hasznos kis kártyák 
May The Force Be With You!

hasznos kis kártyák 
May The Force Be With You!
HTPC-be ideális lehet, asztali gépekben talán kevésbé, de a többfajta kimenet bizonyos esetekben ott is hasznos lehet - nem kell adott esetben átalakító -

Nem tudjátok véletlenül, hogy a HDMI kábel maximális hosszmérete mekkora lehet?
Kénytelen voltam RGB-vel összekötni a gépet a tévével, mivel ár/hossz arány kedvezőbb RGB esetében.
A HDMI kábel még piszok drága! Ráadásul asszem 5 méter ~20-50 e Ft-ba kerül.

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
A gyakorlatban ez a 32 stream processor milyen teljesítménynek felel meg valójában? Értem ezalatt, hogy melyik hagyományos felépítésű kártya teljesítménye van hozzá közel? (Nem volt még stream procis vga a kezemben.) 

Valami tesztben olvastam, hogy bizonyos TV-knél az RGB még jobb minőségű képet is adhat mint a HDMI.

Hm, szegény jó öreg analóg csatik már teljesen eltűntek. 

RGB alatt komponenst vagy d-sub-ot értesz? mert én is d-sub-os analóggal oldottam meg, hogy a gép és a plasma együttműködjön és szerintem nagyon jó minőségben dolgozik, pedig csak egy vacak integrált kártyám van az alaplapon. próbáltam komponens-sel is más forrásból, de az nekem hatalmas csalódás volt, az összes kontrasztot kiszedte a képből.. szóval ha meg tudod oldani a régi vga kábellel, akkor nem kell feltétlenül több ezreket költeni hdmi kábelre.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes