Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) KG.

KG.
(kvázi-tag)

Grat öröm volt olvasni :C , kedvet kaptam énis hozzá hogy kiszögeljem a falra a pár leselejtezett, lapom, VGA-m :DDD

Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

(#102) rudi válasza arn (#94) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

fLeSs beteg volt, én meg kivettem két nap szabit és kiveszek még kettőt, emellett meg azokat a teszteket csináltuk, amiknek köszönhetően van és nektek ingyen van PH :) De HD 5770 jön most már hamarosan, meg készítgetünk egy elég érdekes PhysX teszet is.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#103) Badman 4ever

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Bravó bacsis, kiérdemelted! :C
Amúgy észrevettétek, hogy a bacsisos látogatás az Egyéb Teszt kategóriában van? Szóval a Prohardver! letesztelte bacsist. :DDD

(#104) arn válasza joshua7 (#99) üzenetére

arn
(őstag)

en is kivancsi lennek az okara, mert par eve tenyleg orom volt latni, hogy vilagszinvonaluak a cikkek, ami most nem mondhato el.

http://project-brian.blogspot.com/

(#105) Mans20

Mans20
(őstag)

Komoly az a fal, :)

(#106) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Erre csak azt tudom mondani: "get a life!"...
Ennyire elbaszott életvitelről lehangoló olvasni
és a célját sem értem. Meg lehet sértődni, de
ez főszereplőstül, írásostul szánalmas volt.

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#107) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Az első saját gépemet tíz éves koromban kaptam, azaz körülbelül tizennégy éve. Egy 25 MHz-es 486-ost, ami már akkor sem ért semmit.

Nemi tulzast erzek a szavaiban. :DDD
Elavuloban volt a 486, de azert annyira nem szamitott gyengenek.
95 oszen az aktualis csucsproci a Pentium 133 volt.

(95 oktoberben csereltem le az i486DX33-at P100-ra, 50+fa volt a proci, hozza egy Intel Zappa (Advanced/ZE) alaplap 20+fa, de en inkabb az integralt SB16-tal, L2 cache-sel szerelt Endeavor-t (Advanced/EV) vettem ~48+faert. Alaplap+procira elvert 100+fabol most siman kijonne egy X58 alaplap Ci7 920-szal :W Raadasul azt meg nem is szamoltam, akkor mennyivel tobbet ert a love.)

A vas kezdetben egy 366 MHz-es Mendochino magos Socket 370-es Celeron volt

Mendocino, H nelkul.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#108) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó lett ez a "teszt". A fali alaplap mindent visz :) . Reméljük bacsis, hogy sok érdekesebbnél-érdekesebb cikkeket fogsz még kreálni :R

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#109) arn válasza rudi (#102) üzenetére

arn
(őstag)

az a gond, hogy nem az elmult hetekrol van szo. igazabol engem annyira nem mozgatnak ezek a tesztek - mert addigra ugyis megnezem mashol, vagy letesztelem magam - de sok esetben egy nagyon jo attekintes es osszesites volt. kb 96 ota kovetem a hwes "scenet" interneten, es jo volt latni egy minden szempontbol remek magyar oldalt, ami evrol evre jobb lett (plane, hogy 2000 elott szinte semmi se volt). azt hittem onnan is csak felfele van, de ugy latszik nem csak en erzem, hogy vmi nem ugyanaz, mint nem reg.

(#110) motorhead

motorhead
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bár én nem fogalmazok olyan erősen mint "pumpa007" de én sem ájultam el soha bacsis írásaitól.Messze jobb cikkírók és
komolyabb írások születnek az övéinél.Ennyi ökörség meg már sok.Egy két érdekeset persze ő is közzétett.Azzal semmi gond.
Hogy lekvárral meg mindenfélével próbálkozott hővezetésre,és ősrégi gépekre mai oprendszereket telepített szerintem nem
nagy durranás.Kényszerből én is megtettem többször, hogy 5-10 éves gépekre felszenvedtem új rendszereket.Mert ez volt a kívánság.
Az a világító csöves masina meg hányinger ahogy kinéz.A szobám fala meg kb. 15 évvel ezelőtt
nézett ki így.Bár akkor inkább játékok promó plakátjai voltak kint... nem volt ennyi felhalmozott hardware-em még akkor.
Gondolkodtam bacsis cikkjén febuzdulva mikor nagymama lekvárral pasztázott,hogy egy CPU-t működés közben levizelek,
az vajon mennyire hűti le. Itt biztosan sokaknak tetszett volna az eszement kísérlet.Kb. annyira lett volna értékes az iromány.
A fanatikusságával tudok csak azonosulni.Talán csak azért mert én még korábban kezdtem, és még ma is tart.

[ Szerkesztve ]

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#111) arn válasza nyunyu (#107) üzenetére

arn
(őstag)

valszeg egy sx25 lehetett, ami tenyleg nem szamitott jonak 95ben. dx4esek jottek akkoriban a mainstreambe. 93ban jo vetel volt az elterjedt 386dx helyett, hasonlo arban :)

[ Szerkesztve ]

(#112) mephi666 válasza motorhead (#110) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez olyan dolog, hogy egyik nagy fantasy-fan haverom lehúzta salvatore könyveit, hogy azok is elég gyengék a többi íróhoz képest, stb... nekem mégis van 1 komplett sorozatom tőle meg olvastam mást is: egyszerű, hangulatos, pörgős... nekem tetszik... meg mellesleg, amikor ugyanaz a haverom őrködött 48órákat, kölcsönkérte és végigolvasta 2nap alatt az 5kötetet :) ez olyan dolog, hogy nem feltétlenül csak a doktori disszertációval felérő cikk lehet jó... bacsis írásai szerintem kellően szakmaiak és szórakoztatók... én ezt szeretem az írásaiban... (és ezzel szerintem még sokan vannak ugyanígy rajtam kívül)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#113) rudi válasza arn (#109) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elsősorban a világ nem ugyanaz mint régen.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#114) arn válasza motorhead (#110) üzenetére

arn
(őstag)

en bevallom oszinten, egy cikket sem olvastam, de a lelkesedes becsulendo. ez az ami sok helyen hianyzik ma magyarorszagon :)

(#115) arn válasza rudi (#113) üzenetére

arn
(őstag)

mashol is hasonlo a vilag...

(#116) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

húúú de komoly, mikor megláttam a címet, már tudtam hogy ez kajak lesz. :C

csak gratulálni tudok az eddig elért eredményeidhez és az össze logout cikkhez. tényleg nagyon jók, öröm őket olvasni : pláne az első lekváros teszted, ott kb fél órán keresztül csak néztem pislogás nélkül, hogy ez most mi ? :Y :C

remélem még jó sok agyament cikket fogunk látni tőled. :R :R :R GRATULA :))

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#117) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:C....
beszabehu. nemis gondoltam, hogy itt is lesz P13...:C

én is "ismerem" bacsist, hihetetlen jó gyerek. csak dícsérni tudom. 20-25perc beszélgetésből lerítt róla, hogy Ő nem egy "akármilyen" srác.örülök, hogy a címlapon láthattalak:R
ismét:C....
(most egy kicsit "pasis magazin címlapos" érzésem van:C....jövőhónapban ki "vetkőzik"?:C:R...)

hidd el bacsis. Te nagyon kellettél ide, ebbe a közösségbe. de sztem ezután a "látogatás" után már belátod te magad is:R

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#118) 14adam válasza rudi (#113) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello,majd a kulisszák mögöttről is legy egy ilyesmi cikk?Azt is szívesen olvasnám :)
Üdv:Ádám

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#119) jones965

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Egy korábbi írásodban hsz-ként említettem, hogy lesz még neked hírnév.
Erre tessék, itt a cikk Ruditól.
Innentől kezdve nincs megállás. Remélem nem lefelé.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#120) Okoska2

Okoska2
(fanatikus tag)

Esik a szinvonal de erősen.
Meg ez a sok tapsikálós szmáji.
Mint az oviban.
Prohardver?
Provi!
bahh........

Milyen operációs rendszert használsz? - Lidocaint és szikét.

(#121) nyunyu válasza mephi666 (#98) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

leselejtezték '97körül a 486dx2-eseket a sulijában és hozott nekem egyet zöld-fekete herculessel

Huh, nekem legalabb feher hercules volt a 286 melle :))
Elvileg a sarga volt a legolvashatobb, fehernek kicsivel kisebb volt a kontrasztja, zold viszont a beka segge alatt kullogott :(

Hercules kartyak meg kulonben is erdekes allatfajtak voltak, egyszer probaltunk eletrekelteni egy XT-bol bontottat egy 286-os gepben, erre futott a kep ezerrel.
Kartyan nem volt kulon orajelgenerator a kepfreki eloallitasara, hanem a PC busz orajelet osztotta le :W
XT-n ugye az meg csak 4.77MHz volt, AT-tol felfele viszont mar 8MHz.

