Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zed1983

zed1983
(őstag)

Ezek nagyon szépen mutatnak akármilyen gép mellett :K
Csak egy a bajom 2,5 hüvelyk... :((

[ Szerkesztve ]

(#2) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

20€ és még csak eSATA sincs?

Si vis pacem, para bellum.

(#3) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

USB híd chip mi benne? SMART support? Teherautó ellen, vagy az emeletről leejtés ellen is véd a műbőrtok? :F :P (Bocsi, magas labda volt. ;) )

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#4) shteer válasza zed1983 (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kisebb kell vagy nagyobb?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

USB2 vagy 1.1? :P

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#6) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

És akkor még egy akármi, ami az enermax cimke miatt kerül 2x annyiba, mint az ugyanezt hozni tudó noname termékek bármelyike...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#7) marcias válasza daa-raa (#2) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ha csak e-SATA lenne rajta, USB nem, akko nem is kéne vezérlőcsip, igaz? Még olcsóbb is lenne, miközben gyorsabb. Persze ez ma még meredek lépés volna. Meg az áramot is fel kell venni vhonnan.

(#8) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

a 206-osal nem votam oda, foleg hogy a d875pbz-vel egyfojjtaban szorakozott:- (

udv

neduddki

mod: VirnyoGyilok: 206-ban Cypress AT2+ vot

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#9) syC

syC
(PH! addikt)

Kaki. Mit hűt ez? Semmit...

• De hova temetik a túlélőket? •

(#10) liksoft válasza neduddki (#8) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

:R Akkor tudja. És a teherautó?

Szerk: Ja, az a régebbi típus. Sajna az, hogy újabb még nem jelenti, hogy ugyanúgy tudni fogja. :F

[ Szerkesztve ]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#11) Integra

Integra
(Jómunkásember)

miért nem lehet csak fémből ilyet csinálni?!
egyszer azt olvasnám, hogy tiszta fém, anyag, minőség...
az esata meg hol van? nem fért bele a műanyagok mellé a büdzsébe az a 2 filléres csatlakozó?

[ Szerkesztve ]

(#12) makro

makro
(fanatikus tag)

sztem jól néz ki(festék nélküli), nekem teccik
nem értem mi ez a nagy elvárás....
x emelet, teherautó?! ha a zsebedben van, akko úgyis mind1, nem? :D

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

(#13) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egészen biztos, hogy az fekete festés? Inkább eloxálásnak tűnik.

A PC viszont biztosan nem azért ismeri fel Plug&Play eszköznek, mert a miniUSB csatlakozó mellett kék vagy lila LED világít. :))

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#14) zed1983 válasza shteer (#4) üzenetére

zed1983
(őstag)

3,5 Hüvelyk...

(#15) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Remélem a kinézet mellett korrekten működnek is, és nem füstöli el úgy a benne levő vinyót mint a Coolink kunyhója, amiben világított a chip a vinyón. Mondjuk eSATA nélkül tökmindegy, úgyse venném meg. Jól látom hogy csak a teteje műanyag, a többi lengyel piacos műanyag?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#16) daa-raa válasza marcias (#7) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ki mondta, hogy csak eSATA?

Si vis pacem, para bellum.

(#17) adalbert1 válasza Dr. Akula (#15) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is van Coolink külső házam, igaz 3.5"-ös. Most a WD5000AAKS-em 52 celsius fokos benne. :( Azért ennél többet vártam volna még egy ilyen olcsó terméktől is.

[ Szerkesztve ]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#18) Dr. Akula válasza adalbert1 (#17) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Enyém is 3.5" volt. Azóta csak a márkás (Cooler Master / Enermax / Chieftec) házak közül választok ha kell.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#19) adalbert1 válasza Dr. Akula (#18) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És azok közül venti nélküli van? Jól elvezetik a hőt (tehát normális üzemi hőmérsékleten tartják a hdd-t)?

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#20) Dr. Akula válasza adalbert1 (#19) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

A CoolerMaster (az új, csvar nélküli, nyitható előlapos) meg a Chieftec venti nélküli, Enermaxom még nincs, de sztem az is passzív. A Thermaltake (tényleg, ezt kihagytam a listából) kínálatában van ventis kunyhó, ráadásul az oldallapon van egy (viszonylag) nagy venti, cserébe 1 cm-el vastagabb. 0-24h üzemre valszeg ilyet vennék, de nem arra használom, így jó a passzív is. Meleg szokott lenni a vinyó, egy darabig hűlni hagyom mielőtt elrakom, de baja még sose lett. Valszeg ezekből a cuccokból nem spórolták ki az alkatrészt mint az óccó kici nónémekből.

(#21) adalbert1 válasza Dr. Akula (#20) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nekem 24/7-ben megy, lehet hogy ez is az oka... Viszont ha néha ki van kapcsolva és pár óra hűlés után visszakapcsolom egy kis idő elteltével terhelés alatt visszaáll a már említett hőmérsékletre. :( Szóval a Coolink nálam elvágta magát mint gyártó. Még esetleg egy olyan próbát megérne hogy az 1 tányéros HDD-met teszem bele, hátha az hűvösebb lesz.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.