Az utcsó se rossz árral indul
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Az utcsó se rossz árral indul
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
5ms az nem rossz
MVA mellett...
az már mindenre használható, még akár komoly gamereknek is...
asd fgh jkl éáű

TN+Film ilyen ársávban, ugyan kérem.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

azért van ilyen ára, hogy inkább a csak pár dolcsival drágább MVA-t vigyék 
app=epp tab=teb pad=ped defy=difáj - csak, hogy ragozni tudjál...

ha itthon is el lehetne vinni 85-90ért, meg is venném azonnal.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

MVA-s egész jó árba van, csak mire ideér... 
.::www.megadanceradio.hu::.

ennyiért meg is venném mint a fene!
Bár a samsung 205Bw-immel maximálisan meg vagyok elégedve nem két éve.

Hadd legyen már egy kérdésem:
Az "Advanced MVA" panel miben különbözik az IPS-től? Most nyilván nem a gyártási technológiára, meg ilyesmire gondolok, hanem megjelenítésben.
Gondolom ez is jobb, mint a TN, csak az a kérdésem, hogy felér-e egy IPS-el, vagy valamivel alatta/fölötte van?
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)
ez a kerdes bennem is felmerult.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Nah ez viszont jó kérdés
Jó lenne majd egy teszt később

Elég jó áron vannak.Elgondoltató 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

"2 wattos sztereó hangrendszer"
Persze, ha meg 4w-os lenne már koncert-hangrendszernek neveznék.

Viva la gagyi !

és tényleg 
nálam fel se tűnt először, csak van és kész, nem kötelező azokat használni.
http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png
az felejtos, nem is ertem, VS miert erolteti ennyire a beepitett hangszorokat. Jelenleg egy 22"-es ViewSonic - nem full HD-s - monitorom van, abban is van beepitet 1W-os, de gyakorlatilag 2008-ban, mikor megvettem elso dolgom volt lehuzni a jack kabelet az elso kiproba utan.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Attól, hogy gyenge, még rendszer.
Si vis pacem, para bellum.
Le a d-subbal!
Én vagyok a PH! királya.

Mindenhol csak a 16:9es moncsik...
16:10es meg már alig van sajnos.
T260HD szintű monitorokat akarok!
PVA, S-PVA, IPS, MVA stb. stb.
TN olcsó ezek jók, de nyilván van valami különbség, de erről nagyon kevés info érhető el.
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "