Süketszoba mi? Ehez képest a 400-as Everest tápom vígan cincog kikapcsolt állapotban... 
They drew first blood....
Süketszoba mi? Ehez képest a 400-as Everest tápom vígan cincog kikapcsolt állapotban... 

a tervezéskor, fejlesztéskor még figyelnek erre,
tömeggyártásban lehet már minderre nem jut kellő figyelem
hideg pizza, meleg sör
Világos! Valószínűleg a folytótekercs cincog...ha lejár a gari kicseréltetem, hogy kussoljon. Amúgy nincs sokszor kikapcsolva, tehát ritkán jelentkezik a probléma.

érdekes volt megfigyelni a technikai hátteret:
a Radiation test táblácska alatt CRT moncsi, mellette gagyi házban P4, a Codegen szerű(iCute) ház meg lehet hogy Codegen tápot rejt 
hideg pizza, meleg sör
Ide én is elmennék 
egyserű*...valahol a 2. mondatban, aztán meg dolgozot*
New world...old thinking...IBM T60;)

Az enyém is cincog meg haveromnak is az ugyanilyen tápja.
De erősen függ a hálózattól, hogy mennyire.
[ Szerkesztve ]
Hát, az eléggé gagyi hatást kelt. De azért a mellette lévő, szerintem gépház oldalára rábarkácsolt valami sem gyenge. 
Viccet félretéve köszönet a cikkért, jó volt egy picit 'körbenézni' az FSP-nél.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Igen, ilyen felszereltség mellett elég érdekesen festett a gagyi crt monitor, meg az ősrégi gépház. Biztos valamiért ragaszkodnak hozzá... 
zsoldi80-nak 46 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!

Ez király volt
az egyik kedvencem az FSP.

Biztos azért süketszoba mert nem hallja hogyan cincognak,ciripelnek a tápok.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Fojtótekercs lesz az. Zavart szűr, elfojt, nem pedig folyat 
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal
Mea culpa...ez durva hiba! 
[ Szerkesztve ]

Everestnél szintén van egy kis cirippelés, de ha felcsutkázom az 5 ventit a külső radin 5700 fordulatra, akkor énekelhetne is, úgyse hallanám 
Amúgy érdekes cikk, szeretek ilyeneket olvasgatni. 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

A Zalman kép alatt az ODM meghatározásába egy pici gépelési hiba csúszott: or*o*ginal desing manufacturer!
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal
de írták hogy 17db a mikrofon alsó érzékelési határa, a te ciripelésed meg lehet csak 5, szóval a tesztek szerint néma 
Köszi a cikkért, 1000x jobb mint a csúnya csajos...
[ Szerkesztve ]
Genesis Montana - újra kétkeréken
Megvallom őszintén, hogy amikor olvastam, hogy lesz cikk az FSP teszt-laborról, akkor valami dögunalmas maszlagra számítottam, de jó volt olvasni a cikket!

Az élet egy játék... De játszd keményen!
Boldog vagyok, FSP tápom van 
Köszönjük, sok ilyet még! 
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu
Mert a szoftverhez elég egy ilyen gép...viszont a két műszer ára kb 1-1,5 éves fizum lehet... 
A rázógépünk szoftvere is egy egyszerű vackon fut...xp alatt.
Szerintem az bőven 17 dB alatt van, és minden bioznnyal ők is tudnak róla, csak számukra ez a határ alatt van.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Azon a képen ahol a hölgyemény dolgozik az a klavi sem semmi, nem egy mai darab. Bár én is ilyen klavit használtam géptesztelésre nemrég, arra a célra tökéletes volt.
Hol használnak olyan tápot amit szélcsatornában kell tesztelni?
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Az lehet! Mondjuk nem mindenki hallja ez tény. Engem speciel zavar, de mivel sokat nem ülök gép előtt kikapcsolt táp mellett, valamint bekapcsolva tökéletesen működik, ezért valahogy elviselem. 
Szerintem akkor veszik elő a szélcsatornát, amikor a venti alá elyezett átlátszó terelőlapos megoldásokat csinálják. Mondjuk az FSP-nél nem sok olyan van.

Jaa, én azt hittem ha valami speckó helyre teszik a tápot.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

Ez jó, de most már marhára érdekel, hogy néz ki ugyanez mondjuk egy elcé hyper szuper gamer power-nél.
Szerintem itt rögtön az első teszten (rövidzár, tüske, ingadozás) elhalálozna a prototípusuk. Elképzelni nem tudom, hogy ott miből áll a teszt, amin egy olyan noname táp átmegy. 
nemes egyszerűséggel azt mondom h ez egy q-va jó cikk és ilyenből bármennyit és bármilyent el tudnék olvasni!
még több ilyent! mind1 h mit gyárt a gyár, így is úgy is érdekes lesz!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
A Codegenhez én is benéznék, bár ott meg lehet core i7-es gép lenne 27-es TFT-vel FSP táppal.
. Aztán a minőségi tápkészítésre már nem futja. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

A Codegen, Lc és Delux tápokat mivel tesztelik? 
Gigabyte alaplapos van még talonban.
Hát nem számítógéppel, azt biztos. 
[ Szerkesztve ]
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
A Deer és Vargáné tápok lennének szerintem a csemege,vagy esetleg Mtech 
Доктор задницу .... пить!

