Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) bolcsodal

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Süketszoba mi? Ehez képest a 400-as Everest tápom vígan cincog kikapcsolt állapotban... :)

They drew first blood....

(#2) pmheros válasza bolcsodal (#1) üzenetére

pmheros
(senior tag)

a tervezéskor, fejlesztéskor még figyelnek erre,
tömeggyártásban lehet már minderre nem jut kellő figyelem

hideg pizza, meleg sör

(#3) bolcsodal válasza pmheros (#2) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Világos! Valószínűleg a folytótekercs cincog...ha lejár a gari kicseréltetem, hogy kussoljon. Amúgy nincs sokszor kikapcsolva, tehát ritkán jelentkezik a probléma.

(#4) pmheros

pmheros
(senior tag)

érdekes volt megfigyelni a technikai hátteret:
a Radiation test táblácska alatt CRT moncsi, mellette gagyi házban P4, a Codegen szerű(iCute) ház meg lehet hogy Codegen tápot rejt :DDD

hideg pizza, meleg sör

(#5) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ide én is elmennék :))

egyserű*...valahol a 2. mondatban, aztán meg dolgozot*

New world...old thinking...IBM T60;)

(#6) cszn válasza bolcsodal (#3) üzenetére

cszn
(őstag)

Az enyém is cincog meg haveromnak is az ugyanilyen tápja. :) De erősen függ a hálózattól, hogy mennyire.

[ Szerkesztve ]

(#7) Móci válasza pmheros (#4) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, az eléggé gagyi hatást kelt. De azért a mellette lévő, szerintem gépház oldalára rábarkácsolt valami sem gyenge. :)
Viccet félretéve köszönet a cikkért, jó volt egy picit 'körbenézni' az FSP-nél.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) zsoldi80 válasza pmheros (#4) üzenetére

zsoldi80
(tag)

;) Igen, ilyen felszereltség mellett elég érdekesen festett a gagyi crt monitor, meg az ősrégi gépház. Biztos valamiért ragaszkodnak hozzá... :K

zsoldi80-nak 46 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!

(#9) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Ez király volt :R az egyik kedvencem az FSP.

(#10) atti_2010 válasza bolcsodal (#1) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Biztos azért süketszoba mert nem hallja hogyan cincognak,ciripelnek a tápok.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#11) vince válasza bolcsodal (#3) üzenetére

vince
(tag)

Fojtótekercs lesz az. Zavart szűr, elfojt, nem pedig folyat :)

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#12) bolcsodal válasza vince (#11) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mea culpa...ez durva hiba! :R

[ Szerkesztve ]

(#13) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Everestnél szintén van egy kis cirippelés, de ha felcsutkázom az 5 ventit a külső radin 5700 fordulatra, akkor énekelhetne is, úgyse hallanám :DDD

Amúgy érdekes cikk, szeretek ilyeneket olvasgatni. :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#14) vince

vince
(tag)

A Zalman kép alatt az ODM meghatározásába egy pici gépelési hiba csúszott: or*o*ginal desing manufacturer!

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#15) JoeYi válasza bolcsodal (#1) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

de írták hogy 17db a mikrofon alsó érzékelési határa, a te ciripelésed meg lehet csak 5, szóval a tesztek szerint néma :D

Köszi a cikkért, 1000x jobb mint a csúnya csajos...

[ Szerkesztve ]

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#16) nightmare13

nightmare13
(senior tag)
LOGOUT blog

Megvallom őszintén, hogy amikor olvastam, hogy lesz cikk az FSP teszt-laborról, akkor valami dögunalmas maszlagra számítottam, de jó volt olvasni a cikket!

:R:R:R

Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#17) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Boldog vagyok, FSP tápom van :D
Köszönjük, sok ilyet még! :R

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#18) Gorneck23 válasza pmheros (#4) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mert a szoftverhez elég egy ilyen gép...viszont a két műszer ára kb 1-1,5 éves fizum lehet... :D

A rázógépünk szoftvere is egy egyszerű vackon fut...xp alatt.

(#19) rudi válasza bolcsodal (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem az bőven 17 dB alatt van, és minden bioznnyal ők is tudnak róla, csak számukra ez a határ alatt van.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#20) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Azon a képen ahol a hölgyemény dolgozik az a klavi sem semmi, nem egy mai darab. Bár én is ilyen klavit használtam géptesztelésre nemrég, arra a célra tökéletes volt.
Hol használnak olyan tápot amit szélcsatornában kell tesztelni?

