Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

pont ilyennek képzeltem el a szobát :)

(#2) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azaz alaplap-vinyó tapéta ... ejj :DDD Meg a vezérlőpult se semmi. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#3) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C :C :R :R

Bacsis: Én köszönöm, hogy befogadtatok magatok közé!

Inkább mi köszönjük, hogy ittvagy, és olvashatjuk. Hány (más) HW oldalnak van ilyen über-tuning-fanatik tagja?! (csak nekünk van :DD)

megláttam a címlapot, mondom sz*rok a munkára, inkább frissiben elolvastam :B

[ Szerkesztve ]

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#4) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon jó interjú lett és bacsisnak még sok érdekes tesztet kívánok amiket majd olvashatunk itt. :K

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_%28sixth_generation%29

(#5) qky

qky
(tag)

Jó arc, jó cikk, csak így tovább. :C

X48-as konfig? Mennyire durva?

Olyan mintha két-három fluoreszkálós polip szexelne benne. :Y
Nagyon kemény!!! :R

(#6) Gorneck23 válasza Mr.Csizmás (#3) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én is így döntöttem...jobban jártam... :)

bacsis: Lemegyek egy BC-ért a sorra mert megdöglök fent a laborba... :D

(#7) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó interjú volt. Köszönjük.

bacsis: A munkahelyemet én is elveszítettem. Hardver Technikus (szervizes) voltam egy számtech boltban Pesten. De sajna megszűnt.

Szurkolok hogy neked ne kelljen munka nélkül lenned :R:R

Ui: Pentium pro, k5, és egyéb procikat küldhetek neked :R?

[ Szerkesztve ]

(#8) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ez nagyon jó ötlet volt! :C :R

(#9) bacsis válasza XuChi (#7) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi srácok, hogy elolvastátok a riportot :R
Gorneck23: Gyere csak, van úgyis kettő, még választhatsz is ;]
XuChi: A procikra nagyon rá vagyok gerjedve, azokat főleg szívesen fogadom :R

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#10) Gorneck23 válasza bacsis (#9) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

De csak olyan köll amibe jó a venti... :D Már indulok is a kék kocsival... :DDD

(#11) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így egyben leírva látva a sok elborult tesztet tényleg nem semmi bacsis munkássága. Nagyon messze áll tőlem az extrém tuning, de olvasni szeretek róla, illetve tanulságos is. Szóval remélem sok jó írást olvashatunk még. Megérdemelten készült az interjú. :K

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#12) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Péntek 13 :D meg sem fordult a fejembe h iylen is lesz.:D
ngyon kellemes volt végigolvasni:D úgymond feldobta a napomat:D
nem csak én avgyok iylen fanatikus kocka:) ;]

Aki felé még volna tarozásom: szuper-t@freemail.hu MSN címen elér... "Victory Loves Preparation" Betegség miatt Kórházban tartózkodtam, így kicsi türelmet kérek, Telefonon nem vagyok elérhető csak msn. !!!

(#13) pumpa007

pumpa007
(újonc)

Szerintem kár volt ezért a pár oldalért, kár volt ilyen hülye cikkre időt, energiát és helyet pazarolni! Kutyát nem érdekli se bacsis, se az ő szobája! Szánalmas! :W

(#14) bacsis válasza DarkByte (#11) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Először kicsit féltem, hogy majd jól lehurrogtok, hogy itt semmi helye nincs ennek az interjúnak, de nagyon örülök, hogy végülis így fogadtátok, köszönöm :R

szerk:
na tessék pumpa007 nem így látja :DDD
pumpa007! Köszi a véleményed :R

[ Szerkesztve ]

(#15) Pisztillus

Pisztillus
(senior tag)

Jó cikk, köszönjük! Érdekes volt egy kicsit bepillantani bacsis világába.

Bacsis: Köszönjük az eddigi munkásságodat, és még sok hasonlóan érdekes tesztet, leírást kívánok! :R S szurkolok, hogy a munkahely megmaradjon. :K

pumpa007: Ez is egy vélemény, de én nem értek vele egyet. Szerintem meg jó, hogy születik ilyen riport, szívesen látnék még pár hasonlót. Pl. arról, hogyan működik a PH!.

[ Szerkesztve ]

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#16) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Csak így tovább Bacsis! ;) :R

(#17) Realradical válasza pumpa007 (#13) üzenetére

Realradical
(őstag)
LOGOUT blog

A kutyámat nem érdekelte tényleg.
Engem viszont igen, jó látni, hogy nem egyedül vagyok hülye. :DDD

Bacsisnak meg nagy respect! :)

Ha az élet borotvapengét ad, csinálj belőle borotvapengés baseball ütőt!

(#18) nari1982

nari1982
(tag)

Hali

Gratulálok a cuccaidhoz bacsis !
Ha esetleg érdekelne 1-2 proci én is tudok neked adni, igaz tesztelni kéne őket melyik működőképes...

[link]

[ Szerkesztve ]

(#19) TOM!K@

TOM!K@
(tag)

na végre már egy ilyen cikk!
micsoda gyűjtemények :R

eladom nem használt cuccaim: pc alkatrészek, néha egy-egy laptop - http://pixelkameleon.hu/bazar/

(#20) joghurt

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

:C

A tej élet, erő, egészség.

(#21) rii válasza pumpa007 (#13) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

nagyon tele lehet a tököd ezzel a cikkel, ha 1000 nap alatt a 17. postosban fikázásra adod a fejed.

nééékem teccik, hogy a PH! ezt lehozta.

akárkivót'tevótá

(#22) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

mondjuk gondolkodtam rajta, hogy lehet hogy inkább logutra kellett volna az ilyet rakni főcímlapra kiemelve minimum egy hónapra.

de nem lázongok, jó ez így. megérdemelte :K

[ Szerkesztve ]

(#23) MinionFlasH

MinionFlasH
(újonc)

Sziasztok!

Pumpa007, ha szerinted nem ér ennyit miért kattintottál rá, és nézted meg? Szerintem jó cikk, nem semmi a szoba, meg minden, remélem PH cikkíró lesz belőled! :)

szerk. off- miért nincs teszt 5750,5770,5850 es vga-ról?

[ Szerkesztve ]

(#24) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönjük a hiánypótló cikket! Hajrá bacsis!
Remélem bővül a PH! és házigazdát olvashatok hamarosan az arcképed alatt. :)

(#25) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Királyság! :C :R

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#26) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre a megérdemelt elismerése Bacsisnak! :C Köszönöm a cikket! :R

[ Szerkesztve ]

(#27) fanti

fanti
(fanatikus tag)

Jó érzés tudni, hogy még vannak ilyen emberek!

Magam is ilyen hardverfüggő vagyok, de sajnos nekem anyagi okokból mindig túl kellett adnom a használt hardvereimen, bár a cégnél még most is előttem lóg a falon egy működőképes SiS csipkészletes amúgy Soyo 486-os lap, benne egy AMD 486 DX4-120 procival.

GA-P55A-UD3, i7 870, CM TX3 és AC-MX2, 2 X Kingston KVR1333D3N9K2/8G, Sapphire 6950 2GB Flex, Kingston SV100S2D/128G, Samsung 2 x 1.5TB , Chieftec CTG-500-80PB,Chieftec SH01BBB, Samsung 2494HM

(#28) tdd587 válasza Pisztillus (#15) üzenetére

tdd587
(senior tag)

Még több ilyen cikket. A prohardveres arcokról is mehetnének ilyen írások...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#29) carrot

carrot
(fanatikus tag)

Egy élmény olvasni, van helye itt, bőven. Köszönjük.
A kutyust, lejjebb, meg üdvözlöm...

Happy challenge based learning to me!

(#30) localhost

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak annyit szeretnék hozzátenni :

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#31) lambda5

lambda5
(lelkes újonc)

:R :C Neekeem tetszett...

...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!

(#32) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Gratulálok csak így tovább . :DD
Én csak azt nem tudom, hogy miképp oldod meg ezt a sok tesztet oprendszertelepítést, stabilítás ellenőrzést, tuningot, hardverek szoftverek dokumentációt elolvasni, mellé fórumozni is, nem egyedűl csinálod. :U :C Vagy nem is alszol, még akkor is ha részben a munkaköröddel jár a tapasztalatszerzés, tanulás? :)

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#33) bacsis válasza fanti (#27) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mikor platforomt cseréltem, ott én is mindíg eladtam a hardverelemeket.. az más kérdés, hogy többynire mindíg vissza vásároltam őket, persze akkor már csak töredék áron :D

(#34) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah majd melóban végigolvasom... ;]

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#35) paramedic

paramedic
(fanatikus tag)

rudi házhoz megy című rovatunkat olvasták :D

Remek ötlet, szívesen olvasnék még pár érdekesebb, értékesebb fórumtársról ilyen, bemutatkozó riportokat.

bacsisnak gratula álmai ilyen szintű megvalósításához!

Amit pedig a munkahelyeddel kapcsolatban írtál, nyilatkoztál, abból nekem az jön le, hogy ilyen hozzáállással nem lesz nehéz dolgod számodra is megfelelő munkát találnod! Remélem, mihamarabb sikerül!

(#36) bacsis válasza zoltanz (#32) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az oprendszer telepítés nem nagy ügy.. egyszer felrakom és kész... az összes gyakran használt alaplapomhoz tartozik egy többnyire 4,3GB-os Segate HDD, azon a HDD-n van az alaplaphoz hozzátartozó oprendszer...
Továbbá az összes procimnak többé kevésbé tudom fejből, hogy hol van tuningba a vége... szóval gép elindít, biosba belép, proci beállít, és kész is :C
jahh hát a dokumentáció elolvasása, vagy készítése ami időigényesebb.. szimplán szabad időmben akkor meg nem játszok, hanem erre fordítom az időmet :R

(#37) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Ááá!! Bacsis a címlapon!! :Y :DD Nagyon király lett a cikk, remélem még fog születni pár hasonló, például a ph! tesztlaborjáról egy bemutató, vagy valami ilyesmi :)

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#38) zoltanz válasza bacsis (#36) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

De van néhány olyan deszkád is amit kipróbáltál több oprendszerrel, arra gondolok most, hozzá a jó meghatóprogikat megtalálni pl DOS, Win9X es a WinNT és Vista, Win7 is teljesen külömbözik. :U
Valamint nekem is volt szerencsém az informatikában eltölteni aktívan jópár évet, tudom milyen kínszenvedés és időigényes ezekre a retró vasakra oprendszert telepíteni. :R :) Jó öreg, Win95 telepítés tudott ám meglepetéseket okozni. :)

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#39) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt hiszem megvan a Prohardver és a Logout igazi Hőse! :R
Kegyetlenül tetszett, hogy végre kicsit 'körülnézhettünk' bacsisnál, remélem egy sörözés alkalmával egyszer én is megleshetem az it-tapétát.
Minden elismerésem!

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#40) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bacsis for president! :)) Illetve ha nem is president, de valami találó rang megilletné az őstag helyett...

Szerintem kell az is, hogy valaki "őrült" dolgokkal szórakoztassa a népet. :R

(#41) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Woohoo :D
Az igen!
Logoutról pillantottam meg a reklámdobozban a PH!-s címet... Na mondom, hirtelen egy újabb logout cikk... De a PH! dobozában? : o
Munka azonnal félbehagy! Muszáj volt elolvasnom! Nemsemmi!

Eddig nem is tudtam, hogy Bacsisnak ennyi cucca van! Nagyon komoly!

Viszont van egy olyan érzésem, hogy ez a kérdés kicsit nyitott maradt, illetve félbehagyott :)
"Ha adódna rá lehetőség, kipróbálnád magadat a Prohardveren is?"

Hehe, vajon mekkora nézettsége lenne Bacsis cikkeinek... :) Nemtom észrevettétek-e, de az elmúlt pár hónapban, már logoutos top 13-at is ő vezeti...

Na, szóval így tovább! :)

"When you dream, There are no rules"

(#42) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Durván elvetemült a srác :D
:R :R :R

(#43) zoltanz válasza akosf (#40) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Igazad van aszem a VIP -et vagy valami találó rangot kiérdemelte már a tehetségével és az "elveteműltségével". :)

[ Szerkesztve ]

(#44) Patrick

Patrick
(őstag)

Le a kalappal Bacsis. :)

Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

(#45) blazsey2

blazsey2
(őstag)

Örülök hogy a méltán híres Bacsis-ról helyszíni beszámolót olvashattam- láthattam!Nagy élmény volt a képeken látni a tesztlabort,az alaplapos tapéták meg...nem találok rá szavakat :D.Remélem még sok logoutos cikket fogsz írni :R

GO KIMI!THE BEST!!!

(#46) puttputt válasza bacsis (#36) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most nem tudtam tüzetesen végigolvasni, de amint lehet, megteszem.
(Nemsokára vár rám egy unalmasabb pesti út - ahol valszeg. úgyis végig hallgatnom kell, mert nagydumás a sofőr -, oda a hátsó ülésre jó lesz, mobilnézetre - csak szolidan. ;] )

Külön köszönöm a cikkírónak, hogy szerény, ámde annál vonzóbb - már túl vagyunk ám a 2000-ik látogatáson - személyes bejegyzésemet, amely egy " bacsis találkozóról " szólt, szintén beépítette a végére.
("Katt a képre effektusban").

Már csak egy lépés a "celebség"... :)
Mikor lesz a következő "műsor" a "bacsis-villában"? :DDD

Ja! A TV-s szereplés. :K

akosf: Mi legyen? "Őstag" helyett "Őrült"? :D

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / "StahanoVistám": http://kep.ivpicture.hu/89090.N.jpg * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon.

(#47) eszterencs válasza MinionFlasH (#23) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ötezres vga-k tesztje: a kérdés jogos. Természetesen lesz nemsokára, már készül...

(#48) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönjük, nem is gondoltam volna hogy eljön ez a pillanat is :))
:R

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#49) Ádyka

Ádyka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pumpa én veled vagyok! Jól megmondtad. Csak tudnám mi a fenét keresel itt! :F

Bacsis: Abszolút kiérdemelted, hogy címlapra kerülj! :R

pl annó önzetlenül felajánlott nekem egy Pentium Pro voltage regulatort, úgy, hogy azelőtt semmi dolgunk nem volt egymással. Nagyon korrekt, jó arc. Sajna önhibánkon kívül, de nem tudtam használni. Remélem unclefucka már visszajuttatta, és nem ül rajta. :B

(4db) VARTA POWER 2700 mAh AA 2700 Ft!(4db) VARTA READY 2 USE 2100 mAh AA 2300 Ft!(4db) DURACELL 2650 mAh AA 2500 Ft!(4db) Varta Ready 2 use 800 mAh AAA 2200 Ft!(4db) Varta POWER 1000 mAh AAA 2200 Ft!

(#50) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem az utódaid is ilyen jó emberek lesznek,és ennyi remek ötlettel áldja meg az élet őket.Köszönöm,hogy itt vagy :R

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.