Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tűnik éppenséggel olyan rossznak, de kíváncsi lennék az anyagára is. Na meg a tápos változatra is, hogy mégis miféle tápot szerkesztenek bele, amely nem növeli meg a tömegét jelentősen. Hiszen egy "igazi" márkás tápban azért van tömegvonzás érezhetően.
Mindenesetre hiába ilyen "könnyű", attól még kilométerekre nem cipelném kézben. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) Mr.Csizmás válasza Kendek (#1) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A ház külsője is fontos, ha lan hurcigatóst akarsz. A zongoralakk már fél perc cipekedés alatt is képes összekaristolódni.

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#3) joi29

joi29
(őstag)

A cpu levegő beömlő nyílását mihez pozícionálták?

„Ash nazg durbatulûk..."

(#4) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem rossz

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#5) Balu77

Balu77
(senior tag)

A tetején lévő fogantyút leszámítva tiszta Gigabyte koppintás.

izé

(#6) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

50dolcsiért nem is lenne rossz vétel a mostani árfolyamon 1:1-ben átszámolva... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) ronson válasza Balu77 (#5) üzenetére

ronson
(senior tag)

A tetején lévő fogantyú meg Codegen koppintás. :D

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#8) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Van rajta egy fül és már lanparty? :D

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#9) mmdms válasza ronson (#7) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Így van! Egy sima natúr ház, akkor esetleg megéri megvenni, ha a ventiket is adják hozzá, különben túl van árazva.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#10) mephi666 válasza CSorBA (#8) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

miért? a cuccok nagy részén meg csak 1 matrica van és már gémer is...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Tehát ez egy átlagnál kicsit jobb házikó rajta füllel, ami a hordozást segíti? :U

Eladó 8 magos Opteron konfiguráció: http://hardverapro.hu/apro/8_magos_szerver_l1n64-sli_2xquad_opteron_8gb_memor/friss.html

(#12) fekeandras válasza Mr.Csizmás (#2) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Pontosan. Ezért is vettem annó óccsó codegányt. Azt lehet hurcibálni nem kell sajnálni ha valaminek nekiütődik vagy megkarcolódik, ja és a lényeg: rohadt olcsó volt. (4,6k táp nélkül)

(#13) shadeofme

shadeofme
(tag)

Pofás darab, kétségtelen, de amióta lehet online tolni a játékokat a haverokkal, nem sok értelmét látom a LAN partynak.
Bár az "ultra hordozható" jelző még viccesebb lenne. :D (5kg a ház + mégennyi a konfig + monitor + bill + egér... Jó kondiba tartja az embert a hurcolászása, az tuti. :) )

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#14) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

fogantyú nélkül el is fogadnám :)

-=The digital artist of the darkside=-

(#15) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy az a csodás' rászerkesztett fül..., na az milyen anyagból van? - gondolom műanyag, - ha pedig rendesen megpakolod a házat, mondjuk 1000-es táp quad, vagy triple Sli /CrossFire egy jobb súlyú Scythe hűtő..., nem nagyon csodálkoznék, ha az a fül elengedné a házat, én meg akkor lennék ám dühös, hogy milyen jó ötlet is volt füles' házat venni, a régi megszokott géphordó hátizsák helyett....

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#16) rii

rii
(PH! nagyúr)

heveder :U

akárkivót'tevótá

(#17) Warpig válasza joi29 (#3) üzenetére

Warpig
(tag)

Kb. találomra. nekem sem egyezett a p5b alaplap és a CM elite ház ilyen szempontból. Aztán repült is a műanyag cső belőle, mivel lecseréltem az eredeti cpu hűtőt is.
Annyi létjogosultsága lehet az oda szerelhető ventinek, hogy hűti az északi hidat. Talán.

Minden lány, olyan mint a többi lány, E... (Johnny Drama)

(#18) Duree

Duree
(PH! addikt)

Böröndház

Notebook javítás,Notebook alaplapjavítás smd szinten akár chipkészlet cserével.Vga kártya javítás csere VGA chip csere,Kijelzö csere javítás.Akku beszerzés eredeti és utángyártott is,tartozékok,alkatrészek beszerzése.