[ Szerkesztve ]

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#21) bolcsodal válasza rudi (#19) üzenetére

bolcsodal
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az lehet! Mondjuk nem mindenki hallja ez tény. Engem speciel zavar, de mivel sokat nem ülök gép előtt kikapcsolt táp mellett, valamint bekapcsolva tökéletesen működik, ezért valahogy elviselem. :)

(#22) rudi válasza ZCoyote (#20) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem akkor veszik elő a szélcsatornát, amikor a venti alá elyezett átlátszó terelőlapos megoldásokat csinálják. Mondjuk az FSP-nél nem sok olyan van.

(#23) ZCoyote válasza rudi (#22) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Jaa, én azt hittem ha valami speckó helyre teszik a tápot.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#24) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

Ez jó, de most már marhára érdekel, hogy néz ki ugyanez mondjuk egy elcé hyper szuper gamer power-nél. ;] Szerintem itt rögtön az első teszten (rövidzár, tüske, ingadozás) elhalálozna a prototípusuk. Elképzelni nem tudom, hogy ott miből áll a teszt, amin egy olyan noname táp átmegy. :DDD

(#25) ClayMore

ClayMore
(tag)
LOGOUT blog

nemes egyszerűséggel azt mondom h ez egy q-va jó cikk és ilyenből bármennyit és bármilyent el tudnék olvasni!

még több ilyent! mind1 h mit gyárt a gyár, így is úgy is érdekes lesz!

Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5

(#26) misx válasza [CS]Blade2 (#24) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

A Codegenhez én is benéznék, bár ott meg lehet core i7-es gép lenne 27-es TFT-vel FSP táppal. :DDD. Aztán a minőségi tápkészítésre már nem futja. ;]

[ Szerkesztve ]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#27) mdraco

mdraco
(fanatikus tag)

A Codegen, Lc és Delux tápokat mivel tesztelik? :D

(#28) rudi válasza ClayMore (#25) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gigabyte alaplapos van még talonban.

(#29) misx válasza mdraco (#27) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nem számítógéppel, azt biztos. :))

[ Szerkesztve ]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#30) ló úr válasza mdraco (#27) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

A Deer és Vargáné tápok lennének szerintem a csemege,vagy esetleg Mtech :D

Доктор задницу .... пить!

(#31) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Jó cikk! :)
Jó lenne ilyen a Seasonic, Enermax laborokból is! :)

(#32) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy álom :) majd egy ilyen helyen szeretnék melózni :)
Amúgy a papucs az ESD védelem miatt kell

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#33) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Én nem erőlködtem azon,hogy "kivégezzem" az Fps tápomat csak simán használtam pár évig.
Nem volt -40 és plusz 80 fok sem a szobában ahol volt.
Mégis sikerült elhalnia ugy.hogy leégette az alaplapomat.
Gondolom a gyártáskor a munkások a titkárnő fenekét nézték pont akkor amikor az én tápomat rakták össze.
Igy hiába tesztelik ,hogy milyen jo a széria,ha az összeszereléskor a munkások kolbászvéget raknak a kondik helyére! :DDD

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#34) ftc válasza 14adam (#32) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Papucs? az attól függ...

Semicronban azt a célt szolgálta ,de ott még a kis fehér jelmezbe is be kellett öltöznöm... De ott ellenőrizni is kellett magad ESD ellen

(#35) Tomcat válasza mdraco (#27) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Szerintem semmivel sem. Lehet még a terhelési teszteket sem élnék túl, vagy legalábbis csak minimális számban. :)

Tomcat

(#36) 14adam válasza ftc (#34) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem van itthon esd-s papucsom :) meg karkötőm is. 500ft-ért dobálták a papucsokat,be is vásároltam pár méretet :D hasonló csak hátul nincs tépőzár
Amikor a flextronics-nál voltam gyárlátogatáson ott nekünk is be kellet öltözni.

