztok!

Off topic, de azért elmondom.:) A LEGO support tényleg elég frankó. Volt kérdésem netes vásárlással kapcsolatban, és a weboldalukon MAGYARUL lehetett nekik írni. Ami hagyján, de az, hogy pár nappal a levél küldése után felhívtak telefonon, és MAGYARUL beszéltem a support emberrel, az kemény volt.:) Én egyébként 86-os születésemtől függetlenül, mind a mai napoig imádok legózni, karira kaptam ismerőseimtől egy 8109-es TECHNIC-et, amihez addig nem nyúlok, amíg kész nincs a szakdogám. Legalább van egy kis motiváció... :) Egyébként - hogy kicsit okoskodjak is - nem tudom, hogy kit tudta, de a LEGO az a LEGE GODT dán szavakból ered, és azt jelenti, hogy játssz jól. Szerintem tök poén... :)

Üdv,

A.

"-Akkor... mondjuk legyen egy kicsi mindből. Tutti-frutti, karamell, vanília, rumosdió és kávé." "-Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát!"

(#46) LÁZ válasza drew86 (#45) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

sztem nem off :D , a tréler meg zsiros nagyon, nézegettem én is régebben, de a technic annyira még nem kapott el. 'Játssz jól' ügyben, pedig ajánlom a legogyári látogatós gyorsriportomat ;)

(#47) Brumi válasza drew86 (#45) üzenetére

Brumi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én úgy tudom, hogy csak LEG GODT a játssz jól, de a lényegen nem változtat :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.