Szerintem addig bújj el egy sötét kis sarokban, amíg le nem teszed annak egy töredékét is az asztalra, amit bacsis 
Bacsis powa 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
hesszan
(tag)
érdekes, jó cucc de nem ide. Nagyon csalódott vagyok hogy nincs más a prohardvernél. Ha ezzel töltöttetek el pár órát renden van, de inkább láttam volna egy komoly tesztet. Van rengeteg dolog ami nem lett letesztelve, kielemezve a hardverek között. Basicsnak a logouthoz gratula, de maradjon a logouton. Érdekes de nem követendő/követhető. jókat röhögök rajta hogy milyen bolond (jó értelemben) de a Ph!tól nem 2 porszívó hűtési teljesítményére vagyok kiváncsi.
Jó helyen van Basics a logouton, Sok sikert neki a sajátprojektjeihez, a ph-sok meg inkább beszéljenek pár számtekbolttal, beszállítóval hogy küldjenek nekik valamit amiről lehet irni, és nem 4-5 napig olvasni 1 ramtesztet, mert nincs más.
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
főzhetne legközelebb vmit 
Szerintem abszolult kiérdemelte Bacis, hogy címlapra kerüljön!!!
Mivel én is hasonló beállítottságú vagyok ( ölelgetni tudok egy Siluro Gef3Ti200-ast
), és egyéb elektronikai eszközöket is ( hiperszilmagos trafó-tól a ritkább tranzisztorokig).
Szóval grat Bacis!
Örülök az ilyen embereknek, visznek egy kis színt az unalmas NVIDIA vs AMD vs INTEL napokba.
u.i.: én gyűlöltem a k2 amd-met bár vmi ali-s chipset-el ment
, de azért is amit találok egy 500Mhz-s cpu-t meg lapot hozzá benevezek 1 tuningra.
Üdv:moha
egyébként meg logout nem logout, nekem eszembe nem jutott volna lekvár stb és sose lehet tudni mikor lesz rá szükség
[ Szerkesztve ]
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Írigység?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Bacsisnak meg respect, nincs ilyen még egy jó értelemben vett elmeroggyant mint te. 
[ Szerkesztve ]

Mazsika
(őstag)
szerintem is teljesen korrekt ide ez a cikk! jó volt olvasni! csak így tovább bacsis! még lehet szétnézek én is vannak itt régi deszkáim lehet küldök neked egy két "lomot"! 
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD
Jó kis olvasnivaló volt így kora délután. Szép kis gyűjteményed van, nameg az a tapéta
Úgynézem le vagyok maradva falamon egy alaplappal meg egy bontott winyóval 
Amúgy olvasva a cikket azt hittem az lesz a végére kihozva, hogy ezentúl a PH!-ra fogsz teszteket írni. Kitudja, lehet az is eljön
Én drukkolok 
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

zoltanz
(PH! kedvence)
Szerintem pont, hogy lehetné még hasonló majd a PH címlapján olyan akinek ekkora gyűjteménye van és ilyen olvasott írasai vannak, amúgy megérdemli az elismerést. Megérdemelne egy "PH diszdoktori" kitüntetést is, nincs hasonló figura erre felé.
Valakinek egy kocsi az álma valakinek egy kompjúter.
Ui
Főleg, hogy mostanában a retró ennyire divat. 
[ Szerkesztve ]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

mv
(fanatikus tag)
Gratulálok Bacsis, híres lettél. További jó egészséget és töretlen lelkesedést kívánok a továbbiakban. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

old gray
(PH! addikt)
El sem merem képzelni, hogy mit alkotna a májsztró ha a kezei közé szabadulna egy kompresszor vagy egy tartály nitró. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

