Látszik hogy sok munkád van vele, gratu, de vannak benne pontatlanságok. Pl.: Exhaust: Exhaust is a targeted Summoner spell, which slows movement speed by 40% and reduces (auto/basic) attack damage by 70% and ability/item damage by 35% - 40% al lassít, az alapsebzést 70%-kal csökkenti a varázslatokat vagy tárgyak sebzését pedig 35-40%-kal. Azért ez jóval többről szól mint pusztán a "lassításról" stb... (lehet nem vagy tisztába bizonyos fogalmakkal?)
Kicsit lehetnél objektívebb ha már nyilván sokak számára ismeretlen lehet a játék, nem feltétlen egy nézőpontot / magánvéleményt kell megismerniük, hanem magát a játékot. (Ezt csak pozitív kritika ként írtam, ha esetleg a folytatást ezen szellemiség fejében csinálod véleményem szerint korrektebb lesz.) Kicsit talán túl a fragekre összpontosítod az írásod, pedig rengeteg nagy frag hunter tudja beszopni a backdoorokat. A játék célja, az ellenfél nexusának leverése ezt adott esetben akár killek nélkül is meg lehet valósítani (nyilván kicsi az esélye, de a kill-t semmiképp nem sorolnám "Véleményem szerint a LoL célja." kategóriába). Az meg hogy csak last hitelni kell megint csak abszolút egyén függő én spec. van olyan hős akivel inkább pusholok pláne ha solo lane-n vagyok vagy AoE dmg-s hőssel állok szemben (pl lux, brand stb.)
A cheat mentességet nem jelenteném ki, de nem akarok szőrösködni, még egyszer gratu a cikkhez látszik hogy fordítottál rá időt és energiát. Egyébként nem feltétlen szerencsés keverni az angol és a magyar kifejezéseket egy mondatban
Line helyet szerencsésebb véleményem szerint a lane szó használata ha már mindenképp az angolhoz ragaszkodsz.
[ Szerkesztve ]

persze AP is (CDR+on hit teemo all the way)... Cleanse egy eléggé underrated spell, csak azért mert a suppression-t nem szedi le attól még nagyon is jó, ráadásnak +3 sec cc reduction is fincsi. Teleport eléggé szituációs spell, nem player skillhez köthető hanem karakterhez, pl. Teemo nagyon jó split pusher ezért meglehetősen hasznos neki, vagy mondhatnám Sivirt is vagy TF-et (Teleport TF=MADNESS), Janna is szereti. Rally tényleg nem nagy eresztés mióta kivették belőle a heal komponenst. Fortify egy jó spell, nagy CD-vel, van nála sokkal jobb választás. CV nagyon jó spell, ha solozol, ha nem, pl. Janna legjobb az ilyen feladatra, CV+teleport support.
Pure support champ Soraka, Sona, Janna, de vannak más "hibrid" support champek, pl. Morgana=damage/support, Kayle=support/damage(endgame a megfelelő itemekkel ez átfordul damage/supportba), Lux=support/damage, Taric=support/tank(nem feltétlen tankol). Wardokat ne az vegyen akinek sok pénze van, hanem a support(amennyiben duo lane-ről van szó) és a jungler, solo top pedig legyen önellátó ezügyben ~150 gold egy solonak nem nagy érvágás ha jól last hitel. Keep it up

![;]](/dl/s/v1.gif)