Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Az új Vaio S nagyon jól néz ki, elfogadnám :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#2) Nova96

Nova96
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja,én is :DDD

http://href.hu/x/fn5f

(#3) Solar_Wind

Solar_Wind
(senior tag)

Tetszik az S. Jót tett ez a szögletesítés.

[ Szerkesztve ]

Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4

(#4) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Tényleg nagyon jól néznek ki! Megint oda tette magát a Sony, csak kár hogy az áruk el lesz röppenve... :(((

(#5) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az S bejön, remélem lesz belőle majd I3-as procival szerelt változat is, és akkor csak fél évig kell koplalnom.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#6) kenwood3 válasza xeon.Szabi (#1) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

nekem is nagyon tetszenek :K

(#7) waporka

waporka
(tag)

szépek a kicsikék!

a privire illik válaszolni....

(#8) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Vaio S-nél és még sok notebooknál egyetlen egy dolgot nem fogok egyhamar megérteni. Tetszik, hogy vannak külön funkció gombok, WEB meg a többi, de a hangerő gombokat miért nem teszik ki?
Gyanítom sűrűbben lenne nyomkodva, mint a WEB böngésző indító gombja...

Egyébként formailag tetszik az új széria.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#9) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De kár, hogy Sonybuzi vagyok :)) Túl tetszenek :)

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#10) nednez

nednez
(kvázi-tag)

Sony nem szarozik :N :DDD

Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!

(#11) k. válasza hoffman_ (#9) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Én ugyan Apple&Sony buzi lettem az utobbi időkben-régebben csak Sony, de lett egy MBP:D-, de ezt az S szériát a szüleimnél irtóra eltudnám képzelni. A helyzet az, hogy anyukám a munkája miatt sem használhatna osxet(csomó progi köti a Winhez) ugyanakkor azért egy ilyen S széria jóminőségű, csöndes és szép. És ha nem szállnak el-de elfognak:D-, akkor még állat is lenne.

Az meg külön szemétség, hogy az olcsó Sony cuccok ritkán szépek. Ezért mindig drágát kell venni, ami meg....

DANSZ!!

(#12) hoffman_ válasza k. (#11) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért vannak komprumisszumok :) A párom gépe is Sony, tavalyi szériás azt hiszem, és nagyon szép. Nem mellesleg az egyik legjobb ár/érték arány gép szvsz abban a kategóriában. Az új TV is bitang jól néz ki, amire szemet vetettem, és amellett hogy nem csúcskategória, is meg tudták tartani a pofás külsőt.

[ Szerkesztve ]

(#13) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

No, most nincs időm elolvasni, csak végigfutottam a képeket. Nagyon szépek, bigLIKE!

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#14) k. válasza hoffman_ (#12) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Persze, csak bennem erőssen megvan, hogyha pl veszek egy cuccot, akkor az szép legyen. Namost ha azt látom, hogy a Sony Monolithic design-ú tv többe kerül, és alapvetően nem sürgős a vásárlás-tehát nem elromlott a mostani-, akkor inkább spórolás arra.

DANSZ!!

(#15) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

A Vaio S széria nagyon rendben van! :C

Alléz Olympique de Marseille!

(#16) zazahoho

zazahoho
(őstag)

nagyon jól néznek ki :K ,de az áruk is brutál lesz szokás szerint :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Vajon egy éves keresetet ha összelöknék melyiket tudnám megvenni? :)
Szépek meg jók, de az áruk jobb is ha titok marad.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szépek az ús Sony-k, de nekem ezek a fajta billentyűk nagyon nagyon nem adják :N

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#19) zetecR

zetecR
(őstag)

Hát igen. A Sony design-ban mindenképpen verhetetlen.

Aludni kell, anélkül meghalok.

(#20) audi100td válasza Isee (#18) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Nekem is ez a bajom velük, pedig az S tenyleg egy szep darab, nem hittem volna, hogy egyszer ezt mondom egy comsumer gepre :) , persze egy ThinkPad-et tuti nem cserelnek ra, a kijelzö gondolom itt is fenyes es ez a felbontas is eleg gaz. :(

(#21) Solar_Wind válasza Isee (#18) üzenetére

Solar_Wind
(senior tag)

Miért? Nagyjából hasonlónak látom, mint az E szériánál, és meg kell mondanom, sosem volt jobb billentyűzetem, mint a mostani gépemnél. Eszméletlen jó.

Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4

(#22) imibogyo

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az L széria is tetszik nagyon.

Otthonra ez a tudás bőven megfelelne, és még a nappaliban is jól mutatna. Már csak az ára a kérdés.

[ Szerkesztve ]

(#23) hoffman_ válasza Isee (#18) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem is az egyik legjobb létező bill fajta, de ez szubjektív persze :)

(#24) Zodicus

Zodicus
(fanatikus tag)

S széria +1 :K

(#25) yakuza.tora válasza Isee (#18) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nekem a HP-n van hasonló bill és nagyon bejön! :K
De ugye ízlések és pofonok... ;)

Alléz Olympique de Marseille!

(#26) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

nemrég próbáltam egy sony vaio-t azóta szerelmes vagyok belé.. egyszer biztos lesz egy ilyenem! a többi notihoz képest ég és föld amit eddig használtam, (acer, asus, msi, lenovo, hp, dell alap gépei) A bill., tapipad, maga az anyagminőség egyszerűen megfogott de nagyon!

(#27) toshiba300

toshiba300
(lelkes újonc)

Nagyon szépek lettek az új vaio notik! Igazi minőség! Gondolkoztam, hogy leváltom a macbook-ot, csak az OSX hiányát nem tudnám megszokni:)

(#28) Kroni1 válasza toshiba300 (#27) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

én meg az osx-et nem tudnám megszokni.. :D de biztos jó!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.