Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Kellemesen vékonyak, mondjuk így meg a D-sub és DVI csatlakozók "nem kapnak" helyet csak így.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) Füleske válasza Devid_81 (#1) üzenetére

Füleske
(őstag)

És ez miért baj ? Nem kell keresni a csatlakozó helyét , egyszerűbb ha látod hova kell dugni.
Amúgy tetszik a cucc , a tn panel , a gagyi talp és a fényes fekete burkolaton kívül.
Bemutató : [link]

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#3) Devid_81 válasza Füleske (#2) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Kitörni is egyszerűbben fogják, meg kábel törésről ne is beszéljünk.

(#4) Füleske válasza Devid_81 (#3) üzenetére

Füleske
(őstag)

Nem kell vele brutálisan bánni és nincs gond. A tv - ken is ilyen a csatlakozó és ott se szokott gond lenni. A kábel szintén nem fog magától megtörni.

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#5) Devid_81 válasza Füleske (#4) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Mondd meg a titkárnőnek :)
Én nem töröm ki, az biztos ;)

(#6) Eddie141 válasza Devid_81 (#5) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is veled értek egyet. Ezt azért nem is úgy fogják használni mint a Tv-ket, hogy lerakják egy helyre, rákötnek egy tunert meg egy dvd-t aztán hajrá, fél évig el sem mozdítják a helyéről, és a közelébe sem mennek, max nagytakarításkor :)

Ez a 12M az 1-hez kontraszt arány nekem a vásári magnókra hajaz, amire ráírják, hogy 1500W RMS!!! Meg még 700felkiáltójel, aztán a telefonom jobban szól nagyjából :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

(#7) bartucc válasza Eddie141 (#6) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem valami nagy ötlet, legalábbis túl nagy ára van a vékonyságnak. :(

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#8) Isee válasza bartucc (#7) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyelőre igen, és sajnos ez maradni is fog így egy darabig :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.