Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Le a kalappal a gyűjtemény előtt. El tudnám képezni, hogy bacsis szerkesztő legyen PH!-n:)
És ahogy látom sokan mások is...
Remélem még sok jó cikket olvashatok loguot-on.:)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#252) VIC20

VIC20
(senior tag)

"...könnyed stílusod ellenére nem vagy azért annyira fiatal. Huszonnegyedik évedet taposod,..."

Hülye!
(Nem Bacsis.)

Bacsisnak minden jót, továbbra is érdeklődve várom élvezetes cikkjeit!

(#253) Zsolto válasza VIC20 (#252) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Ezt a sort én is kétszer elolvastam, hogy jól értem-e, lejjebb reagáltam is rá.

Viszont erről eszembe jutott egy kérdés: vajon valójában hány év a pH! olvasóinak (vagy inkább fórumozóinak) átlagéletkora? Tudunk erről valamit?

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#254) Silenzio válasza Zsolto (#253) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem azért átlag bőven 20 fölött.

Amúgy tetszett a cikk, csak így tovább stb., de hadd jegyezzem meg, a tojássütésnek már nincs sok köze az extrém tuninghoz. :)

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#255) bacsis válasza Zsolto (#253) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én 26-28-ra saccolom :K

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#256) misx válasza bacsis (#255) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Abba én pont beleesem (26,5). :DDD

Respect bacsisnak a gyűjtőszenvedélyért én minden régi hardvert eladok, hogy minél kevesebbe kerüljön az új. Na jó egy PIII-asom van nekem is, mert az rajtam ragadt. :B

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#257) bacsis válasza misx (#256) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondom én :DDD :R

(#258) Pcm

Pcm
(lelkes újonc)

Csak a nagy önfényezés helyett meg kellett volna nézni a himem.sys kapcsolóit...

DEVICE=[drive:][path]HIMEM.SYS /CPUCLOCK: OFF

Tuningnál ez kötelező volt.

[ Szerkesztve ]

(#259) rum-cajsz válasza Pcm (#258) üzenetére

rum-cajsz
(őstag)
LOGOUT blog

és ezt már 14 évesen is faszául tudtad, ugye?

Grat bacsis, jó a cikk! És Ready power!

════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

(#260) nyunyu válasza Pcm (#258) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

DEVICE=[drive:][path]HIMEM.SYS /CPUCLOCK: OFF

Hmm, 17 eve tologatom a DOSt, de en sem tudtam. :B
(Meg MS 3.3-mal kezdtem, utana 486-oson mar MS 6.0.)

Pedig tavaly ilyenkor kb. 1 honapot szoptam egy hulye Via chipsetes ipari lappal, amire DOSt kellett volna rahergelnem.
Akarmelyik DOS-t (DR 7.03, MS 6.22, MS 7.0) probaltam, mindegyik verzio himem.sys-e elszallt, kifagyott a rakba.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#261) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó cuccaid vannak GRATULA...
A szoba elárul mindent nálam is hasonló a helyzet csak itt telók vannak.. :DDD

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#262) Pcm válasza rum-cajsz (#259) üzenetére

Pcm
(lelkes újonc)

Nem, baszod.
Most néztem meg a kedvedért :DD

(#263) bacsis válasza rum-cajsz (#259) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jájjj hogy én mennyiszer hívtalak, mindíg elszúrtam valamit :DDD
Minek az a program files könyvtár? nem kell az!
upsz valami nm stimmel a gép! Sógi segíccsé valamié' má' megint nem megy, emléxel? :DDD
De azért az alapokhoz frankón kiműveltél :R

(#264) Felhő

Felhő
(tag)

Maximális respect Bacsisnak! Én azt hittem, végigjártam a létrát, de hozzád képest kismiska vagyok! :-)

Kitűnő érzék a cuccokhoz + az íráshoz is, csak így tovább! A fintorgók meg úgyis képtelenek az egysoros "szarazegész"-nél többet írni helyesírási hiba nélkül. :DDD

A legjobbakat továbbra is!