pumpa007
(újonc)
Hidd el letettem már én is legalább annyit, csak az élet más területén. De azért nyugodj meg. Nem tudom miért olyan nehéz egyes embereknek elfogadni, hogy léteznek más véleményű emberek is.
A lekváros téma nekem is segített! Hogy áldottam a ph-t + Bacsist, hogy elolvastam.
Ugyanis egyszer vasárnap késő délutáni nagy géptakarítás alkalmával a paszta már darabokban hullott le a bordáról, annyira odavolt száradva... Na, mondom ezt nem tehetem vissza. Paszta nélkül meg nem kéne kínozni szegény gépet... Mit tegyek? Hol kapok este 6 kor vasárnap hőátadó pasztát? Meg 2ml trutyiért adjak ki ezer kétezer forintot? A fenét...
Lekaptam egy üveg baracklekvárt azt csináltam finom lekvárosprocit! Anyám aszitte viccelek, amikor mondtam h hozzon lekvárt a procimra... Nekem kellett kimenni érte, mert tényleg nem hitte el 
Azóta is azzal megy a gép!
Amúgy szerintem is kellenek az ilyen írások a PH!-ra. Sokszor már tele van a f***om az n+1. über low end vga tesztekkel, meg hasonlókkal... Néha kell egy kis változatosság : )
Bőven van elég és kimerítő teszt a PH!-n ahhoz, hogy 1-1 alkalommal ilyen is beleférjen...
@pumpa007: de nem az élet más területéről van szó, hanem a PH!-ról... Amúgy el lehet fogadni... nekem tök 8.
[ Szerkesztve ]
Tényleg nem semmi amit eddig letettél, több cikkedet átvették külföldi oldalak, és most Mo. legnagyobb számtech oldala címlapon hozza veled a riportot.
Gratulálok! 
(megdolgoztál érte) 
Milyennapvan?
Veszett jó ez a riport! Bacsis egy atomjó face!

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

Straw
(senior tag)
Minden tiszteletem Bacsis!!!
Reméljük még sokáig ilyen aktív leszel és még elvetemült és hasznos írást olvashatunk tőled.
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
Bacsis Prohardver celeb. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

tdd587
(őstag)
Most akkor tényleg senki nem dolgozik...? Mi ez a bulizás itt péntek délután? Mars vissza GDP-t termelni...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Fex
(tag)
Az az amerikai K6 jó sztori volt!
(Azóta olvasom az összes írásod)
Gratulálok!
Fex
GDP-t termelni?
látál mostanság Euró/FT árfolyamot?
Én dolgoznék, de semmit nem tudok...pedig van végzettség és rugalmas is vagyok.

bossvico
(senior tag)
Háhá, egy méniák.
Gratula, megérdemled, teljesítmény van mögötte.
Mintha 10 évvel ezelőtti magamat láttam volna. Nade ekkora gyűjteményt?
Ja lehet ez is belejátszott, hogy elhagyott az asszony? Nálad remélem bírja és megtanult tuningolni is.
Ezt csak szerelemből lehet ilyen szinten űzni, és ebben a Ph nagy ludas, megmérgez.
Az első tuningos cikkem, amikor a Celeron 300A felhúzható volt 450-re simán, na azóta minden procimat húzom.
Nekem a K6-2 nagy csalódás volt, a 3-ba bele se mentem, és ott elhatároztam magam intel mellett, de lehet ezt manapságát át kell értékelni.

„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

arn
(őstag)
gratula a gyujtemenyhez, en par db utan porfogonak titulaltam az enyeimet, es megvaltam toluk. egyedul a gusnak epitettem egy retrogepet, ami fenn porosodik vhol. epp egy 486sxet tuningoltam eloszor (talan 95ben).
[ Szerkesztve ]
http://project-brian.blogspot.com/
Nem nehéz megérteni, csak nem így kellene kinyilvánítani 
Nekem is van ám egy IC-7 MAX3-am
Neked is meghalt az NB hűtő venti?
Nagyon szeretem én is azt a lapot, csak eljárt szegyény felett az idő, de ha kell akkor még backup gépnek össze tudom rakni a rendszert, és megy hibátlanul (3GHzes Northwooddal, akár 3.6on is.)
Egyébként ha érdekelnek régi HW nyalánkságok (PIII PII, Cyrix, duál procis server lap, 4 monitoros matrox kártya, hogy csak a hirtelen eszembe jutókat említsem), akkor dobj egy privit és tételesen összeszedegetem mi van itt az irodában elfekvőben, aztán kitalálunk valamit. 
Keep up the good work! 
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

