Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Axle-nemigazán ismerem :F

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#2) Khaal

Khaal
(őstag)

Nem tudom, ki hogyan van vele, de számomra a GTS 240 választék egy totális káosz az eltérő memóriatípusokkal, mag, shader és memória órajelekkel.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#3) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a GT 240 D5 erősebb lehet mint egy 8800GT?

(#4) Abu85 válasza total90 (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Golden Sample talán, de nem esküdnék meg rá. A DX10.1 és a DX11-es játékoknál biztos combosabb lesz.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#5) Khaal válasza total90 (#3) üzenetére

Khaal
(őstag)

550 / 1340 / 3400 ddr5 már veri a 9600GT-t, de azt hiszem a 8800GT-t nem fogja be.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#6) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

És akkor még hol vannak a kisebb karik...pl hd5450 vagy a GT330-320. :D

[ Szerkesztve ]

(#7) shteer válasza Gorneck23 (#6) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha nem tévedek épp nálatok :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) Gorneck23 válasza shteer (#7) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Da.

Már egy ideje... :)

(#9) P00By válasza shteer (#7) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:D

Axle :U

(#10) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Axle... bakker mi a túró az a kártyán? Valami 'csodás'... :DDD
Most akkor ez a GT 240 ér valamit, vagy azért hasra nem kell tőle esni? Valamelyik topicban volt linkelve pár teszt, ott azért alulmaradt párszor a 4670-el szemben. Mi az igazság?

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#11) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Axle? WTF? :F

Milyennapvan?

(#12) nkmedve

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na valaki irja le mit mondott Axle, mert már eltűnt, s kiváncsivát tettetek. :D

(#13) Keldor papa válasza Gorneck23 (#6) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mijaza a GT3x0? Ez valami Fermi ivadék, vagy renamed GT2x0? :DDD
Bár mivel a rendes Fermit még senki nem látta, így gondolom csonkított változat még a tervezőasztalon sincs. :))

[ Szerkesztve ]

(#14) Abu85 válasza Keldor papa (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Utóbbi. ;) Lassan elavul a 40 nm-es chipekre épülő GeForce 200 paletta. Frissíteni kő. :))

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) Keldor papa válasza Abu85 (#14) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tehát továbbra is ez a stratégia? :DDD Vicc...

(#16) Gorneck23 válasza Keldor papa (#15) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Abu leírt mindent...sajna ez ilyen... :(

(#17) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Axle :F (ja, mar paran elottem racsodalkoztak... :D)

Kulfoldi forumokon is csak annyi hogy: WTF?

Mondhatni "osi ceg", 1988-ban alapitottak... :DDD [link]

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#18) joi29 válasza Móci (#10) üzenetére

joi29
(őstag)

-Az igazság odaát van. :D

(#19) Abu85 válasza Solten (#17) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A kínai piacon jobban ismert, törnek be a gyártók a nyugati országokba. :)

(#20) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Khaal & Abu85 :R Akkor nem nagyon érné meg lecserélni a 8800GT-t egy ilyen GT 240-re. Mondjuk nem állt szándékomba, de felénk akciósan van a Gainward GT 240... Csak a szinte semmiért nem fizetek félárat. Várok még a graf. kártya cserével.

(#21) Abu85 válasza total90 (#20) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lesz ez a GTS 240 olcsóbb is. Nem is kell erre sokat várni. :) Egyébként tényleg semmi baja a kártyának csak drága. Szerintem várd meg jövőre az átnevezett változatokat, azok órajelben jobbak lesznek, és nem melegednek majd annyira. De majd ezt Q1-ben úgyis kiteszteljük.

[ Szerkesztve ]

(#22) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah legalabb van mibol valogatni vegre, eddig alig volt VGA :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#23) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én majd azt nevezem inváziónak, ha végre nem 4 ugyanolyan kártya lesz (persze a matrica más), hanem millió különböző hűtéssel lesznek szerelve.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#24) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az inváziót befejezhetnék végre a single slot hűtésű HD 57x0-kal...

Si vis pacem, para bellum.

(#25) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Az utólsó képen az az Axle venti nagyon szimpatikus! Ilyen hűtést kéne minden kártyára. A fejemet teszem rá, hogy az egyik leghalkabb aktív hűtés a value kategóriás kártyákon...

jancsiga

(#26) antikomcsi válasza Abu85 (#21) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Persze, semmi baj ezekkel a kártyákkal, csak a teljesítményük egy f.s. Minden vágyam az volt, hogy végre éppen 9600GT szintű kártyát vegyek. ;]

Az értelmesebb/tájékozottab felhasználók nem vesznek ilyet, de a supermarketes gépekbe jó lesz.

Egy9600GT- 8800GT-9800GT mellé legalább berakok még egyet sli-be, ha olcsón hozzájutok, de ezekkel még ezt sem lehet megcsinálni.

Na ez az igazi hülyítés, nem az, hogy 9800GT-t csináltak a 8800GT-ből.

(#27) hejesírásó válasza Yany (#25) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

annak sztem csak a matricája axle.

