Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen a képen a piros egér az melyik?

szerk: Sry a noob kérdésért, biztosan triviális... :B :DDD

szerk: Genius Ergo 520-am utódját keresem, de valszeg egyik asus sem lesz befutó. :DDD

[ Szerkesztve ]

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#2) N€T0X|N

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

Kétféle színben kapható, szürkében és szürkében

:C :DD

Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard

(#3) Saccco válasza Saccco (#1) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megtaláltam, ott volt a cikk alatt... :B
Asus GX900 :B :B

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

átfutottam gyorsan a képeket: utolsó oldalon nézem, hogy lambo egér: 900Ft :Y csodálkoztam is és hiába nem tetszik, ennyiért azért vennék... utána láttam, hogy a 16 ott figyel az előző sor végén... :B ennyiért már sok

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) Depiboy válasza mephi666 (#4) üzenetére

Depiboy
(lelkes újonc)

hol lehet ilyen Lambo-s egeret venni? :O

R.I.P. Steve! Apple iPhone/iPod/iPad Szervíz gyorsan! +36-20-355-08-55 http://www.facebook.com/appleszerviz

(#6) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Egyedül a fehéret fogadnám el a többi bűn ronda :K

(#7) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Ebből 10k a Lambó matrica.

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#8) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

A BX700as egy átcímkézett Genius ergo egér...

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#9) ng0ofy válasza TeeBee73 (#7) üzenetére

ng0ofy
(fanatikus tag)

12 :D

Kimaradt az ASUS dizájnok közül a bamboo! Pedig tavaly arra is rágyúrtak, nekem is ilyen laptopom van és adtak hozzá faborítású "ASUS" egeret.

Azért írtam idézőjelbe, mert a képeket nézegetve kicsit mintha logitech koppintás lenne az egerek jó része. Az én faborítású egerem alján pedig ott figyel egy kis logitech logo és pont olyan, mint egy logitech m115. Most akkor ki gyárt kinek?

Én örülök, ha kapok olcsóbban asus néven logitech egeret :D

(#10) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Lamborghini szép .

(#11) - = Zk = - válasza kpal (#10) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

...de a Lacetti jobb ;] Hamarosan érkezem, Mesterem ;)

kicsit már uncsi ennyi Lambó az arcba. Nem kell a kocsi? vegyél helyette patkányt. mármint egeret. és érzem, hogy ez még nem a vége eme Lambó termékek születélsének:C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#12) NOD

NOD
(senior tag)

Lamborghini egér pedig nem kevesebb mint 16 900 forintot kóstál. xD
Nem baj hogy a Logitech vagy Razer kínálatából kapsz 13-15-ért hatszor jobbat.

(#13) superecneB válasza NOD (#12) üzenetére

superecneB
(őstag)

Milyen kényelmes lehet... :)

(#14) Mans20 válasza Saccco (#1) üzenetére

Mans20
(őstag)

Én is annak az utódját keresem,[link] ezt az acme egeret fogom venni szerintem,kb olyan forma mint a genius.plusz van hozzá egéralátét.

(#15) mephi666 válasza NOD (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, igen... elfelejtettem előbb írni, hogy legalább lenne akkor exkluzív/limitált termék (mint egyes lamborghini sportkocsiknál) és így érthető is lenne az ára :K

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#16) ABee

ABee
(tag)

Szerintem ezek mind retek undorítóan néznek ki...

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#17) Kassadin válasza NOD (#12) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nem lényeg, csak vegyed.

The pain is my best friend.

(#18) Z86

Z86
(őstag)

Az a szögletes Lamborghini egér biztos kényelmes lehet ;]

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#19) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem akarok ünneprontónak tűnni, de használ egyáltalán valaki Asus egeret? Jól írja Rudi a cikk végén hogy kb. a Logitech és MS uralja ezt a kategóriát, gamereknek esetleg még Razer, lentebb meg Genius, A4Tech meg noname cuccok...
Ennyi pénzért én is biztos hogy mást vennék.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#20) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Hát az biztos, hogy az asus ezekkel nem fog bankot robbantani :U

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#21) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért már, amennyiért a Lamborghini egér van (16k),annyiért a jobb logitech egereket adják.

(#22) Solten válasza Saccco (#1) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ja ez a GX900 nem tunik rossznak...

alba gu brath

(#23) forgonati

forgonati
(senior tag)

Nem tudom, én az egérnél elsősorban a kényelmet nézem, hogy hogy fekszik a kézbe, és hogy nem fárasztó-e a fogása hosszútávon. Elvégre nem 2 hónapra veszem, ha már veszem. Ha kényelmes, és minden gomb kézre áll, csak ezután nézem azt hogy mennyibe kerül, hogy néz ki, és a legutolsó faktor a név. Az izgat a legkevésbé.
Na most ezek a lambó egerek egyrészt rondák mint a szar, másrészt ez a szögletes forma valószinű közel sem kényelmes, pláne hosszabb távon, mondjuk ha 2 órán át játszom vele...