tdd587
(őstag)
Pedig egyszerű ez, ha jó az árfolyam veszel, ha rossz akkor eladsz. A váltásból adódó veszteséget lenyeled, a bank viszont nyer rajta. A bank mindig nyer. Tehát felveszel hitelt tőle. Ha sokat nyeltél, akkor sok hiteled van, azaz válság van és beszarik mindenki. Azaz termel. Na ez a GDP. (Geek Department)
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
"Intel vagy AMD? - AMD"
"GeForce vagy Radeon? - Radeon"
Jó gyerek ez a Bacsis... 
alba gu brath
Jah, de ha nincs miből venni?

De azért a GeForce-ait féltve őrzi 

Ren Hoek
(őstag)
Személy szerint már nagyon régóta olvasom Bacsis cikkeit, melyek mindig nagyon alaposak, de emellett szórakoztatóak is 
Szerintem méltán megérdemelte a helyét, sőt én szívesen látnám a PH! tagok között is! Az ilyen kreatív és szenvedélyes emberek viszik előre a világot és az országot is.
Pumpa: A véleményedet elfogadtuk kb egyedül vagy vele... Ha minimum azt nem tudod értékelni, amit pár sorral feljebb írtam, akkor elmehetsz WC pumpának 
Szóval csak így tovább
Ha elmennél villamosmérnöknek, AMD tárt karokkal várna az új proci megtervezésekor 
Respect! 
Nem írom alá!

arn
(őstag)
nem mind1? 

moli.hu
(senior tag)
huuuu, de oreg vagyok.
[ Szerkesztve ]

westcoastog
(PH! addikt)
igazi sztár
én is ezt csinálom, gyűjtenék állandóan alkatrészt ha volna honnan.. 
nekem is van egy apró gyűjteményem 

I.P@trick
(lelkes újonc)
Jó cikk, jó volt olvasni 
Nem semmi a szobád fala nameg az asztal.... 
Péntek 13...másra számítottam itt a ph-n ez alkalomból, nem pedig egy bacsis interjúra.
Grat. mindenhez, a laptopgyűjtemény kicsit odaver 
[ Szerkesztve ]
Megszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?
Az első saját gépemet tíz éves koromban kaptam, azaz körülbelül tizennégy éve. Egy 25 MHz-es 486-ost, ami már akkor sem ért semmit.
Ezzel azért tamáskodnék 
Ha jól számolom, 1995-ben történt. Én 1998-ban kaptam ajándékba egy HP 486 DX2-66-osat (banki selejtezésből) és még akkor, 3 évvel később is volt értéke.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Hihetetlen, nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok olvasni, interjús cuccot teszt résznél, grat!
És köszi az írást, érdekes volt.
Mi van az egyedi ranggal? 
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
Én csak azt nem értem, hogy nem örülsz bacsis sikerének oké. Beírod, oké, de minek maradsz itt beszélgetni ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Van ízlése a srácnak... 
alba gu brath
Most is van értéke a DX2-66-osnak... 
Például egy működőképes UMC 486DX2-66-os prociért nyugodtan elkérhetnél egy 5-6 számjegyű összeget... még én is megadnám érte. 
[ Szerkesztve ]

