Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Intel vagy AMD? - AMD
GeForce vagy Radeon? - Radeon

:C

(#152) Cayman válasza LonGleY (#106) üzenetére

Cayman
(PH! addikt)

Hagyjad már magad, neked meg életed sincs... Mutasd meg, hogy te eddig mit alkottál, vagy hányan szeretnek valamiért, vagy miben vagy több mint itt közülünk bárki (akkor majd oszthatod az észt), de egy ilyen szánalmas hozzászólás után az jön le, hogy nem sok olyan ember van aki elismer, illetve, hogy maximum egy beképzeld fajankó lehetsz. Hát mi meg ehhez gratulálunk neked! :DDD

Basics-nak pedig egy hatalmas gartuláció, az egyedi munkásságért! :R

[ Szerkesztve ]

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#153) zoltanz válasza rup1u5 (#145) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Celebekről a félfogú sztárok Győzike meg Michelle Wide jut eszembe azért Bacsis -t ne emlegesük velük egynapon. :) :U

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#154) kisza25 válasza bacsis (#149) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megláttam a nevedet, már tudtam, hogy ezt a cikket el kell olvasnom :D
gratula a címlapért
én is támogatom a külön rangot :R
PH! bacsis

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#155) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Overclock vagy Underclock? - Ezt most nem kérdezed komolyan, ugye?" ;] Ez mekkora :D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#156) Sweet Lou 6

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én is meglepődtem :Y Épp OS telepítés után gondolkoztam, hogy milyen rég nem láttam bacsist, és jöttem fel PH!-ra, erre rögtön a címlapon ott mosolyog rám :))
Jó lett ez a cikk nagyon, kell a változatosság, meg a sztárok :)
Bacsisnak meg: :C :C :R :R

Szerintem a külön rang legyen: HÁZIGAZDA :C :K

[ Szerkesztve ]

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#157) Bling95

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez már szerintem kijárt bacsisnak :D :C
Respekt :R

Én személy szerint szivesen látnám őt Ph-s tesztelőként :K

(#158) kisza25 válasza Sweet Lou 6 (#156) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na és ez "Szilikonpaszta vagy lekvár? - Lekvár" :DDD

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#159) infectedmann válasza pumpa007 (#13) üzenetére

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Menjél tolj be két speed kúpot + 1 redbullt és repülj el jó messze :)

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#160) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

akik a tesztek színvonalának zuhanása miatt reklamálnak: konkrétan fless vagy rudi cikkei lettek rosszabbak az elmúlt években? csak mert korábban is ők tolták az igát, és őszintén szólva nehezen hiszem, hogy most kevésbé értenének a vasakhoz, mint régen...

a "biztos nem volt anyag és ezért a kötsög házigizdák kitalálták ezt a riportot" dolgot meg hagyjuk már, 9 éve van ph, azóta MINDIG több tesztvas van, mint amit meg bírunk csinálni. lehet, hogy nem csinálunk meg minden vasat NDA-ra, de azért törekszünk rá, és a meredeken zuhanó teszt-színvonalat jó volna valami érvekkel is alátámasztani. előre szólok, hogy az, hogy van más jellegű tartalom is a hardcore tesztek mellett, nem lesz érv (mivel nem helyettük van).

végül: valóban elég más lett a világ, látjuk, hogy mennyien olvasnak most egy alaplaptesztet és mennyien olvasták 3 éve. ahogy minden más témakörben is látjuk.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#161) Parci válasza Okoska2 (#120) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ellenben a "provi"-zás és általában az egész hozzászólásod... na, az baromira felnőtt, érett volt! :O

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#162) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#163) Dyno válasza Parci (#160) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Én talán több táp összesítő vagy CPU összesítő tesztet látnék, meg természetesen a sok sok alaplap tesztet, emrt azok az igazán értékes tesztek. :R

(#164) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most tudnék szépeket írni a fikázókhoz, de nem teszem, mert annak rohadtul semmi értelme... (eddig nem kaptam BANánt és nem esne jól most a sörre amúgy sem) inkább nézzenek magukba, hogy mit tettek a fikázók? idejöttek beírni 1-2sort, hogy ez hülyeség meg semmi értelme? erre akárki képes, akinek 2nél több agysejtje van... csináltak ők már valamit, ami egy részről szakmai, más részről meg vicces, de ennek ellenére MŰKÖDIK? ha igen, akkor írják meg mondjuk a logoutra, aztán nézzük meg, mi sül ki belőle... (de szerintem kicsi erre az esély) aztán eztán legyen ilyen nagy az arc... röhej az egész... anno logouton volt már tisztogatás amiatt, ha néhányan bejártak fikázni 1 ember írásait... szerintem ez itt sem ártana... "ha nem tetszik, nem kell olvasni... nem kell kommentelni..." ennyi...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#165) lordovravens

lordovravens
(kvázi-tag)

bacsis jelenség, szerintem semmi baj a cikkel.

