Az új Vaio S nagyon jól néz ki, elfogadnám 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
(#1) xeon.Szabi

Az új Vaio S nagyon jól néz ki, elfogadnám 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
Ja,én is 
http://href.hu/x/fn5f
(#3) Solar_Wind

Tetszik az S. Jót tett ez a szögletesítés.
[ Szerkesztve ]
Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4

Tényleg nagyon jól néznek ki! Megint oda tette magát a Sony, csak kár hogy az áruk el lesz röppenve... 
Az S bejön, remélem lesz belőle majd I3-as procival szerelt változat is, és akkor csak fél évig kell koplalnom.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

nekem is nagyon tetszenek 

szépek a kicsikék!
a privire illik válaszolni....

Vaio S-nél és még sok notebooknál egyetlen egy dolgot nem fogok egyhamar megérteni. Tetszik, hogy vannak külön funkció gombok, WEB meg a többi, de a hangerő gombokat miért nem teszik ki?
Gyanítom sűrűbben lenne nyomkodva, mint a WEB böngésző indító gombja...
Egyébként formailag tetszik az új széria.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.
De kár, hogy Sonybuzi vagyok
Túl tetszenek 
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

Sony nem szarozik

Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!
Én ugyan Apple&Sony buzi lettem az utobbi időkben-régebben csak Sony, de lett egy MBP
-, de ezt az S szériát a szüleimnél irtóra eltudnám képzelni. A helyzet az, hogy anyukám a munkája miatt sem használhatna osxet(csomó progi köti a Winhez) ugyanakkor azért egy ilyen S széria jóminőségű, csöndes és szép. És ha nem szállnak el-de elfognak
-, akkor még állat is lenne.
Az meg külön szemétség, hogy az olcsó Sony cuccok ritkán szépek. Ezért mindig drágát kell venni, ami meg....
DANSZ!!
Azért vannak komprumisszumok
A párom gépe is Sony, tavalyi szériás azt hiszem, és nagyon szép. Nem mellesleg az egyik legjobb ár/érték arány gép szvsz abban a kategóriában. Az új TV is bitang jól néz ki, amire szemet vetettem, és amellett hogy nem csúcskategória, is meg tudták tartani a pofás külsőt.
[ Szerkesztve ]

No, most nincs időm elolvasni, csak végigfutottam a képeket. Nagyon szépek, bigLIKE!
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
Persze, csak bennem erőssen megvan, hogyha pl veszek egy cuccot, akkor az szép legyen. Namost ha azt látom, hogy a Sony Monolithic design-ú tv többe kerül, és alapvetően nem sürgős a vásárlás-tehát nem elromlott a mostani-, akkor inkább spórolás arra.
DANSZ!!

A Vaio S széria nagyon rendben van! 
Alléz Olympique de Marseille!

nagyon jól néznek ki
,de az áruk is brutál lesz szokás szerint 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Vajon egy éves keresetet ha összelöknék melyiket tudnám megvenni? 
Szépek meg jók, de az áruk jobb is ha titok marad.
.::www.megadanceradio.hu::.
Szépek az ús Sony-k, de nekem ezek a fajta billentyűk nagyon nagyon nem adják 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Hát igen. A Sony design-ban mindenképpen verhetetlen.
Aludni kell, anélkül meghalok.

Nekem is ez a bajom velük, pedig az S tenyleg egy szep darab, nem hittem volna, hogy egyszer ezt mondom egy comsumer gepre
, persze egy ThinkPad-et tuti nem cserelnek ra, a kijelzö gondolom itt is fenyes es ez a felbontas is eleg gaz. 

Miért? Nagyjából hasonlónak látom, mint az E szériánál, és meg kell mondanom, sosem volt jobb billentyűzetem, mint a mostani gépemnél. Eszméletlen jó.
Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 5.1, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Lion 10.7.4
Nekem az L széria is tetszik nagyon.
Otthonra ez a tudás bőven megfelelne, és még a nappaliban is jól mutatna. Már csak az ára a kérdés.
[ Szerkesztve ]
Szerintem is az egyik legjobb létező bill fajta, de ez szubjektív persze 

Nekem a HP-n van hasonló bill és nagyon bejön! 
De ugye ízlések és pofonok... 
Alléz Olympique de Marseille!
nemrég próbáltam egy sony vaio-t azóta szerelmes vagyok belé.. egyszer biztos lesz egy ilyenem! a többi notihoz képest ég és föld amit eddig használtam, (acer, asus, msi, lenovo, hp, dell alap gépei) A bill., tapipad, maga az anyagminőség egyszerűen megfogott de nagyon!

Nagyon szépek lettek az új vaio notik! Igazi minőség! Gondolkoztam, hogy leváltom a macbook-ot, csak az OSX hiányát nem tudnám megszokni
én meg az osx-et nem tudnám megszokni..
de biztos jó!