Axle-nemigazán ismerem 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Axle-nemigazán ismerem 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Nem tudom, ki hogyan van vele, de számomra a GTS 240 választék egy totális káosz az eltérő memóriatípusokkal, mag, shader és memória órajelekkel.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
Ez a GT 240 D5 erősebb lehet mint egy 8800GT?
A Golden Sample talán, de nem esküdnék meg rá. A DX10.1 és a DX11-es játékoknál biztos combosabb lesz.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

550 / 1340 / 3400 ddr5 már veri a 9600GT-t, de azt hiszem a 8800GT-t nem fogja be.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
És akkor még hol vannak a kisebb karik...pl hd5450 vagy a GT330-320. 
[ Szerkesztve ]
ha nem tévedek épp nálatok 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Da.
Már egy ideje... 
Axle... bakker mi a túró az a kártyán? Valami 'csodás'... 
Most akkor ez a GT 240 ér valamit, vagy azért hasra nem kell tőle esni? Valamelyik topicban volt linkelve pár teszt, ott azért alulmaradt párszor a 4670-el szemben. Mi az igazság?
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Axle? WTF? 
Milyennapvan?
Na valaki irja le mit mondott Axle, mert már eltűnt, s kiváncsivát tettetek. 
Mijaza a GT3x0? Ez valami Fermi ivadék, vagy renamed GT2x0? 
Bár mivel a rendes Fermit még senki nem látta, így gondolom csonkított változat még a tervezőasztalon sincs. 
[ Szerkesztve ]
Utóbbi.
Lassan elavul a 40 nm-es chipekre épülő GeForce 200 paletta. Frissíteni kő. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Tehát továbbra is ez a stratégia?
Vicc...
Abu leírt mindent...sajna ez ilyen... 
Axle
(ja, mar paran elottem racsodalkoztak...
)
Kulfoldi forumokon is csak annyi hogy: WTF?
Mondhatni "osi ceg", 1988-ban alapitottak...
[link]
[ Szerkesztve ]
alba gu brath

-Az igazság odaát van. 
A kínai piacon jobban ismert, törnek be a gyártók a nyugati országokba. 
Khaal & Abu85
Akkor nem nagyon érné meg lecserélni a 8800GT-t egy ilyen GT 240-re. Mondjuk nem állt szándékomba, de felénk akciósan van a Gainward GT 240... Csak a szinte semmiért nem fizetek félárat. Várok még a graf. kártya cserével.
Lesz ez a GTS 240 olcsóbb is. Nem is kell erre sokat várni.
Egyébként tényleg semmi baja a kártyának csak drága. Szerintem várd meg jövőre az átnevezett változatokat, azok órajelben jobbak lesznek, és nem melegednek majd annyira. De majd ezt Q1-ben úgyis kiteszteljük.
[ Szerkesztve ]

Nah legalabb van mibol valogatni vegre, eddig alig volt VGA 
.::www.megadanceradio.hu::.
Én majd azt nevezem inváziónak, ha végre nem 4 ugyanolyan kártya lesz (persze a matrica más), hanem millió különböző hűtéssel lesznek szerelve.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Az inváziót befejezhetnék végre a single slot hűtésű HD 57x0-kal...
Si vis pacem, para bellum.
Az utólsó képen az az Axle venti nagyon szimpatikus! Ilyen hűtést kéne minden kártyára. A fejemet teszem rá, hogy az egyik leghalkabb aktív hűtés a value kategóriás kártyákon...
jancsiga

Persze, semmi baj ezekkel a kártyákkal, csak a teljesítményük egy f.s. Minden vágyam az volt, hogy végre éppen 9600GT szintű kártyát vegyek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az értelmesebb/tájékozottab felhasználók nem vesznek ilyet, de a supermarketes gépekbe jó lesz.
Egy9600GT- 8800GT-9800GT mellé legalább berakok még egyet sli-be, ha olcsón hozzájutok, de ezekkel még ezt sem lehet megcsinálni.
Na ez az igazi hülyítés, nem az, hogy 9800GT-t csináltak a 8800GT-ből.
annak sztem csak a matricája axle.

csak gratulálni tudok a gainwardnek a tökéletes piaci érzékkel kivitelezett termékváltáshoz az ati alapú kártyák esetében! 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Érthető volt a váltás. Megromlott a viszony. Olyan jogokat követeltek, amit a Sapphire kap, ezért azonban az ATI követel is. Nyilván a Gainward nem volt hajlandó tízszer annyi chipet rendelni, így a legjobb megoldás a kölcsönös szakítás volt.