(#19) Mr.Csizmás válasza fekeandras (#12) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, a vékony lemezek ütközéskor gyűrődőzónaként működnek ;]

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#20) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Nem értem ezeket a LAN-os házakat. Az a fogantyú csak nehezíti, hogy a csomagtartóba bezsúfoljuk a többi géppel együtt ... azért azt nehezen hiszem, hogy valaki LAN-ra Km-eket hurcolja/ tömegközlekedésen szállítja a gépét meg a monitort, meg a kaját, stb.( nyilván a LAN hosszától is függ ). Pár métert meg mindenki meg tud tenni kapaszkodó nélkül is. :U

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#21) nightmare13

nightmare13
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem is van ilyen füles házikóm (ColorSit, ha valaki ismeris a márkát), hát megpakolva van súlya, az tuti, de ami meglepő volt számomra, az az, hogy a fül még csak meg se nyikkant a súly alatt... olyan masszív műanyagból van, hogy csak na.
Mondjuk most hirdetem, mivel egyetem alatt már nem kell sehova se hurcolni a masinériát, így veszek egy kompaktabb házat helyette.

Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#22) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Jár még manapság valaki LAN partira :F :F :F
Ilyen fogantyús ház egyébként volt anno Azona is ...fillérekért :)

(#23) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez nagyon ronda és belsőleg sem tetszik. No, de az ára kelendővé teheti :K

(#24) ronson válasza ]Phobos[ (#20) üzenetére

ronson
(senior tag)

"Pár métert meg mindenki meg tud tenni kapaszkodó nélkül is."

Vigyázni kell a derékra, nehogy becsípődjön. :D

Mert ha úgy csípődik be mint nekem szokott, akkor leginkább csak állni jó, esetleg feküdni, de az ülés abszolút kizárva. :)

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#25) ]Phobos[ válasza ronson (#24) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Állva LANozol? :Y :F :DDD

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#26) ronson válasza ]Phobos[ (#25) üzenetére

ronson
(senior tag)

Nem lanozok, de nagytakarításkor egyszer becsípődött faxául a derekam amikor leemeltem a gépet az asztalról. Pedig nem vagyok egy antitestű hurka gyerek.(Maszekba szabadidőmben járok költöztetésekhez rakodni és hoztuk már le emeletről 280kg-os tűzálló szekrényt is az emeletről.) :D

(#27) Mr.Csizmás válasza ]Phobos[ (#25) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :C

ez mekkora volt :R

(#28) ]Phobos[ válasza ronson (#26) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Ezt "szaknyelven" átvitel technikának híjják! :))

Mr.Csizmás: :R

[ Szerkesztve ]

(#29) jerry311

jerry311
(PH! addikt)

Hát a fogantyú lehet, hogy szép (szerintem az se), de hogy kényelmetlen az biztos. Alul lapos, felül kerek és van némi éle is, hosszabb távra nem vinném vele a gépem.

My password is ' or '1'='1' -- '

(#30) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez úgy néz ki mintha egy CM Elite házra raktak volna egy hordfület :F

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#31) Balu77 válasza Pixelmaster (#14) üzenetére

Balu77
(senior tag)

Akkor nézd meg a Gigabyte házakat. Azokon nincs fogantyú és 2 db 12cm-es ventit is találsz benne. :))

izé

(#32) Gyuri27 válasza Hunter2 (#30) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Úgy néz ki mint egy régi codegen ház átdolgozva. :K
Ha marad az ár akkor faja kis házikó ez.

Minden hozzászólásom fikció, a valósággal való bármilyen hasonlóság csupán a véletlen műve. A-A Fanatic (:-) http://hu.gal6.com/invite.php?uid=ujpsb

(#33) ABee

ABee
(tag)

Aranyos a kis "füles". Kár hogy nem járok LANpartykra...

Fukushima para: Ha megharap egy rádioaktív pók, pókemberré változok. Akkor ha rádioaktív eső ér én leszek az esőember?