(#37) saw4

saw4
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó cikk! Szerintem simán jó lenne még néhány ilyen. Jó tudni hogy mit művelnek azért mielőtt a polcokra kerül az anyag. :)

Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com

(#38) Angel1981 válasza 14adam (#32) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Mit gondol kolléga?
Most hogy már ilyen teljesítményű, és ilyen hatékonyságú, és ennyi extrát kínáló tápok vannak (modularitás, csendes üzem, fél passzív, stb.), mit fognak tudni még fejleszteni? :)

[ Szerkesztve ]

(#39) 14adam válasza Angel1981 (#38) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a platinumnál többet már nem tudnak többet kipréselni. legalábbis még pár éven belül biztos nem,utánna meg már kitudja,hogy milyen ellenállásuk lesz a különböző alkatrészeknek.
Szerintem most majd megtorpannak a tápgyártók pár évre. Talán majd lesz olyan extra,hogy szálanként harisnyázzák a kábeleket. Jobban fogják erőltetni a passzív tápokat.
Talán megoldják normálisan a feszültség érték monitorozását és nem kell multiméter a pontos méréshez

[ Szerkesztve ]

(#40) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

Jó cikk volt, csak a vége volt egy kicsit darabos :))

Amúgy egy ilyen helyen mit csinálnak a dolgozók a munkaidő döntő részében? Vagy az épület többi emeletén meg pihenő, játszóház van (meg kocsma ;] ), ahol megvárják, a hosszútávú eredményeket?

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#41) Fücsök007

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó lett a cikk, :K de azt konkrétan nem mondták Rudi, hogy havonta mennyi tápot tesztelnek itt? :U

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#42) Peter13 válasza rudi (#28) üzenetére

Peter13
(tag)

Ó, az remek, nemrég vettem egy Z68-as gigát a 2500K alá :K
De egyébként csatlakozom azokhoz, akik szorgalmazzák az efféle cikkeket: tetszett, érdekes volt (nem túl száraz, nem túl szaftos, pont jó), szóval várjuk a többit.

Az ősrégi CRT-s + vasházas géppel kapcsolatban meg az jutott eszembe hogy lehet hogy azért nem cserélik le, mert amire kell, arra jó, akkor meg minek (nem mindenki olyan birka mint én hogy cserélget ha kell ha nem, csak mert kiváncsi :D ). Ha elhuny majd vesznek helyette másikat...

[ Szerkesztve ]

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#43) bogyo112

bogyo112
(őstag)

"Tápkinyírónak" szívesen elmennék dolgozni, bár mondjuk a Codegen Műveknél egyszerűbb dolgom volna. Csak hagyni kell magában pár hónapig üzemelni... nem sok meló volna vele :)

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#44) Angel1981 válasza 14adam (#39) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Értem, köszönöm, én is kb. így gondoltam. :R
Egyébként nem lehetséges, hogy kb. 2-3 év múlva, amikorra majd ismételten újítani kell kitalálnak majd még egy fokozatot, pl. 80 Plus Diamond? :)

(#45) Tomcat válasza Peter13 (#42) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Amíg megy addig zöröghet még a vas. Sok helyen van ez így.
A mi válallalatunknál is vannak ilyen régi P3-as és AthlonXP-s gépek amik már vagy 10 éve mennek 0-24h zárt szoftver-hardver rendszerben. A döntően FSP, Enermax vagy régi Chieftec táp van bennük. Ha kimúltak lesznek újak helyettük. :)

Tomcat

(#46) Gorneck23 válasza 14adam (#36) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nálunk is...papucs, köpeny, karkötő kötelező még ESD szőnyeg vagy padoló mellett is. Ha szigorún betartanának mindent, akkor pl a köpenyt folyamat cserélni kéne újra.
Csekkolása pl minden nap van. Az más kérdés, hogy nem nagyon tartják be...

(#47) MZsoltee válasza Tomcat (#45) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen ez az a kategória amihez nem érdemes hozzányúlni, amíg megy örülünk, ha nem, akkor veszünk újat...
Érdekes lehetett a séta odabenn, de akkor ha jól értem itt a folyamatos minőség-ellenőrzés folyik, mert már forgalomban lévő termékeket tesztelnek.

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#48) Tomcat válasza MZsoltee (#47) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Jaja, van is olyan amit nem merünk kikapcsolni pár éve, mert nem biztos hogy újra létrejön az adatgyüjtő buszrendszerrel a kínkeservesen bekonfigurált kapcsolat. (Win+pnp itt ugye nincs). Inkább nem piszkáljuk. (Ki is van rá írva, + reset és kikapcs gomb eltávolítva, UPS kábele fixen rögzítve!) :D

Tomcat

(#49) MZsoltee válasza Tomcat (#48) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért erről megnéznék egy képet...:D

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#50) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

Tesztmérnök leszek, most járok a Kandóba, van egy olyan érzésem látok één majd még ilyeneket eleget.... :)

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.