Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fényes billzet? Meg is bolondulnék :DDD
A pc meg kissé drága

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) DBob válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig mostanság ez a trendi. Legyen minden csili-vili.
Én fényes hdd-t, fényes alaplapot, fényes ramot, és fényes kábelt akarok a gépbe! :O

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#3) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Tetszenek! :)

(#4) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

a monitor nagyon tetszik :K elfogadnék egyet (2őt) belőle :C

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Egy Toshiba dynabook Qosmio-t de el tudnék viselni :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) shteer válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

drága valóban és gyenge is grafika terén - érdekes, hogy a mini lianli-be rendelhető akár hd5970 is, ebbe meg csak gyökér vga :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#7) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Toshiba jól néz ki..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#8) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Melyik van ezek közül minitoronyban?

Si vis pacem, para bellum.

(#9) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Sok értelme van integrált graf. mellé az i5-nek, a 4 GB ramnak meg az 1 TB winyónak. :U

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#10) daa-raa válasza ]Phobos[ (#9) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Miért ne lenne? Nem csak játékokból áll a világ. E Qosmio-k alapvetően videofeldolgozásra vannak építve, ehhez pedig nem árt a nagy vinyó és a sok RAM. VGA teljesítmény viszont nem kell hozzá szinte semmi, csak DXVA legyen.

(#11) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mi értelme van ezeknek az épített pc-knek, ha nincs bennük semmi egyedi alkatrész, ergo magam is össze tudom rakni, csak olcsóbban.

gratulálok a gyártónak, nagyot alkotott...inkább drágát :C :W.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#12) shteer válasza AXisBOLD (#11) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van értelme... van ahol megfizetik a szolgáltatást is, nem csak a hardvert (amiből még alkudna is a barma...) és meglepő de van rá igény - a dell alkotott vele nagyot anno

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#13) AXisBOLD válasza shteer (#12) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a dell-ben van egyéniség, de ebben semmi.

Aurea mediocritas

(#14) waterman_ válasza AXisBOLD (#13) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

leszámítva, hogy tényleg gyökér vga van benne, ezzel az lcdpc-vel semmi nagy gond nincs. egész jól néz ki és vagy 8 méter kábelspagettit megspórol az ember egy ilyennel. izmosabb vga-val üdvözölném.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#15) ]Phobos[ válasza daa-raa (#10) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Azért a legcsoffadttabb dedikált VGA-val is hatalmasat ugrana a vásárlói kör. Nekem pl. épp jó is lenne, leszámítva a felárat.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#16) Quan-Chi válasza AXisBOLD (#11) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

pénzesebb nyugat európai országokban van pénz erre a szolgáltatásra, mert ott senki nem akar tökölni az összeszereléssel! és ha elolvasod a garancia feltételeket rájössz hogy ha magad szereled össze a gépet elvileg elvész a garancia mert csak hozzá értő csinálhatja :)

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#17) AXisBOLD válasza waterman_ (#14) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az lcd pc királyság, nagyon bejön :K. én az elsőt véleményeztem.

Quan-Chi: semmiféle garancia nem veszik el, ha magam rakok össze egy gépet. ezt honnan vetted?

Aurea mediocritas

(#18) daa-raa válasza ]Phobos[ (#15) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Miből gondolod, hogy ezzel tömegeket céloz meg a Toshiba? A Cosmio-k egy bizonyos felhasználói kör számára készülnek, az Ő igényeiket pedig maximálisan kielégíti az az integrált cucc is. Nekik sokkal többet jelent, hogy ott a SpursEngine, mint egy akármilyen "legcsoffadttabb dedikált VGA". Nem mindig a saját igényeidből kellene kiindulnod.

(A SpursEngine HD konverzióban lazán leveri bármely mai csúcsprocesszort is. [link] Mondjuk ebben a tesztben nem csúcsprocesszor szerepel, de ettől függetlenül látszanak a viszonyok...)

(#19) shteer válasza AXisBOLD (#13) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

minőségi alkatrészek, garancia, támogatás - ennyi elég is a magas árhoz

amúgy jó 24" egyéniséget nézegetni :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.