Jó cikk! 
Jó lenne ilyen a Seasonic, Enermax laborokból is! 
egy álom
majd egy ilyen helyen szeretnék melózni 
Amúgy a papucs az ESD védelem miatt kell
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Én nem erőlködtem azon,hogy "kivégezzem" az Fps tápomat csak simán használtam pár évig.
Nem volt -40 és plusz 80 fok sem a szobában ahol volt.
Mégis sikerült elhalnia ugy.hogy leégette az alaplapomat.
Gondolom a gyártáskor a munkások a titkárnő fenekét nézték pont akkor amikor az én tápomat rakták össze.
Igy hiába tesztelik ,hogy milyen jo a széria,ha az összeszereléskor a munkások kolbászvéget raknak a kondik helyére! 
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Papucs? az attól függ...
Semicronban azt a célt szolgálta ,de ott még a kis fehér jelmezbe is be kellett öltöznöm... De ott ellenőrizni is kellett magad ESD ellen

Szerintem semmivel sem. Lehet még a terhelési teszteket sem élnék túl, vagy legalábbis csak minimális számban. 
Tomcat
nekem van itthon esd-s papucsom
meg karkötőm is. 500ft-ért dobálták a papucsokat,be is vásároltam pár méretet
hasonló csak hátul nincs tépőzár
Amikor a flextronics-nál voltam gyárlátogatáson ott nekünk is be kellet öltözni.
Nagyon jó cikk! Szerintem simán jó lenne még néhány ilyen. Jó tudni hogy mit művelnek azért mielőtt a polcokra kerül az anyag. 
Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com

Mit gondol kolléga?
Most hogy már ilyen teljesítményű, és ilyen hatékonyságú, és ennyi extrát kínáló tápok vannak (modularitás, csendes üzem, fél passzív, stb.), mit fognak tudni még fejleszteni? 
[ Szerkesztve ]
a platinumnál többet már nem tudnak többet kipréselni. legalábbis még pár éven belül biztos nem,utánna meg már kitudja,hogy milyen ellenállásuk lesz a különböző alkatrészeknek.
Szerintem most majd megtorpannak a tápgyártók pár évre. Talán majd lesz olyan extra,hogy szálanként harisnyázzák a kábeleket. Jobban fogják erőltetni a passzív tápokat.
Talán megoldják normálisan a feszültség érték monitorozását és nem kell multiméter a pontos méréshez
[ Szerkesztve ]
Jó cikk volt, csak a vége volt egy kicsit darabos 
Amúgy egy ilyen helyen mit csinálnak a dolgozók a munkaidő döntő részében? Vagy az épület többi emeletén meg pihenő, játszóház van (meg kocsma
), ahol megvárják, a hosszútávú eredményeket?
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Jó lett a cikk,
de azt konkrétan nem mondták Rudi, hogy havonta mennyi tápot tesztelnek itt? 
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

Ó, az remek, nemrég vettem egy Z68-as gigát a 2500K alá 
De egyébként csatlakozom azokhoz, akik szorgalmazzák az efféle cikkeket: tetszett, érdekes volt (nem túl száraz, nem túl szaftos, pont jó), szóval várjuk a többit.
Az ősrégi CRT-s + vasházas géppel kapcsolatban meg az jutott eszembe hogy lehet hogy azért nem cserélik le, mert amire kell, arra jó, akkor meg minek (nem mindenki olyan birka mint én hogy cserélget ha kell ha nem, csak mert kiváncsi
). Ha elhuny majd vesznek helyette másikat...
[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

"Tápkinyírónak" szívesen elmennék dolgozni, bár mondjuk a Codegen Műveknél egyszerűbb dolgom volna. Csak hagyni kell magában pár hónapig üzemelni... nem sok meló volna vele 
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Értem, köszönöm, én is kb. így gondoltam. 
Egyébként nem lehetséges, hogy kb. 2-3 év múlva, amikorra majd ismételten újítani kell kitalálnak majd még egy fokozatot, pl. 80 Plus Diamond? 

Amíg megy addig zöröghet még a vas. Sok helyen van ez így.
A mi válallalatunknál is vannak ilyen régi P3-as és AthlonXP-s gépek amik már vagy 10 éve mennek 0-24h zárt szoftver-hardver rendszerben. A döntően FSP, Enermax vagy régi Chieftec táp van bennük. Ha kimúltak lesznek újak helyettük. 
Tomcat
Nálunk is...papucs, köpeny, karkötő kötelező még ESD szőnyeg vagy padoló mellett is. Ha szigorún betartanának mindent, akkor pl a köpenyt folyamat cserélni kéne újra.
Csekkolása pl minden nap van. Az más kérdés, hogy nem nagyon tartják be...
Hát igen ez az a kategória amihez nem érdemes hozzányúlni, amíg megy örülünk, ha nem, akkor veszünk újat...
Érdekes lehetett a séta odabenn, de akkor ha jól értem itt a folyamatos minőség-ellenőrzés folyik, mert már forgalomban lévő termékeket tesztelnek.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Jaja, van is olyan amit nem merünk kikapcsolni pár éve, mert nem biztos hogy újra létrejön az adatgyüjtő buszrendszerrel a kínkeservesen bekonfigurált kapcsolat. (Win+pnp itt ugye nincs). Inkább nem piszkáljuk. (Ki is van rá írva, + reset és kikapcs gomb eltávolítva, UPS kábele fixen rögzítve!) 
Tomcat
Azért erről megnéznék egy képet...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.