Fényes billzet? Meg is bolondulnék 
A pc meg kissé drága
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Fényes billzet? Meg is bolondulnék 
A pc meg kissé drága
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Pedig mostanság ez a trendi. Legyen minden csili-vili.
Én fényes hdd-t, fényes alaplapot, fényes ramot, és fényes kábelt akarok a gépbe! 
DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

a monitor nagyon tetszik
elfogadnék egyet (2őt) belőle 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Egy Toshiba dynabook Qosmio-t de el tudnék viselni 
.::www.megadanceradio.hu::.
drága valóban és gyenge is grafika terén - érdekes, hogy a mini lianli-be rendelhető akár hd5970 is, ebbe meg csak gyökér vga 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Toshiba jól néz ki..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Melyik van ezek közül minitoronyban?
Si vis pacem, para bellum.

Sok értelme van integrált graf. mellé az i5-nek, a 4 GB ramnak meg az 1 TB winyónak. 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Miért ne lenne? Nem csak játékokból áll a világ. E Qosmio-k alapvetően videofeldolgozásra vannak építve, ehhez pedig nem árt a nagy vinyó és a sok RAM. VGA teljesítmény viszont nem kell hozzá szinte semmi, csak DXVA legyen.
mi értelme van ezeknek az épített pc-knek, ha nincs bennük semmi egyedi alkatrész, ergo magam is össze tudom rakni, csak olcsóbban.
gratulálok a gyártónak, nagyot alkotott...inkább drágát
.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
van értelme... van ahol megfizetik a szolgáltatást is, nem csak a hardvert (amiből még alkudna is a barma...) és meglepő de van rá igény - a dell alkotott vele nagyot anno
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
a dell-ben van egyéniség, de ebben semmi.
Aurea mediocritas

leszámítva, hogy tényleg gyökér vga van benne, ezzel az lcdpc-vel semmi nagy gond nincs. egész jól néz ki és vagy 8 méter kábelspagettit megspórol az ember egy ilyennel. izmosabb vga-val üdvözölném.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

Azért a legcsoffadttabb dedikált VGA-val is hatalmasat ugrana a vásárlói kör. Nekem pl. épp jó is lenne, leszámítva a felárat.
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

pénzesebb nyugat európai országokban van pénz erre a szolgáltatásra, mert ott senki nem akar tökölni az összeszereléssel! és ha elolvasod a garancia feltételeket rájössz hogy ha magad szereled össze a gépet elvileg elvész a garancia mert csak hozzá értő csinálhatja 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
az lcd pc királyság, nagyon bejön
. én az elsőt véleményeztem.
Quan-Chi: semmiféle garancia nem veszik el, ha magam rakok össze egy gépet. ezt honnan vetted?
Aurea mediocritas

Miből gondolod, hogy ezzel tömegeket céloz meg a Toshiba? A Cosmio-k egy bizonyos felhasználói kör számára készülnek, az Ő igényeiket pedig maximálisan kielégíti az az integrált cucc is. Nekik sokkal többet jelent, hogy ott a SpursEngine, mint egy akármilyen "legcsoffadttabb dedikált VGA". Nem mindig a saját igényeidből kellene kiindulnod.
(A SpursEngine HD konverzióban lazán leveri bármely mai csúcsprocesszort is. [link] Mondjuk ebben a tesztben nem csúcsprocesszor szerepel, de ettől függetlenül látszanak a viszonyok...)
minőségi alkatrészek, garancia, támogatás - ennyi elég is a magas árhoz
amúgy jó 24" egyéniséget nézegetni