(#122) motorhead válasza Okoska2 (#120) üzenetére

motorhead
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nahhh... ugyanezt látom én is... Óvoda lesz itt lassan. Megy a majmolás rendesen...

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#123) mephi666 válasza nyunyu (#121) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

herculesen elment a prince, a street rod meg a stunts :) (a prehistorik1 meg a win3.1 mellett) és csak álmodoztam a settingsben általában, hogy cga/vga... bár olyan lenne :( de volt olyan mono vga képernyőm is, amit a legkisebb áramforrások is bezavartak és torzították a képét... régi szép idők... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#124) siriq válasza rudi (#102) üzenetére

siriq
(őstag)

Szoval azt mondod ingyen van a PH. Rengeteg tesztoldal van ami ingyenes(igazabol nem is tudok fizetoset). Ahogy megemlitettek a cikkek, tesztek mar nem olyanok mint regen. Igaz a jo emlekek mindig "szebbek" mint a ....
Ahogy olvasgatom a kommenteket, nem vagyok egyedul. Elhiszem kemeny munka kell ehez is, csak felvillan bennem a regi nagy vga teszt stb. es (foleg a mostani hirek) mar nem az a szinvonal ..
Ez szimplan az en velemenyem. Szinte a kezdetek ota figyelemmel kiserem az oldalt.

szerk: az elejen meg be sem regiztem csak olvastam, olvastam.. nagyon sok hasznos infot kaptam es ezuton is koszonom szepen a sok segiteget. Ujra felzarkoztam abban az idoben(par evig nem volt gepem elotte, mas iranyban haladtam el igy eladtam).

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#125) arn

arn
(őstag)

zold herculesen volt allat a prince, utana a falon is azt lattam meg 5 percig :D

(#126) nyunyu válasza mephi666 (#123) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

herculesen elment a prince, a street rod meg a stunts

Stunts? Nekem ugy remlik, hogy ahhoz CGA emulator kellett.
De lehet, hogy valamelyik masik korabeli autoversennyel keverem.

zold herculesen volt allat a prince, utana a falon is azt lattam meg 5 percig

Vagy par orara otthagytad, aztan utana kikapcs utan is az volt a kepernyon, mert beleegett :W

[ Szerkesztve ]

(#127) joshua7 válasza nyunyu (#126) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Stunts elment Hercules-en. Én is azon nyomtam.

Semper Fi

(#128) moha21 válasza joshua7 (#99) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó, de akkor sem Bacis pajtást kell lehúzni ezért. Reklamálni máshol lehet. Ide szerintem az emberek 99%-a gratulálni jött. Fordulj cikkírókhoz, hogy miért nincs teszt(lehet valami oka van, ha más nem a lustaság.:D). Egyébként egy külföldi hardver mennyiben tér el egy belfölditől? Mármint te mondtad ottt van 100 teszt mire vagy még kíváncsi? Ha kíváncsi vagy valamire miért nem kérdezed meg?
Most olvasom Rudi 102-es hozzászólásában, miért nem volt teszt. Lehet ők is emberek?

[ Szerkesztve ]

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#129) moha21 válasza nyunyu (#126) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

prince_megahit
utána meg Shift+any key:D
Stunts asszem én is CGA kellett.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#130) joshua7 válasza moha21 (#128) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Hol csináltam ilyet, megmutatnád? :U
Azt én is olvastam. Fura, hogy ha kiesik valaki, megáll az élet. Nincs, aki helyettesítené? Ha pl. eltöri a lábát, akkor hetekig-hónapokig senki nem csinálja a melót, vagy mi van..?

Semper Fi

(#131) ZEN1TH

ZEN1TH
(senior tag)

Ez egy állat! :DDD
:R :R :R

No Hope = No Fear

(#132) mogyesz válasza joshua7 (#130) üzenetére

mogyesz
(fanatikus tag)

Szerintem semmi gond, be kell állni cikket, tesztetm etc,-t írni. Felrakni a logout-ra, és majd olvassák... ;]

(#133) tdd587 válasza joshua7 (#130) üzenetére

tdd587
(őstag)

Kirúgnak aztán kész.