arn
(őstag)
vagy csak elfogult 
Szerintem itt sok mindenki letett már sok mindent az élet más területén. De inkább örülni kellene más sikeréhez és kitartásához, mint magunkat reklámozni. Most linkelgessem ide miket csináltam? 
Azért arra a nyomorult p2-esre vagy pentium pro?( már nem emlékszem pontosan asszem p2 hiába a pro mmx-e) felküldeni egy mai op rendszert, az is idővel jár...én is megcsinálhattam volna, de lusta voltam, Ő nem! Szóval grat Bacis még egyszer! Jó arc vagy, nem nagyképű
megérdemled! Akinek meg nem ez a véleménye az ne írjon...
Ja és Cyrix 233mmx cpu tuningot is akarok 
[ Szerkesztve ]
Na ez a hozzaszolasod az ami szanalmas, nem az interview alany...
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

joshua7
(PH! kedvence)
Aranyos, meg minden, de hol van pl a HD5700 teszt? Ennyire ráértek, h erre van energia? De akkor hol van a tényleg profilba vágó cikk, amivel már több hetes késésben vagytok? 
[ Szerkesztve ]
Semper Fi

arn
(őstag)
kell ilyen is
bar a ph tesztszekcioja tenyleg eros zuhanorepulesben van. mi tortent?
Minden elismerésem Bacsisnak! 
Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!
Kicsit fura volt ezt a PH!-n olvasni.
De nagyon tetszett a cikk, remélem másokról is készül majd!
Bacsis és az avatarja kép különösen tetszett. 
Szerk.: Hopp ez új akart lenni. Sorry
[ Szerkesztve ]
http://music.myaudioworld.com
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd5770-hd5750_5.html ez kb 5mp-be került.
most estem haza, délben csak átfutottam az írást, mert rohadtul elárasztott a meló, de most végigolvasom alaposan
meglepődtem, hogy ilyen riport készült, de nagyon örülök neki
ahogy végignéztem, azt vettem észre, hogy minden írást olvastam... egytől-egyig állat (a jó értelemben)
még legalább 1000 hasonló tesztet szeretnék olvasni 
ui: annyit hozzátennék, hogy engem is sógorom "rontott meg" a számítógépekkel
fizika-informatika szakon végzett tanár és kb. 6éves voltam, amikor már együtt voltak nővéremmel... ('89körül) akkor még c64-e volt és amikor nálunk jártak (kecskemét mellett laktam szüleimmel, ő meg győr mellett nőtt fel és odaköltözött nővérem is) mindig csüngtem a gépen... alig vártam, hogy más elfoglaltsága legyen és udajussak
aztán ő fejlesztgette mindig a gépet... jött a pc-korszak (meg a prince of persia) és így elkezdtem követni... az első pc-m is tőle kaptam (leselejtezték '97körül a 486dx2-eseket a sulijában és hozott nekem egyet zöld-fekete herculessel) innentől követem a folyamatot igazán... a dx2-est elkezdtem idővel bővítgetni (bizniszeltem mono vga képernyőt, dx4es procit alaplappal... barackot szedtem 12órában, hogy összejöjjön a pénz a 4.3as quantum fireballra, stb) és szinte folyamatosan függtem a gépen... neki köszönhető az is, hogy az informatikus pályát választottam
ha ő nem lett volna, nem tudom, hogy elkezdtek volna-e érdekelni a gépek... de nem is érdekel... így alakult és jól is van ez így 
...ilyen hatása van a sógoroknak
bacsis egy tuningőrült gyűjtő lett a sógor hatására (mindezt a lehető legnagyobb tisztelettel mondom) én meg egy "koczka" 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

joshua7
(PH! kedvence)
Nem azt mondom, h nem kell, csak erősen esik a színvonal. Nem akarok senkit megbántani, de én ide azért jövök, h informálódjak új cuccokról, hiteles képet kapjak a teljesítményükről, de ez most már jó ideje nem történik meg. Nem azt mondom, h nda lejártakor rögtön legyen kint a teszt, de ez már elég furcsa és eléggé szokatlan egy profi oldaltól... Viszont ugyanakkor ilyen cikkre van kapacitás, szóval nem értem...
moha21: már ismerem. És? Én is be tudnék 100 külföldi tesztet linkelni, de én az ittenire lennék kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi