Jönnek kifele szépen usb3.0 -s megoldások. helyes 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Jönnek kifele szépen usb3.0 -s megoldások. helyes 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Sebességbe mennyivel gyorsabb egy ilyen, mint az USB2 es párja?

és Buffalo!
Nekem eddig bejött ez a márka mind megbízhatóságban, mint teljesítményben... 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Ez még szép is
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/jbl_tlx_180_a_brutalis_audiophile_paros/hsz_1-50.html
Olyan 80 Mb/sec olvasásnál , írásnál 60 egy 2.5 es 5400 es vinyóval. Egy 3,5 es 7200 es meg méggyorsabb. de mindjárt adok linket is.
Elírtam, korrigálok. Itt mindent megtalálsz, a felhasználói tesztnél már csak a saját tapasztalat a jobb. [Usb3.0 vs 2.0 vs esata] az usb3.0 lényegesen gyorsabb.
lujó55: buffalo cuccokkal még nem volt dolgom, bár nem is hallottam róla rosszat.
a sebessége meg nem attól függ hogy milyen házba van szvsz.
[ Szerkesztve ]