Halhatatlan lélek acél testben. Ez vagyok én, a Cseléd Srác. Stop ACTA! -> http://www.petitiononline.com/stopacta/petition.html

(#166) M3kk

M3kk
(őstag)

Jo cikk, de :

Például két napja tudtam meg, hogy a hatmagos, Gulftown magos CPU nem is LGA771 tokozású, hanem Socket 604.

Bocs, de a Gulftown Socket LGA 1366, vagy socket B :). Se nem 771, se nem 604.

. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"

(#167) TK36

TK36
(tag)

Jó cikk, és érdekes volt elolvasni. Köszönöm.
Nem baj, hogy hosszú volt.

Bár megvallva először olvasva - és néha manapság is - 'bacsis'-t bacis-nak olvasom. De ez legyen az én hibám. :DDD

A 'bacsis és avatarja' kép azért még nem tökéletes. A sapka nem kunkorodik. :D :D

A 'Kedvenc vasak' oldalon az utolsó képen a ház tényleg akkora lenne (a rátett kéz miatt kérdem, hogy olyan magas)? ;)

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#168) Parci válasza mephi666 (#164) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

elmondhatja bárki a véleményét, akkor is, ha az erős ellenvélemény -- de csak kulturáltan.

(#169) mephi666 válasza Parci (#168) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem akarok kötekedni meg semmi ilyen, de pl. ez szerintem elég erős... nekem ha nem tetszik valami, akkor ennél kulturáltabban szoktam kifejezni a nemtetszésem... vagy meg sem szólalok :( habár kapott a kolléga pár szép leosztást, de nekem akkor is úgy tűnik, hogy néhányan tényleg csak ünneprontás végett jöttek ide :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#170) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi az írást.

elnézve azt a gyűjteményt... gyönyörű. főleg az asusok.

egyébként csak nekem van az a furcsa érzésem, hogy az SCSIs vinyók miatt a dual tua gép esetleg gyorsabb (!) bizonyos műveleteknél a modern konfignál?

más: Thermalright paszta van az asztalon. ilyet honnan sikerült venni? én anno kaptam az IFX14hez, de kifogyott, és sehol nem találkoztam ilyennel.

szerk: látom pár emberből meg előjött a kultúra. alapvetően a kísérletezőkedvet még nem kéne elítélni... főleg, ha abból utánna érdekes eredmények jönnek ki.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#171) bacsis válasza proci985 (#170) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

subcooling ajánlotta fel ;)
Az SCSI vinyók majdhogycsak rontanak a teljesítményen :DDD na jó neem, de mivel sima PCI foglalatban van a vezérlőjük, meg egy csomó HDD rá van aggatva, így nem nagyon van sávszél, és a HDD-k lassabbak mint egy 40gigás PATA vinyó, kb 8-10MB/sec.et tudnak

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#172) Parci válasza mephi666 (#169) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem mondtam, h ez a kulturált véleménynyilvánítás kategóriájába esik. :DDD

(#173) Typhoon47

Typhoon47
(senior tag)

:R

tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

(#174) bosstom válasza bacsis (#171) üzenetére

bosstom
(újonc)

Respect a tesztekhez Bacsis. Irtó sok türelem kell hozzá és elszántság, jó olvasni őket.
Csak így tovább :)

(#175) proci985 válasza bacsis (#171) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oh, köszi a tippet:)

ahá:DDD igazából elképzelni se tudtam mire kellhet akkora vinyósebesség (a 10ks rev0ás raptorból indultam ki, kb egy nagyságrendnyi tévedés) egy oldies gépnél... ezekszerint kissé felülbecsültem a képességeiket.

egyébként mérted őket hogy mennyit mennének kevésbé limitálva?

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#176) akosf válasza M3kk (#166) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dunnington akart lenni az a Gulftown. ;)

[ Szerkesztve ]

(#177) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

maximális riszpekt bacsis :R
dfi nf4 léggel 3,0-n az szép eredmény :) sztem a 939 tuningot 2 memóriával próbáld, úgy állítólag többet mennek mint 4el.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#178) Dyno válasza Parci (#172) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Csak azt megelfelejti az ipse hogy Bacsisnak ebben bőven van meló, most belegondolok én is tudnék mit írni a Logout-ba, de nem teszem, mert lusta vagyok és elég sok meló lenne vele és türelem kell hozzá.