(#265) nbk

nbk
(fanatikus tag)

én is 5évesen ültem elösször gép elött... Commodore +4 volt a masina...
Az XT-nél még kicsi voltam de az AT386-ost már unokatesómmal szedtük szét :)
kicsit idősebb vagyok ;)

[ Szerkesztve ]

''Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska...''

(#266) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

"25 MHz-es 486-os" - az milyen?
24 éves és nem annyira fiatal.. Hány éves lehet a cikkíró? :U

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#267) Elmör válasza simonzé (#246) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocsi, de ez úgy hangzik, mintha 2 lovat akarnál egy fenékkel megülni. :DDD
Menjen a kocsim 200-al, meg ne is egyen többet 6 liternél benzinből. :U Tutira meg lehet ezt is oldani (súlycsökkentés meg ilyesmik), de valami akkor megsínyli, ezért ilyen downclockra kicsit úgy érzem felesleges időt pazarolni. Nem úgy értem, hogy a cikkre, hanem nekem az lenne tutira, tehát elolvasnám szívesen, de nem kezdenék vele kísérletezgetni és nem arcoskodásból, hanem mert egyszerűen nem érdekel, ahogy kocsinak is mindig be kellene állítani pontosan a guminyomását (terheléskor) és akkor spórolnék 2 decit 100km-en, de amíg eltökölnék vele az az idő lehet több pénzt ér.
A bacsis féle dolgokkal sem kísérletezek, de azoknak már valahogy nagyobb vonzereje van. :D
Ennek ellenére tényleg várom a cikket, legalább megtudom hogyan is lehet downclockolni, azt még nem próbáltam soha. :R

[ Szerkesztve ]

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#268) LonGleY válasza Cayman (#152) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

A te hozzászólásod tényleg csak egy szimpla röfögés volt.

Nem bűvölöm a hardvereket meg kenem lekvárral (ami poénnak elmegy), hanem használom őket. Nem látom a munkásságot a dologban, mert itt csak egy kocka hobbiról van szó, ami némi szórakozást nyújthat másnak is, amikor olvassák, de az egész senki számára nincs hasznonnal. Meglehet én is összeraktam, moddoltam többszáz gépet, mégsem érint meg a téma, talán mert van olyan térfél, ahol valós alkotótevékenységet űzök. Az egészben csak ez a semmiért rajongás bosszantó, nem a szóban forgó embert ítélem el.

[ Szerkesztve ]

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#269) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

ez fasza kis interview volt, tetszet hogy bepillantást nyerhetünk a szobába is
birom az ilyen elmebetegeket (a szó jóértelmében), mint bacsis, jó ha van az embernek szenvedélye, az ilyesmi átsegiti az embert az élet nehéz pillanatain is, legyen szó bármiről... aszem :))

-=The digital artist of the darkside=-

(#270) Cucuska2

Cucuska2
(senior tag)
LOGOUT blog

,,a közösség egy érdekes tagja" - először leginkább arra gondoltam hogy 3 lábad van vagy valami :DDD

Jelöljétek be magatokat a TérkéPH!-en: http://ph.hangya.net/terkeph/

(#271) kariad

kariad
(senior tag)

Nem semmi a csávó! Csak így tovább..... :C

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#272) hcl válasza LonGleY (#268) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tulajdonképp a 8611212112. FPS játék, és a 2626823728. akciófilm sem hasznos közvetlenül senkinek (kivéve aki abból él). A Facebook sem.
Persze azokért te is rajongasz, az nem hülyeség? Az alkotótevékenységed meg lehet hogy nekem hülyeség...
Ami nem érint meg, abba minek kell beledumálni?

Amúgy pl. egyesek szerint már maga a tuning is hülyeség. Amúgy ha megnézed a technikatörténetet, elég sok dolog indult hülyeségnek, amit ma használsz.

A másik, kockák. Tele van a tököm ezzel. A kocka nem csak infós lehet. Tulajdonképp ha nem lennének biológus, kémikus, orvos kockák, vagy fizikus kockák, sehol nem tartana az orvostudomány, meg általában a technika. De ez csak egy példa volt.

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#273) Cicero

Cicero
(őstag)

Igen. Tipikus PC lúzer.

(#274) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Na ilyenkor érzem milyen öreg vagyok már. :)

Jó kis gyűjtemény, grat! :R

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#275) Reaper22

Reaper22
(újonc)

Volt egy 486sx, és ez 25MHz-es volt. Micsoda luxusnak számított ez még akkor... Kár hogy odáig fajult a piac, hogy a gyártók egymás torkának ugorva döntik nekünk a termékeket, majd javítanak rajta picit, máris más névvel kerül forgalomba... Szánalmas. Bacsis tesztjei pedig szinte minden tapasztaltabb pc felhasználóban felötlöttek, csak nem csinálták meg, féltették a hardverüket. Gondoljunk csak arra, hányan mondtuk a Pentium 1-2 korszakban, hogy "Tojást lehetne sütni a procin"... Ő megvalósította, ezért minenki a "respect" szóval dobálózik. Szeretem olvasni a tesztjeit, nem is arról van szó, csak nem értem, miért kell imádni valakit azért, mert nagy leleményeséggel olyan dolgokat rak hűtés gyanánt hardverekre, amik teljesen nem oda valóak. Ha én rakok egy jeges vízzel teli lábast egy P4 procira, akkor én is "respect"-et kapok???

Reaper22

(#276) Reaper22

Reaper22
(újonc)

Jah, és régebbi kommentben valaki írja a "munkásság" szót is... Na, ez nagy ökörség. Nincs szó munkásságról. Annak van eredménye, ennek nincs. Ez egyfajta hobby. Ha nekem az lenne, hogy különböző plasztik kártyákat teszek ki válogatott kínzásnak, az is "munkásság" lesz? NEM!!! Csak egy ember agyának szüleménye. Én nem tisztelgek valaki előtt azért, mert azt a szerencsétlen procit megdobja egy gyertyatartóval. Inkább foglalkozzon tuninggal, annak veszik is hasznát a jónépek, de nem hiszem, hogy valaki szétborítja a gépét, hogy gyertyatartót rakjon a procira. Ezek a tesztek azzal egyenlőek, minthogy az emberek mostanában minden háztartásbeli terméket az ánuszukba illetve hüvelyükbe nyomnak. Nem oda való, de azért használják. Egyet mosolyog rajta az értelmes ember, majd el is felejti. Szóval ha hűtés kell, számtech bolt, ha pedig valami "segédeszköz", akkor Szexshop...

[ Szerkesztve ]

Reaper22

(#277) bacsis válasza Reaper22 (#276) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megértelek... szerencsére több kategóriában is készítek cikkeket, hogy mindenki megtalálja az ízlésének valót...
Pl te nem szereted a nem oda való dologgal való hűtést... viszont azt mondod hogy a tuningos cikkeimnek van értelme... valaki viszont pont fordítva gondolja, vagy van aki a laptopokat kedveli jobban, van aki a retro alkatrészek bemutatóját, stbstb.
Én csak ígyekszek sok rétegű lenni, hogy mindenkinek tudjak valamivel kedveskedni ;)

(#278) JetiRulez

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Jó cikk lett! :R

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#279) Boxi88

Boxi88
(őstag)

"PH: Köszönjük szépen bacsis, hogy bemutattad a tesztlaborodat, és válaszoltál a kérdéseinkre! De még ennél is jobban örülünk annak, hogy értékes tagja vagy közösségünknek!"

De még milyen értékes!!! Sok ember napjait teszed vidámabbá érdekes tesztjeiddel!

Csak így tovább! :K

(#280) ledgeri

ledgeri
(senior tag)

:R

-Egyébként merre haladunk??

(#281) olbaidhun válasza malwy (#200) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

"köszönöm, hogy befogadtatok magatok közé!"

Bacsis kolléga, nem te vagy befogadva közénk, mi vagyunk összezárva veled! :DDD :R

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.