Na először is grat! 
klassz a cikk néha nem árt egy kis családiasság ide a PH!-ra sem 
Bacsisnak meg további sok sikert. Reméljük ezzel a cikkel is öregbítheti a hírnevét és talán hozzáad az önéletrajzához is valamit!
Jövőre Én is szívesen ellátogatnék valamikor... jó volna valami dual Slot A-s lapot beszerezni
Nagyon kíváncsi vagyok mit művelnek azok a kis téglák.
másodszor is OFF: Gyerekek, aki fikáz az vegye már észre, hogy válság van! Én is látom, hogy régebben voltak giga mega tesztek, rettenet vga mennyiség meg minden, ma ez már nem dívik, de valszeg az olvasók is változnak, hígul a nép és többen olvassák a kacatokról, mókás marhaságokról készült cikkeket mint a mega alaplap/wincsi/vga teszteket. Most mikor sorra mennek csődbe a cégek ne baztassuk már szegény bandát. Örüljünk, hogy van egyáltalán ez a site és a dolgai. Azt majd mikor azt veszitek észre, hogy jön valami külföldi site és "felvásárolja" őket, akkor meg sírok, hogy végük, Én addig örülök, míg ez van(csak eszembe jutott, hogy "sírtam" mikor a PC Guru-t kinyírták).
ja és még valami... észrevettétek, hogy mennyi hsz van? Ennyit ilyen rövid idő alatt az intel vs amd vagy ati vs nvidia totyikok szoktak produkálni! Azaz ott vagy a szeren Bacsis! 
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Szóval inkább csak azt teszem ki, ami már az enyém volt valamikor és basszus a legelső procimat kidobtuk, amikor kicsit "elamperált" egy 1GHz-es P3-as volt.

-erre is részben a PH nevelt rá...