SilverStone DS221 egy ilyent be kell szereznem szép darab

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

SilverStone DS221 egy ilyent be kell szereznem szép darab

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

nem értem miért nincs nem csinálnak több 4-5 slotos merevlemezházakat?
vagy csak én nem találok?

Van, csak ára is van
!
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Ha nálad fennáll ez a veszély, elég gagyi külső háza(i)d lehet(nek).
Nekem van három darab is (két Coolink, egy Sharkoon), de mind olyan konstrukció, hogy max. asztallal együtt borulnának.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
2010-ben mi az már, hogy 1 TB összkapacitásig képes csak lekezelni a háttértárolókat? Nehezükre esik jobb vezérlőszoftvert írni vagy mi van?
<-ƘƘ-> Rendszerment

Vagy mert nincs jelenleg 1 TB-nal nagyobb kapacitasu HDD... 
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
Miva? Egyrészről van nagyobb kapacitású háttértár, bár azok nem 2,5-esek hanem nagyobbak. De vannak már simán 750-esek ekkora méretben (ha kicsi vastagabbak is), és itt az összkapacításról volt szó, ezekkel már túl vagyunk a határon, tehát így nem lehet ezeket használni. De alapból is mért kell úgy kiadni ilyesmit, ami nem fogja támogatni a pár éven belül megjelenő új hardvereket? Mennyi szívás volt a régi alaplapok BIOS-ával emiatt, nekem meg konkrétan még napjainkban is van olyan használatban levő SATA kártyám, aminek a használatához 650 GB-osra kell csökkentenem a merevlemez méretét mert nem kezel nagyobbat, frissíteni meg nem lehet.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Sztem itt nem a szoftver korlátozásán van a lényeg, hanem azon, hogy 500 GB-nál nagyobb notivinyó már nem szabványos magasságú, emiatt 1 TB-nál jobban nem tudod növelni a keret méretét.
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

De ezert a pénzért már majdnem lehet kapni külső vinyot és nincs komplikálás, vagy félre értek valamit?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.