Megnéztem az AXLE
(a "Golden Sample"-mintájára bevezethetnék a "Golden Axe"-minősítést...
) 9500 GT-jét, hogy mégis milyen lehet (ha már én egy DDR2-es Gainwarddal "nyomulok"). Ami nálam passzív kétslotos, s megfelelő házhűtés mellett 60 foknál nem megy feljebb, azt az AXLE gyakorlatilag ref. 8800 GT-ként kezelte, s ilyet rittyentett belőle:
[link]
Itt hallottam a gyártóról először, de "komoly" cég lehet. 
Stern des Südens!

Hát igen. A hűtőnek elég Arctic Cooling feelingje van.
CSS (Hun)Bloodkiller

GT 240 csak akkor lesz jo vétel ha csökken az ára.
A 4670 és a 9600 gt közt van a teljesitményben és a fogyasztása nagyon megközeliti a 4670 wattértékeit.
Kár érte ,hogy ennyiért akarják adni...
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Az Axle-nek vigyáznia kell, nehogy Axl Rose fülébe jusson, hogy lekoppintották a nevét, különben szép kis pert akaszthat a nyakukba 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
nem csak feelingje van, ez az is.
A táblázatban GT240 szerepel, a képek alatt meg GTS240. Akkor most melyik? 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutattak a videokártyák új királyára, a Radeon HD 5970-re épülő modellt is. " Oszt' mit mutattak be neki?

szerk: Te mint nagy vga szaki, a Triplexről hallottál már? Igen pofás vga-kat csinál, de szinte semmit nem találtam róluk a weblapon kívül.
[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)
Lehet, hogy én vagyok fáradt, de ez a mondat még másodjára is értelmesen hangzik. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(Erre) az oldalra gondoltál? Nekem nagyon tetszenek! 
Mod: Vagy két hete már összefutottam a nevükkel egy Ati 9600XT-vel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
ehhh...""Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutatták a videokártyák új királyára, a Radeon HD 5970-re épülő modellt is. "
"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutatták - a videokártyák új királyára - a Radeon HD 5970-re épülő modellt is. " Ez talán még jobb lenne
szerk: bemutattak....valamit, bemutatták...a modellt, békát, tévét, bármit..alanyi és tárgyas móka, ha már tanítani kell ![;]](/dl/s/v1.gif)
kriszbon : A tápcsati nélküli 4830-ra moccantam rá, de nem sikerült szerezni... 
[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)
Korábban egy Vga hírben valaki azt kifogásolta, hogy miért nem tesznek nagyobb ventit a kártyára rá, hogy jobban hűtse. Erre Te mondtad neki, hogy adott méretű nyákra hogyan tehetnének nagyobbat? Szerintem az Axle megoldása a válasz 
True Success is Blonde

"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutatták a videokártyák új királyára, azaz a Radeon HD 5970-re épülő modellüket is."
"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutattak egy Radeon HD 5970-re épülő modellt is."
"Az Axle az NVIDIA és az AMD vonatán is utazik, így a GeForce GTS 240 mellett bemutattak egy, a videokártyák új királyára, azaz a Radeon HD 5970-re épülő modellt is."
[ Szerkesztve ]
Az Axle jól nyomja a Gainwardot viszont sajnálom mert az a kedvenc márkám,és ATI-s lettem
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
nem leszólni,az akkori 128-as 6600 GTmet ők gyártották a mai napig még játszottam rajta,amit elbírt egy P4-es procival
Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r

600$...
Azért az már nem rossz...
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
A legutolsó karesz nagyon szimpatikus. Kicsit gányolás kinézete van, de nagyon jól mutat, és biztosan jó hűvös is a kis GTS.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Az Nvidia kidobhatna már végre valami újat!
Még a végén kéntelen leszek megint kipróbálni egy atit. 

Hihi, az Axle még létezik?
Tőlük volt anno a Geforce 2-m.