Ennél olcsóbban is vannak sokkal jobb egerek, aki meg van olyan sznob (hülye) hogy ennyi pénzt kidob csak azért mert lambó, az meg is érdemli, használja egészséggel :W

[ Szerkesztve ]

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#24) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek az egerek pattanásos suttyó gazdag gyerekeknek lesz jó, akinek anyuci apuci megveszi, mert sír érte, mert milyen komoly, meg lambo... Jó sokba kerül a forma, meg a név megfizetése, amint látom...
Használni meg ki tudja kényelmes-e, de akkor már egy jobb, szebb, Logitech egér....

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#25) Akos96

Akos96
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyedül a Lamborghini, amelyiknek tetszik a formája, de az ára nem. :U

"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."

(#26) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

A Lambo formája nagyon gémer! :DDD
...az ára is...

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#27) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Az a RoG-os egér még mindig nagyon de nagyon bejön...
Veszek egyet, lepolírozom és kiteszem a vitrinbe :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#28) kpal válasza - = Zk = - (#11) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

ja az másabb ;) ...várlak ;) ős Grid tag.

[ Szerkesztve ]

(#29) b.

b.
(kvázi-tag)

Vicc az egerek piacán az összes asus egér. még fél áron is meggondolnám 2 szer is.amúgy a cikk végén kis ellentmondás, hogy jók is meg kényelmesek is.

"Mind a három nálunk járt modell nagyon igényes darabnak tűnt, legyen szó csomagolásról, formáról vagy működésről."

Szerintem semelyik jelző ne m illik rájuk és ezt a cikk írója le is írta az összes típusnál, egyik kényelmetlen a másiknak gyenge a görgője, a 3. kicsi, stb.
ha ezeket összefoglalom akkor minek szépíteni a dolgot és a végére leírni ezt az ellentmondást? Nincs dönthető görgő, gyenge minőségű ami van az is, gyenge optika, vicc dizájn. az árat meg 2 szer is elolvastam jól látom e.felejtős az egész asus vicc egér téma.

[ Szerkesztve ]

A bízalmat nehéz megszerezni és annál könyebb eljátszani.Ne verd át embertársaidat ...

(#30) audi100td válasza adalbert1 (#19) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Hat igen, raadasul ezek irto rondak es gagyinak is tünnek, Logitech-ben meg nem csalodtam. :)

[ Szerkesztve ]

(#31) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs már 1 oldalas miniteszt?

Milyennapvan?

(#32) yakuza.tora válasza adalbert1 (#19) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Azért a Saiteknek sincsenek annyira rossz cuccai! Nekem pl nagyon bejött a R.A.T.5. Ja és még a 11K-s ára sem volt olyan rettenetesen vészes ebben a kategóriában... :B

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#33) Depiboy válasza D1Rect (#31) üzenetére

Depiboy
(lelkes újonc)

úgynéz ki nemnagyon :DD

R.I.P. Steve! Apple iPhone/iPod/iPad Szervíz gyorsan! +36-20-355-08-55 http://www.facebook.com/appleszerviz

(#34) csaabz

csaabz
(senior tag)

Húú, nagyon tetszik a Lamborghini, pedig nem vagyok az a típus, aki a forma alapján dönt perifériáknál...
Kicsit drága...

World of Tanks - Forza 4

(#35) BioNiCMaN

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy érzem maradok a G9x-nél. :P

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#36) Depiboy válasza csaabz (#34) üzenetére

Depiboy
(lelkes újonc)

én kis keresgélés után már találtam 9-ért újat garival

(#37) csaabz válasza Depiboy (#36) üzenetére

csaabz
(senior tag)

Hol találtál?

World of Tanks - Forza 4

(#38) judek válasza csaabz (#34) üzenetére

judek
(tag)

Igen kicsit drága...nem igazán ér annyit

(#39) Saccco válasza Saccco (#1) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is lett Asus utód... helyette Gigabyte M6980 :DDD

(#40) sshr3kk

sshr3kk
(tag)

Nagyon komoly, Lamborghini fanoknak kötelező a Reventon design-os!

Live your life, like it's your last day!

(#41) headB

headB
(kvázi-tag)

Lambo egér br7870HUF!!! [link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.