(#34) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Biztos csak nálunk, de ez a lanparty dolog már évek óta nem került megrendezésre.
Mindenkinek van internetje, elvagyunk, főleg téli estéken, szinte mindennapos az esti lövöldözés :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#35) jerry311 válasza Devid_81 (#34) üzenetére

jerry311
(PH! addikt)

Más az amikor egy helyen, együtt. :))

[ Szerkesztve ]

My password is ' or '1'='1' -- '

(#36) Devid_81 válasza jerry311 (#35) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Attól függ kivel és mit kell csinálni :D
Nem azért minden neten keresztül! :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#37) Solten válasza ronson (#7) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

A belső meg szinte CM Elite-re hajaz... :)

[ Szerkesztve ]

alba gu brath • http://www.techpowerup.com/img/12-01-20/black%20march.jpg

(#38) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Fül nélkül nem rossz, de akkor meg már nem LAN gép :D Mondjuk nem is járok, ugyhogy akkor inkább egy CM házikó :)

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#39) fekeandras válasza spirit007 (#22) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Viccelsz?? Naná! :K

Nincs annál jobb mikor a sokadik kör pia után hangos kurva anyázásba csap át a társaság egyik fele minden egyes frag után, amin a másik fél csak debil módjára röhög mint a sakál :D . Megvan a maga hangulata LAN-nak. Imádom.

(#40) Barthezz2 válasza fekeandras (#39) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nincs annál jobb mikor a sokadik kör pia után hangos kurva anyázásba csap át a társaság egyik fele minden egyes frag után, amin a másik fél csak debil módjára röhög mint a sakál

Erről az jutott eszembe, mikor középsuliban infon CS-t nyomtunk, beszállt a tanár, haverom meg egyik kör után(akkor még ismeretlen elkövetőként) a tanárt küldte el melegebbre :C
Na ott szakadt mindenki, mikor kiderült a kit is szid éppen :D

(#41) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

50$?
tehát nálunk max olyan 12k körül lesz, ez szerintem igazán jó ár érte...

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#42) Mr.Csizmás válasza Barthezz2 (#40) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nálunk is volt 3 éven át nyaranta lan party...öcsém szervezte, és mindenkinek codegány háza volt, és asszem a Far Cry volt a menő, de multiba CoD1, CS, MoH:AA (?)... :DDD régi szép idők, 2003-2006 :DD

[ Szerkesztve ]

(#43) xuldar

xuldar
(őstag)

"...ami a meglehetősen könnyű, 5,1 kg-os termék szállítását hivatott elősegíteni. Természetesen ez a tömeg egy ATX vagy egy microATX méretű alaplap és az egyéb alkatrészek beszerelése után csak növekszik." :C

Tényleg létezik olyan user, aki azt hiszi, hogy szerelés után csökken az egész cucc súlya? :DDD

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#44) xuldar válasza ronson (#26) üzenetére

xuldar
(őstag)

A rendszergazdánk szokott néha hívni egy kis "vezeték nélküli átvitelre". Ilyenkor tudom, hogy új hardverek érkeztek :D

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#45) Barthezz2 válasza Mr.Csizmás (#42) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én csak a suliban, órákon szoktam nyomni :D

(#46) Mr.Csizmás válasza Barthezz2 (#45) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sajnos már nem járok suliba :O :DDD

(#47) Barthezz2 válasza Mr.Csizmás (#46) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát még nekem is középsulis korszakban volt, egyetemen már nemigazán :DDD

(#48) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Élőben látni kellene, amúgy elég pofás. :C

2500K @ 4.2GHz többet tud VP8 számításban, mint egy 990X... Hopp.

(#49) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csak nekem van cooler master elite 331 érzésem?
egyébként nekem kéne, én szoktam gépet hurcibálni és nem izgat, hogy a zongoralakkal mi lesz...

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#50) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

volt hasonló Tt házam a Matrix-nem volt rossz :K
50 dollár,nemrossz,igaz-élöben kéne látni :K

[ Szerkesztve ]

< ModernWarfare 2- 3 baráti kör > < hmmm....aureo mediocritas >

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.