(#179) gorlin

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

"A cD0 steppinges Celeronnak tényleg vége van. Azon kívül még egy procim ment tönkre, amikor tojást sütöttem rajta. Nem bírta a stabil 110 fokot."
:R :C
Ez mennyire beteg szöveg volt, igazán jót nevettem rajta:)
amőgy le a kalappal,nagyon hangulatosak ezek az írások és a tesztek,ilyenkor mindig hülyének nézem magam hogy már attól infarktust kapok ha word alatt 50 fokos a proci.Ezek szerint van bennük tartalék (a tojásrántottán kívül )

Még egyszer gratulálok a cikkhez

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#180) gorlin válasza Parci (#160) üzenetére

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Csak most olvasom ,milyen hangulata lett a topiknak.
Én már nagyon régóta szerettem volna elmondani hogy én is érzem a változást, a prohardware-en.Tényleg sokkal kevesebb az írás.DE A SZINVONAL TÖKÉLETES,úgy mint régen .Viszont a tesztek száma jóval kevesebb.Például a mobilarénához képest mindenképpen.Ott például mennyiségre is teljesen elégedett lehet az ember.
Ezt sajnálom egy kicsit,de gondolom a hírek fordítása ,keresése miatt inkább arra megy el az energia ,és kevesebb jut a cikkekre.De ahogy mondtad, ti látjátok hogy mit és hányszor olvasnak el ,és mire van igény.

Üdv.

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#181) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én egy 386 dx40-el kezdtem elméletileg még megvan valahol ha kell megnézem neked ;)

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#182) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Szvsz a tesztek minőségével az ég világon semmi baj sincs!
Ugyan azok az emberek csinálják mint korábban, a szakmai tudásuk nem lett kevesebb, és nem hinném, hogy ebben a korban amiben ők vannak, már tartani kellene a kollektív szellemi leépüléstől.
A mennyiség az már más kérdés. :U
Azzal én is egyet kell hogy értsek, kevesebb tesztet láthatunk, olvashatunk mint a múltban, de ne feledjük, régen ez a lapcsalád állt a PH-ból "oszt kész"!
Most ugye van PH, IT cafe, Mobilarena, Logout, Fototrend, Gamemicsoda, meg a Bitmarket beta!
Nyilván többen is dolgoznak jelenleg mint régebben, de jóval több felé is kell teljesíteni.
Ettől függetlenül Parci, ha az anyagi keret engedi lehet fel kellene pluszba venni valakit még hardvert tesztelni.
Jelentkező bőven akadna ( csak szét kell nézni a Logouton ) és ha más nem, hát részmunkaidőben foglalkoztatni......

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#183) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bacsis, most hogy láttam, hogy hol élsz, továbbra is fenntartom korábbi állításom, miszerint te beteg vagy :DDD

jó lett ez a cikk. egyedi, új, ilyen még nem volt, de lehetne :) :R

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#184) bacsis válasza akosf (#176) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jahh mocskos Gulftown megkevert, épp a beszélgetésünk előtt nézegettem a ripping oldalát, hogy pár arc tudott már szerezni, azt valamiért az is maradt meg bennem :B de már közben Abu ki is javította nekem ;) :R

(#185) Parci válasza Face8814 (#182) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

sajnos most aztán igazán élnek az anyagi korlátok... és igen, a világ is változik, egyre kevésbé jellemző a hardcore diy, az emberek megveszik a notit a mediamarktban, konzolon játszanak stb. mi bitbuherátorok egy csökkenő populáció vagyunk! :O

(#186) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyot néztem az első oldalon, amikor szembetaláltam magam saját "alkotásommal", az általam kékített bacsissal - eredetileg piros volt.

Nagy respect a PH! Tuningőrültjének! :R

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#187) gandrus

gandrus
(tag)

Érdekes volt az interjú, jó volt elolvasni. Nem is gondoltam, hogy valakinek ilyen fala lehet, nem csalódtam Bacsis és csak így tovább, ami a munkásságodat illeti! :)

Parci!

Nekem tetszik a PH! és az egész lapcsalád (mondjuk főleg PH!, IT café, Logout), szerintem jól végzitek a munkátokat, amit ezúttal is köszönök. (Amúgy Abu85 írásai tetszenek legjobban, de a többieké is jók.)

