Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Ezekben milyen wincseszter van??
Mármint melyik cég gyártja bele a meghajtót?

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#2) HaGii válasza zsolt501 (#1) üzenetére

HaGii
(kvázi-tag)

hát a ferbatím :)

Ritkán szólok, de akkor legalább hülyeséget

(#3) Symbio válasza zsolt501 (#1) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Hát igen, ez elég sarkalatos pontja a dolognak, mert hogy nem gyártanak vinyót :F

(#4) Devid_81 válasza Symbio (#3) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez igaz, viszont az ára egész értelmes.
Olyan 13-15 körül mennek az 500Gb-os vincsik, ha jó minőségű a ház akkor még majdnem meg is éri :)
Csifi+egyéb márkés és jó ház is 10 környékén van...

ui: azért titkon remélem nem maxtor vagy sea-max vincsis :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#5) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

fire wire 800at hianyolom,mintha nem is letezne

(#6) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én ezt a külső tároló mizériát sokkal egyszerűbben oldottam meg. kihoztam a gépek tetejére ill. az ide mobil rack-ek közt egy helyet üresen hagyva, sata kábelt + tápot. igaz, így a gépet ki kell kapcsolni, de egyszerűen rádugom, cserélgetem, a gép szétszedése nélkül, teljes sávszélességgel....

ha pedig a hangszigetelés, hőleadás és a mechanikai óvás fontos, akkor 5k-ért scythe himuro-ba becsomagolom...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#7) erdoke válasza szab.tam (#6) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én meg most akarom megvenni a 4. eSATA keretemet. :)

Ha tippelhetek, szerintem Hitachi vinyókat használ a Verbatim.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#8) szab.tam válasza erdoke (#7) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát, én inkább maradok a wd-nél. nemtom, a hitachik megjavultak-e, de pár éve 5% felett volt a gariidőnbelüli meghibásodásuk. a wd ugyanekkor meg valami 0,5%... nem mindegy, hogy minden 20. vagy 200. döglik be...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#9) hzcs válasza szab.tam (#8) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Személyes tapasztalatok: hitachival még nem volt gondom, viszont új wd-t és új seagate-t 2-3 hónapja láttam meghalni. Pontosabban soha nem is volt jó.
Nekem az a sejtésem van, hogy samsung van benne, ha az, akkor számomra felejtős.

(#10) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

fúj... zöld led ;]

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#11) Integra

Integra
(Jómunkásember)

esata csatlakozó, ha jó a hűtése, 1 terás hdd-vel nem is rossz ár.
már ha valóban 25 rugóból megvan

(#12) Márton válasza szab.tam (#6) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

hát ez az: KI KELL KAPCSOLNI.
franc akar minden vinyó cserénél xp bootot sasolni.

mellesleg az esata is full sávszélesség.
és nem terheli a tápegységet.

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#13) szajbely

szajbely
(újonc)

Sziasztok!
Nekem van egy WD Mybookom, és ha eSatára van kötve, bootnál kiirja hogy lemez olvasási hiba ctrl+alt+del. Firewirenél meg nem működik, csak világít. Ha nincs bedugva, úgy betölt a windows de a vinyót nem tudom használni.
Van valakinek ötlete?

(#14) Alex91 válasza szajbely (#13) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

BIOS-ban mi a boot sorrend?

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#15) szajbely válasza Alex91 (#14) üzenetére

szajbely
(újonc)

hard disk, CD, USB. H0 samsung ide, h1 WD sata

[ Szerkesztve ]

(#16) Alex91 válasza szajbely (#15) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Probald ki mas gepen is, ha azon jo, akkor a geped a xar...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#17) szajbely válasza Alex91 (#16) üzenetére

szajbely
(újonc)

eddig jó volt, csak amióta házat cseréltem, azóta nem megy, másik gépen nem tudom probálni, mert nincs ilyen port.

(#18) Alex91 válasza szajbely (#17) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Akkor valami csak a geppel van...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.