Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kagyula

kagyula
(fanatikus tag)

"... a fejszerelvényeket készítő részleg bezárása ötmilliárd jen, azaz körülbelül 56 millió dollárnyi veszteséggel jár."

Nem vagyok járatos a közgazdaság tudományokban, így ezt nem is értem. Akkor hol a ráció a döntésben? :F
Szerintem a sör a jó befektetés.

Legyen minden, sokszor.

(#2) fsc válasza kagyula (#1) üzenetére

fsc
(kvázi-tag)

Valószínüleg ez egyszeri költség, míg a termelés fenntartása mondjuk 3 évig ennél többe kerülne.

(#3) Thrawn válasza kagyula (#1) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nemrég öltek bele egy jó nagy adag pénzt abba a gyárba fejlesztés címén, ami így még csak nullszaldósra sem tudja magát kifutni.

Different songs for different moods.

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a fujitsu dolgokkal nem sok szerencsém volt eddig... még kb 12éve a középsuliban volt egy komplett gépterem p166mmx kaliberű sulinetes fujitsu-kból... hát elég gyakran volt velük probléma... az alsókategóriás laptopjaik is elég gyengén szerepeltek, ahogy láttam... meg úgy összességében nem valami jókat hallottam a termékeikről :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) kagyula válasza Thrawn (#3) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Aha. Még ha a gazdaság és a ’fogyasztói kedv’ rendbe is jönne idővel, az SSD-k előre törése miatt nem lenne elég idejük nyereségbe fordulni. Nem maradt más csak az öncsonkítás.

[ Szerkesztve ]

Legyen minden, sokszor.

(#6) audi100td válasza mephi666 (#4) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

A HDD-ik pedig állítólag elég jók, a szerverpiacon is régóta jelen vannak, ott pedig elengedhetetlen a megbízhatóság.

(#7) bteebi válasza audi100td (#6) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Én pedig pont azt hallottam (illetve úgy tudtam), hogy nem túl jók a winchestereik. De ezek szerint valószínűleg rosszul tudtam :).

Te is fiam, Bluetooth?

(#8) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lesz ez így jó, először kicsik, aztán jönnek majd a nagyok. :(

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#9) moha bácsi válasza audi100td (#6) üzenetére

moha bácsi
(senior tag)

Nálunk 25 db T-Systemnek gyártott P4-es FuSi gép van, meg egy szerver. A p4-esek atombrutál elpusztíthatatlanok, FSP táppal, páncélozott kivitel. A legolcsóbb notijaik sajnos hihetetlenül gagyik, de a minőségi, drágább HDD-ik, szervereik, desktop cuccaik igencsak jók.

"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

(#10) audi100td válasza moha bácsi (#9) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

"de a minőségi, drágább HDD-ik, szervereik, desktop cuccaik igencsak jók."

Én is így hallottam, lehet hogy noti téren nem a legjobbak, ebben nem vagyok jártas.

(#11) Gismo válasza moha bácsi (#9) üzenetére

Gismo
(PH! addikt)

Nah igen, de az olcsó Fusi notikat nem is a Fusi gyártja... meghát a már lerágott csont: olcsó húsnak...

(#12) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

ne keverjük már a fujitsut a fs-el

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#13) Balage76 válasza Gergő_ (#12) üzenetére

Balage76
(fanatikus tag)

Miért szerinted a Fujitsu-Siemensnek semmi köze a Fujitsuhoz? :)

www.xbox360szerviz.hu

(#14) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Ajaj ! Attól tartok, ha nem a japcsik fogják főként gyártani ezeket a precíziós részegységeket, zuhanhat egyet a később gyártott HDD-k átlagos megbízhatósága. Remélem, hogy a Toshiba kezébe fog jutni az említett részleg.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#15) Gergő_ válasza Balage76 (#13) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

itt nézz körül mennyi köze van hozzá :)
ha annyira sok köze lenne pl az asztali gépekben nem seagate vinyó és a notikban meg nem wd csücsülne

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.