[ Szerkesztve ]

(#188) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sosem tudom hogy aki ennyire belemélyed valamibe, azt csodáljam, vagy sajnáljam. Azt hiszem téged inkább csodálni foglak a dolgaid miatt. De nagyon vékony a határvonal ifjú Padawan!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#189) Face8814 válasza Parci (#185) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Pü ment!

[ Szerkesztve ]

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#190) Vasinger! válasza Parci (#185) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt így észre sem vettem, pedig ez körültörtem is történik.

A környezetemből 1 ember ha ért a géphez, az is PH!-s a többiek mindig minden ügyben tőlem kérnek segítséget, mind szoftver, mind hardver.

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#191) adalbert1 válasza aram01 (#181) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is, én is! :)
Viszont nekem sajnos már csak emlék mint ahogy az utána következő generációk is, jó lett volna minden régi cuccot megőrizni és néha elszórakozni vele mint ahogy bacsis is teszi... Mondjuk az eredeti régi hardware-en nyomni egy wolf3d-t, prehistorikot, dune2-t. :)

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#192) Zolás válasza Parci (#185) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Na igen csak miután megvette a notit meg a teszkós akcijós gémergépet jön a ph-ra hogy ménemmegy a krájzisz meg a nídfospeed mer a gyerek azt játszaná rajta.
Mondjuk itt meg a valóságnak megfelelően megmondják neki hogy 150k-ért vettél valami szutykot és ha nem tanul legközelebb biztos hogy konzolt vesz.
Nem baj én szeretek ehhez a csökkenő populációhoz tartozni és ebben a PH iszonyatos segítség :R

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#193) LicskaiJ

LicskaiJ
(tag)

Nagyon tetszett a riport!
Csak így tovább Bacsis! :C

Go Pats!

(#194) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jó volt ilyen rendhagyó cikket olvasni :K
Köszi! :R

.::www.megadanceradio.hu::.

(#195) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

emlékszem mikor vettem Bacsistól egy K6-os AMD-t 600 Ft-ért postán(kellett a gyűjteményembe :D )

olyan gondosan, nagy gonddal be volt bugyolálva az a (szerintem)vacak ;] , mintha valami szent ereklye lett volna, mintha valami koronázási ékszer, meg is lepődtem

akkor még nem sejtettem, most már értem miért :R

de ne aggódj, megvan még sértetlen állapotban, egy rézszála se görbült, ha nagyon akarod visszaküldöm papi-hoz :)), már sír utánad :DDD

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#196) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az biztos, hogy Bacsis mindig tud meglepetést okozni :R

ilyet... ;)

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#197) Elmör

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Woov, nem semmi szoba! :Y :C
Jó ötletet adtál, úgyis tök fehér még az összes falam, ezért ezentúl ha megdöglik valamenyik alkatrészem azt kiteszem és a végén lesz nekem is 1 faliposzterem, csak évek kérdése. :DDD
Respect! :R

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#198) bacsis válasza Elmör (#197) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pontosan :K 15éves korom óta gyűjtögetem a falra a cuccokat, és úgy kb 1,5 éve érte el végleges kinézetét :)) de ha valami nagyon jól mutat(na) azért annak mindíg kerül hely :)

(#199) rii válasza Vasinger! (#190) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

én sem ...

de szerintem a buherátorok most is ugyanannyian vannak, és a szokásaik is ugyanazok, mint 10 évvel ezelőtt. A géptulajdonosok száma mondjuk persze hogy azóta 1000X-ére nőtt, de géptualjdonosok-buherátorok=laikusok, akik valami instant megoldást választanak, vagy segítséget kérnek

környezetemben én is minimum 4-5-6 embernek segítek folyamatosan, mindezt úgy hogy már inkább letagadom, hogy láttam XP-t, szóval igyekszem redukálni számukat

nah .. ha már beírtam, felkínálom bacsis elvtársnak ezt a böszme nagy HDD-t .. a mellette levő kisebb csak a viszonyítás miatt van ott .. másra nem is alkalmas már, .. sajna földhözvágtam .....

feladhatom postán is, vagy ha valaki leviszi bp-ről neked, az is jó.
Úgy látom, nálad méltó helye lenne (-:
írj lécci pm-t, ha érdekel
a mérleg aszongya': 4 kilo

akárkivót'tevótá

(#200) malwy válasza Hunter2 (#67) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Ajjaj, következő cikk "no name"ről lesz:D

Grat Bacsis, nem semmi!

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.