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#134) v.tom válasza siriq (#124) üzenetére

v.tom
(őstag)

Szerintem kb fogalmad sincs, hogy mennyi pénzbe is kerül fenntartani egy ilyen szintű oldalt, és hogy mennyi mindentől függ egy teszt elkészítése.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#135) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

szerintem ugyan olyan jó most is az oldal mint régen! én is egy darabig csak olvasgattam és nem regeltem ... azóta folyamatosan nyomon követem az érdekes topikokat, több "ismerősre" / netes "barátra" / üzlettársra tettem szert! szerintem szuper az oldal! és külön örülök a Bacsis és más hozzá hasonló fanatikus tagok tesztjeinek :C

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#136) arn válasza v.tom (#134) üzenetére

arn
(őstag)

attol fugg, hogy ezt onszorgalombol csinaljak, vagy ez a munkajuk

(#137) zoltanz válasza moha21 (#128) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Egyszerű hiszen könnyebb a kisebbe belerúgni...
Írjanak okos ötleteket pl a PH vezetőségének rovatvezetőinek akinek akarnak, vagy a legegyszerűbb nyitnak egy oldalt egyből. :U

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#138) Siera

Siera
(senior tag)

Nagyon jó a riport ! :K Azért a faltól,meg a cosmó procitól lehidaltam!

Melyikből hány van?:DDD (működő,nem működőt is beleszámítva)

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#139) Korcsii

Korcsii
(őstag)

uh, durva a falad bacsis...
némelyik HDD olyan, mintha aranylemez lógna a falon :)

[ Szerkesztve ]

(#140) .mf

.mf
(PH! addikt)

Grat Bacsis az elismeréshez, remélem továbbra is megmarad a lelkesedésed és születnek még agyament tesztek :DDD :K

Sajnálattal hallom, hogy ilyen állapotok vannak a hardveres munkaerőpiacon. Én is szeretnék arrafelé elhelyezkedni (bár inkább termékfejlesztés vonalon), de nincs semmi kereslet, eddig sehonnan se válaszoltak. :(

---

"nem vagy azért annyira fiatal. Huszonnegyedik évedet taposod,"

Kabbe, én meg holnapután leszek huszonhat, kis taknyos ;] :O :DDD

(#141) Hedgehanter

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

Lassan megerdemelnel egy kulon jelzot a neved alatt....

(#142) Vladi válasza pumpa007 (#13) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vaú, vaú vaaaúúúú.... :))

A cikk meg egy érdekes hardver teszt. bacsis v1.0 Hány megahercen stabil? Milyen oprendszer fut rajta? :DD

[ Szerkesztve ]

(#143) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

Szorakoztato, es komoly hangvetelu cikkeket is ir bacsis, nagyon jo minosegben, es ezt szabadidejeben, nekunk. Nagyon koszonom, es gratulalok.
Aki meg kiritizalja az kicsit nezzen magaba, meg altalaban javithatna a sajat stilusan.

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#144) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bacsis, mi köszönjük, hogy vagy nekünk!

Egyedi rangot bacsisnak! :C

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#145) rup1u5 válasza ^Clown (#144) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

" Egyedi rangot bacsisnak! "

(PH! Celeb) :DDD
vagy
(PH! bacsis) :K

[ Szerkesztve ]

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#146) Zalaymate

Zalaymate
(senior tag)

Hát én csak a cikk lényegét nem látom. Mármint, hogy mi volt az az extra, ami miatt ez most kellett. Olvasom Bacsis írásait, némelyiken jót röhögtem, némelyiket meg cak átgörgettem. Valahogy nem érzem, hogy meg kell ismernem jobban, mert fantasztikus egyéniség. Már elnézést.

Sajnos nekem inkább úgy tűnik, hogy nem volt már mit kitenni nagyobb hírként és kitaláltátok (nem tom kinek az ötlete volt, Vezetőség Vs Cikkírók) hogy egy ismertebb felkapottabb emberről csináltok tulajdon képpen egy rövid riportcikket. Nem ezért vagy azért, de az ilyesmit inkább valami bulvároldalon tudnám elképzelni... :(((

Szerény véleményem szerint.

(= Zala =)

(#147) AMD ehog

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bacsis tényleg jó teszteket ír... respect

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#148) ambrus14

ambrus14
(tag)

Nagyon jó kis interjú! Kifejezetten tetszettek a régi hárdverek a falon, lehet itthon is el kéne kezdeni lecserélni a plakátokat valami hasonlóra!

Szívesen látnék máskor is hasonló interjúkat, akár ezen cikk szerzői munkahelyéről, akár az ő otthon "szentéjükről"! :)

Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144

(#149) bacsis válasza rup1u5 (#145) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PH! bacsis
ez jó, ez tetszik :C :R

[ Szerkesztve ]

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#150) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

A legnagyobb Bacsis!!!Jó cikk!!

A 6800ultrádért, meg a fél karomat oda adom. :DDD

(#145) rup1u5: Támogatom, Bacsis megérdemli!!!! :C

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.