Volt sokféle gépem, főleg ppc-sek. emac, powermac g4 és g5, macmini és inteles imac is. Ezek közül imac-nél tapasztaltam főleg változást. Most meg elég egy magyar mac-es portált átolvasni, rájöjj, mennyi gondja is van egy mac-esnek. Mondjuk az tény, hogy a felhasználók egy része annyira buta, hogy nem csodálom azt, hogy szidják a win-t. Rendesen feltelepíteni sem tudják sokan.
A classic-ot ugyan nem használtam. Én csak 10.2-nél szálltam be és 10.5-nél ki. Nagyon jó a marketing, majdnem meggyőző. Engem nem nagyon hat meg a marketing, ha egy pillanattal sem lesz kész előbb a munkám, és sajna azzal sem tudok mit kezdeni, hogy egy magyar szervíz hetekig-hónapokig hezitál olyanon, ami egy pécés szervízben pár nap. Plusz arról meg ne is beszéljek, hogy ami terméket reklámoznak, kész nyomozást kell elrendelni, hogy mit is kapsz a termékben a pénzedért. Annyira titkolják, hogy a panel tn, a belső meg egy laptop, hogy mikor kipróbálod szembesülsz a tényekkel, hogy mire akartál 300-400ezret elkölteni. A kérdés, hogy elég-e a windows-linux, vagy kell-e a mac os kényelme. Nekem - mivel hd videózás nagyon érdekel és néha megélhetést is nyújt - fontos egy megbízható és jól használható program. Ezt megtaláltam win alatt: vegas.
Másnak más kell, nekem ez megfelel. És nyilván én vagyok a hülye azért is, mert szerintem a vista jobb, mint az xp. Csakhogy én emlékszem még arra is, mikor jött mindenki, hogy tüntessem el az xp-t a gépéről, mert neki win98 kell, mert az nem eszi meg a gépét. Szóval érdekes ember a magyar. Folyton sír és nem abból akarja kihozni a maximumot, amiből kell, hanem amiből lehetne...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?