Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LordVader80

LordVader80
(őstag)

hasznos kis kártyák :))

May The Force Be With You!

(#2) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HTPC-be ideális lehet, asztali gépekben talán kevésbé, de a többfajta kimenet bizonyos esetekben ott is hasznos lehet - nem kell adott esetben átalakító -

(#3) Csuki

Csuki
(lelkes újonc)

Nem tudjátok véletlenül, hogy a HDMI kábel maximális hosszmérete mekkora lehet?

Kénytelen voltam RGB-vel összekötni a gépet a tévével, mivel ár/hossz arány kedvezőbb RGB esetében.

A HDMI kábel még piszok drága! Ráadásul asszem 5 méter ~20-50 e Ft-ba kerül.

(#4) Sonja válasza Csuki (#3) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

KATT! ;)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#5) HummeRC

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

A gyakorlatban ez a 32 stream processor milyen teljesítménynek felel meg valójában? Értem ezalatt, hogy melyik hagyományos felépítésű kártya teljesítménye van hozzá közel? (Nem volt még stream procis vga a kezemben.) :F

(#6) frankie! válasza Csuki (#3) üzenetére

frankie!
(őstag)

Valami tesztben olvastam, hogy bizonyos TV-knél az RGB még jobb minőségű képet is adhat mint a HDMI.

(#7) frankie!

frankie!
(őstag)

Hm, szegény jó öreg analóg csatik már teljesen eltűntek. :(

(#8) waterman_ válasza Csuki (#3) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

RGB alatt komponenst vagy d-sub-ot értesz? mert én is d-sub-os analóggal oldottam meg, hogy a gép és a plasma együttműködjön és szerintem nagyon jó minőségben dolgozik, pedig csak egy vacak integrált kártyám van az alaplapon. próbáltam komponens-sel is más forrásból, de az nekem hatalmas csalódás volt, az összes kontrasztot kiszedte a képből.. szóval ha meg tudod oldani a régi vga kábellel, akkor nem kell feltétlenül több ezreket költeni hdmi kábelre.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.