Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jönnek kifele szépen usb3.0 -s megoldások. helyes :K

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#2) Zodicus válasza Ł-IceRocK-Ł (#1) üzenetére

Zodicus
(fanatikus tag)

Sebességbe mennyivel gyorsabb egy ilyen, mint az USB2 es párja?

(#3) lujó55 válasza Ł-IceRocK-Ł (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

és Buffalo!
Nekem eddig bejött ez a márka mind megbízhatóságban, mint teljesítményben... :C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#4) mflex

mflex
(senior tag)

Ez még szép is

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/apro/jbl_tlx_180_a_brutalis_audiophile_paros/hsz_1-50.html

(#5) Ł-IceRocK-Ł válasza Zodicus (#2) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olyan 80 Mb/sec olvasásnál , írásnál 60 egy 2.5 es 5400 es vinyóval. Egy 3,5 es 7200 es meg méggyorsabb. de mindjárt adok linket is.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#6) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elírtam, korrigálok. Itt mindent megtalálsz, a felhasználói tesztnél már csak a saját tapasztalat a jobb. [Usb3.0 vs 2.0 vs esata] az usb3.0 lényegesen gyorsabb.

lujó55: buffalo cuccokkal még nem volt dolgom, bár nem is hallottam róla rosszat.
a sebessége meg nem attól függ hogy milyen házba van szvsz.

[ Szerkesztve ]

(#7) zazahoho

zazahoho
(őstag)

jók ezek ,remélhetőleg idén özönlenek majd az usb 3.0-ás lemezek,és csökken az áruk ;]

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.