(#28) cain69

cain69
(őstag)

csak gratulálni tudok a gainwardnek a tökéletes piaci érzékkel kivitelezett termékváltáshoz az ati alapú kártyák esetében! :W

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#29) Abu85 válasza cain69 (#28) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Érthető volt a váltás. Megromlott a viszony. Olyan jogokat követeltek, amit a Sapphire kap, ezért azonban az ATI követel is. Nyilván a Gainward nem volt hajlandó tízszer annyi chipet rendelni, így a legjobb megoldás a kölcsönös szakítás volt.

(#30) vanye

vanye
(fanatikus tag)

Megnéztem az AXLE :D (a "Golden Sample"-mintájára bevezethetnék a "Golden Axe"-minősítést... ;] ) 9500 GT-jét, hogy mégis milyen lehet (ha már én egy DDR2-es Gainwarddal "nyomulok"). Ami nálam passzív kétslotos, s megfelelő házhűtés mellett 60 foknál nem megy feljebb, azt az AXLE gyakorlatilag ref. 8800 GT-ként kezelte, s ilyet rittyentett belőle:
[link]
Itt hallottam a gyártóról először, de "komoly" cég lehet. :D

Stern des Südens!

(#32) Geönczy válasza hejesírásó (#27) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Hát igen. A hűtőnek elég Arctic Cooling feelingje van.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#33) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

GT 240 csak akkor lesz jo vétel ha csökken az ára.
A 4670 és a 9600 gt közt van a teljesitményben és a fogyasztása nagyon megközeliti a 4670 wattértékeit.
Kár érte ,hogy ennyiért akarják adni...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#34) ^Clown válasza D1Rect (#11) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Axle-nek vigyáznia kell, nehogy Axl Rose fülébe jusson, hogy lekoppintották a nevét, különben szép kis pert akaszthat a nyakukba :C

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#35) hejesírásó válasza Geönczy (#32) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

nem csak feelingje van, ez az is.

(#36) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A táblázatban GT240 szerepel, a képek alatt meg GTS240. Akkor most melyik? :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#37) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutattak a videokártyák új királyára, a Radeon HD 5970-re épülő modellt is. " Oszt' mit mutattak be neki? ;] ;)

szerk: Te mint nagy vga szaki, a Triplexről hallottál már? Igen pofás vga-kat csinál, de szinte semmit nem találtam róluk a weblapon kívül.

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#38) EarL 007 válasza Chaser (#37) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, hogy én vagyok fáradt, de ez a mondat még másodjára is értelmesen hangzik. :D

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#39) kriszbon válasza Chaser (#37) üzenetére

kriszbon
(őstag)

(Erre) az oldalra gondoltál? Nekem nagyon tetszenek! :D
Mod: Vagy két hete már összefutottam a nevükkel egy Ati 9600XT-vel kapcsolatban.

[ Szerkesztve ]

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#40) Chaser válasza EarL 007 (#38) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ehhh...""Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutatták a videokártyák új királyára, a Radeon HD 5970-re épülő modellt is. "
"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutatták - a videokártyák új királyára - a Radeon HD 5970-re épülő modellt is. " Ez talán még jobb lenne:)

szerk: bemutattak....valamit, bemutatták...a modellt, békát, tévét, bármit..alanyi és tárgyas móka, ha már tanítani kell ;]

kriszbon : A tápcsati nélküli 4830-ra moccantam rá, de nem sikerült szerezni... :U

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#41) Ste válasza daa-raa (#24) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Korábban egy Vga hírben valaki azt kifogásolta, hogy miért nem tesznek nagyobb ventit a kártyára rá, hogy jobban hűtse. Erre Te mondtad neki, hogy adott méretű nyákra hogyan tehetnének nagyobbat? Szerintem az Axle megoldása a válasz :)

True Success is Blonde

(#42) SWiNEBoY

SWiNEBoY
(tag)

:C

Samsung Galaxy S /JVS 2.3.5/

(#43) DasH_001 válasza Chaser (#40) üzenetére

DasH_001
(tag)

"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutatták a videokártyák új királyára, azaz a Radeon HD 5970-re épülő modellüket is."

"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutattak egy Radeon HD 5970-re épülő modellt is."

"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutattak egy, a videokártyák új királyára, azaz a Radeon HD 5970-re épülő modellt is."

[ Szerkesztve ]

(#44) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Axle jól nyomja a Gainwardot viszont sajnálom mert az a kedvenc márkám,és ATI-s lettem

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#45) GabN73 válasza D1Rect (#11) üzenetére

GabN73
(őstag)
LOGOUT blog

nem leszólni,az akkori 128-as 6600 GTmet ők gyártották a mai napig még játszottam rajta,amit elbírt egy P4-es procival

Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r

(#46) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

600$...
Azért az már nem rossz...

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#47) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A legutolsó karesz nagyon szimpatikus. Kicsit gányolás kinézete van, de nagyon jól mutat, és biztosan jó hűvös is a kis GTS.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#48) Gomezz

Gomezz
(senior tag)

Az Nvidia kidobhatna már végre valami újat!
Még a végén kéntelen leszek megint kipróbálni egy atit. :(

(#49) FragMaster

FragMaster
(senior tag)

Hihi, az Axle még létezik? :D Tőlük volt anno a Geforce 2-m.

(#50) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

5970 5970 5970 :R

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.