Persze ezt nem lehet csak úgy támogatni a BIOS frissítésével, így az öregedő rendszerre épülő alaplapok gyakorlatilag nem lesznek képesek bootolni a 2,1 TB-nál nagyobb meghajtókról
Ki az az ember, aki egy 2 terrás vinyóra akarja rakni a wint?! Szerintem ekkora méret már csak adattárolásra használatos... szerintem... Értem én, hogy nagy tárhely, egy vinyó, meg egy sata csatlakozó stb... De már a jövő az SDD-é. Egy 50 gigás szerintem elég egy rendszer partíciónak... Az meg úgy is gyors, a 2 terrás meg mehet adatnak, HD filmeknek stb... Én nem használnék egy 2 terrás vinyót winnek, már mint egy részének csak. Most is egy 80-as vinyó van a rendszernek állítva nálam. Persze most nem a cikk írót akarom ezzel bántani, meg hasonló, csak én nem értem ha van ilyen ember, hogy egy 2 terrásat miért állít be egy winnek....
Ha van ilyen, hangsúlyozom...
Persze ezek csak az én gondolataim..

[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.