Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, mégegy termék, ami jóeséllyel nem jut el hozzám :) elég izmos ára van... ennyiért már vesz az ember egy ps3-at kb...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Re-Tech

Re-Tech
(fanatikus tag)

ööö... eSata?

(#3) Márton válasza mephi666 (#1) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

és meghekkeled hogy írjon BR lemezt? :)

[ Szerkesztve ]

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#4) FefeeX válasza mephi666 (#1) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

És szerintem elég ocsmány is... PS3 mondjuk nem ír BD-t, de ennyiért kb két BD írót meg keretet kapsz... Az meg hogy x ezerért kapsz olyan szoftvert amit nagy valószínűséggel sosem fogsz használni? Hát, vannak akik serényen vonják le az árból hogy bizonyítsák a jó vételt - de ez megint csak kognitív disszonancia...

Amíg nem a 100gigás lemezt író cuccok jönnek ki, engem bőven elfelejthetnek, vegyek valamit ami kb rohadt drága, és a már jelenleg létező technológiát sem tudja...

[ Szerkesztve ]

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#5) mephi666 válasza FefeeX (#4) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát igen... de azért nem égeti a pénz a zsebem, hogy szaladjak azonnal ilyen meghajtóért... "ritka, mint a fehér zorró" :) szerintem nagyvárosonként, ha van pár darab belőle... (mármint általánosságban br-író)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) buherton

buherton
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekes, hogy CD-ROM-t nem ír, de CD-RW-t simán...

tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#7) FefeeX válasza buherton (#6) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

érdekes lenne ha írna CD-ROM-ot, mikor azt gyárilag nyomják...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#8) spln

spln
(fanatikus tag)

FireWire-ből mért került rá 2 is?
Vagy elnéztem a képen :U

"Danger! Avoid death!"

(#9) Balika911 válasza FefeeX (#7) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ott a pont. :D

(#10) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lassan elfogy a hely az előlapon a logóknak. :D
Jócskán drágaszág' :Y

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#11) littlelion21 válasza buherton (#6) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Jujj... :D

[ Szerkesztve ]

(#13) Alex91 válasza spln (#8) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Hogy tovabb lehessen lancolni... (HDD hazaknal is legtobbbszor ket FW csati van.)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#14) MichaelSD válasza FefeeX (#4) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

Mondjuk ezt én sem értem a LaCie esetében, hogy miért ilyen ocsmány. A régi DVD író házai jobban néztek ki mint ez.

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.